Remington Ci95 Pearl Wand

remington_pearl_wand01

Ik heb eindelijk een fijne krultang gevonden! En de prijs viel nog ontzettend mee ook. Ik had al zoveel goede dingen over de Remington Pearl Wand gehoord, maar een paar weken geleden haalde Esther dankzij haar prachtige gekrulde haar, me over de streep. De Remington Pearl Wand is nu ook eindelijk de mijne en wat ben ik er blij mee!

remington_pearl_wand03

remington_pearl_wand04

Het is eigenlijk geen krultang, want de tang ontbreekt. Je moet zelf de pluk haar om de staaf draaien en vasthouden. Voordeel daarin is dat er geen knik in je haar kan komen. Gelukkig zit er een handschoentje bij, zodat je je vingers niet verbrandt.

De Pearl Wand is heel makkelijk te bedienen. De temperatuur stel je in met de + en – knoppen (de hoogste stand is 210 graden) en binnen een paar minuten is de tang verwarmd en klaar om te gebruiken.

Ik bestelde de Remington Ci95 Pearl Wand bij Bol.com* daar kost hij € 32,95.

remington_pearl_wand05

remington_pearl_wand06

Ik was bang dat de Pearl Wand te dunne krullen zou maken. De staaf is boven 13 mm en onder 25 mm. Niets bleek minder waar, ik kan er prima nonchalant vallende krullen mee maken. De temperatuur is het volgende puntje. Ik roep altijd dat ik 230 graden wil, maar de Pearl Wand kan niet hoger dan 210 graden. Ook dat blijkt genoeg.

De krullen blijven bij mij geen week zitten, maar wel twee tot drie dagen en dat vind ik lang genoeg. Dan was ik mijn haar en kan ik weer krullen maken als ik daar zin in heb.

remington_pearl_wand07

In de make-update van zondag zag je mijn haar al gekruld met de Remington Pearl Wand.

remington_pearl_wand08

Ik hou de Pearl Wand best lang in mijn haar en zorg voor genoeg olie ter bescherming en haarspray om de krullen erin te houden. Ik ben heel blij met de Remington Pearl Wand, dat deze krul’tang’ een paar jaar geleden een grote hype was begrijp ik helemaal.

Welke krultang gebruik jij het liefst?

Twitter Facebook
Categorie: Haar | 24 juni 2016 | 64 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Femke op 24 juni 2016 06:22

Ik heb deze krultang echt al jaren, ik denk serieus minstens 6 jaar. Ik heb zowel deze, als de ‘dikke’ krultang en ik weet geen betere krultangen. Als ik met deze krultang krullen in mijn haren zet, zit het 4 dagen goed. Natuurlijk zakt het wat uit, maar ik vind zowel de flinke krul, als het wat meer uitgezakte echt onwijs mooi :-)!

[Beantwoorden]

lipglossfw antwoordt op 24 juni 2016 om 20:55:

wou die krultang lijkt me echt leuk ga hem zeker kopen

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 juni 2016 06:31

Ik kan echt niet zonder mijn remington curl wand. Heerlijke stijltangen zijn dit.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 juni 2016 07:11

Hier hoor ik altijd zo’n goede verhalen over! Nog nooit geprobeerd. Ben sowieso niet zo’n held met krultrangen en gebruik ze dan ook bijna nooit.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 24 juni 2016 07:19

Dit is ook mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door manon op 24 juni 2016 07:38

Deze krultang moet ik ook echt eens aanschaffen! De krullen die je ermee hebt gemaakt vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Amina op 24 juni 2016 08:38

Beste krultang ooit, ik heb echt alle soorten krultangen geprobeerd laatste ook Max Pro gekocht maar daarmee zakken mijn krullen binnen paar uur uit maar met deze blijven mijn krullen ze tot zeker 3 dagen lang mooi.

En even een opmerking je houdt hem verkeerd vast, je moet het ondersteboven vasthouden :p dus met het puntje naar beneden zo gaat krullen veel makkelijker en glijdt je haar er niet vanaf.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 24 juni 2016 08:45

Mooie krullen! Ik vind het ook altijd zo mooi, maar bij mij zakken ze er altijd heel snel uit. Nu met kort haar zou het ook bijna niet meer willen om mijn haar te krullen.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 24 juni 2016 08:50

Ik heb deze ook al een aantal jaar en al heel wat andere geprobeerd. Ik heb heel dik haar en alles zakt binnen een half uur uit. Met de Remmington blijft het echt mooi zitten en heb ik prachtige krullen. Ik heb de Remmington Pearl wand en de Pearl pro wand. Beide zijn super.

[Beantwoorden]


Door Larissa op 24 juni 2016 08:59

Ik heb deze twee jaar geleden na een hoop lyrische reviews ook gekocht. Ik vind het alleen echter niks! Ik hou van heeeeeele nonchalante krullen, maar dat lukt me hiermee niet. Dikkere plukken ‘glijden’ van de tang af en als ik dunnere plukken pak, word ik echt een schaapje! Zelfs wanneer ik mijn haar om de tang wikkel en, wanneer ik aan het einde ben, het er meteen weer af laat vallen zonder ‘vast te houden’, heb ik superstrakke schapenkrulletjes …

[Beantwoorden]

Marjan antwoordt op 24 juni 2016 om 14:24:

Wil je hem dan aan me verkopen? ;)

[Beantwoorden]

Sien antwoordt op 24 juni 2016 om 17:04:

Ik heb echt exact het zelfde probleem! Maar ik zal eens de dikke variant kopen, misschien is deze beter voor nonchalante krullen.

[Beantwoorden]

Meriam antwoordt op 24 juni 2016 om 17:29:

Herkenbaar!
Ik wil ook juist nonchalante krullen. Wat je misschien nog kan proberen is de pluk losjes om de tang te winden en het uiteinde niet erom heen te doen. Dan moet je de pluk(of de tang, wat je maar net fijner vindt) heen en weer bewegen. Dit zorgt ervoor dat de krullen niet zo strak worden .
Zorg er ook voor dat je pluk iets groter is, dit zorgt wat meer voor nonchalante krullen :)
Succes!

[Beantwoorden]


Door Liselotte op 24 juni 2016 09:12

Ik ben ook zo gek op dit merk! Ik heb de dikkere versie en die maakt echt perfecte losse, natuurlijke krullen!

[Beantwoorden]


Door Joy op 24 juni 2016 09:16

Ik heb deze ook alleen dan de 32 MM uitvoering. Ik ben er zo tevreden mee. Tot een aantal maanden geleden had ik lang haar en daar bleven ze heel mooi in zitten. Nu is m’n haar jouw lengte en vind ik de krullen nog steeds ongelofelijk mooi.

[Beantwoorden]


Door Rosa op 24 juni 2016 09:42

Ik wil heel graag een krultang, want ik vind krullen heel mooi, maar ik heb er geen. Ik ben nooit overtuigd genoeg om er 1 te kopen en wil er eigenlijk geen geld aan uitgeven. Eigenlijk zou ik dat wel moeten doen, maar dan wil ik er wel eentje die wat grotere krullen maakt.

[Beantwoorden]


Door Astrid op 24 juni 2016 09:46

Oh wauw! Supermooi effect en de prijs valt inderdaad heel erg mee!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 24 juni 2016 09:49

Ik heb ook een krultang van Remington. Niet deze, maar de mijne vind ik ook echt super fijn!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 24 juni 2016 10:03

Ik stond laatst in twijfel of ik deze tang zou kopen, ik had het niet gedaan helaas. Zelf heb ik echt al jaren een stijltang van remington en ik ben hierover ook zo tevreden. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding echt ideaal. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 24 juni 2016 10:03

Leuk dat ze meerdere dagen blijven zitten, want bij mij is dat altijd een uitdaging

[Beantwoorden]


Door Demi op 24 juni 2016 10:42

Ik heb ‘m ook al een tijdje en ik vind ‘m heel fijn! Jammer dat ik zulk dik haar heb, want de kleuren blijven bij mij zo’n 4 uur zitten, zelfs na een sterke haarlak..

[Beantwoorden]


Door Demi op 24 juni 2016 10:45

Ik heb ‘m zelf ook. Geen enkele krultang werkt goed bij me, maar deze is zó ontzettend fijn. Ik kan niet zonder deze krultang!

[Beantwoorden]


Door anna op 24 juni 2016 10:46

Wauw, wat een mooie krullen! Zelf heb ik een krultang van BabyLiss. Ik zou nog wel eens een krultang willen proberen waarmee je grove krullen kunt maken in plaats van hele fijne! Het ligt natuurlijk ook aan hoe dik je haar is, maar bij mij is 180 graden zelfs al voldoende :-)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 24 juni 2016 10:58

Hoe doen jullie dat toch, meerdere dagen krullen ? Slapen jullie niet ? Of zittend :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2016 om 09:35:

Haha, jawel hoor!

[Beantwoorden]


Door Irina op 24 juni 2016 11:12

Wow ik wist niet dat hij zo goedkoop was!
Ik ben al een tijd op zoek naar een goede krultang en heb zo’n idee dat dit hem gaat worden!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 24 juni 2016 11:13

Wat een mooie krullen! =D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 juni 2016 11:37

Wat een mooi effect! Ik maak zelf altijd krullen met mijn stijltang maar deze lijkt mij erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 24 juni 2016 12:02

Wauw, wat een fijn prijsje! Ga deze eens bestellen, ben die krultang die ik nu heb zat gebruik hem nooit want hij maakt mijn haar niet mooi gekruld en blijft slecht zitten.

[Beantwoorden]


Door Archana op 24 juni 2016 12:14

Ik heb ook deze krultang! En mijn krullen blijven 3dagen zitten. Heb ook de 32mm krultang van remington die geeft ook mooie grote krullen

[Beantwoorden]


Door Nicky op 24 juni 2016 13:31

Hoi Vera, ik heb deze ook maar na 2x gebruiken ligt hij al een jaar in de kast te verstoffen omdat ik niet weet hoe ik er juist mee moet werken, mijn krullen draaien veel te stijf uit. Zou jij hier een filmpje voor kunnen opnemen? Ik wil namelijk ook erg graag een beachy look creëren zoals jij op de foto hebt! Ik heb verder geen enkele ervaring met krultangen en/of stijltangen.

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 24 juni 2016 13:41

Deze krultang vind ik ook fijn werken! Meestal krul ik mijn haar aan de bovenkant van de tang, zodat de krullen wat grover en losser zijn. Ik ben er ook over aan het nadenken om een dikkere krultang te kopen, voor mooie waves.

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 juni 2016 14:03

ik vind ‘m wel echt een mooi effect geven in je haar ;D

[Beantwoorden]


Door Tali op 24 juni 2016 16:04

Bij mij werkte het niet. Ik heb me zelfs gebrand in m’n nek toen ik hem gebruikte. Dat betekende 2 weken rondlopen met een zuigzoen achtige brandplek in m’n nek. Niet charmant. hahaha.

Ik zweer bij een wet set. Geen hitte nodig, en krullen blijven super lang zitten.

[Beantwoorden]

Stephanie antwoordt op 25 juni 2016 om 08:14:

Hoi Tali,

Kun je mij vertellen of een link doorsturen wat een wet set is? Ik heb zelf heel dun en breekbaar jaar dus krullen zonder hitte met een speciale set lijkt me wel iets :-)

Groetjes Stephanie

[Beantwoorden]

Tali antwoordt op 26 juni 2016 om 23:26:

Hoi!

Een wetset is met handdoek droog haar rollers in doen, een nachtje slapen erop, en er dan smorgens uit halen. Prachtige krullen, zonder hitte.

Ik heb de ‘rocking rollers’. Die hebben me rond de 30 euro gekost. Maar je vind ze ook wel goedkoper. Mijne zijn een soort foam met een stofje erom. Waardoor ze heerlijk zacht zijn, en erop slapen geen enkel probleem is. Het uitkammen doe ik met een hele grove kam.

:) Hopelijk heb je er wat aan.

[Beantwoorden]


Door Lilian op 24 juni 2016 16:23

Ik heb deze krultang al een poos maar gebruik m zelden. Ondanks de (ook hier weer) lyrische reacties, zakken de krullen bij mij al na een halfuur uit. Wat is jullie ‘trick’? Wat voor producten doen jullie voor en na in jullie haar?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2016 om 09:36:

Ik gebruik van te voren in ieder geval een olie, pak kleine plukken die ik krul en na het krullen spray ik met haarspray.

[Beantwoorden]


Door Ashley op 24 juni 2016 17:15

Ziet er mooi uit zeg! En hij is niet eens zo duur. Ik vindt krullen zo mooi maar ze blijven vaak niet zitten, misschien deze maar eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 juni 2016 17:43

Ik vind het er heel erg goed uitzien, zelf heb ik een tang van babyliss

[Beantwoorden]


Door Rilana op 24 juni 2016 19:41

Deze is inderdaad heel fijn! Ik heb m nu ook al 3 jaar en zou m voor geen andere krultang willen ruilen. Heb ook de dikkere variant, die is ook erg fijn! (wel beter voor lang haar)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 25 juni 2016 08:00

Jaaa ik heb deze krultang ook en ben er super blij mee. Kan er ook echt niet meer zonder. De krullen blijven bij mij ook altijd heel lang zitten, en dat is best uniek aangezien ik vrij lang en dik haar heb. Het effect van de krultang vind ik bij jou ook heel erg mooi <3

[Beantwoorden]


Door Isamar op 25 juni 2016 09:36

Hoi Vera, waar heb je die super leuke rose goude lamp weg die op de achtergrond staat? xo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2016 om 09:36:

Die is van Home Sweet Home :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 juni 2016 10:45

Ik vind hem echt wel tof, ik gebruik nu een hele dikke tang van Remington voor losse krullen. Ik heb ongeveer jouw lengte haar en vindt het echt prachtig staan!

[Beantwoorden]


Door Mief op 25 juni 2016 12:13

Veer, de foto’s vanaf pagina 330 doen het niet!
(ben bezig je hele blog door te spitten)
Zou je hier iets aan willen doen? Want reviews lezen is echt vervelend zonder foto’s.
Xoxo Mief

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2016 om 09:36:

Ik kan er niks aan doen :( Ik heb die foto’s destijds extern geupload (bij imageshack volgens mij) en die heeft alles eraf gegooid. De foto’s heb ik zelf niet meer.

[Beantwoorden]

Madelief antwoordt op 26 juni 2016 om 10:59:

Oh, jammer.
Bedankt voor je reactie!

[Beantwoorden]


Door Leonie | All About Leonie op 25 juni 2016 12:14

Een krultang als deze lijkt mij echt fijn! Ben niet zo’n fan van krultangen met een ‘klepje’ :)

[Beantwoorden]


Door Mirthe | MissGirlsCorner op 25 juni 2016 12:49

Dit lijkt mee een fijne krultang! Ik heb mijn haar net erg kort geknipt, dus deze zou ik goed kunnen gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 25 juni 2016 13:19

Zo’n krultang wil ik ook nog graag. Ik krul nu met mijn stijltang maar dat werkt toch niet zo super vind ik.

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 25 juni 2016 13:46

Deze lijkt me ideaal! Dat verdomde klepje zit me namelijk altijd in de weg en nu ik ook wat korter haar heb, is deze vast handig! Hoewel, kaspel-ontplof-gevaar ligt bij mij altijd op de loer. x

[Beantwoorden]


Door Sarah op 25 juni 2016 17:44

Ik heb deze ook en ik vind hem ook fantastisch! Vooral toen mijn haar wat korter was vond ik het een ideale tang. Nu met mijn lange haar vind ik de krullen er soms wel iets dun uit zien aan de onderkant, dan gebruik ik liever een iets grotere.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 25 juni 2016 20:09

Ziet er inderdaad wel mooi en goed uit en die nonchalante krullen zien er ook wel mooi uit bij jou :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 juni 2016 23:25

Jose Eber….. Echt SUPER !!!!

[Beantwoorden]


Door Lizet op 26 juni 2016 11:23

Bij mij werkte echt geen 1 krultang.. Behalve deze! Echt een top ding voor een lage prijs!

[Beantwoorden]


Door Margje op 26 juni 2016 11:52

Ik heb deze krultang al 2 jaar denk ik zo. Ik vind ‘m echt fijn en de krullen blijven er lang in zitten en blijven zo lang mooi. Echt een aanrader. Alleen zou ik wel eens willen weten hoe die losse krullen nu goed in je haren te krijgen zijn.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 26 juni 2016 18:19

Dit is dus wel echt een heel fijne krultang! En het prijsje zit ook nog eens mee :D

[Beantwoorden]


Door Tess op 28 juni 2016 19:12

ff een tipje want je gebruikt hem verkeerd: zo’n wand moet op zn kop gehouden worden, niet recht. Ook moet je de pluk beter verdelen over de wand, niet op 1 plek zoals jij het houd. Dan worden de krullen nog mooier, ik heb de tang al zeker 2 jaar

[Beantwoorden]


Door joelle op 29 juni 2016 15:54

Deze heb ik ook alleen ik vind grove krullen mooier en dat lukt me hiermee niet helaas!

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 juli 2016 09:43

Ik heb deze ook en vind hem erg fijn! :) Bij mij zakken krullen altijd uit. Bij deze blijven ze zo 3 dagen zitten.

[Beantwoorden]


Door Loes | Gewoon iets met Loes op 4 juli 2016 11:57

Ooohh, ik twijfel hier zo over!! Er staan alleen maar goede reviews op internet, maar mijn haar krijg ik echt NOOIT gekruld. En ik ben dus zo bang dat het het 100e haarding is wat weer in de kast gaat verdwijnen.. Ik wil ook zulke krullen! :-)

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 juli 2016 22:31

Aaah, ik heb deze ook en hij werkt nog steeds ontzettend fijn!

[Beantwoorden]


Door Ester op 29 maart 2017 15:05

Ik was op zoek naar een nieuwe krultang en deze vandaag gekocht, onder meer na het lezen van deze review van bijna een jaar geleden. :) Ik had er één van Remington, maar met zo’n klepje wat bij mij altijd resulteerde in oerlelijke ‘knikjes’ in m’n haar die er ook niet zomaar meer uit gingen. Inmiddels dus deze Pearl Wand kruller aangeschaft bij Blokker en wauw, wat een mooie krullen! Geen knikjes meer en een veel natuurlijker effect. Ik heb erg dik en veel haar dus het is de vraag hoe het er na een nacht slapen uitziet, maar tot nu toe super tevreden!

[Beantwoorden]