Libresse Dailyfresh inlegkruisjes | vraag een gratis sample aan

libresse

Wanneer ik onder de douche sta, was ik mijn haar, sop ik mijn lichaam in en scheer ik mijn oksels een bikinilijn. Ook mijn vagina maak ik schoon, met wat water is dat zo gedaan en verstoor ik de PH-waarde niet (scheelt ook weer in douche gel). Meer heeft de vagina niet nodig. Aangekleed en wel heb ik helaas wel vaak last van irritaties van het scheren tijdens mijn douchebeurt. De Libresse Dailyfresh inlegkruisjes ademen, zijn ongeparfumeerd en kunnen de irritaties verlichten.

libresse2

Vooral vlak na het scheren, waxen of epileren kan de huid gevoelig zijn. Ik heb wel eens gehad dat ik na een hele dag buiten de deur zijn en veel te hebben gelopen, ’s avonds als een X op bed ging liggen omdat ik me ’s ochtends geschoren had en gek werd van de bultjes, roodheid en een branderig gevoel.

De ProSkin Formula die de inlegkruisjes van Libresse hebben is, is 100% natuurlijk, 5 keer meer ademend dan vorige inlegkruisjes en helemaal zonder parfum of andere toevoegingen. Draag daarnaast katoenen ondergoed en sla met wassen van je ondergoed, de wasverzachter even over om de huid zoveel mogelijk rustig te houden.

Je kunt de Libresse Dailyfresh inlegkruisjes nu gratis proberen. Vraag een sample aan op de website van Libresse.

Advertorial.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 17 oktober 2016 | 3 reacties

Reacties

Door AL op 17 oktober 2016 22:40

Inlegkruisjes zijn niet al te best voor je. Zelfs 5x beter ademende inlegkruisjes zijn een broeinest. Scheer je s avonds en draag katoenen ondergoed. Vervang je scheermesjes zeer regelmatig en gebruik een scheercreme voor de gevoelige huid. Er zijn speciale producten voor de vagina. Het is beter om deze eerst te reinigen en dan te scheren. Ook voor na het scheren zijn er producten om de huid wat te helen en frictie te verminderen.

Zelf tijdens de menstruatie raden de desbetreffende specialisten af om inlegkruisjes te gebruiken, en is het beter om voor de tampon te gaan in verband met broeierigheid en bacteriën. De markt voor vrouwelijke hygiëne producten is big business, een door mannen gedomineerde markt waar steeds iets nieuws word verzonnen om ons vrouwen geld uit te laten geven. Inlegkruisjes zijn prima voor jonge meiden of oudere dames die door het krijgen van kinderen af en toe eens wat urine verliezen maar niet nodig voor de jonge vrouw.

Koop ondergoed dat lekker zit niet om hoe het er uit ziet. Zorg dat het kruis breed genoeg is en er geen vervelende naden of ingezette stukken in zitten. Ga voor een relaxte fit, extreem nauwsluitend helpt niemand om zich prettig te voelen. En ja vergeet die wasverzachter, compleet. Voor de meeste textiel soorten overbodig en niet zo best voor je huid en het milieu.

Sorry maar ik stoor me dus aan dit soort dingen. Niet iedereen neemt de tijd of heeft de mogelijkheid om zich uitgebreid te laten informeren en dat zorgt dat de gene met het meeste geld zijn verhaal gehoord krijgt ongeacht de accuraatheid. Er zijn jonge meiden die dit lezen…
Niet dat ik nu pro allerlei reinigende of anderzijds producten voor de vagina ben maar scheren moet A schoon gebeuren en B als je dan last heb zou ik er nog iets opsmeren om enige schade te verzorgen en/of voorkomen. Deze inlegkruisjes hebben S.A.P korrels dat zijn Super Absorberende Polymeren… lijkt me heel gezond en natuurlijk… maar niet heus…

Kijk alsjeblieft die aflevering van de Keuringsdienst van Waarde. Dit ‘Het is fijn dat een gewoon inlegkruisje jouw ondergoed beschermt tussen je periodes door. Het is nog fijner dat Libresse Dailyfresh ook jouw intieme zone verzorgt. Je mooiste plekje verdient dit toch elke dag?’ is een grote leugen en verkoop truc. Hoe meer ik die website lees hoe meer gefrustreerde ik raak. Dit soort leugens richt schade aan libresse enige ethische verantwoordelijkheid zou op prijs worden gesteld.

Bovendien is de implicatie dat je je ondergoed moet beschermen niet zo best voor de vrouwelijke psyche. Alsof je vagina en eventuele afscheiding vies of onwenselijk is. Om nog maar niet te spreken over de implicatie dat je jezelf te kort doet wanneer je dit product niet koopt En een inlegkruisjes kan voor geen enkele verzorging zorgen! Leugens Leugens en nog meer leugens.

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 18 oktober 2016 om 00:40:

Dit vind ik nogal makkelijk praten. Ik ben een jonge gouw en heb zeker eens in de zoveel tijd een inlegkruisje nodig. Vlak na de menstruatie bijvoorbeeld. Beetje kort door de bocht zo…

[Beantwoorden]

AL antwoordt op 19 oktober 2016 om 01:04:

Goeie opmerking, je hebt helemaal gelijk. Inlegkruisjes zijn een nuttig product maar niet voor iedere dag. Het is de manier waarop dit word aangeprezen als iets dat je tussen je menstruatie door moet gebruiken, iedere dag. Dat is grote onzin en niet goed voor je vagina omdat het de boel te veel afsluit.

[Beantwoorden]