Grote Lush lente unboxing + review! | Pasen & moederdag

Het is weer zo ver! Ik heb een nieuwe Lush unboxing, shoplog en review opgenomen! Dit keer van de producten voor Pasen en Moederdag, maar er zitten ook een aantal producten uit de reguliere collectie bij. Voor in de bad en in onder de douche! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Welke producten, welke collectie en wanneer te koop?

Pasen (vanaf 19 februari te koop):

Bouncy Bunny shower Jelly
Ultraviolet bubble Bar
Bunch Of Carrots bubble bar
Somewhere Over the Rainbow zeep

Moederdag (vanaf 1 april te koop):

Flowering Tea bubble bar
Rose Bombshell bath bomb

Vaste collectie (altijd te koop):

Honey Bee bath bomb
Frozen bath bomb
Green Bubbleroon bubble bar

Bekijk hier de Lush lente (pasen en moederdag) review van vorig jaar.


Reacties

Door Femke op 20 maart 2016 07:29

De bouncy bunny Showerjelly ziet er zo schattig uit! Het theezakje zou ik ook wel eens willen proberen. Vind het echt een origineel idee! Zoals altijd weer een hele leuke Lush review/shoplog video Vera!

[Beantwoorden]


Door Femke op 20 maart 2016 08:19

Lekker al die producten van Lush. Ik ben zelf erg benieuwd naar de Somewhere over the Rainbow zeep!

[Beantwoorden]


Door Loes - LoezichNL op 20 maart 2016 08:38

Wat een super leuke producten heeft Lush weer! Ga denk ik de showerjelly aan mijn moeder geven <3 leuke video Vera!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 20 maart 2016 09:04

Van dit soort video’s kan ik altijd zo genieten! Wat heb je er weer een werk van gemaakt. Ik ben heel nieuwsgierig naar die Bouncy Bunny shower jelly. Die lijkt me erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Denise op 20 maart 2016 09:27

Dit soort video’s vind ik zo onwijs leuk! Lush heeft echt fijne producten <3

[Beantwoorden]


Door Sandra op 20 maart 2016 09:29

Wat een prachtige producten! Ik heb alleen zelf nooit lush producten gebruikt, gek hè. Op een of andere manier koop ik het gewoon niet zo snel zelf.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 20 maart 2016 09:37

Wat een heerlijke video! Ik word altijd zo ontzettend vrolijk van al die te schattige en fijne Lush producten! Ook heel fijn dat je alle producten voor de video uittest! Vooral de bath bomb met rozenblaadjes lijkt mij ge-wel-dig!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 20 maart 2016 09:54

Super leuke video. Ik kijk altijd uit naar jouw Lush video’s en probeer dan op andere blogs de artikels over de nieuwe Lush collectie nog niet te lezen. Klinkt misschien stom, maar gewoon om het nog een ‘verrassing’ te houden ofzo. Zoals andere het al melden is het gewoon heel erg fijn dat je de producten uitgebreid test en laat zien. De Lush liefde spat er gewoon van af :)

[Beantwoorden]


Door Indy op 20 maart 2016 10:10

Super leuke video Vera (love) !

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 maart 2016 10:27

Hele leuke producten weer!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 20 maart 2016 10:35

De productjes zien er allemaal zo heerlijk uit! Ik neem bijna nooit een bad, omdat douchen veel sneller gaat, maar ik moet toegeven dat dit me naar een lekker vol, schuimend bad doet verlangen!

[Beantwoorden]


Door Malissa op 20 maart 2016 10:37

Ik vind jou echt de beste beautyblogger die wij in Nederland hebben. Zó leuk dat je ook daadwerkelijk de producten test. Niet zo snel mogelijk even wat foto’s maken en zo ongeveer de tekst van de Lush site kopiëren.. En je bent zo lekker vrolijk en gezellig altijd haha.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 20 maart 2016 10:57

Leuk weer zo’n video! Het is dat ik geen bad heb, maar anders was ik voor de Ultraviolet bubble Bar en de Frozen bath bomb (zou mijn dochtertje leuk vinden, haha) gaan!

[Beantwoorden]


Door Demi op 20 maart 2016 11:22

Heeele leuke video, geweldig is die bouncy bunny shower jelly!

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 20 maart 2016 11:24

Wat een leuke video! Ik wordt er wel echt hebberig van. Niet eens voor mijzelf want het lijken me ook echt producten waar je een ander blij mee kan maken! Die frozen bath bomb ziet er echt wauwie uit.

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 maart 2016 12:48

aahw die bouncy bunny is alleen al super cute om te zien :D

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 20 maart 2016 12:51

Wat een mooie producten weer! De Bunny showerjelly ziet er zo leuk uit. De Frozen bath bomb ziet er supermooi uit in het water, lijkt me heerlijk om daarmee in bad te gaan.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 20 maart 2016 13:49

Leuke video!!
Super collectie haha
Ik heb vorige week in London wat geshopt bij Lush. :)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 20 maart 2016 13:55

Heerlijk! Wat zul jij lekker gebadderd hebben de afgelopen tijd! Ik vind deze reviews van lush ontzettend fijn, omdat je meteen laat zien wat het doet. Ik wil ook een bad! Ik denk dat ik maar een paar bath bombs aan ga schaffen voor wanneer ik weer in een hotel met bad terrecht kom. Vooral die frozen zag er spectaculair uit.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 20 maart 2016 14:19

Wat een leuke producten, ik krijg hiervan gelijk zin om langs Lush te gaan en een bad te nemen!

[Beantwoorden]


Door anne op 20 maart 2016 15:11

Hoi Vera,

Wil je nu het lente wordt weer eens zo’n garderobe filmpje opnemen, waarin je je kast opnieuw gaat indelen?
Dat is altijd mega inspirerend!

Liefs, A.

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 20 maart 2016 16:17

Wat heerlijk om te zien! (love)

[Beantwoorden]


Door xGraciously op 20 maart 2016 18:47

Give me! (love) Het liefst zou ik nu naar de Lush willen gaan om de nieuwe collectie te kopen, maar helaas… hier in Friesland is geen Lush in de buurt.
Ik vind het echt zo fijn dat je de producten ook daadwerkelijk test in je video’s! Xx

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 21 maart 2016 14:44

IK WIL EEN BAD, NU! Haha ik heb helaas geen bad en daar baal ik elke keer van wanneer ik iets van LUSH voorbij zien komen. Musthave voor de toekomst wanneer we een huis gaan kopen; een bad haha. Wat ziet alles er leuk uit, lekker fleurig en kleurrijk,

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 21 maart 2016 19:06

wat een heerlijke en kleurrijke bad is het weer geworden zeg. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 7 april 2016 21:35

Ik kijk altijd zo uit naar deze video’s van jou! Zo leuk om naar te kijken! Ik heb gelijk weer zin om in bad te gaan! :love:

[Beantwoorden]