16 nieuwe roségouden Boozycosmetics kwasten | Ook los verkrijgbaar

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_01b

Eind vorig jaar schreef ik over de 10-delige roségouden kwasten set van Boozycosmetics. Deze set werd ontzettend populair en het verbaast me dan ook niks dat er nu meerdere sets, maar ook losse kwasten te koop zijn! Wederom in het wit met roségoud en met zachte synthetische haren. Ik kreeg weer een set met 16 nieuwe kwasten opgestuurd.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_02

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_03

Heel fijn dat de kwasten dit keer ook los te bestellen zijn, hoewel je wel een stuk voordeliger uit bent als je de volledige set bestelt. Alle kwasten los kosten namelijk samen € 89,58, terwijl de set de helft(!) goedkoper is. Heb je maar een paar kwasten nodig, dan is los bestellen wel ideaal en zijn de kwasten nog steeds voordelig geprijsd.

Het is óók mogelijk alleen de gezichtskwasten of oog- en lipkwasten als set te bestellen.

Boozycosmetics 16-delige Advanced set € 44,99

Boozycosmetics 6-delige Advanced Face set € 28,99
Boozycosmetics 10-delige Advanced Eye & Lip set € 20,99

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_04

De set wordt weer geleverd in een mooie kunstleren etui. Net uit de verpakking ruiken de kwasten chemisch, maar nadat alle plastic verwijderd is, merkte ik daar gelukkig bijna niks meer van.

Omdat het zo veel is, heb ik de review opgedeeld in twee delen. Gezicht en oog/lip!

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_06

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_07

Gezichtskwasten

Er zitten zes gezichtskwasten in de set. Sommige lijken op de kwasten die ook in de 10-delige set zitten die vorig jaar uit kwam, maar zijn dan toch net even anders. Ik heb ze op volgorde van de nummering neergelegd.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_08

Tapered Conceal Buffer 1300

Eens wat anders om concealer mee aan te brengen! Wel even wennen ook, maar vanwege de ronde en lichtelijk spitse vorm, vooral heel fijn. De kwast is zowel voor onder de ogen als op andere delen van het gezicht te gebruiken.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_09

Tapered Buffer 1600

Een platte kwast, geschikt voor foundation. Zacht en stevig, hoewel ik wel een beetje rondingen mis.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_10

Large Powder 2300

Een fijne, grote poederkwast. Hoewel de haren van mij wel iets dunner hadden gemogen zodat ze wat flexibeler zouden meebewegen, een prima kwast.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_11

Angled Blush 2700

Prettige vorm en formaat. Werkt makkelijk, goed en is zacht.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_12

Fan Brush 3500

Ik heb nog nooit zo’n grote kwast gehad! Super leuk om eens te proberen en hij werkt nog fijn ook. Ik gebruik hem voor poeder, highlighter of bronzer.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_13

Flat Contour 4200

Een top kwast om super strakke lijnen mee te zetten. Werkt perfect langs mijn neus, maar ook net zo goed onder mijn jukbeenderen.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_14

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_15

Oog- en lipkwasten

Er zitten maar liefst tien oog- en lipkwasten in de set. Ik heb ook deze kwasten op volgorde van de nummering neergelegd.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_16

Shader 5150

Een basis oogschaduwkwasten. Hij is heel stijf en persoonlijk vind ik dat niet zo heel fijn, het maakt hem een stuk minder flexibel.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_17

Large Shader 5200

Nog een basis oogschaduwkwast, maar dan een stuk groter. En minder stijf, wat ik een stuk prettiger vind werken. Geschikt voor het aanbrengen van oogschaduw op het bewegend ooglid, maar ook voor highlighter op het wenkbrauwbot.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_18

Smudge 5600

Dit soort kwasten kom ik minder vaak tegen, maar blijven toch ook heel fijn. Korte haren, plat en stevig. Om oogschaduw en oogpotlood te vervagen of mee aan te brengen. Werkt perfect langs de wimperrand en in de kleinste hoekjes.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_19

Pointed Blender 6200

Een fijne blendingkwast die ik vooral gebruik om oogschaduw mee aan te zetten in de arcadeboog en in de buitenste ooghoek. Dat doet deze kwast heel mooi zichtbaar, maar niet te streperig.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_20

Fluffy Blender 6700

Oogschaduw vervagen gaat makkelijk met de Fluffy Blender. Deze kwast is luchtiger en voller dan de Pointed Blender en werkt makkelijk en snel.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_21

Bent Eyeliner 7300

Ik gebruik niet meer zo heel vaak gel eyeliner, maar als ik het gebruik, breng ik het voortaan aan met deze kwast. Een wing maak je met deze kwast vlijmscherp.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_22

Spot Liner 7600

Hoewel deze eyelinerkwast ook niet verkeerd is! Voor de lijn langs de wimperrand werkt hij misschien zelfs wel makkelijker, maar voor de wing gebruik ik dan toch de Bent Eyeliner.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_23

Lash & Brow 8000

Wenkbrauwen en wimpers doorkammen kan met dit borsteltje.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_24

Angled Brow 8100

Dit is de enige kwast uit de set die me echt tegen viel. De haren zijn te slap, waardoor poeder niet mooi in mijn wenkbrauwen komt en het bijtekenen erg lastig is. Pakt slecht en lijkt zelfs over mijn wenkbrauwen haren heen te ‘glijden’ en daarom vrijwel niks te doen.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_25

Lip 9000

De laatste kwast uit de set is dit lipkwastje die in een speciaal roségouden kokertje zit. Heel chique! Een platte kwast met afgeronde haren. Hoewel ik lipstick liever direct uit de stick aanbreng, doet deze kwast het ook goed.

rosegouden_make-up_kwasten_boozy_05

De kwasten verharen niet en blijven ook na het wassen in model. Van de kwasten die ik vorig jaar kreeg heb ik nog bijna elke dag plezier en ik verwacht niet dat het met deze set anders zal zijn.

Ik ben wederom onder de indruk van de kwaliteit van de Boozycosmetics kwasten. Ze zien er niet alleen prachtig uit, maar ik vind ze ook echt bijna allemaal heel fijn. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed! Ik ben (weer) fan. Deze kwasten zal je nog vaak voorbij zien komen.

De volledige 16-delige set koop je hier*
De 6-delige gezichtskwasten set koop je hier*
De 10-delige oog-en lipkwasten set koop je hier*
Of bestel de kwasten los hier*

Twitter Facebook
Categorie: Kwasten | 26 juli 2016 | 46 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 26 juli 2016 06:36

Wat een mooie set kwasten is dit toch. Jammer dat de wenkbrauwkwast wat tegen viel. Deze kan mij niet stevig genoeg zijn namelijk. Ik zou de set ook zo willen hebben zeg, echt onwijs mooie kwasten. Mooie foto’s heb je weer gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 26 juli 2016 07:49

Het is een mooie kwasten set. Fijn dat de prijs / kwaliteit verhouding ook erg goed is!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 26 juli 2016 08:16

Oooh wat een mooie en complete set! Vooral de rosé gouden details vind ik onwijs mooi. De meeste kwasten klinken daarnaast ook erg fijn. Weer iets voor op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Eline op 26 juli 2016 08:23

Wat een ontzettend mooie set kwasten. Ze zien er echt prachtig uit, maar ook nog zo compleet. Ze hebben echt alles!

[Beantwoorden]


Door Susan op 26 juli 2016 08:37

Zo mooi die kwasten! Alleen voor de looks wil je ze al, haha.

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn l STYLEDWAY op 26 juli 2016 08:42

Mooie sets hoor en de prijs valt inderdaad best mee! Toch houd ik het bij mn geliefde real techniques kwasten, heerlijk die dingen! Lfs

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 26 juli 2016 08:44

Wauw, de kwasten zijn echt prachtig. Fijn dat ze ook zo goed bevallen!

[Beantwoorden]


Door Charile op 26 juli 2016 09:51

Dat ziet er goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 26 juli 2016 10:16

Ik heb de eerste set kwasten destijds ook aangeschaft en heel blij mee! Fijn dat deze ook goed bevallen én handig dat je ze ook apart kan kopen.
Mooie foto’s heb je alweer gemaakt :)

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 26 juli 2016 10:18

Beauties zeg! Ze zien er prachtig uit :) Ook qua prijs wat beter te behappen dan de meeste kwastensets.

[Beantwoorden]


Door Tialda op 26 juli 2016 10:23

Wat lijken me dat fijne kwasten! Ik wil nog een aantal nieuwe en zit nog te twijfelen tussen RT en Zoeva (omdat ik die al heb), maar misschien worden het wel deze! Ik heb ook 1 oogschaduwkwast van Boozyshop en die vind ik wel fijn in gebruik.

Oh en mag ik zeggen dat je super mooie foto’s hebt gemaakt? Volgens mij heb je hier echt wel wat werk in gestoken. (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2016 om 17:49:

Dankjewel! :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 juli 2016 10:24

Ik heb laatst de 10-delige set aangeschaft om mee te nemen op reis. Wel zo handig om daar een vrij complete aparte set voor te hebben. Op zich een fijne set maar daar miste ik dus een basic oogschaduwkwast in. Fijn dat die hier wel in zit.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 juli 2016 11:05

Oh wauw, had ik de hele set maar want dit lijken mij echt fijne kwasten!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 26 juli 2016 11:25

Dit klinkt goed, zeg! Ze zien er ook echt goed uit. Stevig en zacht.

[Beantwoorden]


Door Melike op 26 juli 2016 11:45

Mooie fotos! Die fan brush is zooo groot, ik schrok wel even. Maar als hij fijn is wil ik hem ook wel proberen want moet er ook nog een hebben.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 26 juli 2016 12:33

Wauw, wat een prachtige kwasten!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 26 juli 2016 12:47

Lijken mijn fantastische kwasten!

[Beantwoorden]


Door Emke op 26 juli 2016 13:25

Wat een prachtige kwasten heeft Boozyshop weer uitgebracht!

[Beantwoorden]


Door Dineke op 26 juli 2016 13:30

Wat klinkt dit heerlijk zeg!

[Beantwoorden]


Door Linda op 26 juli 2016 14:01

Oh wat een werk zo’n review, heel mooi aangepakt! Deze set is volgens mij de wens van ieder meisje die een prachtige kaptafel wilt hebben. Fijn dat ze, op een na, heel erg goed bevallen. Een mooie set om zeker te onthouden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2016 om 17:48:

Dankjewel! En dat is ook zeker waar, ze ‘staan’ heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoria op 26 juli 2016 14:08

Van zo’n kwastenset droom ik ook al een geruime tijd :) Misschien toch eens aanschaffen binnenkort! En verder wil ik even zeggen dat ik de lay-out van deze blogpost, dus de verhoudingen van de foto’s t.o.v. elkaar echt onwijs mooi vind. Liefs X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2016 om 17:47:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Romy op 26 juli 2016 14:37

Heel mooi! Vind de fan brush echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jikke op 26 juli 2016 16:33

Zoals gewoonlijk een geweldige review! Ik vind het wel jammer dat de prijzen los er niet bij staan, dat is makkelijker voor de lezers dan naar de site van boozyshop en weer naar die van jou. Ik snap wel dat dat veel meer werk zou zijn daar niet van hoor????
Ga zo door met je reviews en youtube, er was een tijd dat ik je site vooral checkte, toen weer je youtube account, maar nu doe je het allebij echt super!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juli 2016 om 17:50:

Dankjewel Jikke! En goed punt van de prijzen, had ik niet aan gedacht.

[Beantwoorden]


Door femketje op 26 juli 2016 19:33

ze zien er echt luxe uit :D

[Beantwoorden]


Door Vera op 26 juli 2016 20:43

Wat een gave set en wat een goede set om mee te beginnen lijkt me. Liefde voor rosé goud.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 26 juli 2016 20:45

Ziet er echt goed uit! Ik ben vooral erg geïnteresseerd in die flat contour kwast en in die angled blush kwast. Gebruik je deze vaak? Ik heb dit soort kwasten nog nooit gehad dus ik ben een beetje bang dat ik ze koop en ze vervolgens nooit gebruik ;) De prijzen zijn in elk geval wel erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Jonna@Burgertrutjes op 26 juli 2016 21:39

Ook bij make-up kwasten geldt ‘goed gereedschap is het halve werk’. Ik ben fan van Boozycosmetics. Dank voor de uitgebreide review, erg handig! Zelf gebruik ik geen wenkbrauwkwast

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 26 juli 2016 21:54

Wat een mooie set! Ik heb zelf ook een aantal kwasten van Boozyshop die ik dagelijks gebruik. Denk dat ik deze set ook ga aanschaffen. Kwasten heb je nooit teveel toch? :)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 26 juli 2016 22:20

Wauw, ze zijn echt prachtig!! <3

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 26 juli 2016 23:34

Wat een prachtige set om te zien zeg. Ik zou ook wel is zo grooten fan brush willen proberen, lijkt mij echt wat. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Mandy op 27 juli 2016 00:01

Wat een fijne uitgebreide review. De kwasten lijken me erg goed en ik vind de prijs ook echt meevallen! En wat zien ze er prachtig uit.

[Beantwoorden]


Door anna op 27 juli 2016 10:57

Wat een prachtige foto’s en een fijne, uitgebreide review! Ik ben vooral benieuwd naar de concealer kwast, aangezien ik zoiets nog nooit heb geprobeerd. Voor de rest ben ik eigenlijk wel tevreden met mijn huidige kwasten.

[Beantwoorden]


Door Rosa op 27 juli 2016 12:44

Ik heb nog een supergoed alternatief voor een echte lowbudget wenkbrauwkwast; de eyelinerbrush van Essence. Ik gebruik hem altijd voor het invullen van m’n wenkbrauwen, maar soms ook om met een donkere oogschaduw een randje langs mijn bovenste wimperrand te zetten!

[Beantwoorden]


Door mieke | mieksmind op 27 juli 2016 14:03

Wat een prachtige set! Ik ben ol op deze kleuren combi en wat ziet het er top uit. Als ik het geld er voor had ging ik ze zeker kopen. Ik wil nog een kwast voor mijn wimperrand en om te contouren. Een lekkere fijne grote kwast voor poeder is ook ideaal.. heel mooi alles en een uitgebreide review, top!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juli 2016 om 18:11:

Dankjewel Mieke!

[Beantwoorden]


Door Inna op 27 juli 2016 16:25

Heel toevallig had ik deze kwasten gister al gekocht! Blij je review te hebben gelezen, heb ik blijkbaar een goede koop gedaan ;)

Hele leuke review trouwens! Met zorg en aandacht besteedt

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 juli 2016 17:58

Wat een fijne review! De kwasten zien er echt prachtig uit en lijken mij ook nog eens fijn. De prijs is ook mooi meegenomen.

[Beantwoorden]


Door Asmara op 31 juli 2016 18:15

Wauw wat een prachtige kwasten! En de prijs valt ontzettend mee! De verleiding om deze te bestellen wordt voor mij wel ontzettend groot…

[Beantwoorden]


Door Bianca op 10 augustus 2016 11:29

Ziet er een mooie set uit zeg! Behalve misschien die buffer kwast, die lijkt me inderdaad wel heel erg recht. Opvallend ook hoeveel die synthetische haren tegenwoordig lijken op echt haar.

[Beantwoorden]


[…] week schreef ik al over de nieuwe roségouden make-upkwasten van Boozy Cosmetics. Maar webshop Boozyshop verkoopt niet alleen steeds meer eigenmerk kwasten, ook […]


Door Arnie op 20 december 2016 20:38

Hoi Vera,
Ik volg nu al een tijdje dagelijks je blog en ben helemaal aangestoken met het beauty virus!! Ik wil mezelf een kwastenset cadeau doen. Ik gebruik niet superveel make up maar heb zeker een kwast nodig voor foundation (ik wil graag zo’n buffing/stipling kwast) highlighter en poeder. Nu twijfel ik heel erg tussen de Berlin set van Real Techniques of een set van Boozy (deze of de 10 delige set). Wat zou jouw advies zijn? Heb je qua kwaliteit voorkeur voor een van de twee merken?
Thanks!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2016 om 09:46:

Ik vind allebei top, maar ik denk dat de 10delige set van Boozyshop een hele goede is om mee te beginnen. Zit ook een super fijne foundationkwast in!

[Beantwoorden]