Winter foto’s #13

winter_fotos_16_13_00

HET IS LENTE! Maar omdat het afgelopen week nog winter was, laat ik je hier de laatste Winter foto’s zien. Wat een heerlijk gevoel, die lente. Daar ben ik wel aan toe! Ik zette een nieuwe kast in elkaar, ging weer veel in bad en had midden in de nacht last van een piepend brandalarm.

winter_fotos_16_13_01

Zaterdagochtend had ik een afspraak en toen ik daar klaar was rommelde mijn maag. Ik ging met Jeffrey lunchen bij Wagamama. Ik had m’n mooie Chloé Faye tas mee.

winter_fotos_16_13_02

Ik bestelde de beef teriyaki donburi. Erg lekker!

winter_fotos_16_13_03

Daarna doken we nog even wat winkels in, waaronder H&M. Bij de bikini’s zag ik ‘mijn’ high waisted bikini hangen die ik twee jaar geleden kocht. Ik heb er afgelopen jaren best wat vragen over gekregen, maar hij is er dus weer! Een tip als je nog een mooie high waisted bikini zoekt.

winter_fotos_16_13_04

De pashokjes in het H&M Maison de Bonneterie filiaal zijn zo mooi en ruim en heel goed afgeschermd met een dubbel gordijn. Ik kocht een aantal mooie kledingstukken die je binnenkort in een shoplog kunt zien.

winter_fotos_16_13_05

Zondag bracht ik met Jeffrey een bezoek aan Ikea om een kast voor de slaapkamer te kopen. Ik had achter mijn bed nog genoeg ruimte voor een (lage) kast en ik kon wel wat extra berging gebruiken.

winter_fotos_16_13_06

Geslaagd! En natuurlijk kocht ik niet alleen een kast, maar ook wat leuke accessoires en plantjes. Je weet hoe dat gaat als je in Ikea bent…

winter_fotos_16_13_07

Het leek bijna niet de passen in Jeffrey’s auto, maar uiteindelijk kregen we de pakketten er gelukkig toch in.

winter_fotos_16_13_08

Doei loopbrug!

winter_fotos_16_13_09

Een goede RnB afspeellijst aan en die kast in elkaar zetten maar.

winter_fotos_16_13_10

Het viel uiteindelijk best mee hoe lang we er over gedaan hebben, voor het avondeten stond de kast in elkaar. Het resultaat krijg je nog te zien! Ik wil nog meer aanpassingen in de slaapkamer doen, daarom nog even geduld…

winter_fotos_16_13_23

Na het klussen lekker in bad met de heerlijke Lush Frozen Bath Bomb.

winter_fotos_16_13_11

Maandag was het zulk lekker en zonnig weer. Ik ging als een speer, voordat ik het wist was de dag alweer voorbij.

winter_fotos_16_13_12

’s Avonds maakten we een van onze favoriete simpele, maar gezonde gerechten: pasta met ham, broccoli en kruidenkaas.

winter_fotos_16_13_13

Op dinsdag maakte ik courgettesoep!

winter_fotos_16_13_14

Helaas werd die ontzettend waterig en smakeloos. Zo balen! Ik probeerde het nog te redden met wat meer room, peper en zout, maar helaas. Hmpf.

winter_fotos_16_13_15

Voor het organiseren van mijn lipsticks kocht ik de Höfta ladeverdeler. Duurde alleen even voordat ik zin had om het in elkaar te zetten, haha.

winter_fotos_16_13_16

Nóg meer nieuwe Essence en Catrice producten! Ik heb al veel zelf gekocht om te reviewen, maar hier zaten nog een aantal dingen in waar ik nog opzoek naar was, zoals het Catrice Contouring Palette.

winter_fotos_16_13_17

De nieuwe Linda. lezen op de bank. Geen vrolijk, maar wel een heel goed nummer.

winter_fotos_16_13_18

Woensdag- op donderdagnacht begon om 00:30 uur het brandalarm te piepen. Om de minuut, niet omdat er brand was, maar omdat de batterij leeg was. De batterij die erin moest had ik niet en vanwege een reserve accu die ergens in het apparaat verstopt zat, bleef hij maar piepen, ook zonder batterij of stroom. Heel goed getimed, zo midden in de nacht. Donderdagochtend stond ik om 9 uur ’s ochtends bij de Blokker voor de deur om een nieuwe batterij te kopen.

winter_fotos_16_13_19

En toen piepte hij eindelijk niet meer. Wat een rust opeens.

winter_fotos_16_13_20

Lunch opeten in de zon. Zo lekker!

winter_fotos_16_13_21

En donderdag aan het einde van de middag weer even naar Jessica. Ik had bij veel nagels de lak er al afgekrabd… Ik kreeg een prachtige nieuwe manicure.

winter_fotos_16_13_22

En toen was het einde van de week alweer gekomen. Aankomende weken heb ik weer een aantal leuke dingen op de planning, zoals een dagje Amsterdam met mama en een event van Aussie. Ik heb er zin in! Hoe was jouw week? X

Winter foto’s #12
Winter foto’s #11
Winter foto’s #10


Reacties

Door Maaike op 21 maart 2016 06:27

Ben benieuwd naar je slaapkamer make over. :-) Oh en de shoplog! Ik kan eindelijk weer leuke dingen vinden bij H&M. Dus ik ben benieuwd wat je gekocht hebt.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 21 maart 2016 06:38

Ik kan me nog niet veel voorstellen bij een kast achter het bed, maar ik ben benieuwd naar het resultaat. Echt irritant de hele nacht zo’n piepend brandalarm, niet echt lekker voor je nachtrust.

[Beantwoorden]

Merel Peereboom antwoordt op 21 maart 2016 om 10:28:

dat kun je zien op de laatste foto haha

[Beantwoorden]

Nieke antwoordt op 21 maart 2016 om 11:48:

Je ziet dat toch gewoon op de laatste foto?!?

[Beantwoorden]

Amber antwoordt op 25 maart 2016 om 07:49:

Haha ik dacht hetzelfde maar ze bedoelde dus voor het bed zoals je op de laatste foto kan zien

[Beantwoorden]


Door Femke op 21 maart 2016 06:42

Ahhh dat brandalarm midden in de nacht. Super irritant!! Verder heb je een fijne week gehad. Stom is dat he, als je wat lekkers wil maken en het jammer genoeg heel anders uitpakt!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 21 maart 2016 06:59

Heel erg leuk om te zien! Brandalarmen midden in de nacht, zo irritant!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 21 maart 2016 07:09

Wat een fijn weekje Vera! Tof dat je een nieuwe kast hebt gekocht bij de Ikea, heerlijk gevoel ook alleen al om daar lekker rond te struinen :) Heel veel plezier komende week, geniet ervan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2016 om 15:48:

Het in elkaar zetten is mijn minst favoriete onderdeel, maar wanneer het dan eenmaal staat… (love)

[Beantwoorden]

Anniek antwoordt op 21 maart 2016 om 19:03:

Haha ja, die struggles herken ik :D

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn | STYLEDWAY op 21 maart 2016 07:13

Heerlijke al die nieuwe essence en catrice producten! Leuke foto’s weer! Lfs

[Beantwoorden]


Door Sandra op 21 maart 2016 07:39

Dat is vervelend zeg dat brandalarm, zeker ’s nachts! Mijn week bestond vooral uit werken. Gelukkig mag ik over drie weken weer naar school en heb ik weer wat meer vrije tijd!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 21 maart 2016 08:00

Wat vervelend van het brandalarm. Zulk soort dingen gebeuren altijd op de momenten dat het niet uit komt. Veel plezier aankomende week. Helaas kon ik zelf niet komen op het Aussie event. Fijne week ^^)

[Beantwoorden]


Door anna op 21 maart 2016 08:06

Leuke foto’s! En oh, dat brandalarm, zo irritant. Ik had dat ook een keer en dan ook echt midden in de nacht. Gelukkig stopte die van mij wel toen ik hem losdraaide, haha. Fijne week!

[Beantwoorden]


Door Demi op 21 maart 2016 08:14

Die bikini is zo leuk! De volgende keer dat ik bij H&M ben ga ik ’s zien of ik ‘m kan vinden.

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 21 maart 2016 08:26

Hoi Vera,

Ik moet altijd lachen als iets wat je kookt mislukt. Niet uitlachen natuurlijk. Courgettesoep vind ik altijd zo lekker en hij lukt eigenlijk altijd. Een keer maakte een vriendin hem en toen was hij zo smerig, maar ze gebruikte groentebouillon en niet genoeg (bah!). Ik maak hem zo: 2 courgettes, 1 tot 2 teentjes knoflook, 1 grote ui, 2 eetlepels tuinkruidenbouillon, 1 liter water en een half bakje crème fraîche. Eerst ui en knoflook aanbakken in wat olie, dan 5 minuten courgette toevoegen, vervolgens 1 liter water toevoegen en twee goede eetlepels bouillon en nog 10 minuten laten koken. Vervolgens pureren en crème fraîche en voldoende peper en evt. nog wat zout toevoegen. Lekker wat geraspte kaas in gooien als de soep nog heet is, zodat deze smelt. Kan eigenlijk niet missen! Wie weet heb je er wat aan ;). Fijne lente!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2016 om 15:49:

Dankjewel voor het recept! Ik had ook groentebouillon gebruikt, heb het eerder op die manier gemaakt maar stom genoeg lukte het nu niet :-(

[Beantwoorden]


Door Lieb op 21 maart 2016 08:32

Kan je binnenkort weer een unboxing doe van alle producten die je krijgt opgestuurd?:)

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly op 21 maart 2016 09:08

Leuke week weer!
Die Malm kasten zijn ideaal vind ik! Zelf gebruik ik ze ook met veel plezier, en ze zien er nog netjes uit ook :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 21 maart 2016 09:13

Leuke foto’s, ik ben erg benieuwd naar je slaapkamer! :)

[Beantwoorden]


Door Amy op 21 maart 2016 09:19

Leuk, zo’n slaapkamer make-over! Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat! :) En dat brandalarm… Vervelend he! Heb het ook een keer gehad, maar daar kan ik echt niet doorheen slapen helaas.

[Beantwoorden]


Door Hetje op 21 maart 2016 09:57

Tip voor een brandalarm waarvan de batterij leeg is en je hebt niet meteen een nieuwe batterij in huis: je kunt ze van de muur of plafond afschroeven hoor, en dan de batterij er uit halen, hoef je niet de hele nacht wakker te liggen van de herrie :lol:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2016 om 15:50:

Deze zat vast aan het stroom en ook zonder stroom en batterij blijft hij piepen omdat er een reserve accu in zit (waar je niet bij kunt). Hij is super goed beschermd ;-)

[Beantwoorden]

Hetje antwoordt op 21 maart 2016 om 16:00:

Jeetje, dat is dan idd echt goed beschermd! Wij hebben ook brandmelders die op stroom (en op batterij) werken, maar dit is zeker een nieuw model of zo, want bij ons kunnen ze er gelukkig wel af, stroom of niet! Ach ja, elk voordeel heeft zijn nadeel (en andersom) :wave:

[Beantwoorden]


Door priscilla op 21 maart 2016 10:04

Oeh ik ben zo benieuwd naar de Catrice en Essence producten! Goed trouwens dat je de high waisted bikini laat zien. Ik ben nog opzoek hiernaar dus ik binnenkort maar even kijken bij de H&M :).

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 21 maart 2016 10:05

Benieuwd naar de slaapkamer make-over, altijd leuk! De nieuwe producten zien er goed uit :)
xx

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 21 maart 2016 10:23

Wat veel foto’s weer zeg. Ben benieuwd naar de nieuwe kast in de kamer. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Demi Kloosterman op 21 maart 2016 10:23

Wat een fijne week weer! Ik vind je nieuwe manicure ook heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Daphne By D op 21 maart 2016 10:28

Oeh ik ben benieuwd naar je shoplog!
En die ladeverdeler lijkt mij super handig!
X

[Beantwoorden]


Door Naomi op 21 maart 2016 10:59

Ik ben heel benieuwd naar het contourpalette van catrice!

x

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 21 maart 2016 11:03

Bah, wat moet dat vervelend zijn geweest met dag brandalarm!

[Beantwoorden]


Door Catherine op 21 maart 2016 11:04

Ik ben heel benieuwd naar hoe je kamer er nu uitziet! En die Catrice en Essence producten zien er ook heel gaaf uit!

[Beantwoorden]


Door Wies op 21 maart 2016 11:58

Ahh ik heb er zo’n hekel aan om mijn nagels te weken in zilverfolie Ik ben erg benieuwd naar het contour palette van Catrice, ik heb er al goede verhalen over gehoord. Ik ben benieuwd naar hoe je kamer er nu uitziet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2016 om 15:50:

Ik ook, het brandt zo! Maar het moet wel…

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 maart 2016 12:16

oehh al die essence en catrice goodies :D

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 21 maart 2016 12:42

wauw lijkt mij een heftig blad van de Linda zo te zien.. en altijd leuk wanneer je nagels weer gedaan worden!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 21 maart 2016 13:07

Hoi Vera,

Klein tipje, het valt me steeds op als ik je fotodagboek bekijk: winterfoto’s kan je aan elkaar schrijven. Net zoals zomerfoto’s, herfstfoto’s en lentefoto’s. In tegenstelling tot Engels kan er heel veel in het Nederlands aan elkaar geschreven worden, zeker als het een zelfstandig naamwoord is. :-)

Ga zo door verder, vind je blogs erg leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 maart 2016 om 15:51:

Dankjewel Rebecca!

[Beantwoorden]


Door Diana op 21 maart 2016 13:29

Wat een leuke week!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 21 maart 2016 16:17

Ohoooo, ben ik de enige die het doodzonde vind dat je aan die prachtige tas zo’n pluchen appeltje hebt hangen? Haha :$

Verder leuke foto’s! Vooral die foto van het bad. Lijkt wel (blauw) marmer!

[Beantwoorden]


Door Anne op 21 maart 2016 16:57

Oohhhh, zo’n zin in de shoplog!!!! Hopelijk komt ie donderdag online *fingers crossed* (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 maart 2016 17:14

Ben ook erg benieuwd naar je shoplog! En wat tof dat je zoveel producten kreeg van Essence en Catrice, ik HOU van die merken <3

[Beantwoorden]


Door Jolien op 21 maart 2016 17:37

Nu ik al die heerlijke Essence en Catrice producten zie op de foto, word ik toch wel een beetje jaloers. Aangezien ik morgen met school naar Italië vertrek en daar veel zakgeld voor nodig heb (Italiaanse restaurantjes en gezellige cafétjes), heb ik me sterk moeten houden toen ik vorige week langs Kruidvat passeerde. Op drie lipsticks, een nieuwe concealer en een blush (eentje op bovenstaande foto) na, heb ik deze winkel met lege handen verlaten.

[Beantwoorden]


Door Sam op 21 maart 2016 17:48

Nu al zin in die shoplog. Zo leuk al die foto’s elke week!❤️

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 maart 2016 19:03

Super leuke fotos weer!

[Beantwoorden]


Door Bernice op 22 maart 2016 09:14

Klinkt en ziet er uit als een fijne week! Ik ben benieuwd naar de shoplog! :-)

[Beantwoorden]


Door Klaartje op 23 maart 2016 16:29

Toffe foto’s weer! Een tipje voor de courgette soep: een beetje groene pesto doet wonderen! :) liefs x

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 24 maart 2016 22:22

Wauw, die linda ziet er wel confronterend uit

[Beantwoorden]


Door Floortje op 26 maart 2016 11:55

Wat een drama, zo een brandalarm! Krengen zijn het. Zonder stroom of batterijen door piepen… hóe dan? Oeh, die lunch bij Wagamama ziet er goed uit. En gaaf van de high waisted bikini’s! Die hebben toch zeker mijn voorkeur :D

[Beantwoorden]


Door pleunie de wild op 26 maart 2016 20:30

Aaaahhh OMG mijn batterij van m’n brandalarm was laatst ook leeg. Echt zo dodelijk dat piepje! Bij mij heeft het twee dagen geduurd voordat ik hem vervangen had. Dat was inderdaad een hele opluchting!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 28 maart 2016 20:38

Wat een mooie jas heb je aan daar bij de H&M! :)

[Beantwoorden]