Winter foto’s #10

winter_fotos_16_10_00

Vorige week was rommelig en raar, maar deze week was fijn. Zo ruimde ik weer eens flink op, had een lunch met Benefit en vierde ik de verjaardag van Merel. Het zijn dan ook weer aardig wat foto’s deze keer!

winter_fotos_16_10_01

Ik keek Hier zijn de Van Rossems in Arnhem terug. Mijn stadje met de mooie lijnbussen, het was leuk om te zien. Ik moet altijd erg om Maarten van Rossem lachen.

winter_fotos_16_10_02

Zaterdagmiddag gingen Jeffrey en ik lunchen bij Wagamama.

winter_fotos_16_10_03

Het was zooo lekker! Ik weet even niet meer hoe dit gerecht heet, maar ik heb het wel eens vaker in andere restaurants gehad. Van die kleine pannenkoekjes waar je dan zelf groenten, vlees etc op moet leggen.

winter_fotos_16_10_04

Met vier verjaardagen in het vooruitzicht gingen we de stad in om kadootjes te kopen. Hoe tof zijn deze flesjes van Tiger? Ik vond ze echt heel leuk.

winter_fotos_16_10_05

Ook probeerde ik mijn slag te slaan met de nieuwe Essence en Catrice producten, maar veel was al uitverkocht en van Essence waren de nieuwe producten er überhaupt nog niet.

winter_fotos_16_10_06

In het oude Maison de Bonneterie zit nu een grote H&M. Zo’n mooi pand!

winter_fotos_16_10_07

Bij de Home afdeling kocht ik dit prachtige linnen dekbedovertrek set in het mintgroen, die ik al een tijdje op het oog had.

winter_fotos_16_10_08

’s Avonds besloten Jeffrey en ik weer eens lekker wat sushi te happen.

winter_fotos_16_10_09

En thuis dronken we nog een cocktail. Disaronno sour blijft een van mijn favorieten.

winter_fotos_16_10_10

Zondagmiddag, lunch met druiven en een tosti met kaas.

winter_fotos_16_10_11

Ben heel blij met mijn nieuwe badmat! Ik had maar één goede, de rest was allemaal te dun en te slap, die waaiden steeds om en lagen dan dubbel. Deze is lekker stevig en blijft mooi liggen. Gekocht bij H&M Home.

winter_fotos_16_10_12

Jeffrey was zo lief om me te helpen met het wassen van mijn kwasten ^^)

winter_fotos_16_10_13

’s Avonds gingen we naar de film. We zagen Ride Along 2, die ik zelfs leuker vond dan deel 1.

winter_fotos_16_10_14

Maandag had ik een gezellige lunch met Benefit. Ik bestelde tomatensoep want ik had wel zin in wat warms. Ondertussen kreeg ik uitleg over de (nieuwe) producten.

winter_fotos_16_10_15

Naar huis met allemaal moois!

winter_fotos_16_10_16

Kijk hoe leuk <3 winter_fotos_16_10_17

’s Avonds kwam de clip (of eigenlijk waren het er zelfs twee) van Work uit. Woehoe!

winter_fotos_16_10_18

Dinsdag spotte ik bij Etos Een aardig groot schap met Victoria’s Secret producten. Eronder stond nog meer.

winter_fotos_16_10_19

Ik besloot de lades in mijn make-upkasten met make-uptasjes en verzorgingsproducten uit te zoeken. Dat had ik zonder er erg in te hebben al veel te lang niet meer gedaan.

winter_fotos_16_10_20

Voor

winter_fotos_16_10_21

Na. En ik ruimde nog meer op, maar daarvan ben ik vergeten foto’s te maken.

winter_fotos_16_10_22

Woensdag had het een heeeel klein beetje gesneeuwd.

winter_fotos_16_10_23

Maar dat werd uiteindelijk meer regen.

winter_fotos_16_10_24

’s Middags ging ik naar de verjaardag van Merel, bij haar ouders thuis in Velp (bij Arnhem). Ik pakte mijn kadootjes in, waaronder dit fotolijstje met foto van ons. Ik zeur al jaren dat ze allemaal foto’s in haar kamer heeft van vrienden, maar niet van ons, waarop zij dan altijd zegt dat ze al die foto’s gekregen heeft en dat ik haar dus ook een foto moet geven. Dat heb ik eindelijk gedaan!

winter_fotos_16_10_25

Toen ik in de trein zat belde Thijs me op, om te zeggen dat hij me vanaf het station wel naar Merel wilde brengen. Zo lief!

winter_fotos_16_10_27

Ik was wat eerder gekomen om mee te helpen, maar Merel en haar moeder hadden al het eten al gemaakt. Waaronder twee soorten hummus, super lekker. We verschoven de banken, dekten de tafels en de tijd vloog voorbij.

winter_fotos_16_10_28

In deze gigantische kom zat kippensoep, die we aten met couscous.

winter_fotos_16_10_29

Met zelfgemaakte appeltaart toe. Erg lekker allemaal en heel gezellig ook. Ik blijf het bijzonder en fijn vinden dat Merel en ik al zo lang vriendinnen zijn en dat onze band zo goed is. Dat maakt me heel blij.

winter_fotos_16_10_30

Ik sliep bij mijn ouders, maar donderdagochtend ging ik weer terug naar huis. Erg lag een beetje sneeuw! (maar volgens mijn moeder was het ijzel).

winter_fotos_16_10_31

Thijs bracht me voordat hij naar zijn werk ging weer naar het station. Super lief.

winter_fotos_16_10_32

Brrrrr.

winter_fotos_16_10_33

Dit was een leuke week, die lekker snel ging. Met deze foto’s kijk ik er weer met een glimlach op terug. Volgende week moet ik vooral veel aan de slag met het maken van filmpjes, maar ik heb niet zoveel afspraken buiten de deur. Hoe was jouw week? X

Winter foto’s #9
Winter foto’s #8
Winter foto’s #7


Reacties

Door Femke op 29 februari 2016 06:08

Wat een fijne week heb je gehad met een hoop lekker eten zeg! Wat lief dat je broertje je dan ook ‘op en neer chauffeur’ :-)!

[Beantwoorden]


Door MamaOnderneemt op 29 februari 2016 06:16

Leuke foto’s weer☺ Jammer dat “mijn” H&M geen interieur afdeling heeft. Handig zo’n “beautyhulpje” als Jeffrey haha!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 februari 2016 06:22

Tip: je kunt de Catrice en Essence producten ook online scoren. Daar is de voorraad vaak wat beter. En wat raar dat Essence er nog niet is. Ik had een paar weken geleden echt geluk toen ik in mijn voorjaarsvakantie hier Kruidvat in liep en alles net was aangevuld van Catrice. Essence was er toen helaas ook nog niet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2016 om 16:24:

Online kon ik het ook nog niet vinden. Kruidvat filiaal dichtbij had het vandaag al wel, of nou ja: het nieuwe schap, maar veel producten waren al weg of er gewoon nog niet in gedaan. Woensdag doe ik weer een poging bij een groter filiaal… Fingers crossed. Het is weer een hele zoektocht deze keer :+

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 29 februari 2016 06:56

Ah, al dat eten bij de verjaardag van Merel ziet er zo lekker en gezellig uit! Fijne week :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 februari 2016 06:59

Heel erg leuk om te zien. Leuk he om zo eens alles op te ruimen, voelt daarna zo goed!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 29 februari 2016 07:00

Wat een fijne week weer Vera! Supertof dat jij en Merel al zo lang en zo goed bevriend zijn, dat is echt iets wat je moet koesteren inderdaad. Ik heb net een week vakantie gehad, en ga nu de laatste paar weken/maanden van mijn schooltijd in, ieehhh!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 29 februari 2016 07:03

Thijs en Jeffrey hebben zich weer bewezen hoe lief ze zijn ;)
Helpen met je kwasten wassen en een persoonlijke chauffeur, jij hebt het goed voor elkaar haha.
En de sushi ziet er heerlijk uit! Ik eet vanavond eindelijk weer eens sushi<3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2016 om 16:25:

Lekker! Geniet ervan ^^)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 29 februari 2016 07:37

Wat een hoop gezellige foto’s Vera! En ik zie een veel lekkere foodies voorbij komen, jum! De badmat van de H&M vind ik trouwens heel tof, die wil ik nu ook haha. Een hele fijne nieuwe week gewenst, geniet er weer volop van! <3

[Beantwoorden]


Door Sandra op 29 februari 2016 07:45

Wat een leuke foto’s! Lief dat je vriend je hielp met kwasten wassen en die kaart van Benefit, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 29 februari 2016 07:47

Wat een leuke foto’s weer! Verbaas me alleen oprecht over de hoeveel die je zaterdag eet. De “lunch” bij Wagama kan je zien als een volwaardig diner en dan ga je s avonds All you can eat sushi eten.. Je moet het uiteraard zelf wezen, maar als ik een lunch neem die qua hoeveelheid overeenkomt met een avondmaaltijd, dan neem ik s avonds niet meer dan twee boterhammen. Maar je moet het uiteraard zelf weten, het lijkt mij alleen een caloriebom.

[Beantwoorden]

Tialda antwoordt op 29 februari 2016 om 09:20:

Boehoe. Vera mag toch zelf weten wat ze eet? Bovendien kan ze het prima hebben. :)

[Beantwoorden]

Roxanne antwoordt op 29 februari 2016 om 12:30:

Het gaat er niet om of ze het kan hebben, het lijkt mij alleen erg ongezond.

[Beantwoorden]

Mo antwoordt op 29 februari 2016 om 14:48:

Ik verbaas me dan weer meer over het feit dat iemand kan leven van twee boterhammen als lunch en dat iemand die paar pannenkoekjes als volwaardig diner kan beschouwen… maar lekker boeiend, iedereen moet gewoon lekker eten wat ‘ie wil.

[Beantwoorden]

Rosie antwoordt op 3 maart 2016 om 14:19:

Ik verbaas me er meer over dat je dit boeit? En dat je zelfs de moeite neemt om dit in de comments te vermelden. De ene dag eet je nou eenmaal gezonder dan de andere dag. Heb jij nooit eens een dag dat je meer eet als andere dagen? En als ik de mogelijkheid had om zoveel lekkers te eten zou ik het ook wel weten <3 Echt.. Waar mensen zich al druk om maken.

Leuke diary Vera! Krijg er super veel zin in sushi van! En wat heb je toch lieve mannen in je leven ;-)!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 29 februari 2016 08:15

Een leuke week weer! Die badmat van de H&M is echt heel mooi, zoiets wil ik wel in het toilet willen hebben. Even kijken op de site :). En wat fijn dat je zo’n goede vriendin hebt, dat maakt je zeker blij! De nieuwe collectie van Essence en Catrice liggen hier gelukkig al een tijdje in de winkels en heb gelukkig op tijd wat kunnen halen voordat dingen weg waren.

[Beantwoorden]


Door meryl op 29 februari 2016 08:29

klinkt als een heerlijk weekje. Ik vind de H&M home altijd zo leuk. De badmat is ook echt fantastisch :)

[Beantwoorden]


Door Amy op 29 februari 2016 08:36

Wat een lekker weekje Vera! Toch wel heel lief, zo’n personal driver en personal kwastenwasser haha! ;) H&M home is inderdaad erg leuk, ik ken het al een paar jaar maar begin er pas recentelijk ook daadwerkelijk goodies te kopen. Veel tofs hebben ze!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2016 om 16:26:

Haha, ja ik had veel personal hulp deze week ^^)

[Beantwoorden]


Door Simone op 29 februari 2016 09:02

Wat een boel fijne en leuke foto’s! Dat eten bij Merel ziet er allemaal té lekker uit!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 29 februari 2016 09:22

Mooie foto’s! Wat is Jeffrey lief dat hij je helpt bij het wassen van je kwasten =D x

[Beantwoorden]


Door Ilse op 29 februari 2016 09:29

Leuke week! Wat een prachtig gebouw waar H&M nu zit! Alleen al daarvoor zou je er eens een kijkje nemen. ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2016 om 16:27:

Ja, echt! Erg mooi :ja:

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 29 februari 2016 09:32

Wat lief van Jeffrey en Thijs dat ze je zo goed geholpen hebben deze week, Jeffrey met de kwasten en Thijs met het brengen met de auto. Dat is wel echt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Susan op 29 februari 2016 09:54

Dat ziet er uit als een leuke week! Ik vind de H&M Home ook altijd heel leuk!

Liefs
Susan

[Beantwoorden]


Door Minke op 29 februari 2016 10:19

Leuke foto’s! De spulletjes van H&M home zien er heel mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 29 februari 2016 10:21

Wat een leuke foto’s! Lief dat Jeffrey je helpt met het wassen van je kwasten. Gelijk een reminder voor mij dat ik echt mijn kwasten heel nodig weer moet gaan wassen!

[Beantwoorden]


Door Linda op 29 februari 2016 11:09

Fijne week Vera en wat een klus om al je kwasten weer schoon te maken. Dat doet mij eraan denken dat de mijne ook wel een schoonmaak beurt kunnen gebruiken :) Ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwe producten van Benefit, de Hoola producten ruiken wel hemels lekker <3

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 29 februari 2016 12:36

Wat een gezellige week heb je gehad! En het was inderdaad heel koud de afgelopen dagen!

[Beantwoorden]


Door Roos op 29 februari 2016 13:13

Wat een leuk dagboekje weer! Dat dekbed is prachtig zeg :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 29 februari 2016 15:13

Ik krijg altijd zo’n honger van jouw foto’s! Nom nom!

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2016 om 16:27:

Haha, ikzelf ook wanneer ik dit artikel maak :D

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 29 februari 2016 15:26

wat een leuke badmat heb je zeg! Prachtige kleuren zwart wit. En heerlijk dat je even gebracht werd zeg vanaf station tot deur! liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Lau op 29 februari 2016 16:51

Draagt Jeffrey nagellak?

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 29 februari 2016 16:55

Leuk om te zien Vera! Ik vind het jammer dat ik geen H&M Home winkel in de buurt heb want volgens mij hebben ze daar echt leuke spulletjes.

[Beantwoorden]


Door Demi op 29 februari 2016 19:27

Wat een gezellige week! Door je sushi foto heb ik spontaan zin gekregen in sushi :O

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 februari 2016 20:04

Wat een heerlijke week! Zo leuk om alles in foto’s vast te leggen :) Het eten bij Wagamama ziet er echt goddelijk uit! Bij de foto dacht ik ook meteen: ik weet niet of ik sushi op de menukaart bij Wagamama had kunnen weerstaan. Twee foto’s later: ah, daar is dan toch nog sushi! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2016 om 10:14:

Haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 februari 2016 20:12

Alweer lekker veel foto’s. Vermakelijk om naar te kijken! Je hebt een leuke week gehad.

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 februari 2016 20:13

oehh nu heb ik zin in tosti’s!

[Beantwoorden]


Door xGraciously op 29 februari 2016 21:09

Altijd leuk om te lezen en te zien! Wat lief dat Jeffrey je helpt met het schoonmaken van je kwasten. (love)

[Beantwoorden]


Door Esther op 29 februari 2016 21:33

Hi Vera,
Die linnen dekbedovertrekken van de H&M zijn zo lekker nadat je ze een paar keer gewassen hebt. In het begin zijn ze een beetje stug, maar de vezels worden na een paar keer wassen soepeler.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2016 om 10:14:

Goed om te weten, dankjewel Esther!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 maart 2016 13:06

Wat een leuke foto’s! Zo leuk dat Jeffrey je helpt met je kwasten wassen, mijn vriend is ook altijd zo lief om daarmee te helpen.

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 1 maart 2016 19:58

Lekker weekje zo te zien. En wat een leuke spulletjes van de H&M!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 2 maart 2016 08:28

Ah wat lief zo’n taxi chauffeur! :-)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 5 maart 2016 22:36

In mijn Kruidvat was vorig jaar ook niet zo veel meer te vinden :( of het moet nog komen of het was alv erkocht. binnenkort nog eens kijken

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Winter foto’s #11 op 7 maart 2016 06:15

[…] foto’s #10 Winter foto’s #9 Winter foto’s […]