Mijn beste & slechtste aankopen

De likes/dislikes laat ik je al een aantal jaar traditiegetrouw elke maand zien. In die video’s hou ik me strikt aan beautyproducten, maar het leek me leuk eens mode variant van de likes/dislikes op te nemen. Vandaag laat ik je mijn beste & slechtste aankopen van afgelopen tijd zien. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

De Bronx laarsjes kun je hier vinden in de webshop van Omoda.

Deze video is gesponsord door Omoda.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 16 oktober 2016 | 26 reacties

Reacties

Door Susan op 16 oktober 2016 07:46

Leuke video! Wat jammer van dat telefoonhoesje zeg, hij ziet er namelijk zo leuk uit!

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 16 oktober 2016 07:47

Wat zit je make-up mooi in deze video! Het tasje is zooooo mooi! En een super leuke video! xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2016 om 09:44:

Thanks! :D

[Beantwoorden]


Door Nesrin op 16 oktober 2016 08:38

Die lange bob staat jou zo goed. De Chloé tas is prachtig, petite en very beautiful.
Balen dat het iPhone hoesje van Chiara niet werkt. Ik vind ‘em echt heel tof.

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 oktober 2016 08:54

Ik vind je Chloé tas heel erg leuk, zelf aas ik op dit moment op de Furla tasjes. Die tas van Gucci zou ik een tijdje terug ook helemaal geweldig hebben gevonden en inmiddels wat minder.. Smaak verandert toch een beetje! Dat hoesje is trouwens heel tof, ik had volgens mij al ergens gelezen dat je er minder bereik door had (kan dat, of bedenk ik mezelf nu iets vreemds?!), echt jammer!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 16 oktober 2016 09:51

Leuke video! De tas van Chloé vind ik echt prachtig <3 En wat jammer van het telefoonhoesje dat je bereik verstoort, hij ziet er namelijk wel cute uit.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 16 oktober 2016 10:27

Ik ben dol op je blauwe Chloe tas! Het is echt plaatje. Ik heb zelf ook een tas in zo’n kleur en het staat inderdaad nog verassend goed bij veel outfits. Als je maar niet teveel pastelkleuren tegelijk bij elkaar draagt, gaat het prima. Je jurkje van Forever21 is tof zeg! Ik wil ook wel eens online bestellen daar, maar ik zit vaak met de maten. Hoe valt dat? Kun je gewoon je eigen maat nemen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2016 om 09:44:

De maten vallen naar mijn idee soms iets kleiner uit, maar verder vind ik alles vrij normaal passen en zitten. Als ik twijfel tussen twee maten dan neem ik de grootste maat.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 16 oktober 2016 11:28

Leuke video! Erg jammer van dat iPhone hoesje, hij is echt heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Julia op 16 oktober 2016 13:44

Super leuke video! Waar heb je dat mega leuke topje vandaan Vera?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2016 om 09:46:

Forever 21 :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 oktober 2016 14:02

echt jammer van dat telefoon hoesje!

[Beantwoorden]


Door May op 16 oktober 2016 15:10

Stiekem vind ik thema’s met betrekking op Fashion leuker dan Beauty haha.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 16 oktober 2016 15:45

De tas en het groene jurkje vind ik prachtige items!

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 16 oktober 2016 17:03

Ik kwijl echt op jouw Chloe tas! <3

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 oktober 2016 17:16

Je chloe tas is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 16 oktober 2016 18:59

Huh de hardware van die Gucci tas is een paardenbit hahah, waarom? Dat hoesje is trouwens echt leuk vraag me echt af hoe dat kan dat je verbinding weg valt? Stom als ze daar niks mee doen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2016 om 09:46:

Klopt, verwerkt Gucci vaker in hun tassen, schoenen en accessoires :)

[Beantwoorden]


Door Bente op 16 oktober 2016 23:45

Hi Vera! Ik had het hoesje voor de iPhone ook gekocht nadat ik hem bij jou had gezien, maar had exact hetzelfde probleem, je kunt hem terugbrengen en dan krijg je zonder problemen je geld terug, misschien wist je dat nog niet (die 35 euro is toch zonde..)

[Beantwoorden]


Door Aude op 17 oktober 2016 21:33

Wat een leuk filmpje. Ik vind dat je altijd zulke leuke ideeën voor nieuwe video’s hebt! :)

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 17 oktober 2016 21:39

wat een prachtige blauwe cloe tas zeg, erg subtiel het handvat ook. zonde van het jurkje, en lijkt mij ook erg veel gedoe om aan te passen allemaal. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 oktober 2016 10:48

Wat een leuke video, dit mag je zeker vaker doen! Wat jammer dat de groene jurk door schijnt, hij is echt mooi. De Chloe tas vind ik echt wauww.

[Beantwoorden]


Door Eef op 18 oktober 2016 14:27

Echt leuke video voor de afwisseling
Kan je onder je groene jurkje geen zwart hempje doen en een dikke zwarte panty
Zonde dat je hem anders niet aan kan

[Beantwoorden]


Door Diaan op 19 oktober 2016 10:58

Heey Vera! Ik heb ook het jurkje en truitje van Forever 21 besteld na jou video! Ben heel benieuwd!!
Dat truitje; zit daar al een hemd in zeg maar?
En dat jurkje; ik ben niet heel erg slank en heb wel vormen zeg maar, zie je dan de vetrolletjes er goed doorheen oid?
Liefs! Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2016 om 18:22:

Ah wat leuk! Het hemdje zit er niet in, ik draag er zelf een basic hemdje van Hema onder. En het jurkje vind ik niet zo heel erg tekenen. Heb sinds kort ook hele fijne lichtelijk corrigerende panty’s van Hema ontdekt en daarin voel ik me helemaal top. Die laat ik binnenkort nog in een video zien, maar als het je wat lijkt ga dan vooral eens bij Hema kijken. (dit lijkt wel een door Hema gesponsorde comment, maar dat is het niet, haha).

[Beantwoorden]

Diaan antwoordt op 19 oktober 2016 om 19:12:

Hahaha dankjewel, ben benieuwd!! X

[Beantwoorden]