In het make-uptasje van… Laurence

make-uptasje_laurence00

Ze is een van mijn vaste Vlaamse (ja, alweer een Vlaamse!) lezeressen. In haar make-uptasje zitten producten voor het gezicht, natuurlijk de favoriete mascara en eyeliner, maar sinds kort ook een aantal kleuren lipstick. We kijken in het (super schattige) make-uptasje van… Laurence.

make-uptasje_laurence01

Laurence is 26 jaar oud, woont in een klein West-Vlaams dorpje en heeft zelf ook een blog. “Vele producten die ik kocht waren op aanraden van beautybloggers of PR bureau’s. De producten die steeds mijn favoriet blijven zijn een allegaartje van budget en high-end. Zo ben ik een enorme Dr. Hauschka fan, maar kan ik ook enorm genieten van een product van Essence.

“Mijn make-up tasje is eigenlijk een make-up hoekje in de badkamer. Het was voor mij een hele opgave om alles in een tasje gepropt te krijgen, but i did it!”

make-uptasje_laurence03

“Waar ik vooral niet zonder kan is Perversion Mascara van Urban decay, een mooie pikzwarte eyeliner van Dr. Hauschka, schattige blush van Dr. Hauscka, contour van NYX (rond gezicht hiero), Mary-Lou highlighter van The Balm en de wenkbrauwen zet ik aan met een setje van Eylure for blondes.

Dat lijkt heel wat, maar eigenlijk heb ik in vijf minuten mijn dagelijkse make-uplookje gemaakt. Ik kan er enorm van genieten om eens full-faced gemake-upped op straat te komen, maar vaak heb ik daar de tijd (en het geduld) niet voor. Zo gebruik ik bijvoorbeeld enkel een likje BB-cream of foundation op de plaatsen waar ik het nodig heb.”

make-uptasje_laurence02

“Met de overtuiging dat je met kwalitatieve kwasten al de helft van het werk doet, geef ik even een overzicht van mijn favoriete merken: Real Techniques, Zoeva en Yves Rocher.”

make-uptasje_laurence04

De liefde voor lipsticks is pas sinds een paar maanden gegroeid. Dat kan mogelijk komen door het zien van een filmpje van Vera waar je het kleurtje Faux droeg. Iedereen wilde toen Faux en ik weerstond de verleiding. Een drietal weken geleden kocht ik hem toch. Missie gefaald, maar ik ben er wel erg blij mee. Faux draag ik voor werkdagen, maar in het weekend of op een bijzondere gelegenheid mag het iets meer zijn.

Op de foto” Hema nr 33, MAC Faux, MAC Up The Amp, MAC Asian flower en MAC Victoriana (Toledo collectie). Opvallend is de koele ondertoon die in mijn favoriete lipsticks zit. Zelf heb ik een koel huidtype met een roze schijn.”

♡ ♡ ♡

Laurence, ik vind het heel leuk dat je je make-uptasje met ons wilde delen in de rubriek. En ik ben blij dat je liefde voor lipstick aan het groeien is! Dat hoor ik graag ;)

Wil jij ook kans maken om je make-uptasje in deze rubriek voorbij te zien komen? Stuur dan een ligende foto van jezelf, je make-up tasje en je favoriete producten met een beschrijving van wie je bent, naar info@veracamilla.nl.

PS: Bekijk hier ook de andere make-uptasjes.

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 30 maart 2016 | 32 reacties | Tags: ,

Reacties

Door DisneyChicks.nl op 30 maart 2016 15:11

Leuke producten! Supercute tasje ook. Faux is inderdaad ideaal voor op het werk. :)

[Beantwoorden]


Door charile op 30 maart 2016 15:21

Leuke producten :) Faux is ook een grote favoriet van mij!

[Beantwoorden]


Door Eline op 30 maart 2016 15:35

Wat een ontzettend schattig make-up tasje. Echt heel erg leuk

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 30 maart 2016 15:47

Toffe producten wel gewaagde lip kleuren zeg! liefs

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 maart 2016 15:47

Hele mooie producten zitten er in je tasje!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 maart 2016 15:51

Oeh, wat een fijne producten allemaal <3

[Beantwoorden]


Door Tine op 30 maart 2016 15:59

Oeh, wat een leuk tasje! Ik blijf dit ook gewoon zo’n leuke rubriek vinden, Vera!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 30 maart 2016 16:03

MAC Faux staat nog zeker op mijn wishlist. Leuke inhoud!

[Beantwoorden]


Door Denise op 30 maart 2016 16:06

Wat een prachtige inhoud, super pretty! Erg schattig tasje ook :-)

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 30 maart 2016 16:07

Ik zou me nooit kunnen aanmelden omdat ik geen tasje met make-up heb maar een flinke la vol. XD Leuke spulletjes! Ik heb deze ‘oude’ Nyx taupe besteld via amazon.de. Ben ik nu wel benieuwd naar. Je haarkleur is overigens wel heel warm voor een koel type?

[Beantwoorden]


Door Jessica op 30 maart 2016 16:15

Leuke items. De blush van Dr. Hauschka ziet er prachtig uit! (love)

[Beantwoorden]


Door Sanja op 30 maart 2016 16:52

Super leuke makeup tasje! (love)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 30 maart 2016 17:13

Wat een mooie inhoud!!

[Beantwoorden]


Door Syl op 30 maart 2016 17:25

Wat een prachtige lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Saraya op 30 maart 2016 17:31

Oehh…wat een leuke inhoud en het make-up tasje is zo schattig!
X

[Beantwoorden]


Door Cindy op 30 maart 2016 18:11

Waar komt het tasje vandaan? Ik vind ‘m zo ontzettend leuk! ^^)

[Beantwoorden]

Dresses and daisies antwoordt op 30 maart 2016 om 20:59:

Primark. (love)
Heb hem sinds ik hem kocht wel nooit meer zien liggen…

[Beantwoorden]

Liens antwoordt op 31 maart 2016 om 20:08:

Ik heb de grijze versie, ook erg leuk! (love)

[Beantwoorden]


Door Nora op 30 maart 2016 19:19

Wat een eyecandy! Suuuperleuk! (love)

[Beantwoorden]


Door femketje op 30 maart 2016 19:40

dat makeup tasje alleen al is epic ;D

[Beantwoorden]


Door Stien op 30 maart 2016 19:40

Hoi Vera!
Ik zou dolgraag meedoen met deze rubriek, maar is het de bedoeling dat de foto’s die we inzenden, meteen zo “professioneel” moeten zijn zodat ze kunnen dienen voor je site? Of dienen ze slechts voor een globaal overzicht voor jou en maak je erna je eigen foto’s? Dan weet ik hoe ik te werk moet gaan. Superbedankt!

Veel groetjes van Stien

[Beantwoorden]


Door Kim van 't Hof op 30 maart 2016 20:32

Altijd leuk om zo iets te lezen! Ik kende deze blogger nog niet, zeker weer een blogger om aan mijn lijstje bloggers toe te voegen.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 31 maart 2016 05:19

Heeeeeeeey, Laurence :-D Leuk om haar hier tegen te komen. Dit is echt een toffe feature.

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 31 maart 2016 07:15

Wat een mooie producten heeft ze in haar tasje zitten! En het make up tasje zelf is ook erg tof :)

[Beantwoorden]


Door anna op 31 maart 2016 08:28

Wat weer leuk om te zien! Echt een heleboel prachtige lipsticks, wauwie. Mooie foto’s ook!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 31 maart 2016 10:08

Altijd weer leuk om in een toilettasje te kunnen kijken! En ik heb die foundation van Mac Factor ook. Hij is fijn!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 31 maart 2016 11:01

Heel leuk geschreven en mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Eva op 31 maart 2016 11:17

Ik vind dit echt een leuke categorie op je site!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 31 maart 2016 12:48

Erg leuke make-up!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 31 maart 2016 21:48

mooie spullen in het tasje. staan er zeker een aantal tussen die ik zelf ook nog zou willen bemachtigen. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Natalie op 31 maart 2016 22:35

Wat een mooie producten! Leuk tasje ook!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 1 april 2016 20:18

Ik vind het altijd zo leuk om in het make-uptasje van anderen te neuzen, je kunt soms echt zo’n leuke pareltjes ontdekken. Vooral haar lipsticks vind ik de moeite!
xx

[Beantwoorden]