Boozycosmetics Rose Golden Jewelry Brush Set

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set01

Dat de nieuwe rosé gouden kwasten set van Boozycosmetics een ‘jewelry’ kwasten set genoemd wordt, verbaast me niets. Plaatjes zijn het! Witte houten stelen, rosé goudkleurige details en een mooie kunstleren tasje om ze in op te bergen. In de ‘wat koop je voor een vrouw? kadotip video van donderdag kwamen ze al even voorbij, maar vandaag is het tijd voor een uitgebreide review.

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set02

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set03

De kwasten zijn enkel in deze set te koop. Het zijn 10 kwasten in totaal, voor zowel de oog- als gezichtsmake-up. Ze zijn compleet vegan, de haren van alle kwasten zijn synthetisch.

De kwasten hebben naast namen ook nummers, die kun je op de foto’s zien. Omdat de nummers voor de routine die ik hanteer nogal door de war liepen, heb ik ze gefotografeerd op volgorde van gebruik. Ik hoop dat dat duidelijk is!

Boozycosmetics Rose Golden Jewelry Brush Set € 59,39 (tijdelijk € 27,99!)

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set15

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set05

Round Buffer

De Round Buffer is een kwast met veel en vrij korte haren. Deze kwast is perfect voor het aanbrengen van foundation. Je kunt rondjes draaien, vegen: hij brengt mooi en zonder te strepen aan. Van mij had deze kwast nog wel iets steviger gemogen, want persoonlijk vind ik dat fijner werken, maar hij doet het ondanks dat goed en voelt zacht aan.

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set06

Conceal Buffer

Ik ben dol op dit soort ronde kwastjes om concealer mee aan te brengen. Het formaat van de Conceal Buffer vind ik al net zo fijn als zijn vorm. Deze kwast brengt concealer feilloos aan.

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set07

Big Powder

De Big Powder is een zachte en luchtige kwast met lange haren. Werkt prima voor het aanbrengen van poeder.

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set08

Brow Liner

Over de Brow Liner ben ik ook erg tevreden. De haartjes zijn super kort en stevig en dat werkt echt heel goed! Ik kan zowel strakke lijnen zetten, als zachtjes inkleuren. Deze kwast kun je ook goed in combinatie met gel eyeliner/brow gebruiken.

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set09

Soft Blender

Met de Soft Blender kun je oogschaduws vervagen (blenden), maar je kunt er ook prima kleur mee aanbrengen. Op het bewegend ooglid, maar ook net zo goed op het wenkbrauwbot. Het is een multitasker.

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set10

Small Crease

De Small Crease is een dunne en stevige kwast, waarmee je diepte in de arcadeboog kunt creëeren of mee kunt werken in de outer V. Werkt goed, niks op aan te merken.

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set11

Wing Liner

Naast de Brow Liner, is er ook de Wing Liner. Gemaakt voor gel eyeliner. Hoewel het een prima kwast is, had ik één liner kwast in de set wel genoeg gevonden. Ik had hiervoor liever een basis oogschaduwkwast in de plaats gezien.

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set12

Flat Contour

De Flat Contour vind ik een mooie kwast. Hij is smal en daardoor perfect voor het contouren van bijvoorbeeld je neus. Je kunt er strakke lijnen mee zitten en die uitblenden.

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set13

Angled Contour

Voor een iets zachtere contour, bijvoorbeeld onder de jukbeenderen, is er de Angled Contour. Steviger dan de Flat Contour, maar ik vind hem alsnog vrij smal. Was hij dikker en luchtiger geweest, dan had ik hem fijner gevonden. Nu brengt hij soms wat streperig aan.

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set14

Face Shaper

De Face Shaper is de laatste kwast in de set. Dit lijkt een grotere versie van de Conceal Buffer. Ik wist niet zo goed wat ik met deze kwast aan moest. Ik gebruik hem nu voor highlighter en persoonlijk vind ik hem daar het beste voor werken.

Boozycosmetics_rose_golden_jewelry_10_brush_set16

Ook na het wassen blijven de kwasten mooi én ze verharen nauwelijks! De set vind ik ook vrij compleet, hoewel ik nog wel een basis oogschaduwkwast en een blushkwast mis.

De prijs/kwaliteit verhouding van deze kwasten set vind ik erg goed. Je zou jezelf bijna laten verblinden door het prachtige rosé goud, maar wees niet bang om verder te kijken, want het zijn goede kwasten. Een hele mooie set om een ander te geven of jezelf kado te doen.

De Boozycosmetics Rose Golden Brush Set koop je hier*.

Twitter Facebook
Categorie: Kwasten | 28 november 2015 | 73 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Simone op 28 november 2015 06:11

De set ziet er prachtig uit! Toch koop ik mijn kwasten zelf liever los, zo heb ik van iedere kwast precies die variant die ik graag zelf wil. Fijne review wel, zo met al die collages.

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 november 2015 06:15

Wauw, deze set ziet er echt prachtig uit.. gewoon een plaatje om alleen al te hebben. Dat ze dan ook nog eens erg fijn zijn in gebruik is erg fijn. Wel wachtte ik ‘heel’ de tijd op de blush kwast, maar jammer genoeg kwam die niet aan bod. Vind ik jammer, voor mij is een set niet compleet zonder blush kwast. Toch een prachtige, vrij complete set. De prijs is prima en zeker nu hij in de aanbieding is!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 28 november 2015 07:00

Oh, alleen het design is al prachtig zeg, wat een plaatje! Dat roségoud gecombineerd met wit: helemaal top. Fijn dat bijna alle kwasten je ook zo goed bevallen, en dat de set nu zo enorm in de aanbieding is. Het is dat ik al een fijne kwastenset heb, maar anders… :)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 28 november 2015 07:08

Ik heb inmiddels al zo veel kwasten dat ik liever losse kwasten koop ter aanvulling, dan zo’n hele set. Maar deze zien er wel heel mooi uit en zijn zo in de aanbieding echt heel voordelig.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 28 november 2015 07:12

Oh wauw, heel tof hoe ze eruit zien. Alleen daarom zou ik ‘m al kopen, oeps. Ik ben al een tijdje opzoek naar een betaalbare kwastenset, maar deze klinkt toch wel erg goed. Wie weet dat hij binnenkort van mij is..

[Beantwoorden]


Door Daphne op 28 november 2015 07:42

Wauw, wat een moooooie kwasten. Vooral de goude kleur vind ik erg tof.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 november 2015 08:11

Wauw wat een prachtige set zeg. Ik moet wel zeggen dat ik ze niet heel rose goud vind, meer gewoon goud.

[Beantwoorden]


Door Elles [3lles] op 28 november 2015 08:19

Ik schrok even toen ik €27 zag. Dat is niet super veel voor zo’n prachtige kwastenset!
Xoxo

[Beantwoorden]


Door Esmee op 28 november 2015 08:20

Deze kwasten zijn echte eye-catchers in je stash. De kwasten zien er goed uit, vind vooral de gezichtskwasten er fijn uitzien!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 28 november 2015 08:22

Ik heb je video gezien en vond deze kwaste zo mooi dat ik meteen bij boozyshop ben gaan kijken. Ik heb een losse kwast gekocht, de angled contour.
Heerlijke kwast en zo mooi! <3 ^^) <3

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 28 november 2015 08:42

ohhhh wat mooi! xx

[Beantwoorden]


Door Svenja op 28 november 2015 09:04

Ik heb de set al een paar keer voorbij zien komen en ben echt super enthousiast! Fijn dat ze er naast mooi uitzien ook goed hun werk doen! En de prijs vind ik ook echt ideaal voor zo een uitgebreide set! Absoluut een set die op mijn wishlist voor de kerst komt!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 november 2015 09:29

Echt een mooie set !

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 november 2015 09:47

Wat een mooie set, ik ben echt dol op rosé goud! De kwasten zien er goed uit en fijn dat ze goed blijven na het wassen.

[Beantwoorden]


Door Minke op 28 november 2015 09:49

De kwasten zien er echt heel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 28 november 2015 09:58

Mooi! Dit ziet er heel goed uit!!! Het nadeel van een set omdat je vaak al de helft vsn zulke soort kwasten hebt… Maar hij is wel echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 28 november 2015 10:16

Holy moly wat een mooie set en nu ook zo’n goede deal!! Het is dat ik van mezelf niks uit mag geven :(

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 november 2015 10:29

Wat een mooie set is dit zeg! En nu maar voor de helft dus dat is lekker gunstig zo met de feestdagen. Ik denk dat er eigenlijk wel een blush kwast in zit. De angled brush zou je ook heel makkelijk voor blush kunnen gebruiken. Ik gebruik er de laatste tijd elke dag een angled brush voor het aanbrengen van blush.

[Beantwoorden]


Door Margot op 28 november 2015 10:38

Ze zijn al mooi om te zien! Goede set!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 28 november 2015 11:02

Wat een mooie set zeg! Boozyshop is goed bezig, ik zie alleen maar mooie kwasten voorbij komen de laatste tijd. :) Ik kan zelf nog wel wat kwasten gebruiken, dus misschien ga ik wel wat bestellen. Ik denk trouwens dat dit een mooie set is voor beginners, omdat ‘ie erg compleet is. En lekker betaalbaar!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 28 november 2015 11:05

Wat een geweldig mooie set! En ook nog eens voor een heel fijn prijsje nu :). Als ik al niet zoveel kwasten had, was dit zeker een set geweest die ik zou aanschaffen. Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 28 november 2015 11:11

Deze kwasten zien er mooi uit! Ik heb er zelf nog naar zitten kijken van de week, maar ik heb al veel kwasten en nét de soorten die ik nog nodig heb als back-up zitten er niet bij, maar dit lijkt mij wel een mooi cadeau voor als je nog geen of weinig kwasten hebt!

[Beantwoorden]


Door Frouke op 28 november 2015 11:18

Fijne review, ook tof dat je foto’s met foundation erbij zet en hoe het erna uitziet :) Ik wilde nog even vragen (sorry als ik er misschien over heb heengelezen) maar zijn de kwasten vegan? Ze zien er namelijk wel uit als de meeste vegan kwasten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 november 2015 om 11:20:

ja! Zijn vegan :ja:

[Beantwoorden]


Door Renate op 28 november 2015 11:22

Wat een fijne review! Het lijken me fijne kwasten en vooral een mooie set met ook nog een mooie prijsje. Toch als ik weer nieuwe kwasten koop (ik heb al een set, maar mijn poederkwast is aan het einde na al die jaren) dat ik toch weer voor Zoeva kies. Ik vind Zoeva zo fijn en dat is ook best betaalbaar en dan kies ik liever daarvoor!

[Beantwoorden]


Door Tina op 28 november 2015 11:42

Waw wat een plaatje deze kwasten :love: Ik denk dat wanneer je dit als kerstcadeau geeft je weinig meiden zal teleurstellen haha. En dat voor zo’n zacht prijsje!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 28 november 2015 11:48

Ze zien er prachtig uit, en klinken kwalitatief ook heel goed voor die prijs! Die komt op mijn verlanglijstje :)

[Beantwoorden]


Door Amy op 28 november 2015 12:01

Wat een prachtige set, ik vind het hele mooie en praktische kwasten. Mis alleen de blushkwast wel voor een complete set. Als de kwasten ook los te verkrijgen waren zou ik zeker overwegen er een paar te bestellen, maar ik heb er al zoveel dat ik de hele set aan me voorbij laat gaan.

[Beantwoorden]


Door charile op 28 november 2015 12:42

Ziet er goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 28 november 2015 13:40

Wat een prachtige set! Ik heb het gelijk besteld hihi!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 28 november 2015 13:47

Wat een fijn en uitgebreid review! Ik ben nu wel heel benieuwd geworden naar de kwasten!

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 28 november 2015 14:17

Mooie kwasten, lijken me erg fijn! Jammer dat ze niet los te krijgen zijn.

[Beantwoorden]


Door Vera op 28 november 2015 14:48

Wauw een hele mooie set voor het geld! Toch stel ik liever zelf mijn kwasten samen.

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 28 november 2015 15:13

De set ziet er zeker goed uit. Zou iedere vrouw in de make up tas moeten hebben.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 28 november 2015 15:19

Wow, ze zien er prachtig uit en ze lijken me echt heel fijn. Zeker voor dat geld! Toevallig heb ik vorig jaar een dure set gekocht van Zoeva, maar stiekem ben ik wel geneigd om deze set er bij te kopen haha.

[Beantwoorden]


Door Bridget op 28 november 2015 15:42

Wauw, wat een mooie set! Soon they’ll be mine ^^)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 28 november 2015 16:45

Ze zien er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 28 november 2015 17:06

Supermooie kwasten! Gelijk de set besteld ???? Ben zooo benieuwd????

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 28 november 2015 17:40

Ik vind het een prachtige set, maar heb nu al zoveel fijne kwasten dat ik niet heel snel nog zo’n complete set zou kopen.

[Beantwoorden]


Door Andrea op 28 november 2015 18:12

Ziet er echt supermooi uit! En dat voor zo’n prijs, wow.
x

[Beantwoorden]


Door Lifetimes op 28 november 2015 18:36

Dit is inderdaad heel leuk om te geven voor sinterklaas of kerst! Ze zien er prachtig uit :) Fijne review. Xx

[Beantwoorden]


Door Sascha op 28 november 2015 18:46

Prachtige kwastenset. Ik heb nu kwasten van Gosh waar ik ook heel blij mee ben… Maar qua uiterlijk kunnen die lang niet op tegen deze kwasten. Het zijn inderdaad plaatjes :)

[Beantwoorden]


Door amber op 28 november 2015 18:46

Haai vera,

Ik mag voor de kerst een mooie kwasten set, maar ik twijfel heel erg tussen deze en zoeva rose golden luxery set vol 2.o of de nieuwe bamboe set vol 2.
??

Zou jij misschien kunnen helpen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2015 om 18:17:

Ik heb helaas geen ervaring met die sets van Zoeva. Hoewel Zoeva ook prima kwasten heeft, zeker vergelijkbaar met deze kwaliteit. Dat weet ik wel :ja:

[Beantwoorden]


Door layla op 28 november 2015 20:09

Wat een mooie kwasten! Wit met rosegoud is een goede combinatie en alle kwasten zitten er in die je dagelijks nodig zult hebben. Wat wil je nog meer dank ik dan? (love)

[Beantwoorden]


Door Nadia op 28 november 2015 21:12

Oh my… wauw wauw wauw. Deze wil ik! Jammer dat het alleen per set te koop is, want ik heb van sommige soorten gewoon al een erg goede kwast. Los had ik er wel een paar aangeschaft (love) (love)

[Beantwoorden]

Nadia antwoordt op 28 november 2015 om 21:14:

Ho, ik was te snel, als je ze op de site zoekt zijn ze wel los verkrijgbaar! (A)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 28 november 2015 21:29

Wat zien deze kwasten er goed én fijn uit!

[Beantwoorden]


Door anna op 28 november 2015 21:57

Van blendingkwasten kan ik maar niet genoeg hebben, ik vind deze kwasten er echt prachtig uit zien!

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 november 2015 21:59

ziet er uit als een prima set, maar het oog wil ook wat en dat geven deze kwasten zeker ;D

[Beantwoorden]


Door Julia op 28 november 2015 23:03

Heey Vera! Prachtig artikel! Ik wil deze set vragen voor kerst maar Hoelang blijven de kwasten afgeprijsd?

Alvast bedankt!

Groetjes Julia

[Beantwoorden]


Door femke op 29 november 2015 07:26

De kwasten zien er zo super leuk uit, echt een mooie combinatie van dat wit en goud!

[Beantwoorden]


Door Iris op 29 november 2015 12:07

Helemaal enthousiast klikte in de link aan.. uitverkocht :(
Hopelijk worden ze snel weer aangevuld!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 29 november 2015 13:21

Het lijkt mij een prachtige set. Ik hou ook wel van het uiterlijk met de witte ‘houder’

[Beantwoorden]


Door Elinepinewasmachine op 29 november 2015 13:39

Hele leuke review! Ik heb laatst de brow en blendung brush besteld, los van de set, en ben ontzettend tevreden over de kwasten. Super zacht en zien er prachtig uit.

[Beantwoorden]


Door Romy op 29 november 2015 13:55

Ziet er super uit! Maar heb al kwasten genoeg :)

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 29 november 2015 14:59

Klinkt als een prima set! Deze gaat op mijn wishlist (love)

[Beantwoorden]


Door Tinkel op 29 november 2015 18:30

Mooie set! En wat een leuke review weer van je. Ook leuk dat je de tijd neemt om t te reviewen nadat veel mensen zeiden dat ze wel een review willen zijn nav je kerstvideo???? ik heb hem besteld!

[Beantwoorden]

Tinkel antwoordt op 29 november 2015 om 18:31:

Zien**

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2015 om 18:16:

Graag gedaan! En veel plezier met de kwasten ^^)

[Beantwoorden]


Door Loes op 29 november 2015 18:59

Wauw, wat een mooie set zo! De kwasten zien er echt prachtig uit. Toevallig heb ik vrijdag een aantal losse kwasten besteld, waarvan de big powder uit deze set. Echt een super zachte kwast en fijn in gebruik. En wat een fijne prijzen hè.

[Beantwoorden]


Door esmee op 29 november 2015 21:09

Ik wilde ze voor sinterklaas. Ze zijn helaas uitverkocht.. Is er nog een ander verkooppunt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2015 om 18:16:

Nee helaas, het zijn boozycosmetics kwasten en daarom alleen via boozyshop te koop. Zoeva.de heeft ook mooie sets, je zou daar eens kunnen kijken.

[Beantwoorden]


Door Josanne op 29 november 2015 22:30

Leuk leuk leuk! :yes:

[Beantwoorden]


Door Suzan op 1 december 2015 09:21

Wat een pareltjes zeg! Fijn en duidelijk artikel (:

[Beantwoorden]


Door Shivanna op 3 december 2015 15:46

Wat een prachtige set het jammeren is dat ze behoorlijk duur zijn ik heb persoonlijk niet veel te besteden zijn er ook goedkopere kwasten

[Beantwoorden]


Door Jeanie op 5 december 2015 19:33

Deze prachtige kwasten heb ik in mijn bezit en toen zag ik je filmpje met cadeau tips dus keek ernaar uit wat je zelf van dacht! Ik vind ze persoonlijk erg fijn! Vooral de round buffer! Binnekort krijg ik mijn sigma flat kabuki en wil k ze vergelijken.. (A)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 10 december 2015 19:47

Hoi Vera.
Wat een prachtige set kwasten.
Wilde ik hem zo graag als cadeau voor onder de kerstboom.
Maar helaas uitverkocht :(
Kan je andere gelijkaardige set aanbevelen?

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 12 december 2015 22:36

UIVERKOCHT :'(

[Beantwoorden]


Door ♡ Kerst Wishlist ♡ | op 23 december 2015 16:58

[…] sets die ik graag zou proberen. De eerste is eentje van Boozycosmetics, ik had een review op Vera Camilla gelezen over deze kwasten en ik ben echt heel benieuwd. Spijtig zijn de kwasten momenteel […]


Door Amedee op 9 januari 2016 13:47

heel fijn Vera, ik heb de set net besteld, hij is nog steeds voor maar 27,99 te verkrijgen. Ben heel benieuwd. Het ziet er echt een heel mooie, goede set uit, dankje voor de review!
Groetjes uit België xx

[Beantwoorden]


Door Elise op 9 januari 2016 22:03

Ik breng al jaren mijn foundation aan met mijn handen en oogschaduw met bijgeleverd ‘dingetje’.. Maar inmiddels dus een nieuw jaar en tijd voor verbeteringen! Ik had de 14 delige set al in mijn winkelmandje bij boozyshop maar na het lezen van jouw beide reviews gauw de 14 delige eruit gemikt en deze set besteld, samen met nog wat producten en ben erg benieuwd! Het wordt dus echt mijn eerste set kwasten, bedankt voor je uitgebreide en duidelijke reviews!

[Beantwoorden]


Door naomi op 7 februari 2016 18:39

Hoi. Ik kocht deze kwastenset als mijn eerste kwastenset ooit (tot voor korst gebruikte ik gewoon géén foundation, concealer, blush,… En oogschaduw bracht ik aan met bijgeleverde kwastjes) en ik moet zeggen, heel gebruiksvriendelijk! Ik ben echt heel blij met mijn aankoop.

Ik ben trouwens je blog gaan volgen en heb echt al heel wat handige en nuttige dingen gelezen. Dankje!

xx Naomi

[Beantwoorden]