Likes/dislikes november ’15

Het zijn de laatste likes/dislikes van dit jaar! Ahhh! Het gaat zo belachelijk snel allemaal. In deze video zie je make-upproducten, haar- en lichaamsproducten en nog veel meer. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 3 december 2015 | 37 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Leanne | Miss Nagellak op 3 december 2015 07:46

Leuke video weer! <3

[Beantwoorden]


Door Akosua op 3 december 2015 07:56

Ik worst telkens nieuwgieriger naar Tom Ford make-up omdat je er zo enthousiast over bent, alleen mijn portemonnee is daar denk ik minder blij mee.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 3 december 2015 08:26

Je maakt mij weer nieuwsgierig naar een hoop producten! Ik ben vooral benieuwd naar de Choclate Bars van Iheartmakeup, vooral de pure variant spreekt mij erg aan aangezien die koele tinten bevat. Op de rosé gouden kwasten set ben ik ook helemaal verliefd, balen dat ze al uitverkocht zijn, hopelijk komen ze snel terug!

[Beantwoorden]

juliette - tjuly antwoordt op 3 december 2015 om 09:35:

de chocolate palettes zijn echt verassend goed!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 3 december 2015 08:39

Wat een leuke video, je ziet er prachtig uit. Ben verliefd op de kleur van je top! Fijn dat de I heart chocolate palettes nu zo makkelijk verkrijgbaar zijn. Het Tom Ford palette is prachtig, de lipsticks die je eerder liet zien trekken ook zo ontzettend mijn aandacht!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Estrella op 3 december 2015 08:42

Leuke video! Op die chocolade paletten ga ik vandaag ook eens uit. Die kwastenset is ook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 3 december 2015 08:45

Lancôme wenkbrauwgel dat lijkt mij wat. Je maakt mij nieuwsgierig, omdat je vervangt het gratis set. Ik heb ook alle Choclate Bars van Iheartmakeup en grappig genoeg vind ik Death bij Chocolate juist mooi ondanks dat ik warme tinten van mijzelf heb. Bronzer van Tom Ford ziet er ook goed uit, maar 75 euro is best pittig. :-) De kwastset zou ik ook graag willen hebben.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 3 december 2015 08:49

Ah, Tom Ford! Ik begin er bewust niet aan omdat ik waarschijnlijk ook verslaafd zou raken :P

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 3 december 2015 09:11

Oh wat ben ik gek op deze video’s van jou! :D Echt Vera, jij bent zo lekker gewoon gebleven, en dat zie je zeker terug in je video’s :)
Ik wens je een fijne decembermaand :)

[Beantwoorden]

Cari antwoordt op 3 december 2015 om 22:11:

Dat vind ik nou ook! Vera is zo’n leuke spontane meid. Mijn favoriete blogster!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 3 december 2015 09:13

Superleuke video weer! Ik wil ook supergraag een keer iets van Tom Ford proberen, maar op een of andere manier houdt het bedrag me telkens tegen. Misschien als ik over 2,5 week in Amsterdam ben!

[Beantwoorden]


Door Amy op 3 december 2015 09:28

Wat zie je er happy en stralend uit in deze video Vera :-) De rosegouden kwastenset is heel mooi, kan me voorstellen dat het snel uitverkocht raakte. Enne.. Die Lush smoothie moet ik nu ook echt even gaan proberen (ligt hier thuis), ben benieuwd hoe ik hem ervaar.

[Beantwoorden]


Door juliette - tjuly op 3 december 2015 09:36

Ik ben wel erg benieuwd naar Tom Ford, maar die prijs he ;) Misschien toch beginnen met de mini’s ;)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 3 december 2015 09:36

Leuke video weer! Ik moet zeggen dat ik nu wel bang ben dat ik straks ook wat van Tom Ford ga proberen en er dan geen houden meer aan is haha! Vooral de Drake lipstick die je laatst liet zien vind ik zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Syl op 3 december 2015 10:18

Zo gevaarlijk als Tom Ford is in Amsterdam, is dat Giorgio Armani in Den Haag voor mij hihi.
Jouw haar vind ik zo chique! Echt heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 3 december 2015 10:24

Leuke video Vera! De chocolade palettes van I Heart Makeup zien er zo mooi uit. Daarnaast lijken de kwasten van Boozy Cosmetics mij ook heel fijn. Jammer dat ze momenteel uitverkocht zijn en dat ze terugkomen aan de normale prijs. Ik ben weer te laat, haha!

[Beantwoorden]


Door Margot op 3 december 2015 11:28

Ik denk dat ik morgen toch maar eens ga kijken naar die chocolade palettes! Ik heb wel genoeg oogschaduw, maar ze zijn wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 3 december 2015 11:30

Superleuke producten! De kwastenset is supermooi =D x

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 3 december 2015 12:02

Echt eh?? 2015 is echt voorbij gevlogen, nog sneller dan andere jaren, niet normaal. Die lip balm pencil van HEMA ziet er inderdaad mooi uit. 90s done right ;-) En jaaaa, die kwastenset van Boozy is zo pretty! Jammer dat ze momenteel niet meer in stock zijn.

[Beantwoorden]


Door Tina op 3 december 2015 12:03

Ik kan niet wachten tot de I heart paletten ook in België beschikbaar zullen zijn haha! Tom Ford make up ziet er inderdaad altijd geweldig uit, maar voorlopig ga ik de producten nog vanop een afstandje blijven bewonderen ^^) wat jammer dat de Boozyset aan de normale prijs terugkomt! Ik ga denk ik wel een aantal aparte kwasten schaffen, ze zijn zó mooi.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 december 2015 12:09

Wat een leuke video! Toffe favorieten, had er een paar wel kunnen raden aan de hand van je reviews!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 3 december 2015 13:04

Ooh Tom Ford staat zo hoog op mijn wishlist! Dat duo vind ik super mooi! Waarom is het zo duur?!

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 december 2015 15:54

Wat een mooie favoriete heb je de afgelopen maand gehad.

[Beantwoorden]


Door esther op 3 december 2015 17:43

Ik vind je haar echt heel tof! Het staat je goed ^^) .

[Beantwoorden]


Door Emmalie op 3 december 2015 18:04

Even zomaar een vraag. Wanneer komt de kerstlijn/collectie van essence en catrice in de winkel? X

[Beantwoorden]

Fardau Bakker antwoordt op 3 december 2015 om 21:05:

De Essence LE ligt op dit moment in de winkels! Dus zou heel snel zijn als ik jou was. Ik heb vandaag de Highlighter en een de laatste Lipstick kunnen bemachtigen. (love)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 3 december 2015 18:15

hmmm, jammer van die lipstick, ziet er inderdaad nogal gek uit! En die blush is prachtig, wow!

[Beantwoorden]


Door Sylvia Rianne op 3 december 2015 18:59

Ik vind de choclate palettes ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 3 december 2015 19:16

Er komen weer mooie producten voorbij. Dat product van Lush vind ik er echt heel apart uitzien haha. Niet heel smakelijk naar mijn idee, jammer dat ie dan ook nog tegenvalt!

[Beantwoorden]


Door Danique op 3 december 2015 20:00

Leuke video =)!
Mag ik vragen welke lipstick je op hebt?

[Beantwoorden]


Door Esther op 3 december 2015 20:05

ooeeh die Tom Ford ziet er inderdaad heeel chique uit!! <3

[Beantwoorden]


Door femke op 3 december 2015 20:21

De shower smoothie leek me net enorm leuk. Jammer genoeg droogt mijn huid er ook van uit na gebruik en vind ik dit niet erg fijn.

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 december 2015 21:41

looove die chocolate palettes :D

[Beantwoorden]


Door Julia op 3 december 2015 21:43

Ik ben zo nieuwsgierig naar het Lancome wenkbrauw product. Ben al een week lang internet, de Douglas en ici Paris aan het afstruinen, maar ik kan het nergeķns vinden.. HELP! moet dit product nog in de winkels komen? Iemand die het product al heeft gezien?

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 december 2015 13:34

Hele leuke likes & dislikes. Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 december 2015 14:42

Leuke video :) die palettes vind ik er sowieso al leuk uit zien! En dat ze nog goed zijn is helemaal mooi meegenomen voor de vrij budget prijs.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 15 december 2015 17:40

Jammer dat de kwasten niet meer afgeprijst zijn als ze terug komen :(
Ze lijken me wel echt super goed!!

[Beantwoorden]