MAC Nutcracker Sweet Magic Dust Powder Sweet Vision + 2 lipsticks

mac_nutcracker_sweet01

De MAC Nutcracker Sweet collectie is heel uitgebreid. Zó uitgebreid, dat ik me niet kon inhouden om nog een review te schrijven (en ik kan niet eens beloven dat dit tevens de laatste is). Dit keer van de Magic Dust Powder in Sweet Vision die ik in de winkel kocht + de twee lipsticks Kingdom Of Sweets en So Good For You, die MAC me opstuurde.

mac_nutcracker_sweet02

mac_nutcracker_sweet03

De collectie lijkt in tweeën te zijn verdeeld. Er zijn producten, speciale sets en kits met de candy cane gestreepte verpakkingen en een ander deel met dezelfde kleuren, maar zonder strepen (wel met hier en daar een sterren patroon).

De verpakkingen doen me denken aan speelgoed en aan snoep. Het plastic voelt wat goedkoop aan, maar de kleuren en gouden details zien er wel vrolijk uit.

Magic Dust Powder Sweet Vision € 32,00

Cremesheen Lipstick Kingdom Of Sweets € 21,50
Matte Lipstick So Good For You € 21,50

mac_nutcracker_sweet04

mac_nutcracker_sweet05

De Magic Dust Powder kocht ik in de kleur Sweet Vision. De Magic Dust Powder heeft een sterren patroon, gedrukt in een prachtige roségouden poeder.

mac_nutcracker_sweet06

mac_nutcracker_sweet07

Prachtig! De textuur van de poeder is zacht. De kleur is oranjerood, met een gouden glans. Warm en feestelijk.

mac_nutcracker_sweet08

De naam Magic Dust Powder is misschien wat vaag, maar gezien de kleur heb ik de poeder aangebracht als blush. Er komt erg veel pigment vanaf (voorzichtig mee zijn!), waardoor de kleur en glans direct zichtbaar zijn. Ik vind het effect erg mooi!

Magic Dust Powder Sweet Vision € 32,00

mac_nutcracker_sweet09

mac_nutcracker_sweet10

In de collectie zitten vier lipsticks, ik heb de twee kleuren Kingdom Of Sweets en So Good For You.

mac_nutcracker_sweet11

mac_nutcracker_sweet12

Kingdom Of Sweets – So Good For You
mac_nutcracker_sweet13

mac_nutcracker_sweet14

In de categorie lipkleuren die mij écht niet staan… Kingdom Of Sweets. Hoewel het ook wel een lastige kleur is, de lipstick is heel erg licht. De dekking vind ik ook niet mooi, mijn lippen ogen droog en onverzorgd.

De lipstick lijft zo’n twee uur zitten. Niet heel lang, maar daar ben ik eigenlijk wel blij om ;)

Cremesheen Lipstick Kingdom Of Sweets € 21,50

mac_nutcracker_sweet15

mac_nutcracker_sweet16

Met So Good For You schuif je zo aan bij het kerstdiner. Een perfecte rode lipstick voor mijn favoriete feestdag(en) van het jaar. Dekt perfect, is prachtig mat, voelt zacht aan, droogt niet uit en blijft zo’n vier uur zitten.

Matte Lipstick So Good For You € 21,50

mac_nutcracker_sweet17

De Magic Dust Powder in Sweet Vision vind ik prachtig. Je ziet de poeder in deze review in elke foto van mijn gezicht terug en elke keer vind ik hem weer iets mooier. Maar ook de matte lipstick So Good For You mag er zijn. Fijn, mooi en lang houdbaar. MAC, you are so good for me…

De MAC Nutcracker Sweet collectie is nu verkrijgbaar bij MAC verkooppunten.


Reacties

Door Maaike op 11 november 2016 06:17

Het poeder is echt heel erg mooi zeg! Doet me denken aan NARS Orgasm.

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 11 november 2016 07:24

Die blush en So Good For You lipstick zijn heel mooi! Ook de verpakkingen vind ik prachtig. Wel jammer van Kingdom of Sweets, die vind ik écht niet mooi…

[Beantwoorden]


Door Susan op 11 november 2016 07:33

De blush is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 11 november 2016 07:37

Wauw, wat een super leuke verpakkingen. De blush en rode lipstick zijn prachtig! Doet me een beetje denken aan Sleek Rose Gold!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2016 om 09:25:

Mij ook! En NARS Orgasm :)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 11 november 2016 07:37

Wat een prachtige producten zeg! Op die ene lipstick na dan haha, ik denk dat er vrijwel geen mensen zijn die zo’n kleur staat…

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 november 2016 07:38

De blush vind ik echt prachtig! Heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 11 november 2016 08:15

Heel mooie blush! Misschien dat Kingdom of Sweets het iets beter doet bij getinte huidjes maar toch, ik vrees ervoor haha

[Beantwoorden]


Door Ilona Wielinga op 11 november 2016 09:02

De producten zien er goed uit maar de verpakkingen vind ik vrij goedkoop en kinderachtig ogen voor een merk als MAC

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 11 november 2016 09:09

Deze blush wou ik is zo graag! Via de MAC website was die binnen no time weg, maar even later kwam het op de Bijenkorf website te staan. Heb het uiteindelijk niet gehaald en ben blij met mijn keuze. Door jou swatch zie ik dat het redelijk veel gouden shimmers heeft, dat is iets wat ik absoluut niet wil in mijn blushes! De lipsticks hebben wel een super leuke verpakking maar ik vind ze beide niet echt bijzonder. Gelukkig was de blush/highlight palette wel een goede aankoop!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 11 november 2016 09:19

Wat een heerlijke en feestelijke collectie van MAC! Vooral de Magic Dust powder vind ik er onwijs mooi uitzien op je huid Vera. Van de lipstick Kingdom Of Sweets word ik ook niet heel blij, maar So Good For You staat je daarentegen prachtig! <3

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 11 november 2016 09:21

Sweet Vision en So Good For You vind ik erg mooi! Kingdom of Sweets vind ik als kleur op zichzelf wel leuk, maar ik denk dat hij mij ook niet zal staan. Vind het ook wel een lastig kleurtje in dat opzicth, denk niet dat hij bij veel mensen zal staan.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 11 november 2016 10:11

Waauw! Die blush en rode lipstick staan je echt fan-tas-tisch!!

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 november 2016 10:39

die poeder is echt pretty :D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 november 2016 10:50

Kingdom of sweets is zo’n lipstick die je weleens bij die zonnebank gebruinde dames ziet, echt verschrikkelijk ???? Sweet vision vind ik wel mooi en so good for you vind ik eigenlijk een gewoon rode lipstick, niets meer niets minder.

[Beantwoorden]

Yvonne antwoordt op 11 november 2016 om 11:42:

Dat noem ik ‘Zandvoorts roze’. Ik zie er dan ook altijd meteen wenkbrauwen in harde strepen bij die ook nog eens op de verkeerde plek zitten…????

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 11 november 2016 11:14

Ik heb ook aardig ingeslagen van deze collectie. Ik sta ook te trappelen om alles te proberen. En erg goed review weer. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 11 november 2016 11:40

Het poeder lijkt me voor mij te oranje denk ik. De roze lipstick inderdaad te licht en ik vind de rode lip5 prachtig, maar rood staat me niet (in mijn optiek dan). Het maakt me te hard en te clownesk. Bij anderen staat het altijd zo mooi! Ik ben vooral benieuwd naar de highlighters…:) Als het goed is komen die morgen uit. Precies op de dag dat hier de verbouwde Douglas (nu met mac-counter dus) wordt geopend. Yeehaa!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 11 november 2016 12:51

De magic dust vond ik ook prachtig maar heb ik niet aangeschaft aangezien hij bijna hetzelfde is als de blush Petal Power van Mac. Hoe dan ook, beide prachtig!
Liefs, Michelle

[Beantwoorden]


Door Vera op 11 november 2016 15:02

Wat een mooie collectie he! Ik heb echt spijt dat ik de combinatie van blush en highlighter niet heb genomen maar helaas was die heel snel uitverkocht. Ik vind ook de rode lipstick echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Aicha op 11 november 2016 15:05

De Magic Dust Powder gebruik ik ook als blush, en hij is prachtig! NARS Orgasm laat op mijn getinte huid alleen maar een goude glitterlaag achter, deze laat juist de kleur alleen achter (en hier en daar wat shinmer, maar dat is mininaal). Ik ben superblij met deze blush (?) en ik raad deze ook idd aan als je een wat donkere/getinte huid hebt.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 11 november 2016 15:26

Wauw, het Magic Dust Powder ziet er prachtig uit. Ik zou hem ook als blush gebruiken. Leuk met die sterretjes!

[Beantwoorden]


Door nicole op 11 november 2016 16:02

De collectie is echt zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Sien op 11 november 2016 16:04

Oh wauw de “So good for you” is echt prachtig! Super mooie kleur die volgens mij ook met veel te combineren is!!!! x

[Beantwoorden]


Door anna op 11 november 2016 16:13

Hahaha, die lipstick!!! Ik vraag me dan altijd af, wie staat zo’n kleur dan wel, in godsnaam? ;-) De blush en de rode lipstick daarentegen zijn echt prachtig, wauw! De blush heeft ook een hele mooie glans, het lijkt wel een beetje een highlighter.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 november 2016 17:08

Ik vind dit zo’n leuke collectie! Vooral de blush en de rode lipstick vind ik mooi.

[Beantwoorden]


Door Syl op 11 november 2016 19:02

Ik wilde de blush graag, maar toen ik hem in de winkel swatchte heb ik hem toch laten liggen. Teveel goud en oranje voor mij.

[Beantwoorden]


Door Jonna@Burgertrutjes op 11 november 2016 23:05

Ik denk dat ik de lipstick aan mezelf cadeau ga doen, ben tenslotte bijna jarig :)

[Beantwoorden]


Door Mara op 12 november 2016 00:59

Wat grappig, So Good For You is bij mij echt knal barbieroze en bij jou juist mooi koel rood. Gelukkig valt hij bij mij roze uit, ik heb al zo veel rode lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Monique op 12 november 2016 10:17

De blush en de rode lipstick! Wauwieeee <3 zo mooi. Heel erg jammer van de roze lipstick. De kleur is wel mooi, maar helaas doet het je lippen geen goed nee.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 12 november 2016 10:41

Kingdom Of Sweets is echt erg, hahaha… :-) De blush is wel heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Alysha op 12 november 2016 12:22

Wat een aparte kleur, “Kingdom of Sweets”… Heb je al geprobeerd om er een ombré effect mee te creëren? Zo’n kleur staat namelijk bijna niemand, vind ik zelf. Wel lijkt het me gaaf om een donkerdere kleur juist lichter te maken hiermee, of alleen plaatselijk, in het midden misschien. Wel leuk om met zulke kleuren te spelen en te ontdekken wat je er allemaal me kunt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2016 om 09:26:

Dat kan natuurlijk! Ik review producten zoals ze bedoeld zijn, wil niet een merk of product een voorkeursbehandeling geven. Hoop dat je dat begrijpt :)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 12 november 2016 12:34

Mooie producten! Ik vind alleen Kingdom of Sweets echt een vreselijke kleur, vraag me echt af of er mensen zijn waarbij hij wél goed staat! So Good For You vind ik dan wel weer heel mooi. :) Toch denk ik dat ik deze collectie aan me voorbij laat gaan. De producten vind ik wel mooi maar niet dusdanig dat ik iets MOET hebben!

[Beantwoorden]


Door Elana op 12 november 2016 13:06

Wauw, die kleurtjes! Die rode staat je zoals altijd weer prachtig :)
Moet wel heel eerlijk zeggen dat ik de klassieke MAC verpakkingen mooier vind, alhoewel zoiets natuurlijk wel een eye-catcher in je collectie is!

[Beantwoorden]


Door Charel op 12 november 2016 16:40

Prachtige blush! Die lichte lipkleur vind ik wat minder maar die rode staat je weer schitterend!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 12 november 2016 19:18

Zag het al op veel blogs voorbij komen en vind het een hele mooie collectie. Zo mooi vormgegeven ook :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 november 2016 21:39

Ik kan me echt niet indenken bij wie zo’n super lichte lipstick wel zou staan.. Maar de rode staat je echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 november 2016 22:33

De blush en rode lipstick vind ik erg mooi! Jammer dat die andere kleur zo licht en niet egaal dekkend is. De verpakkingen vind ik geweldig!

[Beantwoorden]