MAC Nutcracker Sweet Copper Face Compact

mac_nutcracker_sweet_copper_face_compact01

Van de MAC Nutcracker Sweet collectie voor de feestdagen word ik heel gelukkig. De collectie is uitgebreid en de producten zien er super feestelijk uit. De verpakkingen zijn op de bekende candy canes geïnspireerd, roze met paars gestreept en hebben glanzende gouden details. Het geheel oogt vrolijk en zoet. Ik kocht de Nutcracker Sweet Copper Face Compact ter review.

mac_nutcracker_sweet_copper_face_compact02

mac_nutcracker_sweet_copper_face_compact03

Of nou ja, ik kocht hem ter review… Ik kocht hem vooral omdat ik de blush en highlighter duo er zo mooi uit vond zien. De swatches beloofden ook veel goed en dus ging het product mee naar huis.

Eenmaal thuis kwam ik erachter dat de highlighter een oude bekende is die ik al in mijn collectie heb zitten. Oeps… Niet heel handig en daarom gelijk een tip voor jou: check altijd de naam op de achterkant van het product. Ik ging er vanuit dat dit een andere kleur highlighter was, omdat hij er zo anders uitziet.

MAC Nutcracker Sweet Copper Face Compact € 39,00

mac_nutcracker_sweet_copper_face_compact04

mac_nutcracker_sweet_copper_face_compact05

Whisper Of Gilt Extra Dimension Skinfinish

mac_nutcracker_sweet_copper_face_compact06

Pleasure Model Extra Dimension Blush

mac_nutcracker_sweet_copper_face_compact07

Whisper Of Gilt – Pleasure Model

Ik ben al jaren fan van de Extra Dimension producten van MAC en ik ben dan ook heel blij dat de blush en highlighter hetzelfde prachtige intense effect en zachte textuur hebben.

mac_nutcracker_sweet_copper_face_compact08

1. Basis make-up aangebracht
2. Pleasure Model aangebracht
3. Whisper Of Gilt aangebracht

mac_nutcracker_sweet_copper_face_compact09

Wauwwww! Wat een mooie combinatie! Heel warm, glowy en veelzijdig. Whipser Of Gilt heeft een hele intense glans, maar kan ook subtieler aangebracht worden. De blush Pleasure Model lijkt de ene keer bruin en de andere keer juist weer wat meer perzik. Hij is in ieder geval heel naturel, met gezonde gloed en fijne textuur.

mac_nutcracker_sweet_copper_face_compact10

Een heerlijke combinatie en een prachtig paletje. Ik krijg steeds meer zin in de feestdagen en daar heeft dit product ook zeker bij geholpen. De kleur van zowel Whisper Of Gilt als Pleasure Model vind ik prachtig, ze passen perfect bij elkaar en op de kwaliteit heb ik niks aan te merken.

Er is tevens een Nutcracker Sweet Peach Face Compact verkrijgbaar met Tutu Extra Dimension Skinfinish en At Dusk Extra Dimension Blush. At Dusk heb ik al toevallig (ook) al en gebruik ik nog regelmatig. Ook een aanrader!

De MAC Nutcracker Sweet collectie is nu verkrijgbaar bij MAC verkooppunten.


Reacties

Door Femke op 9 november 2016 06:14

Wat een mooi duo is dit zeg.. Ik zou deze ook wel willen hebben en de prijs vind ik prima.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 november 2016 06:26

Mooie producten! Whisper of Gilt is wel een MAC cult product voor zover ik weet, dus hij zal wel had gaan.

[Beantwoorden]


Door nicole op 9 november 2016 06:39

Wat een prachtig duo, de collectie is echt super!

[Beantwoorden]


Door Susan op 9 november 2016 07:39

Deze is prachtig, wauw!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 9 november 2016 07:56

Ah, ik baal nu dat ik deze niet besteld heb, haha. Ik vind het duo prachtig! Vooral de combi maakt hem zo mooi. Ik heb zelf Whisper of guilt nog niet en ook de blush is echt mijn kleurtje. Ik ben zelf voor de Nude lip bag gegaan, met drie toppers van lipkleurtjes. Daar ben ik heel blij mee :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 november 2016 om 13:28:

Er is ook zoveel moois… toen ik in de winkel stond wist ik even niet waar ik het zoeken moest, haha.

[Beantwoorden]


Door Sjerun op 9 november 2016 08:27

Wauww zo mooi! Subtiel maar toch een feestje voor op je gezicht hahaha

xoxo

Sjerun
https://emplicity.net/

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 9 november 2016 08:42

Ik heb deze palette ook aangeschaft, puur omdat het zo geweldig eruit ziet! Ik werd gelijk verliefd op deze hele collectie maar ik moest helaas een keuze maken uit 1 product (big spender). Ik moet wel eerlijk zeggen dat de highlighter er beetje korrelig uit kan zien op je huid, dus een subtiele hand is een must (bij mijn huid dan). De blush is echt prachtig, ik ben verliefd op deze kleur. Ik ben altijd zeer tevreden met MAC en ze hebben een geweldige collectie gelanceerd voor deze kerst. Ik raad iedereen aan om op z’n minst één item uit deze collectie te nemen, je krijgt er geen spijt van.

[Beantwoorden]


Door Marle op 9 november 2016 09:05

Ziet er prachtig uit op je gezicht!

[Beantwoorden]


Door Minke op 9 november 2016 09:22

Echt een super mooi product! Ook echt een hele leuke verpakking!

[Beantwoorden]


Door Chantalle op 9 november 2016 09:24

Wauw dit duo is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 9 november 2016 09:26

Wat mooi! Naturel, maar je ziet hem toch duidelijk zitten :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 november 2016 09:26

Dit vind ik nou echt zo een ongelofelijk mooi product!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 9 november 2016 10:06

Mooi!
Ik dacht eerst ‘het is toch guilt, en niet gilt’? Maar gilt betekent blijkbaar verguld. Weer wat geleerd :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 november 2016 om 13:29:

Je leert zoveel van make-up ;)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 november 2016 10:19

Wauw wat een mooi duo! Dit zijn echt mijn kleuren.

[Beantwoorden]


Door anna op 9 november 2016 10:42

Oh wauw, wat een prachtig duo is dit <3 Ik word hier echt blij van. Een mooi naturel product die je goed kunt combineren. Prachtig!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 9 november 2016 10:50

Hey Vera, deze is prachtig!
Ik zie hem niet staan op de douglas site, is hij enkel in de mac stores verkrijgbaar? groetjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 november 2016 om 13:29:

Online moet ‘ie ook te vinden zijn, maar ik vrees dat het al erg hard gegaan is en je in de winkel meer kans van slagen hebt.

[Beantwoorden]


Door T op 9 november 2016 10:51

Oh wauw. Ik ben gewoon spontaan verliefd geworden. Ik heb een hele bleke huid (ongeveer net zo bleek als jij, maar in de winter iets bleker. ) zonder blush lijk ik echt ziek (krijg ik ook te horen) en toevallig raakt mijn Catrice blush op, dus ik denk dat ik mijn eerste mac product ga aanschaffen. Ik had al een kwast, maar die tel ik niet mee. Xd

[Beantwoorden]

T antwoordt op 9 november 2016 om 10:55:

Ik kan hem niet op de Douglas site vinden. Kan dat kloppen?

[Beantwoorden]

Anneke antwoordt op 9 november 2016 om 13:09:

Volgens mij is hij online overal al uitverkocht..
Misschien nog in de winkels?

[Beantwoorden]

Anneke antwoordt op 9 november 2016 om 13:09:

Het is in ieder geval een prachtig product!

Vera Camilla antwoordt op 9 november 2016 om 13:32:

Heb nog even gezocht, hier vind je de collectie in de Douglas webshop: https://www.douglas.nl/douglas/MAC/Colourstories/NUTCRACKER-SWEET/index_b064238.html

[Beantwoorden]


Door Emilie op 9 november 2016 11:40

Wat is ‘ie mooi!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 9 november 2016 13:39

Wat een mooie combinatie zeg, maar als ik het zo zie zou deze snel opgaan liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Sandra op 9 november 2016 13:41

Wauw wat een prachtige producten zeg! Alleen het patroontje is al prachtig!

[Beantwoorden]


Door Imke op 9 november 2016 14:26

vera ik vind je ooglook zo tof bij deze fotos! ik vind het echt gaaf dat je gewoon alles durft te proberen ik zou namelijk nooit zelf gele oogschaduw opdoen maar jou staat het echt amazing!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2016 om 11:45:

Dankjewel! :D

[Beantwoorden]


Door Vera op 9 november 2016 15:01

Dit product is zo mooi!! Helaas in Eindhoven uitverkocht en online op de webshop ook :(

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 november 2016 15:20

Wauw!! Wat een prachtig duo!

[Beantwoorden]


Door mieke | mieksmind op 9 november 2016 15:52

Jaaaa ik had hem al gespot en ik WIL HEM! Overal uitverkocht helaas dus hopelijk komt die nog ergens een keer voorbij want ik vind hem OH ZO MOOI! hebben hebben hebben.. dus als iemand weet waar? TELL ME

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2016 om 11:45:

Oh no! Ik heb hem zondag gekocht bij de MAC winkel aan de Leidsestraat, weet niet of dat een beetje bij je in de buurt is…

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 november 2016 17:01

Ik heb sweet peach gekocht en ik ben zo benieuwd hoe ik hem vind, deze ziet er super uit

[Beantwoorden]


Door alana op 9 november 2016 18:09

Ja heel erg mooi! Zo op het eerste gezicht doet het me ook denken aan de dual intensity blush duo in frenzy van NARS

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2016 om 11:43:

Die staat al zo lang op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 10 november 2016 13:27

Oeee oe oe oe wat een beauty!!! Ik wil m <3

[Beantwoorden]


Door Catherine - Lime & Basil op 10 november 2016 14:47

Ik was zooo aan het twijfelen om zo’n setje van 4 mini MAC lipsticks te kopen van de kerstcollectie. ZOOOO mooi! Helaas vond ik het toch echt wel een beetje te duur. Dit palette was binnen twee dagen uitverkocht bij de MAC in Eindhoven helaas :(

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 11 november 2016 08:22

Prachtig paletje dit! Heel feestelijk ook met die vormgeving.

[Beantwoorden]


Door Mieke op 11 november 2016 09:14

De blush lijkt iets bruiniger, maar verder lijkt dit duo op het oog ontzettend op NARS Frenzy (een van mijn favorieten).
De verpakking vind ik wat heftig, maar de kleur en pigmentatie fantastisch. Printje in het product ook erg tof. Ik ga nog even langs een MAC verkooppunt om de collectie te bekijken. Leuk!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 12 november 2016 13:34

Ziet er heel mooi uit, mooie producten :)

[Beantwoorden]