H&M Velvet Lip Cream Nudista, Some Like It Haute & Screen Siren

HM_velvet_lip_cream_nudista_some_like_it_haute_screen_siren01

De lipsticks van H&M spraken me niet zo heel erg aan, maar de Velvet Lip Creams zagen er wel erg mooi uit. Veel kleuren en natuurlijk die beloofde fluwelen finish. Hoewel dit soort vloeibare matte lipkleuren me in het verleden al vaak teleurstelde, waagde ik de gok en kocht drie tinten.

HM_velvet_lip_cream_nudista_some_like_it_haute_screen_siren02

HM_velvet_lip_cream_nudista_some_like_it_haute_screen_siren03

Ik koos voor drie best wel verschillende kleuren. Een nude, oranje en donkerrood. Ik was benieuwd naar het effect bij zowel lichte als felle en donkere tinten. De verpakking van de Velvet Lip Creams is simpel, maar ook mooi.

H&M Velvet Lip Cream Nudista € 7,99
H&M Velvet Lip Cream Some Like It Haute € 7,99
H&M Velvet Lip Cream Screen Siren € 7,99

HM_velvet_lip_cream_nudista_some_like_it_haute_screen_siren04

HM_velvet_lip_cream_nudista_some_like_it_haute_screen_siren05

Nudista – Some Like It Haute – Screen Siren

HM_velvet_lip_cream_nudista_some_like_it_haute_screen_siren06

HM_velvet_lip_cream_nudista_some_like_it_haute_screen_siren07

Nudista

Nudista is voor mij wel erg nude. Het lijkt haast een beetje of ik met deze lipkleur op geen lippen meer heb, een gek gezicht. Ook is de dekking wat streperig, hoewel dat er op zo’n close-up foto wel een stuk dramatischer uitziet dan in het echt.

HM_velvet_lip_cream_nudista_some_like_it_haute_screen_siren08

HM_velvet_lip_cream_nudista_some_like_it_haute_screen_siren09

Some Like It Haute

Deze vind ik zooo moooi! Zo intens, zo fel! En super mat. Bovendien lijken mijn lippen er ook best vol door, I like it.

HM_velvet_lip_cream_nudista_some_like_it_haute_screen_siren10

HM_velvet_lip_cream_nudista_some_like_it_haute_screen_siren11

Screen Siren

Op mijn lippen lijkt Screen Siren haast echt een beetje van fluweel gemaakt te zijn. Helaas is de dekking niet overal gelijk. Langs de rand bijvoorbeeld, daar zie je het best goed.

HM_velvet_lip_cream_nudista_some_like_it_haute_screen_siren12

De H&M Velvet Lip Creams drogen compleet mat op, voel je bijna niet zitten en geven heel weinig af. Wel brokkelen ze af, zeker wanneer ik ga eten merk ik dat duidelijk. Dan wordt de binnenkant kaal en wanneer dat gebeurd is, kan ik het beste de hele lipkleur eraf halen en opnieuw aanbrengen, want als ik ga bijwerken wordt het resultaat er niet mooier op.

Jammer, want verder vind ik dat deze vloeibare matte lipkleuren het echt goed doen. Eet ik niet of kleine dingen (geen boterham), dan blijven de lipkleuren urenlang perfect zitten. Maar ja, ik moet op een gegeven moment toch eten en dan wordt het lastig… Ook zijn ze wat uitdrogend, maar niet extreem. Met ’s avonds wat lip balsem geen probleem.

Het zijn zonder twijfel een van de beste vloeibare matte lipkleuren die ik tot dusver heb getest en ze zijn nog niet eens heel duur ook. Maar perfect zijn ze ook niet, helaas. Mijn zoektocht gaat verder.

H&M cosmetica is te koop bij geselecteerde H&M filialen en in de webshop.


Reacties

Door Emilia op 2 januari 2016 06:20

Wauw! Ik was van H&M gewend dat de make-up niet zo gepigmenteerd was (ik heb ooit een blush gehad waar gewoon geen kleur vanaf kwam, zo zonde), maar met deze lipkleuren is dat helemaal niet zo! De nude kleur vind ik niet geweldig, maar die twee andere kleuren vind ik eeenorm gaaf. Vooral die knallende oranje, wat staat die je mooi! <3 Ik moet toch maar weer eens op de make-upafdeling van H&M gaan kijken dus… ^^)

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 2 januari 2016 07:03

Oh, ik word helemaal blij van de nieuwe make-up producten van H&M. Ik vind de tweede kleur heel gaaf, staat je echt onwijs goed ook! Binnenkort maar eens in de winkel rondneuzen.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 2 januari 2016 07:50

Ik heb laatst ook wat lipproducten bij de H&M gekocht die ik wil uitproberen. Ze zien er supermooi uit, behalve die nude dan. Het bijwerken bij liquid lipsticks vind ik zelf ook altijd wat lastig.

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 januari 2016 08:11

Ik had gehoopt dat deze lipproducten stiekem heel erg goed zouden zijn. I like it haute vind ik je mooi staan. Ik had gehoopt dat Screen Siren erg mooi zou zijn.. De kleur vind ik super alleen jammer dat hij ongelijkmatig je lippen bedekt. Ik ga met je mee verder zoeken naar (nog) betere liquids :-)!

[Beantwoorden]

Nienke antwoordt op 7 februari 2016 om 13:26:

Sephora heeft hele goede, weet niet precies hoe het type heet. Zijn op de site te krijgen.

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 januari 2016 08:42

Ik vind screen siren echt een super mooie kleur! Jammer dat hij niet volledig dekt. Ik ben nog steeds niet overtuigt van de kwaliteit van de h&m make up en daarom heb ik er nog niets van gekocht. Liefs

[Beantwoorden]


Door Tina op 2 januari 2016 08:46

Die tweede is echt fluoriserend fel haha! Toch denk ik dat ik ze links ga laten liggen, bij dit soort producten zit ik toch maar de hele tijd te checken of het nog wel mooi op m’n lippen zit; teveel gedoe denk ik dan

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2016 om 16:44:

Mee eens, zeker ook omdat deze zo duidelijk slijten. Extra lastig.

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 januari 2016 08:50

Oeh, ik vind de oranje super mooi! Ik ben op zoek naar een perfecte berry matte lipstick dus wacht even tot mac ermee komt.

Ohja en de aqua liquid eyeliners van H&M zijn echt top! Vooral afterglow is zo’n mooie kleur. Misschien iets voor een review?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2016 om 16:44:

Dank voor de tip! ^^)

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 2 januari 2016 08:53

Ah zo jammer van de houdbaarheid! Die middelste is echt jouw kleur, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Syl op 2 januari 2016 09:23

Oe die oranje ziet er erg mooi uit. In het rijtje van matte lipkleuren die mooi blijven zitten… zou je die van LA Splash eens moeten proberen. Bij slijtage na het eten kan je er gewoon een laagje overheen doen.
Ik heb die in Ghoulisch, Phantom en Jasmine.
(Alleen was Ghoulisch een miskoop door de kleur die mij niet stond)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2016 om 16:44:

Klinkt goed! Dankje voor de tip ^^)

[Beantwoorden]

Jenny antwoordt op 2 januari 2016 om 22:00:

Van de liquid lipsticks van LA Splash zou ik ook graag een review willen zien!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 2 januari 2016 09:37

Screen Siren vind ik wel een erg mooie kleur! Wel jammer dat die niet zo egaal dekt en de houdbaarheid lijkt mij ook niet ideaal.

[Beantwoorden]


Door Dalinka op 2 januari 2016 09:43

De laatste 2 kleuren zijn prachtig, maar van dichtbij vind ik ze totaal niet mooi op de lippen zitten en het afbrokkelen vind ik ook echt een no go. De nieuwe make-up van H&M vond ik er in eerste instantie zo mooi uitzien, maar wat ik er tot nu toe van gezien heb, spreekt het me echt niet aan. Zo jammer!
Fijne review Vera!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 2 januari 2016 10:01

Jammer dat ze afbrokkelen en dus dat je er niet veel mee kan. Die oranje kleur staat je super goed!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 2 januari 2016 10:01

Oeh ik ben een beetje teleurgesteld. De kleurtjes vind ik niet zo mooi en de kwaliteit valt me echt een beetje tegen, jammer…

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 2 januari 2016 10:02

Oh wat is Screen Siren toch mooi! Die zou ik echt heel graag dragen. De finish ziet er wel erg droog uit, dus ik weet niet of ik ze prettig in gebruik zou vinden. De nudekleur is inderdaad heel licht, ik geloof dat die kleur bij mij ook heel raar zou staan, haha. Desalniettemin een leuke review!

[Beantwoorden]


Door Merlijn op 2 januari 2016 10:13

Hi Vera!
Goede review, weet ik dat dit ook niets voor mij gaat worden. Ik wacht nu op de liquid matte lipsticks van Makeup Revolution en Sleek die vandaag bezorgd worden. (A) eeuwige zoektocht naar de perfecte lipstick.
Ik ben echt benieuwd wat je van deze gaat vinden: https://m.maccosmetics.com/collections-retro-matte-liquid-lipcolour
Hoop dat die hier ook nog een keer voorbij komen (love)
Fijne 2016 toegewenst. Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2016 om 16:45:

Ik heb een kleur opgestuurd gekregen maar die heb ik nog niet geprobeerd omdat ik er eigenlijk meer wil reviewen! Ik hoop dat dat gaat lukken, if so: dan zie je het wel verschijnen :ja:

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 januari 2016 10:15

Wauw mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 januari 2016 10:35

Ik had screen siren onlangs bijna gekocht maar ik dacht: ik wacht eerst Vera’s review af. En nu ben ik blij dat ik het niet gedaan heb. Zo jammer van de ongelijke dekking. :-(

[Beantwoorden]


Door Emma op 2 januari 2016 10:41

Mooie kleuren, alleen je overlined je lippen te erg zodat je het goed ziet

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2016 om 16:46:

Ik heb hier helemaal niet over de randjes aangebracht.

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 27 januari 2016 om 21:11:

Ahahah yes you did! :shit:

[Beantwoorden]


Door Naomi op 2 januari 2016 10:47

SCREEN SIREN staat je echt super mooi!!

[Beantwoorden]


Door anna op 2 januari 2016 10:53

De laatste twee zijn erg mooi! Maar het nadeel is dat je ze zo ziet zitten op je lippen. Ik weet niet of dit een product voor mij is.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 2 januari 2016 11:05

Mmmm naa dit gaat hem niet worden voor mij, ik word niet enthousiast! Wel een leuke en fijne review!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 2 januari 2016 11:22

Ik heb altijd droge lippen met velletjes. Ik denk dat deze lipsticks deze heel hard gaan benadrukken.
Bij jou staan ze prachtig!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 2 januari 2016 11:38

Fijn dat er meer budget liquid lipsticks komen. De laatste twee kleuren vind ik mooi. Deze oranje kleur kan je enorm goed hebben! Fijn dat ze lang blijven zitten en dat ze niet al te uitdrogend zijn!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Sija op 2 januari 2016 11:47

Oh wauw, die rode kleur is echt heel erg mooi, jammer dat hij niet zo lang blijft zitten!

[Beantwoorden]


Door Uma op 2 januari 2016 11:59

Hey vera :wave: ik wil al best lang een jefreey star liqued lipstick bestellen.
Volgensmij is het wel leuk voor jou om die te reviewen. Ze moeten wel uit amerika komen. Maar ze zijn volgensmij echt heel goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2016 om 16:47:

Heb ze wel eens bij Nikkie gezien! Erg mooi, staan ook zeker op mijn lijstje. Omdat ze uit de USA moeten komen stel ik het steeds uit…

[Beantwoorden]

Kris antwoordt op 2 januari 2016 om 21:12:

Ik heb nog geen ervaring met deze site, maar via deze engelse site zijn de jeffree star producten tegenwoordig ook te koop http://www.cocktailcosmetics.co.uk/brand/jeffree-star-cosmetics
Ze verzenden naar Nederland en betalen is via paypal

[Beantwoorden]


Door Catherine op 2 januari 2016 12:23

Mooie lippestifts! Ik gebruik meestal van die 24 hour met twee kanten (kleur en gloss) van L’Oréal of Maybelinne, die werken ook top!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 2 januari 2016 12:49

Qua kleur vind ik Siren het mooist, jammer dat hij niet egaal dekt..

[Beantwoorden]


Door Dionne op 2 januari 2016 12:56

Die laatste kleur is heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 januari 2016 13:29

Hmm ik denk dat ik deze oversla. De kleuren zelf vind ik mooi maar ze brengen niet helemaal gelijk aan.

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 2 januari 2016 13:39

Prachtige lipproducten!
Ik vind screen siren het mooist.

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 2 januari 2016 14:17

Die eerste vind ik er vreselijk uitzien! De oranje spreekt me dan wel weer heel erg aan :) De gewone lipsticks van H&M zijn trouwens echt hun geld waard, heb er inmiddels twee en I want more! :)

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 2 januari 2016 14:27

De kleur van de laatste is zoo mooi! Jammer dat hij niet helemaal dekt

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 2 januari 2016 14:51

Screen Siren vind ik echt een heel mooi kleur, spijtig van de ongelijke dekking. Natuurlijk is het nog totaal anders als je in close-up of gewoon in het echt ziet, maar het blijft toch een minpuntje.
xx

[Beantwoorden]


Door Melissa op 2 januari 2016 15:26

Twijfelgevalletje. Wel leuk voor die prijs maar ik vind ze door die ongelijkmatige dekking niet zo ‘af’ ofzo. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 januari 2016 15:52

Nee, helaas vind ik ze niet zo mooi, het lijkt van dichtbij net verf.
Je ziet heel duidelijk de streken die je hebt gemaakt.
Ik laat ze liggen.

[Beantwoorden]


Door Jana op 2 januari 2016 16:03

Ik ga passen voor deze. De kleurtjes spreken me niet zo enorm aan en als je ze eerst helemaal moet afvegen voor je een nieuw laagje kan aanbrengen, vind ik dat ook niet zo handig. Zeker niet voor een dag school of een avondje uit of iets dergelijks.

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 2 januari 2016 17:00

Mooi effect maar jammer dat het afbrokkelt, had er al geen goede dingen over gelezen helaas :(

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 januari 2016 17:10

Ik vind alleen Some Like it Haute mooi, maar dat is dan ook wel gelijk een hele mooie!

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 2 januari 2016 17:28

Ik heb bij bijna elke lipstick dat het begint te brokkelen en dat ik het er dan ook maar beter helemaal eraf kan halen. Dit vind ik echt irritant als ik bijvoorbeeld op school ben. Heb je misschien tips zodat het beter blijft zitten. Ik doe er meestal ook lipliner onder.

[Beantwoorden]


Door Nina op 2 januari 2016 17:38

Ooh jammer, ze zien er prachtig uit maar als ze niet lang blijven zitten is dat wel een domper.. Ik heb de Matte Me lip cream van Sleek en die zit echt als een huis! Ik heb de kleur Birthday Suit en ik denk dat die jou ook prachtig zal staan! Misschien is deze lijn het proberen waard?

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 2 januari 2016 17:46

Nudista zou ik wss nooit dragen, maar de andere kleuren vin dik mooi

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 januari 2016 18:34

Ik heb twee liquid lipstick’s van het merk Ofra, weet niet of je dit merk kent….helaas niet in Nederland te koop. Die zijn echt mega goed, voelt helemaal niet droog en blijft echt uuuuren zitten, je hoeft ‘m zo goed als niet meer bij te werken. Ik ben er super tevreden over.

[Beantwoorden]


Door Beauty Babe op 2 januari 2016 18:53

De kleuren zijn best mooi Vooral de rode staat je echt prachtig maar wat jammer van die dekking. Je zou onze Matte Me lip creams van Sleek kunnen proberen. De dekking ervan is echt top en ze blijven ook lekker lang zitten.

[Beantwoorden]


Door Griet op 2 januari 2016 19:15

Als screen siren egaler was kocht ik hem meteen, wat een prachtkleur! Wel jammer dat ze afbrokkelen. Dat heb ik ook bij de meeste liquid lipsticks aan de hand

[Beantwoorden]


Door Sara op 2 januari 2016 19:16

Haha, bij die eerste lipcream lijkt het inderdaad of je geen lippen meer hebt. Een beetje een gekke kleur lijkt het zo. De tweede kleur is dan wel weer ontzettend mooi zeg, wauw! Hij laat je lippen goed naar voren komen: mooie volle lippen met een knalkleur. I like!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 2 januari 2016 20:17

Ik vind de kleurtjes echt heel mooi, maar ik vind dat brokkelen aan de binnenkant echt vreselijk. Erg jammer, maar ik laat ze liggen! Supergoede review!

[Beantwoorden]


Door Bodi op 2 januari 2016 20:32

Wauw ik vind ze heel erg mooi!
Alleen jammer dat ze toch ook gaan brokkelen..

[Beantwoorden]


Door Kris op 2 januari 2016 21:08

Ik kan je aanraden om eens te kijken naar de matte liquid lipsticks van makeup monsters cosmetics. In Nederland tegenwoordig te koop bij boozyshop. Ik heb 3 kleuren waarvan 2 erg donker (grijs en groen) en die blijven zitten zelfs na vet eten en mocht het nodig zijn kan je ze gewoon bijwerken zonder te verwijderen. Dit zijn de beste die ik ben tegen gekomen

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 2 januari 2016 22:14

Hmm, ondanks de foto’s vind ik het toch wel leuke en mooie producten! Binnenkort maar even kijken bij de H&M :-)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 2 januari 2016 22:35

Wauw, H&M blijft me verbazen! Ziet er echt super goed uit :D

[Beantwoorden]


Door Engelina op 2 januari 2016 22:40

wow wat zijn die kleurtjes gaaf, die oranje knalt bijna van het scherm af.
Jammer dat ze niet perfect dekken en afbrokkelen als je eet maar dit blijf je houden met de meeste matte vloeibare producten.
De nude versie is prachtig maar zou voor mij ook te nude zijn.
Mijn voor keur gaat uit naar de donkerrode mocht ik er eentje aan schaffen.

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 januari 2016 23:08

Jammer dat het afbrokkelt, ik vond het laatste kleurtje wel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Nina Simplynspecial op 2 januari 2016 23:11

Die eerste kleur vind ik niet zo, maar die Screen Siren is wel gaaf op je lippen hoor!

[Beantwoorden]


Door Aarti op 2 januari 2016 23:12

Mooie kleuren. Ik zelf zou de donker rode kiezen. Leuk dat je hebt gereviewd. Liefs Aarti

[Beantwoorden]


Door Daniel op 3 januari 2016 01:00

De Jefree Star fluid lipsticks zijn echt heel goed, die van limecrime en kat von d ook. Wel allemaal wat duurder, maar zeker goed.

[Beantwoorden]


Door Iris op 3 januari 2016 11:29

Wauw! Wat een gave kleurtjes. Ik ben vooral fan van de 2e, wat een super toffe oranje/rode kleur Perfect voor de lente en zomer! (love) Helaas verkopen ze bij onze H&M nog geen cosmetica… :( Hopelijk gaan de dit jaar in meer winkels hun cosmetica uitbreiden! :wave:

[Beantwoorden]


Door Annick op 3 januari 2016 17:43

Ik vind die donkerrode heel mooi bij je staan, maar de dekking is niks idd.

De vloeibare lipcremes van Sephora zijn fantastisch! Mooie dekking en zitten als een huis. zelfs na het eten. De prijs valt ook nog eens mee (11,-) ik ben fan!

[Beantwoorden]


Door Maja op 3 januari 2016 19:09

De Sephora lip cream stain (zo iets) zijn echt fantastisch!! Zeker het proberen waard, blijft super mooi de hele dag zitten, zelfs na oliebollen. :)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 3 januari 2016 21:47

De laatste is prachtig, jammer van de dekking!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 6 januari 2016 17:04

Wat zonde! Ik vind ze eerlijk gezegd ook wat streperig opdrogen. Jammer want ik hoopte dat deze geweldig zouden zijn!

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 9 februari 2016 20:27

WAUW Some like it Haute is zoo mooi

[Beantwoorden]


Door Lúcia op 2 maart 2016 00:46

Die oranje is super mooi!
Colourpop heeft hele mooie liquid lipsticks en allerlei kleuren ook..ze brokkelen niet af en je kan er gewoon mee eten en ze zijn maar $6.00 als je online besteld..

[Beantwoorden]