Givenchy Les Saisons zomer ’16

givenchy_les_saisons01

Het is alweer even geleden dat ik een make-upcollectie reviewde van Givenchy, maar met de nieuwe producten voor de zomer was een hereniging onvermijdelijk. In de Les Saisons collectie zit van alles wat, gel producten met bolletjes kleur erin voor het gezicht, een mascara met studs op de huls en een glanzende poeder met sterren.

givenchy_les_saisons02

givenchy_les_saisons03

De producten zijn licht en makkelijk te gebruiken. Er is niet één duidelijke stijl te zien in de collectie, maar toch ziet alles er leuk en interessant uit. Elk product heeft zijn eigen uitstraling.

Mister Radiant Primer € 40,00
Mister Radiant Bronzer € 40,00
Mister Radiant Blush € 35,00

Noir Couture Extreme Volume Waterproof € 34,00

Poudre Bonne Mine 02 Douce Saison € 49,00

givenchy_les_saisons04

givenchy_les_saisons05

Ik begin met deze drie tubes. In de tubes zitten een primer, bronzer en blush. Ze lijken op de Météorites Base van Guerlain, een basis met parels die uit de verpakking als een vloeibare glinsterende substantie komen. Maar deze Mister Radiant producten van Givenchy werken anders, want de bolletjes komen nog heel uit de tubes.

givenchy_les_saisons06

Hoe leuk ziet dat eruit? Gekleurde bolletjes, omvangen door gel.

givenchy_les_saisons07

Links de primer, in het midden de bronzer en rechts de blush.

Wanneer je de gels uitsmeert, knappen de bolletjes en komt er kleur vrij. Daar moet wel even wat druk voor gezet worden, ze gaan niet zo heel makkelijk open.

givenchy_les_saisons08

Mister Radiant Primer

Voor – Na

Ik schrok een klein beetje toen er een roze kleur tevoorschijn kwam met het swatchen. Ik had vooral glans verwacht, geen kleur. Maar gelukkig, uitgesmeerd op mijn gezicht is er geen kleur meer te bekennen. Wel zie ik een subtiele, zachte gezonde gloed. De primer voelt fris aan en vormt een prettige basis voor foundation. De foundation en concealer blijven tevens zichtbaar beter en vooral langer zitten.

givenchy_les_saisons09

Mister Radiant Bronzer

Voor – Na

Ik was ontzettend benieuwd hoe de Mister Radiant Bronzer uit zou gaan pakken, omdat het product toch best bijzonder en uniek is. Ik had nog niet eerder bronzer in gel vorm, laat staan met kleine kleur capsules, uitgeprobeerd. Helaas was het resultaat teleurstellend.

De verhoudingen kleur en gel lijken niet te kloppen. Er is teveel gel en te weinig kleur. Wanneer ik de bronzer uitsmeer, krijg ik geen kleur, maar smeer ik de foundation die eronder zit weg. Er zit nu een rare kale plek onder en op mijn jukbeenderen, met daarboven nog wat glans van de gel. Wat stom!

givenchy_les_saisons10

givenchy_les_saisons26

Mister Radiant Blush

Voor – Na

Uit de Mister Radiant Blush komt gelukkig wel veel kleur. In eerste instantie lijkt de roze tint misschien wat fel, maar eenmaal uitgesmeerd is het effect heel subtiel. Ik vind het erg mooi en natuurlijk uitzien en het blijft de hele dag zitten.

Voor de blush, maar ook de primer en bronzer geldt wel dat je handen na gebruik wat zullen plakken en de restjes gel die erop kleeft zal gaan rullen, zorg er daarom voor dat je je handen kunt wassen.

givenchy_les_saisons11

givenchy_les_saisons12

In de collectie zit deze mascara, de Noir Couture Extreme Volume Waterproof, die ik er prachtig uit vind zien. De witte huls, de studs en de zilveren details trekken meteen de aandacht. De Noir Couture mascara zit al even in het assortiment, maar de Extreme Volume Waterproof variant is speciaal voor de zomer uitgebracht.

givenchy_les_saisons13

givenchy_les_saisons14

De borstel ziet er anders uit dan ik van de Noir Couture Volume mascara van Givenchy gewend ben. Niet drie bolletjes, maar recht boven en één bolling onder.

givenchy_les_saisons15

Voor – Na

De mascara is niet perse heel klonterig, maar wel vrij dik. Mijn wimpers worden daardoor heel zwart en krijgen zeker ook wat volume, maar persoonlijk had ik er graag ook nog wel wat lengte en krul bij gewild. Voor mijn wimpers doet de mascara niet voldoende. Wel handig dat hij waterproof is, maar gelukkig prima met een remover met olie verwijdert kan worden.

givenchy_les_saisons16

givenchy_les_saisons17

Het laatste product is deze Bonne Mine poeder die er ook fantastisch uitziet. Een glimmend zwart doosje met koperkleurige details en een poeder met sterren (als je Givenchy een beetje kent weet je misschien wel dat het merk ook vaak sterren in de modecollecties terug laat komen). Een echte schoonheid.

givenchy_les_saisons18

givenchy_les_saisons20

Ik heb de Bonne Mine poeder in de lichtste kleur: 02 Douce Saison. Het is een glanzende warme tint bronzer.

givenchy_les_saisons19

givenchy_les_saisons21

givenchy_les_saisons22

De textuur van de poeder is heel apart. Helemaal niet poederig, maar net als de Mister Radiant producten voelt hij een beetje aan als een gel. Er komt ook niet echt poeder vanaf, het product blijft egaal en swatcht één egale streep kleur. Bijzonder!

givenchy_les_saisons23

Op mijn huid pakte de Bonne Mine helaas niet zo goed, hij is hier en daar wat vlekkerig. De kleur vind ik ook niet heel mooi, wat te oranje voor mijn teint. Het kan nog nét, maar ik ben er niet echt weg van…

givenchy_les_saisons24

Full-face met de producten
MAC Kinda Sexy lipstick – review

givenchy_les_saisons25

Het ziet er in de verpakkingen allemaal prachtig uit, maar in gebruik vond ik de producten tegenvallen. De Mister Radiant primer en blush pakken wel prima uit, maar ik ben er niet weg van.

Misschien zijn ik en mijn huid er gewoon niet het type voor. Het zou best kunnen dat deze producten een beter effect hebben op een egale en wellicht iets minder bleke huid. Hoe dan ook, voor mij zijn de producten uit de Givenchy Les Saisons collectie helaas niet weggelegd.

De Givenchy Les Saisons make-upcollectie voor de zomer is vanaf half mei 2016 te koop bij de Bijenkorf en Douglas.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 20 april 2016 | 37 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 20 april 2016 06:38

Ik vind de vormgeving van de producten erg mooi en daarnaast zitten er hele originele items tussen.. Toch weet geen één van deze items mij echt te boeien, jammer!!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 april 2016 06:41

Zou het helpen om de blush en bronzer eerst goed uit te smeren op je hand zodat het pigment te voorschijn komt en het dan met een kwast aan te brengen? Dit soort producten vind ik leuk omdat het anders en innovatief is, maar voor deze prijs mag je toch wel verwachten dat ze wat beter werken.

[Beantwoorden]


Door Liset op 20 april 2016 06:53

Jee, wat een grappige uitvinding die tubes met bolletjes! Maar of het nu echt een mooi resultaat heeft? De primer kan zeker, maar de andere rwee zijn niet zo mijn ding. Waar ik wel heel enthousiast van word is de poeder bronzen! Die glans en de kleur is prachtig. Die wil ik even in de winkel swatchen. L

[Beantwoorden]


Door Anniek op 20 april 2016 07:02

Hm, ze vallen me toch een beetje tegen, deze producten… De bronzer is inderdaad érg oranje, en de gelbronzer doet zo te horen ook niet echt goed z’n werk :) Het idee van die gel met bolletjes is trouwens wel heel grappig!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 20 april 2016 07:51

Wat jammer dat de producten in gebruik wat tegenvallen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er zelf ook niet heel warm van word. Zonde!

[Beantwoorden]


Door Denise op 20 april 2016 07:59

Soms willen merken zo origineel zijn dat ze het doel van het product uit het oog verliezen. Dat dacht ik bij de swatches van de gels al. Wie gaat dit nu dagelijks met plezier en vertrouwen gebruiken? Niemand toch.

[Beantwoorden]


Door Elise op 20 april 2016 08:25

De verpakkingen zien er erg mooi uit, maar als ik zo jouw foto’s zie word ik helaas ook niet erg enthousiast van de producten. Jammer, want ze zijn ook nog eens vrij prijzig.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 20 april 2016 08:33

Wat grappig zeg die tubes met gel en bolletjes, had het inderdaad nog niet eerder ergens gezien. Alleen wel jammer dat de uitwerking minder is en je het amper terug ziet. Geef mij dan maar een gewone blush of bronzer. De Bonne Mine poeder vind ik wel fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 20 april 2016 08:34

Oh dat is moeilijk……ik denk dat ik het toch eerst zou moeten testen voor ik het aanschaf.
Vind het nml echt prachtig, maar het moet wel met je huid matchen zoals je al zegt.
Of je dit fijn vind werken is heel persoonlijk, en ik heb nog steeds geen idee wat ik er nou van vind.
Leuk z’on review die ff flink aan het denken zet.
Haha……nu moet ik wel in de winkel eens een kijkje gaan nemen.
;-)

[Beantwoorden]


Door Mjay op 20 april 2016 08:41

Hmm, ik word er niet heel erg warm van… Vraag me ook af of deze producten het goed doen bij het grote publiek.
P.S.: jouw haar op de laatste foto: prachtig!

[Beantwoorden]


Door Juliette op 20 april 2016 09:22

Wat een aparte en vernieuwende tubes ;) Jammer dat de bronzer het niet echt is.. De blush vind ik heel mooi en natuurlijk! Het poeder vind ik prachtig, denk dat de kleur hier wel goed zal matchen, namelijk al meer warmte en kleur in mijn huid ;) Toch eens naar gaan kijken!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 april 2016 09:32

Jammer dat de producten een beetje tegenvallen, vind ze er wel erg mooi uit zien. Ik ben wel benieuwd naar de primer!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 20 april 2016 09:33

Pfff, zulke gave producten en dan zo’n flauw resultaat. Die gel met balletjes zijn echt zonde geld. Ik schrok van de swatches en kan mij niet voorstellen dat het er mooi uit kan zien op het gezicht. Gelukkig is de primer wel fijn! Ik vind het patroontje in de bronzer wel onwijsssss mooi. Alleen daarom wil ik hem al, haha! Jammer dat hij zo oranje is.

[Beantwoorden]


Door anna op 20 april 2016 09:34

Ohhh ik vind die jelly producten echt een tegenvaller, er komt haast geen kleur van af! Die warme tint op je wangen van de poeder vind ik daarentegen wel erg mooi, je kan het zeker hebben!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 20 april 2016 09:40

Wat jammer, ik had echt wat beters verwacht, zeker voor die prijs!

[Beantwoorden]


Door Tine op 20 april 2016 09:49

Oei, voor zo’n duur merk had ik toch wat beter verwacht. Die gels doen me een beetje denken aan iets wat ik had toen ik klein was. Ook zo’n gel, maar dan met glitters in, dat was ook voor je gezicht bedoeld en plakte enorm, haha!

[Beantwoorden]


Door Denise op 20 april 2016 09:53

Wat een super grappige producten, weer eens iets anders! Maar inderdaad, ik zou het ook niks vinden denk ik… Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 april 2016 09:58

Hmm nee de producten spreken mij niet echt aan. De gel producten lijken mij echt zo onhandig.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 20 april 2016 10:05

Helaas zal deze collectie ook niks voor mij zijn dan. Ik vond het wel leuk om te lezen over de gel vorm, ik had hiervan nog nooit gehoord. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 20 april 2016 11:00

Ik was erg benieuwd naar deze collectie. Hele fijne review om te lezen en super jammer dat ze tegenvallen!

[Beantwoorden]


Door esmee op 20 april 2016 11:45

Ik vind zulke lange en uitgebreide reviews echt super leuk om te lezen.
Ik ben zelf ook helemaal weg van die blush! Staat heel fris en geeft een super schattig kleurtje!
Kusjes uit Zweden!
xx Esmee van http://esmeesbeautylab.blogspot.se/

[Beantwoorden]


Door Tania op 20 april 2016 12:51

Wat jammer dat de producten tegenvallen. Het ziet er nochtans een hele mooie collectie uit

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 april 2016 13:30

Het zijn geen producten waar ik nu om sta te springen. Wel onwijs duidelijk hoe je het beschrijft.

[Beantwoorden]


Door Meryem op 20 april 2016 13:36

Het zit er leuk uit die tubes. Misschien om wat meer kleur te krijgen, kwa bronzer/blush. Kun je de balletjes op je hand kapot maken. Dat meng je en dan op je gezicht aanbrengen. Omdat de swatch op je handen wel goed te zien is.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 20 april 2016 14:25

Leuk ziet het eruit. Maar ik denk door dat de gel vloeibaar is je toch de foundation uitsmeert.. Of je het nou eerst op je hand doet of niet. Erg jammer! Goede revieuw Vera!

[Beantwoorden]


Door Joyce - LemonyLifenl op 20 april 2016 16:07

Wat een aparte producten, die gels! Ik word er alleen niet echt enthousiast van..

[Beantwoorden]


Door rachel op 20 april 2016 18:35

de mascara en de bronzer zien er wel goed uit.. jammer dat die substantie niet doet wat die beloofd! liefs

[Beantwoorden]


Door Sharon op 20 april 2016 19:11

Lijken mij allemaal van die net niet producten, en dat voor die prijs… Nee niks voor mij. Wel een handig artikel :)

[Beantwoorden]


Door priscilla op 20 april 2016 19:50

De verpakkingen zijn prachtig, met name de verpakking van de bronzer. Helaas spreken de producten zelf mij echt niet aan. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Janneke | Crafty Time op 20 april 2016 20:09

Fijne review! Die tubes lijken me heel onhandig werken, zou ook niks voor mij zijn.

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 april 2016 22:14

ik vind de mascara nog wel nice, hou wel van wat stevigere mascara’s :)

[Beantwoorden]


Door LA DOLCE EVITA op 20 april 2016 22:24

Jammer dat Givenchy zoveel moeite doet om bijzondere producten op de markt te brengen maar vergeet dat je voor die prijs ook hoge verwachtingen hebt. De prijs/ kwaliteitverhouding voor de tubes is een beetje zoek lijkt het. De poeder ziet er daarentegen wel heel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 april 2016 22:53

Vind het hele mooie producten innerlijk en uiterlijk!

[Beantwoorden]


Door Minke op 21 april 2016 10:48

Jammer dat ze tegenvallen, want ze zien er zo mooi uit! Maar de kleur van de bronzer is inderdaad niet zo mooi nee..

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 april 2016 20:05

Jammer dat de producten tegenvallen, vind de verpakkingen inderdaad wel weer heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 april 2016 09:28

Wat een gesmeer met die gels. Ik hoorde al hele slechte revieuws erover, wie betaald er nou 50 euro voor zo’n flutproduct?

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 23 april 2016 12:08

Die mascara is echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]