W7 Beat It! Natural Nudes

w7_beat_it_01

Ik vond het hoogtijd dat W7 weer eens met wat nieuws kwam. Gelukkig, met de post kreeg ik niet veel later het nieuwe Beat It! Natural Nudes oogschaduwpalette binnen. Dit keer is het blik koperkleurig en heeft het een patroon van bubbeltjesplastic (dat is in ieder geval wat ik erin zie). Zal dit mijn nieuwe favoriet van W7 worden?

w7_beat_it_02

w7_beat_it_03

In het palette zitten nude-, roze en kopertinten. Ik vind stiekem dat alle W7 paletten er van binnen hetzelfde uitzien. Allemaal nudetinten, er is nooit duidelijk verschil. Gelukkig valt dat met het swatchen dan wel weer mee, dit palette is toch weer anders dan zijn voorgangers.

W7 Beat It! Natural Nudes € 8,95

w7_beat_it_04

w7_beat_it_05

w7_beat_it_06

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 9 – 10 – 11 – 12

Wat een mooie kleuren! W7 lijkt zijn oogschaduws te hebben verbeterd. De tinten zijn net wat specialer, hebben bijzondere finishes en de textuur van de oogschaduws voelt ook zachter en minder korrelig. Ik ben enthousiast!

w7_beat_it_07

w7_beat_it_08

Producten gebruikt:

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base

5 (wenkbrauwbot + binnenste ooghoek)
12 (eerste deel bewegend ooglid)
11 (tweede deel bewegend ooglid)
2 (geblend in arcadeboog)
10 (ardaceboog)

L’Oréal Super Liner Perfect Slim
Rimmel Volume Colourist Mascara

w7_beat_it_09

w7_beat_it_10

Essence Velvet Matt Lipstick 07 – review

Na het swatchen was ik enthousiast, maar in gebruik vallen de kleuren toch heel erg weg. Het blendt te makkelijk, het pigment pakt niet. Zo intens als de swatches zijn, zo wazig zijn de oogschaduws in de ooglook. De highlighter (5) vind ik wel erg mooi en ook de kleur in de arcadeboog (2) werkt prima, het zijn vooral de oranje en gouden tint op het bewegend ooglid die me tegenvallen.

w7_beat_it_11

Het begon goed, de swatches pakten super mooi uit. Na het maken van de ooglook ben ik helaas toch een beetje teleurgesteld. W7 heeft zijn verwachtingen niet helemaal waar kunnen maken, terwijl ik weet dat dit merk het in zich heeft. Ik wacht geduldig het volgende oogschaduwpalette af.

W7 is hét merk als het aankomt op dupes van high end producten, maar ik heb nog niet kunnen ontdekken of Beat It! ergens een dupe van is. Hebben jullie een idee?

W7 Beat It! kun je hier* online bestellen.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 3 juni 2016 | 36 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door noa op 3 juni 2016 06:48

Hey Vera,

Het is jammer dat dit geen leuke palette . Ik ben zelf namelijk op zoek naar een budget vriendelijke oogschaduwpalette. Het liefst met matte tinten. Heb je toevallig geen tips?

Alvast bedankt.

Groetjes,

Noa

[Beantwoorden]

Elles antwoordt op 3 juni 2016 om 07:20:

Volgens mij is het I Heart Make-up chocolate palette wel goed! Ik hoor er altijd goede verhalen over!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]

Noa antwoordt op 3 juni 2016 om 12:09:

Dankjewel

[Beantwoorden]

Rosa antwoordt op 3 juni 2016 om 19:19:

Ik heb het essence all about nudes oogschaduw palette! Echt een leuk dingetje! Er zitten volgens mij 8 goedwerkende nude/beige tinten in, inclusief een glanzende en een matte highlighter! Hij kost volgens mij ongeveer €4,-! Zeker de moeite waard!!

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 3 juni 2016 om 12:47:

Ik heb zelf het Maybelline the nudes pallete, superfijn! Heb ik een keer bij de Kruidvat gekocht, in de aanbieding, voor €9,00. Normaal is hij vgm €15,00

[Beantwoorden]

noa antwoordt op 3 juni 2016 om 13:11:

Top Dankjewel

[Beantwoorden]

Daniek antwoordt op 3 juni 2016 om 22:07:

Hoii, ik zou als ik jou was een keertje kijken in het schap van Catrice. Ik zelf vind dat een erg fijn en budget merk. Misschien dat daar een leuke oogschaduw pallet in zit.

[Beantwoorden]

Noa antwoordt op 4 juni 2016 om 00:19:

Staat ook op mijn lijst. Merci.

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 4 juni 2016 om 13:11:

Ik heb w 7 in the buff, deze is wel fijn! Vera heeft hier toevallig ook een review over geschreven :)
http://veracamilla.nl/2014/04/w7-in-the-buff-natural-nudes-eye-colour-palette-naked-2-dupe/

[Beantwoorden]

Annemarie antwoordt op 5 juni 2016 om 12:56:

Hey Noa,
De oogschaduw palleten van Sleek zijn heel fijn budgetproof en hebben zowel matte als shiney oogschaduws. Maar Morphe palleten schijnen ook heel fijn te zijn en niet echt duur in de verhouding oogschaduws die je krijgt. Beide zijn bij de themakeupspot te bestellen en Vera heeft volgens mij aardig wat Sleek & Morphe reviews op haar blog.
Hopelijk heb je er wat aan ;)

[Beantwoorden]

Maureen antwoordt op 10 juni 2016 om 15:18:

W7 in the mood

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 juni 2016 06:51

Dit ziet er idd erg samey-samey uit. Zo jammer! Zelf geen ervaring met W7 oogschaduws maar ik vind de paletten er altijd mooi uitzien. Met swatchen lijken de paletten altijd wel heel korrelig en poederig. Dus mooie kleurtjes maar de kwaliteit laat te wensen over.

[Beantwoorden]

pelinxo antwoordt op 4 juni 2016 om 00:14:

hiii, ik heb wel ervaring met W7 oogschaduw paletten en ik vind ze heel fijn. Ik heb zelf het In The Mood pallet en daar zitten 6 oogschaduw kleurtjes in van highlight tot zwart. Het zijn gewoon nude kleurtjes. Zeker het proberen waard. (Ik heb het in de big bazar gekocht voor volgens mij onder de 5 euro :))

[Beantwoorden]


Door Elles op 3 juni 2016 07:21

Aah, wat jammer zeg! Ik vond de kleuren zo mooi, ze waren een keer anders dan alle andere nude paletten. Balen dat de kleuren niet pakken!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Ilona Wielinga op 3 juni 2016 07:28

Jammer dat het inderdaad weer een beetje van hetzelfde is, ik heb overigens ook geen idee waar dit een dupe van zou zijn.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 3 juni 2016 07:53

Na het zien van de swatches was ik ook meteen super enthousiast! Wat jammer dat de kleuren op de huid echter helemaal niet goed pakken. Super zonde, want de verschillende nude tinten in het palette spreken mij wel heel erg aan!

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 juni 2016 08:19

Wat jammer dat de oogschaduw eenmaal aangebracht op je ooglid niet doen wat je vooraf had verwacht.. Daar gaat het immers toch om. Jammer :-(!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 3 juni 2016 08:36

Het palette ziet er mooi uit, jammer dat hij in gebruik zo tegenvalt.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 juni 2016 09:18

Hmm.. jammer dat het niet helemaal lekker uitpakt in een ooglook.

[Beantwoorden]


Door Demi op 3 juni 2016 09:21

Wat jammer zeg, ik heb ook twee W7 palettes, die zijn echt top!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 3 juni 2016 09:35

Mooi palette! Ik vind de look die je hebt gemaakt echt mooi. Jammer dat ze op het ooglid niet superfijn werken, want de swatches zien er echt wel mooi uit =D

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 3 juni 2016 09:41

Jammer dat de kleuren tegenvallen op je ogen, want ik vind de palette er best mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Amber op 3 juni 2016 09:43

Ik zag meer een speaker in het patroontje, aangezien het ook “beat it” heet! Wel jammer dat het niet zo fijn werkt

[Beantwoorden]


Door anna op 3 juni 2016 09:58

Ik vind de look die je hebt gemaakt onwijs mooi en de kleuren komen ook goed naar voren! Jammer dat je er toch niet zo enthousiast over bent. Ik vind het wel een mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 3 juni 2016 10:08

Helaas ben en blijf ik geen fan van de w7. Wel een leuke look heb je gemaakt erg gangbaar wat ideaal is. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Quinty op 3 juni 2016 10:15

Toen ik in het begin van de review was dacht ik eraan om het palette te kopen. Tot ik las en zag dat de kleuren erg wegvallen op het ooglid. Erg jammer!

[Beantwoorden]


Door Be Original op 3 juni 2016 10:47

Wooow, gaaf <3. Ik vind dit alleen wel meer een palette voor kerst ofzo. Die gouden kleuren doen me namelijk echt denken aan de feestdagen aan het eind van het jaar.

[Beantwoorden]


Door Romy op 3 juni 2016 11:49

De swatches zijn inderdaad heel mooi! Helaas is een palette daar niet alleen voor bedoeld..

[Beantwoorden]


Door Natasja op 3 juni 2016 12:58

Wat jammer dat de kleuren op je ooglid niet goed pakken. De swatches zagen er daarin tegen veelbelovend uit.

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 juni 2016 15:09

erg jammer :( had er meer van verwacht na het zien van de swatches!

[Beantwoorden]


Door Lys op 3 juni 2016 15:24

Jammer dat de kwaliteit wat tegenvalt, de swatches en kleurtjes zagen er alvast prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 3 juni 2016 22:44

Ben ik nu blind of wordt het sterretje nergens uitgelegd? ;p

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 4 juni 2016 11:46

Deze had ik nog niet eerder gezien.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 juni 2016 16:39

Zo zonde wanneer kleuren meteen weg blenden. Ziet er verder wel leuk uit namelijk. Je hebt er wel wat moois van weten te maken :)

[Beantwoorden]


Door Irina op 6 juni 2016 14:34

Jammer dat hij zo tegen valt!
Hij lijkt inderdaad ook wel erg op andere palettes van hetzelfde merk: tijd om eens iets totaal anders op de markt te zetten!

[Beantwoorden]


Door Anouk provily op 15 juni 2016 11:33

Ik had een pallet gekocht van w7 en vond het maar onhandig dat de kleuren geem naam hadden maar na een maand kwam ik erachter dat het gewoon op de achterkant staat dus voor de mensen die het ook irritant vinden op de achterkant staan de namen!????

[Beantwoorden]