Opmaken zonder spiegel | No mirror makeup challenge

Vandaag test ik hoe goed ik me nog kan opmaken als ik daar geen spiegel bij mag gebruiken. Ik doe de No Mirror Makeup Challenge! Van foundation tot aan mascara: alles doe ik zonder spiegel en dat voelde best wel gek! Bekijk in de video hoe ik het er vanaf bracht. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 13 december 2015 | 40 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Akosua op 13 december 2015 07:47

Wat een grappige video, en de lipstick ging echt verbazingwekkend goed.

[Beantwoorden]


Door Amy op 13 december 2015 07:47

Terwijl ik mijn eigen make-up doe en mijn thee op drink deze video gekeken! Zo leuk haha :) Moest heel erg lachen om je eigen reactie! Ik doe het je niet na hoor, het zag er echt nog super netjes uit

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 december 2015 08:26

Ik vind het echt een heerlijke, gezellige video geworden. Bijv. dat stukje dat je je gezicht poedert en dan zo heerlijk lacht haha :-)! Op je wenkbrauw na, vind ik dat je alles echt super goed hebt gedaan. Hoe je zelf ook stuk gaat op het eind om je wenkbrauw, haha! Heerlijke video op zondagmorgen :-)!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 13 december 2015 08:42

Haha, wat een uitdaging is dit! Hoewel je eyeliner vrij ver doorloopt, heb je hem wel strak gezet hoor, chapeau! Je lipstick ziet er goed uit, zeker voor rode lipstick. En wat een mooie, nieuwe wenkbrauwroutine heb je, hihi ;).

[Beantwoorden]


Door Svenja op 13 december 2015 08:58

Haha geweldige challenge ben je weer aangegaan Vera! Erg leuk om te zien. Ik vind dat je het erg goed kan zo zonder spiegel. Ik doe het je niet na, vooral met de eyeliner en mascara zou ik echt in mijn ogen steken, oeps. Lipstick zit er ook er mooi op, dat lukt mij soms mét spiegel niet eens zo mooi hihi.

[Beantwoorden]


Door Sivasli Kiz op 13 december 2015 09:23

je reactie toen je in de spiegel keek :roll: je lipstick was echt supergoed gelukt! :-)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 13 december 2015 09:59

Leuke video! Ik vind je make het best goed gelukt om de spiegel. Zelf maak ik me voor een heel groot deel op gevoel op, omdat ik slechtziend ben. Ik gebruik de spiegel wel maar let meer op het gevoel van de kwasten op mijn huid om te bepalen of ik nog goed zit. :-)

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 13 december 2015 om 10:12:

Zo knap! Ik zou m’n hele gezicht zo raar opmaken zonder spiegel :-|

[Beantwoorden]

Estrella antwoordt op 13 december 2015 om 23:30:

Kwestie van wennen, al heb ik er wel lang over gedaan om mezelf aan te leren om me netjes op te maken. Wenkbrauwen epileren durfde ik eerst ook niet aan omdat ik echt heel weinig zie (5%), maar ik was bang dat ’t pijn deed en wilde daarom niet naar een salon dus toch maar zelf begonnen. En nu lukt ’t heel netjes!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 december 2015 10:01

Je hebt het echt bizar goed gedaan zeg, wauw!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 13 december 2015 10:42

Welke poeder van catrice gebruik je? Bevalt deze goed? Dankje!

[Beantwoorden]


Door Denise op 13 december 2015 11:28

Ah wat een leuke video Vera! Zo leuk dat laatste stuk wanneer je jezelf in de spiegel bekijkt! Vind de look hartstikke mooi geworden in ieder geval, knap gedaan!

[Beantwoorden]


Door femke op 13 december 2015 11:36

Je hebt de lipstick echt goed gedaan! Je wenkbrauwen waren echt grappig, maar je merkt wel dat je weet waar je mee bezig bent.

[Beantwoorden]


Door Amy op 13 december 2015 11:47

Wauw, wat heb je de challenge goed volbracht! Ik zou met mascara en oogschaduw al volledig de mist in gaan, laat staan met eyeliner. Grappig om te zien dit, vooral je reactie ;)

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 13 december 2015 12:26

Wow, je hebt het er echt nog goed vanaf gebracht! Bij mij zou het sowieso niet zo goed lukken, weet ik zeker!

[Beantwoorden]


Door Romy op 13 december 2015 13:16

Je reactie hahaha, geweldig!

[Beantwoorden]


Door manon op 13 december 2015 13:46

Haha echt een leuke challenge! Het is wel goed gelukt !

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 13 december 2015 14:04

Hé, ik vind dat het er best oké uitziet! :p Moest ik iemand met zo’n look zien, zou ik niet zeggen dat het zonder spiegel is gedaan!

[Beantwoorden]


Door Neesha op 13 december 2015 14:12

Super leuke video, en je make-up is nog aardig goed gelukt ook! <3

[Beantwoorden]


Door Noortje Wijckmans op 13 december 2015 14:18

Hahaha ik moest hard lachen toen je je wenkbrauwen zag! Dat lijkt mij ook het moeilijkste, en de eyeliner. Maar die lukte je super goed! Oh en je lippen deed je ook super mooi. Dat zou mij echt noooit lukken. Hele leuke video!!
http://www.project-nw.com/

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 13 december 2015 14:36

Dit lijkt me echt ZO moeilijk! Ik denk dat wenkbrauwen toch wel het moeilijkste is omdat dat ZO precies en juist moet zijn. Al is een goeie smokey zetten toch ook niet evident vrees ik, haha. Maar jou oogschaduw is echt goed gelukt vind ik, all things considered!

[Beantwoorden]


Door Catherine op 13 december 2015 15:28

Hahaha ik heb zo gelachen! Het lijkt me zo vreemd om dat te moeten doen! Ik vond wel dat je het echt super goed deed, dat was mij nooit gelukt. Hartstikke leuke video :)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 13 december 2015 16:01

Wow! Je hebt het er serieus heel goed vanaf gebracht Vera!
Bij mij had mijn eyeliner zo ongeveer in mijn wenkbrauwen gezeten gok ik, haha. :D

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 13 december 2015 16:05

Leuke video! Je hebt het goed gedaan hoor, vooral de lipstick ging echt goed. Ik zou het al moeilijk vinden om mijn foundation en concealer zonder spiegel aan te brengen. En bij mijn wenkbrauwen zou het al helemaal mis gaan, haha. Leuk staartje heb je. Ik vind je lach trouwens zo aanstekelijk. Als ik jou hoor lachen, dan lach ik automatisch mee! ^^)

[Beantwoorden]


Door Julie op 13 december 2015 16:50

Hahaha ik moest zó lachen toen je jezelf zag! Maar ik vind dat je het goed gedaan hebt hoor, echt een pro :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 13 december 2015 17:18

Hahahaha, je hebt het nog best goed gedaan. leuke video !

[Beantwoorden]


Door Esther op 13 december 2015 21:40

Haha dit is echt geniaal

[Beantwoorden]


Door Teddy op 13 december 2015 21:44

Wat leuk om te zien! Ik vind je lipstick en oogschaduw echt nog goed gelukt!

[Beantwoorden]


Door Barbie op 13 december 2015 22:10

10x beter dan dat het bij mij zou lukken haha

[Beantwoorden]


Door Inge op 13 december 2015 23:17

Ik vind dat je het er nog best goed vanaf hebt gebracht: eyeliner en wenkbrauwen zonder spiegel lijkt me aarstmoeilijk!! En hilarisch: je reactie toen je jezelf zag!!
Het was een genietvideo!!
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]


Door Lydie op 13 december 2015 23:44

Haha super leuke video! En je deed het echt goed! Ik zou er echt uitzien als een clown..

[Beantwoorden]


Door suzan op 14 december 2015 11:54

ik heb zo hard gelachen toen je je wenkbrauwen deed, en daarna ook je reactie op die wenkbrauwen., haha Super leuke video Vera!

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 14 december 2015 13:23

Jemig, zelfs zonder spiegel zet je nog een geweldige wing neer! Het is gewoon niet eerlijk. Mij lukt het niet eens MET spiegel. Echt heel knap!! Super gedaan. Ciao Vera, je bent een topper.

[Beantwoorden]


Door Tina op 14 december 2015 17:05

Ik zat toch wel heel erg hard te gniffelen toen je je wenkbrauwen deed hoor haha! En dan je reactie op het einde :D maar voor de rest echt een super resultaat zonder spiegel. Toen je je (rode!!) lipstick quasi perfect aanbracht dacht ik meteen: jep, dit is een diehard lipsticklover ^^)

[Beantwoorden]


Door Lenke op 15 december 2015 14:30

That awkward moment when Vera can make a better wing in a no mirror makeup challange :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 december 2015 20:54

Haha wat een leuke video! Je hebt het eigenlijk echt goed gedaan op je wenkbrauwen na haha. De lipstick zit perfect!

[Beantwoorden]


Door carmen op 15 december 2015 23:28

Hhahah wat een leuke video!

Heb je misschien nog een tip voor een goede dekkende concealer voor puistjes en onder de ogen?

Liefss

[Beantwoorden]


Door Melanie op 16 december 2015 02:37

Leuke video en op je ene wenkbrauw na heb je alles netjes gedaan hoor! Vooral de eyeliner zou ik echt niet zo netjes kunnen zetten zonder spiegel!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 16 december 2015 09:07

Nog best netjes gedaan! Ik zou er echt iets raars van maken waarschijnlijk… Haha! Ik kreeg overigens ook een flashback naar dytg9 toen ik met Serena mee deed aan de beauty challenge op het hoofdpodium… oh my gosh dat ging echt niet goed, toen zag ik eruit als een clown haha! Gelukkig kunnen Serena en ik er achteraf wel om lachen maar op het moment zelf was het best wel beschamend hahahaha xD

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 10 februari 2016 16:36

WOW dit vind ik echt knap gedaan hoor. Die rode lippen gewoon on point en je oogschaduw ook.

[Beantwoorden]