The Body Shop Swinging Silver Eyeshadow Palette Kerst ’15

the_body_shop_swinging_silver_eyeshadow01

Ik kan me niet anders herinneren dan dat The Body Shop met Kerst twee oogschaduwpaletjes met ieder vier kleuren uitbrengt. In een kartonnen doosje, met een magnetische sluiting, een applicator en een spiegel aan de binnenkant. Ook dit jaar zijn de oogschaduwpaletjes er weer! Ik laat je hier Swinging Silver zien.

the_body_shop_swinging_silver_eyeshadow02

the_body_shop_swinging_silver_eyeshadow03

Meestal heeft het ene paletje oogschaduwtinten in koele kleuren en het andere paletje warme kleuren. Ik heb in dit geval het ‘koele’ palet gekregen met zilver, blauw en een beetje perzik. De verpakking is simpel, maar dankzij het glimmende zilveren patroon, toch ook feestelijk.

The Body Shop Swinging Silver Eyeshadow Palette € 25,00

the_body_shop_swinging_silver_eyeshadow04

the_body_shop_swinging_silver_eyeshadow05

the_body_shop_swinging_silver_eyeshadow06

Alle oogschaduws zijn goed gepigmenteerd. De zilveren kleur is mijn favoriet, omdat de textuur super zacht is en de glans intens.

the_body_shop_swinging_silver_eyeshadow07

the_body_shop_swinging_silver_eyeshadow09

Ooglook met

Urban Decay Primer Potion
NYX Eyeshadow Base White

Zilver (bewegend ooglid)
Grijs (arcadeboog)
Blauw (outer V)
Perzik (onderste wimperrand)

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
L’Oréal Volume Million Lashes So Couture Mascara

the_body_shop_swinging_silver_eyeshadow10

Kiko Modern Tribes Free Spirit Lippotlood 03 Safari Rose – review

the_body_shop_swinging_silver_eyeshadow11

De oogschaduws zijn gepigmenteerd, maar toch vind ik het lastig er een mooie look mee te maken. Aan de ene kanten zijn de kleuren best voorspelbaar en veilig, aan de andere kant zit er een perziktint bij die ik lastig een plaats kan geven. Ook krijg ik een klein beetje het Nederlandse rood, wit en blauw gevoel. Niet echt feestelijk.

Ik vind het oogschaduwpalette aardig duur voor wat je krijgt. De kwaliteit is niet slecht, maar heel bijzonder vind ik zowel de buiten- als binnenkant ook niet.

The Body Shop Swinging Silver Eyeshadow Palette koop je in de winkel of de webshop.


Reacties

Door Femke op 12 december 2015 06:08

Ik zou dit palette zelf nooit aanschaffen. Als eerst vind ik 25 euro voor dit palette veel te veel geld, er zijn veel mooiere goedkopere paletten. Als ik er wat meer bij leg dan kan ik juist een veel mooier, wat luxer palette aanschaffen. Daarnaast zijn dit ook gewoon niet mijn kleuren. De zilveren kleur zou ik wel willen hebben, maar om daar nou een heel palette voor aan te gaan schaffen ;-)! Het lippotlood op je lippen is mooi :-)!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 12 december 2015 07:07

Het paletje ziet er hartstikke goed uit, ook qua pigmentatie, maar die perziktint lijkt mij persoonlijk ook een beetje lastig te verwerken… De look die je ermee hebt gemaakt is tof, maar ik zou het paletje er niet voor kopen :)

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 12 december 2015 08:12

Ik word er ook niet heel warm van als ik het zo zie. Wat jammer!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 12 december 2015 08:18

Zo te zien heeft The Body Shop een flinke verbetering doorgevoerd tov vorig jaar (toen vond ik de oogschaduwpalettes niet de moeite waard). Deze ziet er wel heel mooi uit (love)

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 12 december 2015 08:19

Mooi! Al is zo’n kleurselectie idd best voorspelbaar.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 12 december 2015 08:38

Van TBS heb ik nog geen make-up producten in mijn stash, maar ik word hier ook niet echt warm van. De kleurencombinatie vind ik overigens wel erg mooi!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Tina op 12 december 2015 08:46

Mwah, niet mijn kleurtjes. Voor veel minder dan 25 euro kan je mooiere en uitgebreidere paletten kopen

[Beantwoorden]


Door Eva op 12 december 2015 08:46

Op zich vind ik de kleuren eigenlijk heel mooi en de pigmentatie is ook goed zo te zien. Maar door jouw review sla ik deze toch maar over. Even verder kijken dus :-)
Fijn weekend, Eva

[Beantwoorden]


Door Loes op 12 december 2015 09:01

Wat een leuke kleurtjes. Vooral de zilveren.
Echt een kleurtje om met kerst op te doen!

[Beantwoorden]


Door Evy op 12 december 2015 09:07

Ik ben het eens met je mening; bijzonder is het niet. Maar ik moet wel zeggen dat ik de kleurencombinatie wel ‘on point’ vind! De kleuren mogen in een ooglook dan niet zo goed samengaan, maar ze zijn goed te combineren met andere oogschaduw.
xxx

[Beantwoorden]


Door Irina op 12 december 2015 09:16

Mooi palette qua pigmentatie, maar het zijn niet echt mijn kleuren dus ik zou hem inderdaad ook niet zo snel kopen.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 12 december 2015 09:21

Jammer dat je niet mega enthousiast bent over de kleuren. Ik vind vooral de zilveren oogschaduw echt prachtig! De oranje tint is inderdaad een klein beetje misplaatst tussen de koele tinten. Ondanks vind ik het best een schattig en mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 12 december 2015 10:10

De look die je ermee gemaakt hebt, vind ik wel heel leuk. Aan de andere kant vind ik de kleurencombo niet goed en was ik dan ook echt aan het nadenken wat ik kan maken van look met die kleuren. Die peach tint hoort daar gewoon niet thuis. Jammer, want de verpakking vind ik wel heel erg leuk.
xx

[Beantwoorden]


Door Margot op 12 december 2015 10:17

De kleuren vind ik op zich wel mooi maar ik zou er niet zo veel geld voor betalen.

[Beantwoorden]


Door Floortje op 12 december 2015 10:21

Elk jaar weer de dezelfde palettes, en nooit vind ik ze wat, eerlijk gezegd. Zilver word ik nooit warm van en de perzik is een ietwat vreemde eend in de bijt. Nope, niets voor mij. Wel kudos voor de verpakking, want die is dan wel weer erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 12 december 2015 10:25

Ik denk niet dat ik die zelf ga kopen, want ik vind hem zelf minder mooi

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 december 2015 10:29

Ik heb de warme variant hiervan mogen ontvangen en die vind ik persoonlijk een stuk mooier dan deze. Er zit ook een perziktint in maar dan een lichtere en de overige kleuren zijn meer goud en paars. Doordat de kleuren beter bij elkaar passen is er dus ook meer met het palette te doen. Ik vond em iig erg fijn!

[Beantwoorden]

manon antwoordt op 12 december 2015 om 10:36:

Ik vind de zilveren kleur wel erg mooi! Maar ik vind hem wel duur zeg! Voor ongeveer 6 euro minder heb je een palette van Zoeva!

[Beantwoorden]


Door Beauty Treasures op 12 december 2015 10:47

Een beetje gelijkaardig aan het paletje van vorige jaren. Standaard kartonen verpakking met kleuren die niet echt bijzonder zijn. Ik focus mij bij The Body Shop op hun verzorgingsproducten :-).

[Beantwoorden]


Door Nadia | Lacqr.nl op 12 december 2015 10:53

Ik vind het ook niet echt een bijzonder palette, maar vind het qua kleuren ook niet echt bij je passen! :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 12 december 2015 11:15

Ik vind de palette ook te duur voor wat je krijgt. Bij The Body Shop koop ik eigenlijk nooit make-up, vooral verzorgingsproducten (lees: veel body butters)!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 december 2015 11:20

Ik vind dit palette niet slecht vergeleken met die van voorgaande jaren. Maar ik zou wel wachten tot ze in de korting zijn haha.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 12 december 2015 12:07

Ik heb deze zelf ook en vind hem eigenlijk best wel heel mooi! De perziktint is wel een beetje een vreemde eend in de bijt, maar dat vind ik ergens ook juist wel leuk omdat het mij doet nadenken over hoe ik alle vier de kleuren in één look kan verwerken.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 12 december 2015 13:23

25 euro is best wel veel! De kleurtjes zijn wel mooi, maar ik zou hem zelf nooit kopen =D x

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 12 december 2015 13:39

Heel mooi palette! Ik vind ‘m alleen wel prijzig…

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 december 2015 13:43

ik word er niet echt warm van xD

[Beantwoorden]


Door cato weemaes op 12 december 2015 15:22

Niet echt een heel erg speciaal pallete,maar de kwaliteit ziet er wel goed uit!

[Beantwoorden]


Door michelle op 12 december 2015 17:29

Ik reageer nooit, maar moet dit toch even zeggen; god wat zit je haar ontzettend leuk!!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 12 december 2015 18:01

De kleurtjes zijn mooi en ze hebben een goede pigmentatie maar wat je zegt, erg bijzonder is het palletje niet. Ik zou hem dan ook niet kopen.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 12 december 2015 18:08

Hmm, deze kleuren spreken me echt niet aan!

[Beantwoorden]


Door layla op 12 december 2015 19:16

Wat een mooi palette, ik zou er alleen geen 25 euro aan uitgeven voor maar 4 kleurtjes

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 12 december 2015 19:43

€25, voor dat?
Absurd gewoon! Soms zijn ze daar bij TBS echt niet goed bij hun hoofd…

Ik snap ook dat je het moeilijk vindt om met deze kleuren te werken. De perzikkleur is wel mooi, maar past inderdaad moeilijk in het plaatje!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 12 december 2015 20:19

Ik zie altijd op jouw close-up foto’s dat je wing niet zo goed gepigmenteerd is ofzoeits.. Van die kale plekjes ertussen als je snapt wat ik bedoel..

En ik vind idd de prijs veeeeel te hoog :/

[Beantwoorden]


Door Noortje Wijckmans op 12 december 2015 21:59

Hmm, ik vind deze wel tegenvallen voor de prijs! Ik zou zelf sowieso niet zo van koele kleuren, maar deze zijn ook nog een rare combinatie. Gelukkig wel goed te blenden, anders was het helemaal niet de prijs waard, toch?
http://www.project-nw.com/

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 december 2015 23:37

Het ziet er zo wel leuk uit, maar inderdaad voor die prijs zou ik het toch laten.

[Beantwoorden]


Door Loïs op 13 december 2015 10:34

Ah wat mooi!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 13 december 2015 14:47

Het zilver is inderdaad een pracht en fijn dat het perzik niet in het niets verdwijnt op de huid. Maar begrijp helemaal dat het geen wow-factor draagt.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 december 2015 20:56

De zilveren kleur is echt mooi alleen de rest vind ik niet wauw. Ik zou het zelf niet kopen.

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 december 2015 10:38

Ik wist niet dat de bodysh make :O up had ben een noob :/

[Beantwoorden]