Gerard Cosmetics Supreme Lip Creme + Hydra Matte Liquid Lipstick

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick01

Ik liet je een paar dagen geleden al de ‘gewone’ lipsticks van Gerard Cosmetics zien en hoewel ik dol ben op lipstick, was ik toch wel het meest benieuwd naar de liquid lipstick van dit merk. Daar staat Gerard Cosmetics namelijk bekend om! In deze blogpost review ik de Gerard Cosmetics Supreme Lip Creme en Hydra Matte Liquid Lipstick!

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick02

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick03

De liquid lipsticks van Gerard Cosmetics zouden fantastisch zijn en ik was dan ook super benieuwd! De Supreme Lip Creme zijn vloeibare lipkleuren met een glanzend effect, ze zitten in transparante tubes. De Hydra Matte Liquid Lipsticks zijn mat en zitten in matte tubes. Zo zijn ze prima van elkaar te onderscheiden.

Gerard Cosmetics Supreme Lip Creme Angel Cake € 16,00
Gerard Cosmetics Supreme Lip Creme Blooming Hibiscus € 16,00

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick Aphrodite € 20,00
Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick Ballet Slipper € 20,00

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick04

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick05

Angel Cake – Blooming Hibiscus – Aphrodite – Ballet Slipper

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick06

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick07

Angel Cake

Jakkes, Angel Cake dekt erg slecht en deze lichte kleur ziet er zo op mijn lippen daarom zelfs wat vies uit. Wel voelt hij prettig aan. Zacht en niet plakkerig.

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick08

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick09

Blooming Hibiscus

Blooming Hibiscus is de andere Supreme Lip Creme en deze zit gelukkig een stuk mooier. Hij dekt egaal, heeft een zacht effect en voelt zacht aan. Door de zachte textuur blijft hij alleen niet zo heel lang zitten: een uur of twee.

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick10

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick11

Aphrodite

Aphrodite is de eerste Hydra Matte Liquid Lipstick en wow, wat zit deze kleur prachtig! Hij dekt bijna perfect en is super mat. Het aanbrengen gaat makkelijk en hij droogt snel op. De kleur vind ik ook erg bijzonder.

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick12

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick13

Ballet Slipper

Ballet Slipper voelt iets lichter aan als Aphrodite, maar dekt alsnog erg goed. Deze kleur vind ik ook heel mooi, zeker in combinatie met het perfect matte effect. Kijk wel uit met velletjes want daar is Ballet Slipper wel wat gevoelig voor. Hij blijft erg lang zitten, maar als je gaat eten slijt de lipkleur wel. Gelukkig slijt hij wel op een mooie manier: hij gaat egaal van je lippen af. Je blijft niet zitten met een rand, zoals dat meestal bij vloeibare matte lipkleuren het geval is.

gerard_cosmetics_hydra_matte_liquid_lipstick14

De Hydra Matte Liquid Lipsticks voel ik vrijwel niet zitten wanneer ik ze draag, terwijl ze wel heel erg lang mooi blijven zitten. Kijk wel uit als je gaat eten, want in dat geval slijt de matte lipkleur wel snel. Gelukkig hoef je niet moeilijk te doen en kun je hem daarna netjes opnieuw aanbrengen zonder overgebleven randjes die je moet wegpoetsen.

De Supreme Lip Cremes doen me niet zoveel, maar van de Hydra Matte Liquid Lipsticks ben ik onder de indruk. Ze zitten perfect, slijten alleen wanneer ik eet, brengen makkelijk aan en voelen comfortabel op mijn lippen. Dit zijn mijn favoriete matte liquid lipsticks tot nu toe!

Gerard Cosmetics is hier te koop.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 9 januari 2016 | 55 reacties

Reacties

Door Akosua op 9 januari 2016 06:23

De matte varianten vind ik erg goed uitzien. Jammer dat het alleen nog maar online te koop is, dat maakt voor mij de drempel toch vaak wat hoger.

[Beantwoorden]

Liese antwoordt op 10 januari 2016 om 14:40:

Ik vind de laatste dat je op je lippen had het mooist

[Beantwoorden]

Liese antwoordt op 10 januari 2016 om 14:45:

Hallo Vera,
Ik heb een vraagje. Het gaat misschien een beetje gezant vinden. Maar ik zit in de puberteit. Zou je aub een video willen maken over de puberteit. En liefst over de menstruatie. Ik stel me er namelijk heel veel vragen bij. Het zou heel leuk zijn als je daar een video over zou maken

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 9 januari 2016 06:52

Wauw, wat een prachtig kleurtje die Aphrodite lipstick. Heel bijzonder! Ben helaas bang dat het mij net niet zal staan, maar kijken kan altijd toch? Ja, prachtige lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 9 januari 2016 07:07

Die matte kleurtjes zijn tof, vooral Ballet Slipper is ZO MOOI! Echt een prachtig zacht kleurtje, love it! <3 Leuk om zo eens wat reviews te zien van producten van een merk die ik eigenlijk nog helemaal niet kende!

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 januari 2016 07:49

De eerste vind ik totaal niet mooi, die valt tegen zeg. De andere vind ik alle drie mooi. Ik vind het ook leuk bedacht dat de tubes van de matte liquids ook mat zijn, handig! Mooie producten zijn dit weer van een prachtig merk.

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 januari 2016 08:39

Ik hoop dat je de kleur Serenity van Mannymua eens wil reviewen! Ben benieuwd of die echt zo geweldig is als iedereen zegt. Oh en, Jeffree Star liquid lipstick ben ik ook super benieuwd naar bij jou, aangezien je een lichte huid hebt (hint, hint)

[Beantwoorden]

Siri antwoordt op 9 januari 2016 om 11:21:

Ik ben dan wel niet Vera, maar ik heb Serenity vorige week gekocht. En ja, hij is echt heel erg mooi! En blijft super goed zitten. En… hij ruikt lekker haha! (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 januari 2016 09:18

De Hydra Matte ziet er goed uit! Alleen vind ik de kleur van de eerste daarvan echt helemaal niet mooi. Ballet Slippers dan weer wel.

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 januari 2016 09:29

Wat een mooie producten, vooral Ballet Slippers vind ik heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Cato op 9 januari 2016 09:34

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Loes op 9 januari 2016 09:44

Wauw wat een prachtige kleuren, ze lijken me super fijn. Leuke review (;

[Beantwoorden]


Door Margot op 9 januari 2016 09:50

De laatste vind ik het mooist!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 januari 2016 09:56

Ballet slipper vind ik overduidelijk het mooiste!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 9 januari 2016 10:01

Vooral de kleur Blooming Hibiscus vind ik heel erg mooi! De overige kleuren spreken mij niet zo aan, ik ben wat dat betreft veel meer fan van de wat fellere kleuren! Wel fijn dat de liquid lipstick prettig in gebruik zijn en fijn aanvoelen op de lippen.

[Beantwoorden]


Door anna op 9 januari 2016 10:08

Wat zijn ze mooi! Alleen erg jammer van de dekking van de eerste kleur, die kleur staat mij echt niet, haha.

[Beantwoorden]


Door Romy op 9 januari 2016 10:26

Ziet er prima uit (behalve de eerste dan). Toch houd ik het gewoon bij lipsticks, vind ik fijner :)

[Beantwoorden]


Door Merin op 9 januari 2016 10:26

Ik vind de laatste het mooist!
In het stukje over Ballet slipper staat in de eerst regel trouwens een fout! Er staat ‘iets lichter als’ en dat moet natuurlijk ‘iets lichter dan’ worden ;)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 9 januari 2016 10:37

Oeh. ik vind ze erg mooi!
Vooral Ballet Slipper vind ik tof.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 9 januari 2016 10:48

Ballet Slipper staat je echt supermooi! x

[Beantwoorden]


Door Marloes op 9 januari 2016 10:55

Oeh de laatste kleur is prachtig. Staat je ook heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 9 januari 2016 11:01

Ballet Slipper vind ik erg mooi! Fijn ook dat deze liquid lipsticks comfortabel aanvoelen op de lippen; sommigen voelen toch nét iets te uitdrogend aan en ik zoek nog mooie kleuren die dat niet doen :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 januari 2016 11:05

Angelcake vind ik er inderdaad wat minder uitzien. Maar derest dekt prachtig en zit erg mooi! Ik ben toch wel benieuwt geworden naar dit merk, misschien moet ik het maar eens bestellen!

[Beantwoorden]


Door Sara op 9 januari 2016 11:06

De matte exemplaren steken er wel echt met kop en schouders bovenuit. APHRODITE is zeker een erg bijzondere kleur die je ontzettend goed staat.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 januari 2016 11:13

De ballet slipper vind ik erg mooi staan. Dat is wel een teint die ik zou kopen.

[Beantwoorden]


Door Siri op 9 januari 2016 11:22

Ik heb laatst de kleur Serenity en Iced Mocha van de hydra matte lijn gekocht en wauw, echt super mooie lipproducten! Serenity zou jou zeker weten ook heel erg mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 9 januari 2016 11:38

Bij de swatches dacht ik dat Aphrodite echt een hele gekke kleur was, maar je rockt hem gewoon! Hij staat je prachtig! Laatst ook al met die zwarte lipstick, je kunt het gewoon hebben. Zou willen dat ik dat kon, dan droeg ik tenminste eens wat anders dan Mac Brave :-P

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 9 januari 2016 11:42

De twee laatste kleuren zien er erg mooi uit! Ze staan je ook heel erg mooi !

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 januari 2016 11:59

Het zijn leuke kleurtjes, maar hmm verder niet zo mijn ding

[Beantwoorden]


Door Layla op 9 januari 2016 12:02

De laatste vind ik mooi

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 9 januari 2016 12:12

De matte lipsticks lijken me erg interessant, dat ze comfortabel blijven zitten en mooi slijten vind ik echt een must als ik dit soort producten koop.
Ballet Slipper (wat een grappige naam) staat je erg goed!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 9 januari 2016 12:22

Angel Cake is echt abominabel, ew! Ballet Slipper vond ik van kleur eerst wel mooi lijken, maar op de lippen vind ik ‘m toch minder.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 januari 2016 12:43

Ai, van de 4 vind ik Ballet Slipper het mooiste, maar ben toch niet echt overtuigd…

[Beantwoorden]


Door Catherine op 9 januari 2016 12:49

Hmm ik vind ze er heel mooi uit zien, maar ik heb gewoon nog niet echt vertrouwen in het merk. Moeten ze toch wat meer all-round kwaliteit gaan leveren.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 9 januari 2016 12:53

Ik was nog niet bekend met dit merk totdat ik afgelopen Kerst een make-up en nagellakpakket kreeg van mijn schoonmoeder. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit.
De Hydra Matte Liquid Lipsticks zien er prachtig uit! De Supreme Lip Cremes laten mijn hartje ook niet heel veel sneller kloppen.

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 9 januari 2016 13:33

Toch kan jij heel veel hebben door je haar en huid! De eerste is inderdaad een tegenvaller de rest staat je super x

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 9 januari 2016 13:55

Lijkt me zo’n fijn merk, nog nooit van gehoord!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 9 januari 2016 14:34

Hmm, ik vind het niet echt mooie producten! Jammer!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 9 januari 2016 14:59

Wauw wat een mooie producten!
En wat maak je toch altijd prachtige foto’s! Je bent zeker een voorbeeld ook op dat gebied. :smak:

[Beantwoorden]


Door Sanne op 9 januari 2016 15:58

Ballet slipper doet me heel erg denken aan please me van mac!

[Beantwoorden]


Door Beauty Treasures op 9 januari 2016 15:59

Het eerste kleurtje valt inderdaad serieus tegen, maar de rest ziet er goed uit. Al ben ik niet fan van alle tinten. Maar het product ansich lijkt me meer dan oké.

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 9 januari 2016 16:24

Blooming Hibiscus en Ballet Slipper (wat ik in mijn hoofd ongewild heel gek en Nederlands uitspreek, haha) vind ik beide erg mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Saskia op 9 januari 2016 16:34

Blooming hibiscus vind ik erg mooi, lijkt mij ook een prima kleurtje voor de lente straks. Pluspunt dat ze ook goed aanvoelen!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 9 januari 2016 17:51

Oeh mooie kleuren! Ik ken dit merk helemaal niet!

[Beantwoorden]


Door Emke op 9 januari 2016 21:50

Ik vind ze niet echt mooi voor die prijs :-(

[Beantwoorden]


Door Cobie op 9 januari 2016 22:17

Hoi, dank voor je super … alles! Ideaal dat je een vergelijkbare haarkleur en huid hebt en je bent zo lekker jezelf! Ik moest eerst 34 worden voordat ik aan de make-up ging.. maar met jouw hulp kom ik er wel. Ik bouw het rustig op met naturel looks, anders schrikt iedereen zo :roll: Heerlijk ook de budget tips!

[Beantwoorden]


Door Henrieke op 9 januari 2016 22:55

Wow, ik vind Ballet Slipper echt mooi! De rest vind ik, op de eerste na, ook wel prima :)

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 10 januari 2016 13:15

Wat een prachtige kleuren!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 10 januari 2016 13:39

Angel cake ziet er erg niet mooi uit, maar aphrodite zou ik ook niet zo snel dragen denk ik

[Beantwoorden]


Door Xilse99 op 10 januari 2016 18:19

Wat een mooie lipkleuren!

Ps.
Heb een vraagje
Ik wil graag ook een blog beginnen en daarom wil ik vragen of iemand tips voor mij heeft?

[Beantwoorden]


Door Nicole op 10 januari 2016 21:38

Het eerste kleurtje is het net niet helaas, de andere 3 vind ik wel erg mooi! Kwa formule lijken de hydra matte mij het fijnst.

[Beantwoorden]


Door Evy op 12 januari 2016 20:25

Aphrodite ziet eruit als de hemel. Prachtig! Helaas heb ik net twee liquid lipsticks gekocht van een ander merk en vind ik dat ik even pauze moet houden in het kopen van make-up. (De laatste tijd heb ik nog veel meer gekocht namelijk.)
Liefs

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 13 januari 2016 om 11:43:

Welke heb je gekocht? :-)
Tip; als je een keer de GC liquids wil kopen, doe dat dan op beautybay. Daar zijn ze bijna de helft goedkoper ;-)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 13 januari 2016 11:41

Leuk dat je deze hebt geprobeerd! Aphrodite staat jou echt heel goed, maar wel een lastig kleurtje.

Het enige jammere vind ik dat ze bij make up spot 20 euro kosten, bij Beautybay kosten ze 11.80!!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 januari 2016 13:56

Hmm ik ben niet heel erg onder de indruk, wel hele mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]