Rimmel Volume Colourist Mascara getest! + make-uplook

Advertisement

De afgelopen twee weken ben ik samen met de veracamilla bloginsiders druk bezig geweest met het testen van de Rimmel Volume Colourist Mascara. Deze mascara heeft een hele bijzondere formule die je wimpers langzaam donkerder kleurt. Ook geeft de mascara in gebruik volume aan je wimpers! Ik was heel benieuwd en probeerde het twee weken lang uit. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Producten gebruikt:

Volume Colourist Mascara

Glam’Eyes 022 Brixton Brown
Colour Precise Eyeliner 001 Black

Sculpting Palette 002 Coral Glow
Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick 600 Spin All Spring.

De producten van Rimmel zijn onder andere te koop bij Kruidvat.nl

Deze video is gesponsord door Rimmel.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 14 juni 2016 | 23 reacties

Reacties

Door Liset - Beautydagboek op 14 juni 2016 08:21

Super leuk dat je er een video van hebt gemaakt! Zo zie je het resultaat nog beter. Ik vind dit echt een mooie mascara, vooral de separatie van de wimpers ziet er goed uit en inderdaad krijg je er zo’n ‘verleidelijk’ effect van :). Ik wil deze zeker eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 juni 2016 08:41

Hele leuke video Vera! Ik vond het super leuk om als Bloginsider deze mascara te testen. Binnenkort komt er een review van online op mijn blog.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 14 juni 2016 09:14

Leuke video! De mascara geeft een mooi resultaat. Fijn dat jij en de meeste testers er na 2 weken nog steeds enthousiast over zijn. Je hebt een mooie make-up look gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 14 juni 2016 09:26

Nogmaals bedankt dat ik mee mocht doen om deze prachtige mascara te testen. Ik zelf ben er ook erg blij mee en vooral omdat je inderdaad een minder blöte billenkoek gezicht hebt hierdoor.mijn review staat inmiddels al online Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Demi op 14 juni 2016 09:30

Wat leuk om te zien hoe andere mensen over dit product denken, ben nu wel erg benieuwd naar de mascara geworden. Mooie look heb je ook op ’t eind gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 14 juni 2016 09:31

Hier nog een Bloginsider! Ik ben ook super tevreden over de mascara echt een aanrader. Mijn moeder heeft hem inmiddels ook gekocht en ook tevreden! Mooie producten daarnaast zoals de blush highlighter en bronzer. Ik ben er happy mee!

[Beantwoorden]


Door kimmetjekims op 14 juni 2016 09:43

Leuke video heb je er van gemaakt, ziet er goed uit! Leuk om te lezen dat veel bloginsiders reageren, nu wil ik de mascara ook gaan testen, haha!

[Beantwoorden]


Door anna op 14 juni 2016 09:50

Wat een leuke video! Leuk om een aantal bloginsiders voorbij te zien komen. Ik vond het echt tof dat ik al deze mooie producten ook mocht testen. Helaas is de mascara het niet voor mij, maar ik heb er een vriendin blij mee gemaakt! Met de andere producten ben ik wel heel erg blij <3

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 juni 2016 10:48

fijn om ook de mening van anderen te zien! iedereen is toch verschillend :)

[Beantwoorden]


Door Amina op 14 juni 2016 11:10

Hoe kan ik een ook lid worden van je test panel? Lijkt me leuk om te doen of ben ik te laat? :p

[Beantwoorden]


Door Linda op 14 juni 2016 12:28

Ik ben benieuwd hoelang de kleur blijft hangen! Het effect vind ik erg leuk voor in de zomer, als je mascara loos op het strand ligt en je zo toch nog wat kleur op je wimpers hebt. Ben ook benieuwd naar de eyeliner, het palette spreekt mij dan weer niet zo aan..

[Beantwoorden]


Door Diana op 14 juni 2016 14:31

Het was leuker geweest als je mascara op 1 oog had aangebracht ipv beide ogen. Dat vergelijkt toch net iets makkelijker.
Ik ga hem iig zeker een keer proberen!

[Beantwoorden]


Door veerle op 14 juni 2016 15:33

Wauw, wat een effect geef de mascara. Mijn wimpers zijn al pikzwart, maar ik vind het idee wel echt heel tof!

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 14 juni 2016 om 20:42:

Wat een heerlijke luxe!

[Beantwoorden]


Door Be Original op 14 juni 2016 16:39

Wauw! Wat een verschil! Maar, het is lang niet genoeg om je mascara weg te laten. Dus heeft het dan wel zin? Maar voor de rest is het supertof getest! Nice!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 14 juni 2016 17:10

Wauw, je ziet echt verschil. Ik wil hem nu ook wel gaan halen =D

[Beantwoorden]


Door Yelda op 14 juni 2016 19:10

Zo leuk om mezelf te zien!! Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 14 juni 2016 19:53

Wat een leuke video! Je ziet echt duidelijk verschil, mooie mascara!

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 juni 2016 20:36

wow die look is wel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Eva op 15 juni 2016 05:30

Mooi!
Wat leuk ook dat je foto’s laat zien van anderen tijdens je tutorial! x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 juni 2016 14:29

Ik vond het super leuk om de mascara en de andere producten te testen! Mijn wimpers zijn helaas niet zo erg gekleurd als die van jou maar toch vind ik het een super fijne mascara.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 17 juni 2016 21:26

Dat ziet er inderdaad wel goed uit dat het toch ook wel kleurt, maar ook het effect zelf. Lijkt me een hele fijne mascara!

[Beantwoorden]


Door Milotte op 26 augustus 2016 11:06

Het is dat ik nu allemaal Maybelline mascara’s heb liggen. Ook ik word wel nieuwsgierig naar deze mascara.

[Beantwoorden]