Makeup Revolution Fortune Favours The Brave | review + 4 looks

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave01

De eerste keer dat ik Makeup Revolution Fortune Favours The Brave zag, was ik eigenlijk al meteen verkocht. Toch duurde het nog een paar weken voordat ik het oogschaduwpalette bestelde, want “ik heb al zoveel” en “in het echt zal hij vast niet zo mooi zijn”. Maar na het bekijken van nog meer foto’s en geweldige swatches ging ik dan toch overstag.

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave02

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave03

Het palette ziet er beeldschoon uit en is nog betaalbaar ook. Voor vijftien euro krijg je maar liefst 30 verschillende oogschaduws. De matgouden doos, de grote spiegel binnenin en de ronde pans die in de vormgeving en kleurkeuze speels geplaatst zijn, maken het palette aantrekkelijk om naar te kijken. Ik kon niet wachten met swatchen!

Makeup Revolution Fortune Favours The Brave € 14,95

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave04

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave05

Er is in Fortune Favours The Brave gebruik gemaakt van veel verschillende finishes. De oogschaduws zijn mat, glanzend, metallic of zelfs gebakken. Bijzonder!

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave06

Glimmer – Buffer – Peachy – Hope – Fortune – Skylight – Transformer – Midnight Rainbow

Ice Cloud – Golden Coins – Cashmere – Tip Top – Yes Please – Green Machine – Smoothie

Caffeine Fix – Latte – Pink Diamond – Creme – Drama Queen – Lonely Planet – Blacqua

Soft – New World – Favour – Sunset Hour – Super Gold – Winning – Brave – The Revolution

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave07

Glimmer – Buffer – Peachy – Hope – Fortune – Skylight – Transformer – Midnight Rainbow

De oogschaduws van de eerste rij zijn niet zo heel intens. Vooral de matte tinten hebben het moeilijk. Dat is ook goed merkbaar aan de textuur, die is heel stroef. De glanzende oogschaduws geven duidelijk een beter effect en voelen ook een stuk zachter aan.

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave08

Ice Cloud – Golden Coins – Cashmere – Tip Top – Yes Please – Green Machine – Smoothie

De tweede rij daarentegen is prachtig. Op de twee matte oogschaduws na, is elke tint heel intens. Ik vind de finishes van Yes Please en Green Machine erg mooi en bijzonder.

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave09

Caffeine Fix – Latte – Pink Diamond – Creme – Drama Queen – Lonely Planet – Blacqua

Caffeine Fix is de eerste matte oogschaduw die het wel goed doet en ook een stuk zachter aanvoelt. De metallic glans van Pink Diamond vind ik erg mooi en ook Drama Queen en Lonely Planet vind ik schitterend.

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave10

Soft – New World – Favour – Sunset Hour – Super Gold – Winning – Brave – The Revolution

In de laatste rij zijn alle oogschaduws fantastisch, zelfs de matte kleuren doen het goed. Kijk hoe intens Winning is! Erg mooie oogschaduws.

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave11

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave12

Producten gebruikt:

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base

New World (wenkbrauwbot + binnenste ooghoek)
Pink Diamond (eerste deel bewegend ooglid)
Favour (tweede deel bewegend ooglid + onderste wimperrand)
Drama Queen (ardaceboog)

Catrice Eye Liner Pen
Lancome Hypnose Volume-A-Porter

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave13

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave14

MAC Please Me – review

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave16

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave17

Producten gebruikt:

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base

Soft (binnenste ooghoek)
Glimmer (bewegend ooglid)
Buffer (geblend in ardaceboog)
Caffeine Fix (ardaceboog)

Catrice Eye Liner Pen
Lancome Hypnose Volume-A-Porter

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave18

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave19

Bobbi Brown Art Stick Rose Brown – review

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave20

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave21

Producten gebruikt:

Smashbox Foto Finish Shadow Primer

New World (wenkbrauwbot + binnenste ooghoek)
Green Machine (bewegend ooglid)
Smoothie (geblend in ardaceboog)
Blacqua (ardaceboog)
Yes Please (onderste wimperrand)

Catrice Calligraph Eye Liner Pen
Max Factor Excess Volume Extreme Impact Mascara

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave22

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave23

Kiko Modern Tribes Free Spirit Lippotlood 01 Hearty Peach – review

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave24

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave25

Producten gebruikt:

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base

New World (wenkbrauwbot + binnenste ooghoek)
Super Gold (eerste deel bewegend ooglid + onderste wimperrand)
Drama Queen (tweede deel bewegend ooglid + outer v)
Winning (ardaceboog)

Lancome Grandiose Liner
Catrice Glam & Doll Mascara

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave26

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave27

Essence Velvet Matt Lipstick 07 – review

makeup_revolution_fortune_favours_the_brave15

30 oogschaduws zitten er in dit palette. Dat is veel, 30. Ik vind het dan ook niet heel gek of erg dat er een aantal oogschaduws in zitten die niet zo goed gepigmenteerd zijn. De oogschaduws die wel veel pigment hebben zijn namelijk prachtig. De finishes zijn heel bijzonder en de kleurkeuze is reuze. De gebakken oogschaduws zorgen voor het meest bijzondere effect, maar ook de glanzende en metallic oogschaduws mogen er zeker wezen.

Ik vind Makeup Revolution Fortune Favours The Brave een prachtige oogschaduwpalette. Hij is zijn geld absoluut waard en ik ben er heeel blij mee.

Makeup Revolution Fortune Favours The Brave kun je online bijvoorbeeld hier* bestellen.


Reacties

Door Femke op 15 juni 2016 06:16

Ik vind dit zo’n mooi vormgegeven palette.. echt heel goed gedaan en dat voor ‘maar’ 15 euro. Wat een mooie kleuren zitten er in dit palette. Jammer dat er een aantal een beetje achterblijven qua pigmentatie, maar gezien de prijs/ kwaliteit vind ik dit niet erg. Mooie look heb je gemaakt :-)!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 juni 2016 06:37

Ik zag deze voorbij komen en dacht meteen: die moet ik hebben. Ik heb nog geen tijd gehad om er goed mee te spelen en looks mee te maken. Maar idd bij het swatchen vielen de matte oogschaduws me ook erg tegen. Er zitten wel super mooie kleuren in en sommigen zijn ook zeker anders dan anderen, wat dit palette extra leuk maakt.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 15 juni 2016 06:43

Deze staat al een tijdje op mijn wishlist. Ik heb het nog niet aangeschaft omdat ik het zonde van de verzendkosten vind. Maar fijn om te zien dat het in ieder geval het wachten waard is, uitgezonderd van wat matte kleuren, maar die vallen me wel vaker tegen in oogschaduwpaletten.

[Beantwoorden]


Door Julie op 15 juni 2016 07:04

Ik zag deze pas vorige week voor het eerst, maar ik was meteen verkocht! Hij staat nu op mijn wishlist, maar ik wil eerst even zien of ik hem toch nergens zonder verzendingskosten kan scoren! ;-)

[Beantwoorden]


Door Elles op 15 juni 2016 07:23

Dit is nou wat een goed palette moet hebben: goede pigmentatie en veel diversiteit. Je kan hiermee alle kanten op en dat vind ik hier zo mooi van! Mooie looks heb je gemaakt Vera!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 15 juni 2016 07:28

Wat is hij mooi! Alleen die verpakking al, fantastisch! Prachtige looks heb je gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 15 juni 2016 07:29

Wauw je looks! Mooi palette en ook nog eens lekker betaalbaar x

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 15 juni 2016 07:55

Wauw hier gaat mijn make-up hart toch wel sneller van kloppen! Die prachtige vormgeving en kleuren allemaal in een palette! :)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 15 juni 2016 08:01

Wat ben je mooi! En je make-up en het palette ook.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 15 juni 2016 08:08

Ik vond het al een plaatje om te zien. Nu vind ik het helemaal mooi om te hebben. Helaas nog even wachten net grote bestelling bij sephora gedaan. Maar deze gaat zeker op mijn wishlist. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Melissa op 15 juni 2016 08:36

Oh Vera wat een onwijs mooie looks heb je gemaakt! Super gaaf. Ik heb het palette nog liggen om te reviewen, maar ga meiden echt doorsturen naar dit artikel. Hier zie je echt hoe de kleuren tot hun recht komen!

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 15 juni 2016 08:37

Geld waard dat hoor ik graag. Wauw wat een mooie look heb je gemaakt. Erg veelzijdig dit palette.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 15 juni 2016 08:40

Wat een geweldig palette! Hij is zo veelzijdig en vooral de roze, warme en paarse tinten zijn helemaal mijn ding. Mooie ooglooks heb je er ook mee gemaakt. En stiekem wil ik die Art Stick van Bobbi Brown nu ook!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 15 juni 2016 08:49

WOW! Je bent goed los gegaan met looks maken, leuk om te zien :) Ik denk dat ik dit palette maar op mijn wishlist zet, ziet er echt goed uit!

[Beantwoorden]


Door Christa op 15 juni 2016 08:50

Wat fijn dat je er zoveel looks mee hebt gemaakt en wat zijn de kleuren mooi gecombineerd! vooral de groen/goudkleurige ooglijk wil ik graag namaken alleen volgens mij kloppen de kleuren niet die erbij staan.. Klopt dit want ik zie er helemaal geen groene tint tussen staan ???? Misschien is ee iets fout gegaan maar mocht je het jog weten dan ben ik erg benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 15 juni 2016 08:57

Wat een mooie oogschaduw palette. Je hebt er prachtige ooglooks mee gemaakt Vera!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 15 juni 2016 09:07

Jaaa, ik zat al ’n tijdje te wachten op een Nederlandse review hiervan! Zo’n mooi palette voor die prijs, die komt binnenkort in m’n winkelmandje :)
Mooie looks heb je gemaakt ook.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 15 juni 2016 09:09

Wauw, wat een onwijs mooi en veelzijdig palette! Super leuk dat je voor deze review meerdere looks hebt gemaakt. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig; maar met name de eerste look met roze tinten vind ik toch wel héél erg mooi! Voor een bedrag van €15 kan je zo een onwijs pretty palette toch niet laten liggen?!

[Beantwoorden]


Door Demi op 15 juni 2016 09:09

Wat een prachtig palette, ik ben vooral dol op de laatste ooglook die je hebt gemaakt, super mooi!

[Beantwoorden]


Door Irina op 15 juni 2016 09:14

Ik heb het palette ook sinds kort en ben er echt verliefd op!
De kleurcombinatie, het pigment, de werking: LOVE.

[Beantwoorden]


Door Hanna op 15 juni 2016 09:21

Normaal ben ik echt geen fan van Makeup Revolution maar dit palette staat me wel aan.

[Beantwoorden]


Door laura op 15 juni 2016 09:34

Die groene look staat zo mooi ! Wauw

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 juni 2016 09:38

Wouw wat een palette! Welke lipstick draag je op de twee foto’s waar je de grijze streepjestrui draagt? Die berry-achtige lipstick. En als die high end is, wat is daar dan een goede dupe voor? Ik vind hem zoooo mooi!

[Beantwoorden]

Jolien antwoordt op 15 juni 2016 om 12:12:

Staat erbij vermeld:) is de bobbi brown artstick

[Beantwoorden]


Door anna op 15 juni 2016 09:47

Wauw, wat een prachtig palette! Zoveel kleuren en ze zien er prachtig uit. Wat een fijne en complete review, mijn complimenten voor (maar liefst) 4 ooglooks, wauwie! Heel leuk om te zien dat je er zulke diverse looks mee kan maken. Dit palette gaat zeker weten op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 15 juni 2016 09:49

Hey Vera, Leuk dat je zoveel looks maakt, ze zijn mooi. Het is volgens mij alleen niet echt heel erg draagbaar voor overdag, ik vind ze een beetje heftig voor overdag

[Beantwoorden]


Door Emma op 15 juni 2016 10:00

Wauw wat een prachtige kleuren, jammer dat de pigmentatie niet bij allemaal even goed is.. maar €15 en dan zo veel mooie kleuren WAUW!
Ook supertof dat je meerdere looks laat zien ♡

Liefs Emma

[Beantwoorden]


Door Nienke op 15 juni 2016 10:20

Prachtig!! Ik wil die!! Ik kon al niet wachten op de review toen ik je snapchat unboxing zag. Fijn dat hij ook echt mooi is!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 15 juni 2016 10:37

Wauw, ziet er heel erg goed uit. Wat een toffe looks heb je ermee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Tine op 15 juni 2016 10:56

Wauw! Wat een mooie prijs/kwaliteit verhouding!

[Beantwoorden]


Door joy op 15 juni 2016 11:24

Lekker veelzijdig pallet! Ik kan mij vergissen, maar volgens mij heb ik dit pallet ook zien liggen bij de Etos ( althans, ik liep gister vluchtig door het filiaal op schiphol, en er staat me iets van bij)
Ik vind het wel jammer dat je in alle ooglooks nogal opzichtige eyeliner draagt. Ik vind het wat afleiden van waar het om gaat, de oogschaduw. Bij elke look denk ik alleen maar: EYELINER :’D en niet: mooie oogschaduw. Haha, nou ik hoop dat je het begrijpt :)

[Beantwoorden]


Door pamela op 15 juni 2016 11:27

Wauw wat een plaatje!

[Beantwoorden]


Door Mjay op 15 juni 2016 11:42

Hands down voor dit mooie palette en voor jouw mooie looks Vera! Wauw… Ik vond je vorige haarkleur mooi maar deze is echt nog mooier! Je straalt op de foto’s en het is zo leuk dat je 4 looks laat zien :-) Ik was oprecht even meer geïnteresseerd in jouw foto’s dan het palette haha :-D

[Beantwoorden]


Door Sara op 15 juni 2016 11:45

Wauw, wat een prachtig palette is dit. Alleen de vormgeving heeft al een hoog heb-gehalte. De looks die je hebt gemaakt zijn echt prachtig. Vooral look 1 spreekt me heel erg aan. Een beetje mysterieus maar toch heel erg zacht.

[Beantwoorden]


Door Jolien op 15 juni 2016 12:08

Wauw! Complimenten voor de looks die je ermee gemaakt hebt, heel gevarieerd. Vooral de eerste look staat je prachtig. Voor mezelf sla ik dit palette even over, veel van de kleuren zou ik niet gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Astrid op 15 juni 2016 12:20

Ik vind dit zo’n mooi palette! Ben ook echt fan van Makeup Revolution, een goede kwaliteit voor zo’n mooie prijs! Deze wil ik eigenlijk ook heel graag hebben, maar ik heb inderdaad ook al zoveel…

[Beantwoorden]


Door Marissa op 15 juni 2016 12:53

Wauw! Zo mooi en zo betaalbaar! Krijg gewoon spontaan zin om dit palette te kopen en de hele middag allerlei ooglooks te verzinnen. Jou looks zijn ook zo mooi, vooral de laatste vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 15 juni 2016 13:07

Mooi zeg …..
Deze komt direct op mijn wishlist na het lezen/zien van je review
Wat heb je dat weer prachtig gedaan, de foto’s en je make up looks :-)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 15 juni 2016 13:30

Waauw zeg, prachtige kleuren! En inderdaad keuze genoeg! Het merendeel van de kleuren ziet er inderdaad mooi intens uit.

[Beantwoorden]


Door Mimi op 15 juni 2016 13:32

Hele fijne review met meteen 4 verschillende ooglooks!

[Beantwoorden]


Door Catho op 15 juni 2016 14:07

Wauw die gaat op mn wishlist, al is het alleen maar omdat t zo’n plaatje is om te zien en hij niet zou misstaan op mn make-uptafel :)
Prachtige looks heb je gemaakt, Vera! En heel duidelijke review (zoals altijd!)
Liefs Catho

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 juni 2016 14:37

Wauw wat een prachtig palette! Leuk dat je er zoveel looks mee gemaakt hebt. Fijne review (:

[Beantwoorden]


Door Birgit op 15 juni 2016 15:21

Na het lezen van jouw artikel staat dit prachtige palette hoger op mijn wishlist !! :D mooie foto’s trouwens ;)

[Beantwoorden]


Door Charo op 15 juni 2016 15:33

Hee! Ik reageer eigenlijk nooit, maar volgensmij heb je de gebruikte producten bij look 1 verwisseld met de producten bij look 2. :) Het viel me op omdat de eerste look roze is en er als oogschaduw Green machine bij stond haha en look 3 is groen en daar stond een roze oogschaduw bij, vandaar dat ik denk dat deze misschien zijn omgewisseld.

Mooi en uitgebreid artikel heb je er van gemaakt trouwens!

[Beantwoorden]

Charo antwoordt op 15 juni 2016 om 15:34:

oeps! look 3 bedoel ik in plaats van look 2

[Beantwoorden]


Door Lotte Elsinga op 15 juni 2016 15:46

Hoi Veerie! Ik ben al jaren lang fan van je! Wat een mooi palette is dit joh! Ik word er helemaal wild van! Hou van jou! :)))))))

[Beantwoorden]


Door Taatt op 15 juni 2016 17:23

Wat een mooie pallet! En wat ben jij mooi! X

[Beantwoorden]


Door Eva op 15 juni 2016 17:30

Inderdaad echt een heel leuk palette, ‘maar ik heb al zo veel’! :(

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 juni 2016 17:59

Ik vind het een heel mooi palette, en hij is niet zo heel duur voor zoveel mooie kleuren

[Beantwoorden]


Door Mariska op 15 juni 2016 18:56

Het is een prachtig palette om te zien alleen al én ik vind de laatste ooglook toch het mooiste.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 15 juni 2016 19:30

Wauw wat een mooi palette! Super mooie ooglooks!

[Beantwoorden]


Door Vera op 15 juni 2016 19:41

Wat een mooi en veelzijdig palette!
Ik vind het superleuk dat je er zoveel ooglooks mee hebt gemaakt. De laatste staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Marjoleine op 15 juni 2016 20:22

Wat een prachtige palette! En de looks zijn erg mooi, nu heb ik meteen weer een idee welke kleuren ik met elkaar kan combineren :)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 15 juni 2016 20:32

Wat ziet dit palette er prachtig uit zeg! En dat voor zo weinig geld :) De looks die je hebt gemaakt zijn ook erg mooi en je nieuw kapsel staat je echt superleuk! xx

[Beantwoorden]


Door Meryem op 15 juni 2016 20:44

Leuke swaches het wel wat meer verwacht van lonly planet. Maar wel een mooie pallet. Zag laatst ook bij de etos van deze merk een mooie pallet. Ook complimenten voor de looks die je gemaakt hebt.

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 juni 2016 21:12

ik heb dit nodig in life :D

[Beantwoorden]


Door Saraya op 15 juni 2016 21:22

Het is een prachtige Palette, ik heb hem gekocht voor een winactie maar niet voor mezelf wat ik nu wel jammer vind! Mooie ooglooks trouwens :)
X

[Beantwoorden]


Door Luckybeautylover op 15 juni 2016 21:51

Wow wat een mooi palette! Alle looks die je hebt gemaakt, zijn prachtig! Als ik mijn salaris weer heb, ga ik deze misschien wel toevoegen aan mijn stash samen met het Sleek Solstice highlighting palette :-) Xx
Ik heb ook nog een vraag. Ik vind Please me jou absoluut prachtig staan en zou hem graag willen, maar twijfel of hij mij staat. Ik heb donkerblond haar met een rode gloed en sproeten. Denk je dat hij mij zal staan?

Xxx Merel

[Beantwoorden]


Door Julie op 15 juni 2016 22:14

Wat een geweldig goede review heb je hiervan gemaakt. Pràchtige looks! You go girl! ????????

[Beantwoorden]


Door Vera op 15 juni 2016 23:56

Hele mooie looks heb je gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 16 juni 2016 01:03

Wauw wat een mooie review Vera! Dat is toch wel de reden waarom ik jouw blog zo graag volg. Je kwaliteit van recensies stelt nooit teleur. Deze is echter wel heel gaaf! Zo knap hoe jij al die verschillende ooglooks maakt! Je blijft inspireren!

[Beantwoorden]


Door daphne op 16 juni 2016 11:39

goh gelijk 4 ooglooks erg mooi hoor, vooral de laatste! Het palette zelf vind ik ook erg mooi alleen heb ik er al zo veel…

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 16 juni 2016 13:23

Wauw wat een enorm mooie kleuren zitten in dit palette! En dat voor 15 euro..kunnen sommige nog wat van leren haha ;-) nee echt, mooie looks heb je gemaakt, duidelijke foto’s! en ik vind het een top palette, moet me inhouden om niet te bestellen haha! ben nu bezig met de invulling van mijn z-palette

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 16 juni 2016 15:09

Prachtig! En je eyeliner is zoals altijd weer on fleek!

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 16 juni 2016 15:31

Wauw! Ik zag deze vaak voorbij komen op instagram en vond hem er mooi uit zien, maar dacht inderdaad dat hij in real life erg tegen zou vallen. Nu ik deze swatches zie ben ik toch wel heeeel benieuwd.

[Beantwoorden]


Door cecilia op 16 juni 2016 16:35

hoi je hebt een super leuk kanaal maar ik wil iets vragen ik ben 12 en ik hou heel veel van makeup maar ik ben een beetje jong voor veel makeup wat moet ik dragen

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 16 juni 2016 18:19

Wat een prachtig palette is dit! Zou dit zo graag toevoegen aan mijn collectie. Hele mooie looks heb je ermee gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Marcelina op 17 juni 2016 11:06

Die groene oogschaduw staat je zo mooi!
Ik word hebberig van dit pallet.. Ik heb al 3 hele mooie, maar niet een met groen erbij en dat ziet er toch wel heel mooi uit ????

[Beantwoorden]


Door MyLifeLikeIlze op 17 juni 2016 18:02

Aah wat een prachtig palette! Heel benieuwd ;)

`x’Ilze

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 18 juni 2016 13:38

Wauw, dit lijkt mij een prachtig palette om mee te spelen.

[Beantwoorden]


Door Iris op 18 juni 2016 15:18

Wauw ik was al een tijdje benieuwd naar dit palette.
Komt nu zeker op mijn lijstje!
ty voor de review

[Beantwoorden]


Door Romy op 18 juni 2016 16:34

Ziet er echt heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 9 juli 2016 15:49

Hoihoi, ik heb de review nu een aantal keer gelezen en ben echt dol op je blog en youtube kanaal.
Ik heb alleen 1 vraag over het palette. Weet iemand tot wanneer deze te verkrijgen is? Ik wil hem graag kopen, maar pas rond september (ivm verjaardagen etc.). Kan dit nog, of is dit te laat?

X Charlotte

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2016 om 19:56:

Dat weet ik helaas niet, zou even contact opnemen met Makeup Revolution.

[Beantwoorden]


Door Make-up Revolution op 10 december 2016 22:50

Hi Charlotte,

Deze palette blijft beschikbaar en zit ook in het assortiment bij Etos.

Nu bij 400 Etos winkels verkrijgbaar. Check de Facebook pagina bij welke Etos winkels Revolution te koop is.

Vriendelijke groet,
Miranda Jansson
@makeuprevolutionnl

[Beantwoorden]