Likes/dislikes maart ’16

Ik heb weer ontzettend veel gereviewd afgelopen maand. Vandaag vertel ik je welke producten die ik in maart probeerde, me wel en niet goed bevielen. Met veel van de nieuwe Essence en Catrice producten. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 31 maart 2016 | 28 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Suzanne op 31 maart 2016 07:26

Weer leuke likes en dislikes!

[Beantwoorden]


Door Femke op 31 maart 2016 07:49

Weer hele leuke producten uitgekozen. Dit soort filmpjes vind ik altijd leuk.

[Beantwoorden]


Door Femke op 31 maart 2016 08:04

Fijne video weer. Die producten van Benefit zien er zo mooi uit! Het Blush Artist shading palette vind ik zo mooi :-).

[Beantwoorden]


Door Esther op 31 maart 2016 08:18

Zoals Femke al zegt, super handige video weer! Love it.
Ik vind de essence blush en lipstick je goed staan! Die lipstick had ik niet verwacht dat het van essence was (vind ik vaak niet zo mooi), maar ziet er echt goed uit!

Ik vind zelfde de lipliners van essence en catrice heel fijn en mooi budget :)

Welk product heb je hier op je wenkbrauwen? Vind ze erg mooi zo!

[Beantwoorden]


Door Macblogster op 31 maart 2016 08:31

Meid, waar laat jij al je make-up? Ik heb geen idee waar ik ruimte moet creëren, laat staan jij ????
Ik vind niet alle producten van Catrice en essence fantastisch, maar vaak zitten er wel een aantal toppers tussen (wat mij betreft enkele mascara’s. Daardoor ben ik afgestapt van high end mascara).

[Beantwoorden]


Door anna op 31 maart 2016 08:35

Leuk om te zien! Ik heb dat blush palette van Catrice ook en ik ben er zo blij mee! Door jou ben ik enorm benieuwd geworden naar het contouring palette, misschien ga ik die ook wel aanschaffen. Al weet ik niet of ik het vaak zal gebruiken, ’s ochtends ben ik zo van snel snel snel en met contouren (met verschillende kleuren) moet je toch wel echt goed opletten wat je doet haha. Maar het lijkt me leuk om mee te experimenteren!

[Beantwoorden]


Door Demi op 31 maart 2016 08:52

Die laatste velvet lipsticks zien er echt prachtig uit, binnenkort maar ’s in de winkel kijken.

[Beantwoorden]


Door Diana op 31 maart 2016 08:57

Wat een mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 31 maart 2016 09:13

Leuke video weer! Ik vind zelf vooral de LUSH Bath Bomb heel lekker :) Ik ben tegenwoordig echt niet meer into Essence en Catrice, dus stiekem ben ik een volgende video ook benieuwd naar wat meer high end producten!

[Beantwoorden]


Door Wies op 31 maart 2016 09:15

Jaa die Benefit blushes zijn zo mooi! Stiekem baal ik dat ik die doos met zes kleuren niet heb gekocht, maar ik heb Hoola en Coralista al. Ik heb op het moment teveel liggen dus ik ga de nieuwe Catrice en Essence collecties overslaan, maar wel heel leuk om te zien wat er nieuw is en wat goed is en wat niet :)

[Beantwoorden]


Door Marielle op 31 maart 2016 09:20

Wat een pracht lipstick van essence, terwijl ik hem zelf waarschijnlijk niet gekocht zou hebben. Ben een fan van de benefit blushes. Ze staan bij iedereen goed! Zelf ben ik erg nieuwsgierig naar het contouring palette. Kun je hier misschien nog een review over doen? Leuke video’s de laatste tijd! Volg je blog met plezier.

[Beantwoorden]


Door Eva op 31 maart 2016 10:09

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 31 maart 2016 10:22

Leuk om te zien! Ik vind de Frozen bath bomb van Lush ook heel fijn. De lipsticks van NYC zien er mooi uit, ik ga zeker eens een kijkje nemen in het Kruidvat. Jammer dat de oogschaduw paletten van Catrice zo tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 31 maart 2016 10:45

Catrice en Essence zijn vaak hit or miss bij mij, maar als je geluk hebt zitten er inderdaad soms wel serieuze toppertjes in hun assortimenten.

[Beantwoorden]


Door Laura | liefdevoorbakken op 31 maart 2016 11:49

Die matte lipsticks van Essence wil ik wel een keertje proberen. Die jij op hebt vind ik echt oprecht heel mooi!! (love)

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 31 maart 2016 12:38

Leuke producten!

[Beantwoorden]


Door Manon op 31 maart 2016 12:47

Mooie likes en de dislikes ja die vind ik ook altijd leuk om te zien, gewoon om te weten wat je wel en niet kan kopen. Bij Catrice & Essence is het vaak of super goed of helemaal niks haha.

[Beantwoorden]


Door Lola op 31 maart 2016 13:17

Weer een hele leuke video Vera ^^) <3
Nog even een vraagje over dat mascara duo: je zegt dat ze erg klonteren, maar neem jij voor gebruik je mascaraborsteltje wel af met een tissue? Misschien doe je dat standaard, dan heb ik niks gezegd! Maar zo niet, is het het proberen waard. Op die manier klontert bijna geen mascara bij mij en kan je in meerdere laagjes heel veel opbouwen :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 31 maart 2016 13:30

Wat een heerlijke vlotte video! Prachtige nieuwe producten en ik ben vooral erg benieuwd geworden naar de eyeliner. Succes met het schrijven van de overige Essence & Catrice reviews, het is echt veel zeg! :)

[Beantwoorden]


Door Minke op 31 maart 2016 13:33

De Benefit Box Powders staan echt al zó lang op mijn wishlist (vooral Rocketeur), vind ze echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Shanaya op 31 maart 2016 15:04

Hy Vera wat dacht je van een Tour in jou make up kast ????

[Beantwoorden]


Door Shanaya op 31 maart 2016 15:05

En super leuke video

[Beantwoorden]


Door DisneyChicks.nl op 31 maart 2016 16:00

Leuke video! Wij zijn zo benieuwd geworden naar de NYC lipsticks, je bent er zo enthousiast over! :)

[Beantwoorden]


Door livebykim.nl op 31 maart 2016 17:12

Leuke video Vera! super!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 31 maart 2016 18:18

Die lipstick van Essence is echt prachtig! Weer hele leuke likes/dislikes :)

[Beantwoorden]


Door Sara op 31 maart 2016 21:31

He, ein-de-lijk iemand die mijn mening deelt over de forbidden volume mascara! Ik las op alle andere blogs positieve reviews over deze mascara terwijl mijn review alles behalve lovend was. Inderdaad: klonterig. Die topcoat maakt het zeker niet beter, verre van dat zelfs. Goed om te weten dat ik niet de enige ben die daar zo over denkt! :)

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 1 april 2016 20:25

Ik blijf nieuwsgierig naar die nieuwe Essence matte lipsticks. Over die mascara zijn juist veel mensen enthousiast, dus misschien moet ik het gewoon eens voor mezelf proberen.
xx

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 5 april 2016 19:18

de bronzers van benefit zijn ook erg prachtig, zelf heb ik de hoola ik bezit en gebruik deze ook dagelijks. liefs soraya

[Beantwoorden]