Gekregen kerstkado’s

Zoals beloofd laat ik je ook dit jaar zien wat ik met Kerst kreeg! Ik kreeg weer zoveel mooie en leuke dingen waar ik echt onwijs blij mee ben. Ik hoop dat je de video leuk vindt om te zien. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 3 januari 2016 | 44 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Akosua op 3 januari 2016 07:42

Wat ben je goed verwend. En ook handig dat er ook praktische cadeaus tussen zitten.

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 januari 2016 09:06

Die staafjes oorbelletjes zijn echt super vet! Zo iets zoek ik ook al even en vind het best leuk dat ze zon speciaal “slotje” hebben. De chloe armband is zo tijdloos en leuk dat je hem zelfs nog kunt dragen als je later 60 jaar bent. Wat een leuke cadeautjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2016 om 10:44:

Dankjewel! Dat denk ik dus ook ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 januari 2016 09:11

Wat een mooie items heb je gekregen. Een ringlamp wil ik ook graag gaan aanschaffen, van Walimex. Maar ik twijfel nog. Laat je weten hoe je de ringlamp uiteindelijk gaat vinden :-)?! Die staafjesoorbellen vind ik echt heel erg leuk :-)! Je bent heerlijk verwend :-)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2016 om 10:44:

Ja, uiteraard!

[Beantwoorden]


Door Chloé op 3 januari 2016 09:25

Ooh, die bambi-kaarsen zijn zoo leuk!
Leuke video, ben jaloers op al je cadeautjes, haha.
Mijn kerstcadeautjes waren ook heel leuk: ik heb een burgundykleurige bralette gekregen, een boek ‘To Kill a Mockingbird’, glitterkousjes en tickets voor het K3 concert (guilty pleasure, haha)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2016 om 10:45:

Nice! ^^) K3 als guilty pleasure, vind ik leuk.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 3 januari 2016 09:51

Je hebt ontzettend leuke dingen gekregen Vera! Je boft maar met zulke lieve ouders en vriend :). Ik vind de Jennifer Fisher oorbellen heel tof, echt mijn smaak! En wat een prachtige armband van Chloé. Je hebt er weer mooie sieraden bij gekregen. Handig trouwens zo’n microfoon, daar ga ik zelf ook even naar kijken!

[Beantwoorden]


Door Elles [3lles.nl] op 3 januari 2016 10:00

Erg leuke spulletjes heb je gekregen! De microfoon lijkt me erg goed, ben benieuwd. Mooie sieraden heb je ook gekregen!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Svenja op 3 januari 2016 10:01

Wat heb je een hoop prachtige cadeaus gehad Vera! Vooral de ringlight lijkt mij ontzettend handig, vooral laatste weken is het zulk grauw weer en mooie foto’s maken is dan af en toe best lastig inderdaad. De oorbellen met studs vind ik ook heel pretty; stoer maar toch ook elegant! En wauw, de armband van Chloe, ik ben verliefd! Geniet van al je mooie nieuwe items!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2016 om 10:44:

Ik kan ook echt niet wachten om hem te proberen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 3 januari 2016 10:09

Poeh, jij bent weer verwend, zeg, Vera! :) Wat een ontzettend leuke dingetjes heb je gekregen dit jaar!

[Beantwoorden]


Door Margot op 3 januari 2016 10:13

Wat een prachtige cadeaus heb je gekregen! Wat ik me altijd afvraag bij sieraden van dure modemerken is, of ze wel echt van het edelmetaal zijn. Dus volledig goud en daardoor waardevast en niet enkel verguld en dat je voornamelijk betaald voor de merknaam. Weet iemand dit? De sieraden zijn erg mooi namelijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2016 om 10:43:

Dankjewel! En het materiaal verschilt per merk, maar het staat er wel altijd bij. Meestal is het gold plated, dat verkleurt niet. Ik heb veel gold plated sieraden die ik al jaren draag (bijvoorbeeld Swarovski) en die zijn nog steeds mooi :ja: Wel uitkijken met water, parfum etc, maar dat doe ik sowieso met al mijn sieraden.

[Beantwoorden]


Door Loes op 3 januari 2016 10:16

Wauw wat een mooie cadeaus heb je gehad! <3

[Beantwoorden]


Door Anne op 3 januari 2016 10:18

Wauw wat heb jij leuke dingen gekregen! Vooral die oorbellen! :wave:

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 3 januari 2016 10:22

Hele mooie cadeaus Vera! Zo’n ringlight lijkt me wel echt super handig, ik ben benieuwd of je veel verschil gaan zien in de komende ooglook foto’s :)

[Beantwoorden]


Door Tineke op 3 januari 2016 10:23

Wat een mooie cadeaus, je bent weer goed verwend zie ik! Die kaarsjes zijn zo leuk.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 januari 2016 10:41

Wat een mooie kadotjes :-). En ook lekker praktisch met het licht en de microfoon.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 januari 2016 10:52

Wow wat een dure cadeaus van Jeffrey! Ik moet ook maar schilder worden denk ik! :lol:

[Beantwoorden]


Door Esmee op 3 januari 2016 11:00

Wat een leuke terugblik op kerst, lekker enthousiast! De cadeautjes die je hebt gekregen zijn prachtig. Leuk om sieraadmerken te leren kennen waar ik nog nooit van gehoord had. De armband van Chloe vind ik enorm tof. Ik ben benieuwd naar je aankomende video’s met voice overs en dit licht!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Quinty op 3 januari 2016 11:30

Als eerste super leuke video en super mooie cadeau’s!
Ik heb een vraagje… Zou je misschien een keertje een video maken voor beginnende bloggers zoals ik? Jij bent mijn grote voorbeeld en mijn inspiratie! Heel erg bedankt voor de geweldige video’s en blogs! Zou je misschien een paar tips voor mijn site achter willen laten? Liefs Quinty/Qewelz <3 (love)

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 januari 2016 11:36

Wauw wat een prachtige sieraden heb je gekregen. Ik vind vooral die laatste armband heel mooi! Ben ook benieuwd hoe de producten die je van je ouders hebt gekregen bevallen!

[Beantwoorden]


Door Ina op 3 januari 2016 12:03

Mooie kerstcadeaus heb je gekregen!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 januari 2016 12:04

Wauw jij bent goed verwend! Mooie sieraden zeg! En die microfoon ziet er zo al tof uit.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 januari 2016 12:22

Ah wat een leuke cadeautjes! Super handig wat je van je ouders hebt gekregen en Jeffrey heeft ook echt iets uitgezocht wat bij jou past. Vooral de staafjes oorbellen en het Chloe arband vind ik prachtig en vooral tijdloos!

[Beantwoorden]


Door Lesley op 3 januari 2016 13:19

Wauw Vera! Wat een prachtige dingen heb je weer gekregen! Vind je oorbellen vooral erg mooi (allebei :-)) ! Ik snap helemaal wat je bedoeld hoor nu ik ouder wordt heb ik ook liever sieraden van goede kwaliteit. Moet echt nog eens gaan uitzoeken wat ik weg wil doen en houden haha.

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 3 januari 2016 13:41

Wat heb je een leuke cadeautjes gekregen zeg. Vooral die oorbellen in staafjes vind ik heel erg tof! ^^)

[Beantwoorden]


Door Angela op 3 januari 2016 13:59

Hoi hoi,

Ben ik de enige waarbij versusa.nl het niet meer doet? Ik lees er namelijk nergens wat over, wist ook even niet hoe ik het je anders kon vragen vandaar maar even onder een artikel :-)

[Beantwoorden]

Ans antwoordt op 3 januari 2016 om 14:26:

Dat komt niet meer er was laatst een afscheid filmpje op you-tube.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2016 om 21:40:

VERSUS A blijft nog wel online, maar we hebben veel technische problemen helaas. Wordt aan gewerkt :-(

[Beantwoorden]


Door Mijntje op 3 januari 2016 14:17

Ik zat al te wachten op deze video; benieuwd waarmee Jeffrey je nu weer zou verrassen (love).

[Beantwoorden]


Door Anniek op 3 januari 2016 14:37

Wauw wat een leuke cadeaus heb je weer gekregen! Je boft maar met van die lieve ouders en vriend ^^)

Liefs Anniek

[Beantwoorden]


Door Tina op 3 januari 2016 15:03

Die staafjesoorbellen en de Chloé armband vind ik heel erg mooi! Wat een goed gekozen mix van cadeautjes ^^)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 3 januari 2016 15:24

Mooie cadeautjes heb je gekregen! Mijn vriend en ik hebben een cadeaubon voor de sauna gekregen en een cadeauset met douchegels van I Love… Verder hebben we vooral geld gekregen van familie omdat we daarmee kunnen doen wat we zelf willen. Dat is natuurlijk ook handig!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 3 januari 2016 15:26

Oh wat heb je leuke dingen gekregen! En VEEL! Die studoorbelletjes zijn stoer. Mooie armband ook, zeker mijn smaak.

[Beantwoorden]


Door Lifetimes op 3 januari 2016 20:26

Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen Vera! Het is ook zo leuk om te zien hoe je straalt als je erover verteld. Trouwens vet lief dat Jeffrey je allemaal sieraden geeft. Hij heeft een hele goede smaak :) Xx

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 januari 2016 20:46

Wauw, wat een prachtige cadeaus!!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 3 januari 2016 21:42

Wat veel! Ik vind die staafjes echt prachtig, wauw, ik zou ze zelf ook dragen!

[Beantwoorden]


Door Hajar op 3 januari 2016 21:51

Welke lip kleur heb je op? Staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 3 januari 2016 22:24

Die staafjes oorbellen zijn echt prachtig! En die armband, wauw!
Super gave cadeau’s allemaal!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 4 januari 2016 18:03

Ik werk ook met daglicht en vooral in de winter zorgt dit voor gigantische problemen!
Jeffrey heeft je stuk voor stuk prachtige dingen gegeven.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 januari 2016 21:00

Wat ben je ontzettend goed verwend zeg. Super leuke cadeaus!

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 9 februari 2016 20:25

Je zei het al in het begin: je bent heel erg verwend. Nou daar heb je geen woord teveel over gezegd. Jeetje wat een dure, luxe cadeau’s. Veel plezier ermee, maar dat zal ongetwijfeld lukken.

[Beantwoorden]