Verwarmde wimperkruller | Eerste Indruk

In de Eerste Indruk video van vandaag test ik een verwarmde wimperkruller van Action die slechts € 1,99 kost. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 24 november 2016 | 25 reacties

Reacties

Door Diana op 24 november 2016 07:49

Wauw! Best een goed resultaat!

[Beantwoorden]


Door Xiang op 24 november 2016 07:55

Het effect is erg subtiel, maar het is er! Prima voor 2 euro denk ik zo! Ik gebruik al jarenlang een ‘reguliere’ wimperkruller (10 jaar, zoiets) en had één keer toen ook een soortgelijke wimperkruller gekocht bij de ICI Paris L. Ik weet de prijs niet meer, was ergens in 2008 geloof ik. Kostte rond de 15 euro. Zelf vind ik het effect van deze Action kruller daar niet onder doen! Ik heb het liefst mijn wimpers in een hoek van 90 graden haha, dus ik had ‘m gauw de deur uit gedaan.

[Beantwoorden]


Door Susan op 24 november 2016 08:00

Voor 2 euro vind ik het resultaat niet slecht! Zou het op het begin wel spannend vinden haha, zo’n warme tang.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 24 november 2016 08:17

Ik heb ook zo’n vergelijkbare product in bezit gehad. Eerlijk gezegd werkt dit totaaal niet voor personen met korte harde wimpers die nooit willen krullen, dan kan ik wel 20min met zo’n ding tegen me wimpers aan zitten. Na een uur zijn ze toch weer gaan zakken. Ik ben daarom meer een fan van de normale wimperkruller, paar keer drukken en ik heb al mijn effect. Het resultaat bij jou ziet er wel goed uit.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 24 november 2016 08:24

Wat een leuke ‘eerste indruk’. Leuk dat je ook echt een klein verschil ziet!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 24 november 2016 09:46

Een spannende eerste indruk video, knap dat je dit aandurft! Het resultaat met de mascara ziet er mooi uit. Ik gebruik altijd een klassieke wimperkruller, maar voor 2 euro wil ik deze misschien wel eens proberen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 november 2016 om 09:37:

Thanks! uiteindelijk viel het alles mee :)

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 24 november 2016 09:54

Ik zou het toch niet durven denk ik, een verwarmde wimperkruller gebruiken. Ik zie sowieso maar minimaal effect bij mezelf als ik mijn wimpers krul, dus ik laat het toch maar aan mij voorbij gaan ;)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 24 november 2016 11:31

Ik had die van Revlon opgestuurd gekregen, en het was in het begin even wennen, maar ik vind hem echt superfijn! Ik ga naar deze van de Action toch ook eens kijken =D

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 24 november 2016 12:54

Zou er ook wel bang voor zijn, hehe, ik gebruik echt noooooooooooit wimperkrullers, om dezelfde reden als jij eigenlijk. Wel een heel speciaal ding, dit, zo’n verwarmde kruller. Vind het top dat je er niet hoeft mee te knijpen en dat je inderdaad die knik niet hebt.

[Beantwoorden]


Door Soraya op 24 november 2016 13:38

Leuke video Vera. Ik gebruik ook niet zo vaak een wimperkruller maar ik heb van mezelf al hele mooie lange wimpers. Ik zou deze wimpertang wel willen uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Angela op 24 november 2016 15:10

Ik denk dat dat borsteltje is om het kammetje schoon te maken. Zo’n ding krijg je ook bij een tondeuse. Wel leuk dat het werkt. Ik vind een gewone wimperkrultang ook een beetje eng. Zou het denk je niet handiger zijn als dit ding meer de vorm van een mascara borsteltje zou hebben?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 november 2016 om 09:38:

alleen is het niet de bedoeling dat er wimperharen in komen te zitten, toch? (rillingen). En wat jij zegt over de vorm, daar heb je wel een punt.

[Beantwoorden]


Door Femke op 24 november 2016 15:10

Kun je een keer een heftige ooglook maken bv cutcrease

[Beantwoorden]


Door manon op 24 november 2016 15:58

Ik vind het effect niet wauw, maar ik zie zeker wel verschil! Ziet er goed uit

[Beantwoorden]


Door Anouk op 24 november 2016 18:02

Ik vind het resultaat er prima uitzien! Ik heb een gewone wimperkruller van de Hema en wat ik vaak doe is even de föhn erop houden, werkt ook super goed!

[Beantwoorden]


Door anna op 24 november 2016 21:04

Oeh leuke review! Ik ben benieuwd of dit wat voor mij is, ik heb hele rechte (hangende zelfs) wimpers van mezelf. Ik gebruik altijd een wimperkruller. Maar ik denk wel dat dat een stuk sneller is haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 november 2016 om 09:38:

Denk dat het wel het proberen waard is!

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 november 2016 22:01

ik ben sowieso niet echt van het wimper krullen dus ik skip ‘m XD

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 25 november 2016 16:03

wat een subtiel effect, maar voor die 2 euro is het zeker het proberen waard. en wat ik eng vind klinken dat je zijn, nog één stand hoger met 10 graden!! mijn kleine zielige wimpertjes :) leuke video weer. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Danique op 26 november 2016 21:42

Heb ‘m gekocht! Kostte hier alleen €2.69, toch gek dat blijkbaar Action verschillende prijzen voert (het scheelt geen euro’s, maar toch haha).
Vindt het fijner werken dan eengewone krultang en het ziet er nog mooi uit ook! Het werkt ook over je mascara heen, handig als je wel eens vergeet je wimpers te krullen vóór je mascara :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 november 2016 om 10:45:

Wat gek inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 november 2016 10:37

Voor 2 euro wil ik dit zeker eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 29 november 2016 17:25

Je kunt ook je huidige wimperkruller opwarmen door de föhn op de warmste stand er tegen aan te laten blazen :D super fijn!

[Beantwoorden]


Door Aileen op 29 november 2016 20:44

Jeetje, wat ziet dat er eng uit. Heel stoer dat je het hebt getest. Ik durf dat zelf niet zo. Gebruik liever goede mascara die flink krult.

[Beantwoorden]