In het make-uptasje van… Evelien

make-uptasje_evelien01

Het make-uptasje van vandaag is eigenlijk geen make-uptaje, maar een sigarendoos! Evelien bewaart hier de make-upproducten in die ze gebruikt. Een make-uptasje heeft ze niet. Ik vond dit zo leuk om te zien! We kijken vandaag in het sigarendoosje van… Evelien!

make-uptasje_evelien02

make-uptasje_evelien03

Evelien is 26 en woont in de Achterhoek. “Ik werk in een ziekenhuis, maar ben eigenlijk teken/handvaardigheid docent. Als dorpsmeisje heb ik maar weinig meegekregen van de glitter en glamour die hangt om de hele make-upindustrie.”

Ze noemt haar collectie bescheiden, wat ik alleen maar leuk vind. De producten die zij heeft, gebruikt ze echt. Ze bewaart de make-up in het sigarendoosje, omdat ze nooit make-up meeneemt. “En anders gooi ik het los in een toilettas.”

make-uptasje_evelien04

“Ik was een beetje pissig, want mijn favoriete mascara van GOSH verdween. Heel GOSH verdween! Ik gebruik nu Glamour Doll van Catrice, omdat het borsteltje zo fijn is. De onderkant van m’n wimpers laat ik altijd zonder mascara, anders lijk ik met mijn blonde haren erbij echt een doll.”

Het klopt inderdaad dat GOSH uit een aantal Kruidvat filialen gehaald is. Het merk is er nog wel, maar het is minder aanwezig dan een jaar of 5/6 geleden. Ik heb vroeger ook veel GOSH mascara’s gebruikt, die zijn heel fijn!

make-uptasje_evelien05

“Oogpotlood gebruik ik nog niet zo heel lang. Ik combineer graag de grijs/blauwtinten met een beetje wit. Zo krijg ik een subtiel randje langs de bovenkant van m’n ogen.”

Ik weet toevallig dat het zwarte oogpotloodje van Essence al jaren het bestverkopende make-upproduct van Kruidvat is!

make-uptasje_evelien06

“Als ik last heb van rode plekjes of van wallen, gebruik de concealer van Essence. Die blend ik sinds kort met een foundationkwast van HEMA.”

make-uptasje_evelien07

“Op m’n wangen gebruik ik al heel lang alleen maar blush van Essence. Soms gebruik ik de oranje (secret it-girl) als bronzer (zit een glittertje in) en dan de rode (babydoll) er overheen. Ik gebruik ze ook apart. Ik gebruik blush elke dag, want ik ben vrij bleek en dit kleurt een beetje.”

make-uptasje_evelien08

“Voor mijn lippen gebruik ik al een aantal jaar de lipbalsem van Kruidvat; Chamomile en Echinacea. Die is een beetje groenig/wittig en zorgt voor een subtiele highlight op m’n lippen.

Als ik wat meer wil opvallen gebruik ik de Soft Matt lipbalm van HEMA, nr 2. Prachtige kleur. Ik heb er drie gekocht om uit te vinden dat dit de mooiste is voor mij. Ben er erg blij mee!”

make-uptasje_evelien09

“Mijn favoriete parfum is Un jardin sur le Toit van Hermes. Een heerlijk pittig en fris parfum die echt bij me past. Stiekem kocht ik dit parfum in eerste instantie alleen omdat ik de illustratie op het doosje zo mooi vond.

Daarnaast heb ik een dagelijks geurtje. Dat is een beetje een guilty pleasure, want volgens mij is ‘ie niet eens meer te koop, zo goedkoop. Sweet Paradise van Morgan. Zoet, maar niet overdreven aanwezig.”

Evelien, heel erg bedankt dat we mochten kijken naar de producten in je sigarendoosje! Ik vind dat je een hele mooie, minimalistische collectie hebt.

PS: Bekijk hier ook de andere make-uptasjes.


Reacties

Door Juliette - Tjuly op 2 december 2015 15:04

Mooie basic producten zonder al te veel poespas! Ik ben wel erg nieuwsgierig naar het pittige parfum geworden!!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 2 december 2015 15:09

Wat een leuke, bescheiden stash! Soms zou ik willen dat ik ook niet zo gigantisch veel spullen had, maar gewoon een paar basics die altijd goed zijn. Nu weet ik soms van gekkigheid niet wat ik moet kiezen!

[Beantwoorden]

Sara antwoordt op 2 december 2015 om 21:28:

Ha! Dit deel ik dus echt! Ik zou soms ook willen dat ik alleen maar basics heb, het lijkt me zo heerlijk om iedere dag dezelfde producten te pakken en ook dezelfde producten aan te schaffen als ze op zijn. Maar stiekem vind ik het ook gewoon ontzettend leuk om allerlei verschillende producten te hebben om af te wisselen.

[Beantwoorden]

Rachel Kromdijk antwoordt op 3 december 2015 om 16:25:

Hier nog een omdat ik zoveel make-up heb maak ik bijna nooit iets op want dan heb ik alweer een nieuwe blush of bronzer die ik fijner vind. Ik geef nu tegenwoordig mijn collega’s aardig wat spulletjes. Ook mijn nichtje krijgt het een en het ander qua make-up

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 2 december 2015 15:40

Hihi leuk zo in een sigarendoosje! Ik gebruik die concealer van Essence ook erg graag. Lijkt me wel overzichtig, zo’n bescheiden stash!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 2 december 2015 15:41

Die blushes zien er mooi uit :) Je hebt dan inderdaad niet hele dure producten nodig als deze ook mooi zijn! Ik kan trouwens ook geen dag zonder blush ;)

[Beantwoorden]


Door Elles [3lles] op 2 december 2015 15:42

Erg leuk om te lezen dat je alleen koopt wat je nodig hebt. Ik heb daar echt een zwak voor, ik heb dit nodig voor dat en dat nodig voor dit. Met 1 kleur blush of lipstick kan ik niet overleven. Luxeprobleem? Ja opzich wel, haha!
Xoxo

[Beantwoorden]


Door Denise op 2 december 2015 16:14

Het is altijd zo leuk om in make-up tasjes te kijken van anderen. Mooie inhoud en een heerlijke geur! :-)

[Beantwoorden]


Door Tessa| Tessa over de Wereld op 2 december 2015 16:17

Erg leuk al je spullen in een sigarendoosje. Ik ben ook aan het werken naar een kleinere stash. Ik heb zo veel producten maar gebruik er altijd maar een paar! Ik vind het erg knap dat je zo weinig producten hebt!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 2 december 2015 16:22

Wat heerlijk om een bescheiden stash te zien waarvan alle producten met liefde worden gebruikt. De blushes van Essence heb ik ook. Het zijn mooie, lieve kleurtjes. Geinig om te zien dat jij je producten in een sigarenkistje bewaard, Evelien.

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 2 december 2015 16:27

Hee wat leuk! Ik begon mezelf al raar te vinden dat ik ook geen make-uptasje heb haha.

[Beantwoorden]


Door Megan Bowie op 2 december 2015 17:05

Zo’n leuk rubriek dit! Hoe kom je in aanmerking om ook geïnterviewd te worden??XX

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 2 december 2015 17:06

Weer super leuk om te zien! Dat wist ik helemaal niet van Essence oogpotlood… hmmm, moet dan goed zijn. :)

[Beantwoorden]


Door femke op 2 december 2015 17:11

Wat leuk dat ze het in een sigarendoosje bewaard. Het ziet er zo gezellig en schattig uit.

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 december 2015 17:55

Leuk om deze rubriek te lezen! Die hema lip balm vind ik zelf ook erg fijn voor een subtiele kleur. Leuk dat ze met zo weinig producten uit de voeten kan! :-) Daar kan ik nog wat van leren…
Liefs,
Eva

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 december 2015 18:01

Mooie minimalistische collectie inderdaad. Dat sigarendoosje vind ik erg leuk :-)!

[Beantwoorden]


Door Domenique op 2 december 2015 18:40

Is het normaal dat meiden zon minimalistische makeup collectie hebben?

Hartstikke leuk toppic dit, maar begin me steeds meer een makeup addict te voelen hihi

[Beantwoorden]


Door Melissa op 2 december 2015 18:50

Leuk om te lezen! Ik zou mijn stash ook wel wat kleiner willen zien, soms weet ik gewoon niet meer wat ik allemaal heb!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 december 2015 18:51

Mooie collectie! Geweldig hoe je het opbergt

[Beantwoorden]


Door cato weemaes op 2 december 2015 18:59

Die soft lip balm van de Hema heb ik ook en hij is inderdaad echt super fijn!
//fashion&lifestyle blogger//

[Beantwoorden]


Door Neesha op 2 december 2015 19:01

Leuk! Toevallig gisteren een review van de mascara op m’n blog gezet haha.

(love)

[Beantwoorden]


Door Margot op 2 december 2015 19:16

Wat een leuke bescheiden stash!

[Beantwoorden]


Door Sascha op 2 december 2015 19:30

Ik bewaar mijn make-up ook niet in een tasje. Eigenlijk altijd in een mandje, en als ik een weekendje wegga, dat hevel ik alles over in een make-up tasje. In zo’n mandje heb je een veel beter overzicht op wat je pakt ;)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 december 2015 20:06

Wat een leuke producten. Dit blijf ik echt een leuke rubriek vinden, zo leuk om te zien.

[Beantwoorden]


Door Felicia op 2 december 2015 20:18

Fijn zo’n bescheiden stash! Zo gebruik je echt de producten die je hebt. Gisteren veel producten moeten weggooien omdat ze echt niet meer goed waren :(

[Beantwoorden]


Door anna op 2 december 2015 20:31

Leuk om te zien! Echt lekker de basics, dat is zo fijn en overzichtelijk. En wat een leuke, originele plek om make-up in te bewaren!

[Beantwoorden]


Door Elise op 2 december 2015 20:49

Je ziet direct welke producten jij écht fijn vindt. Heel leuk om te zien.

[Beantwoorden]


Door Syl op 2 december 2015 20:55

Ik schaam me altijd dood als ik mensen zie die minimalistisch kunnen leven. In dit geval een bescheiden make-up collectie, waarvan je kan zien dat alles ook echt gebruikt wordt.
Ik weet soms niet waar ik mijn producten laten moet.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 2 december 2015 21:10

Wat leuk dat het in een doosje zit, het is eens iets anders!

[Beantwoorden]


Door Chantalle op 2 december 2015 21:21

Hele leuke producten! Ben vooral nieuwsgierig geworden naar de parfum.

[Beantwoorden]


Door Andréa op 2 december 2015 21:42

Wat leuk dat het in een sigarendoos zit! En leuke producten, de concealer van Essence vind ik zelf erg fijn ;)
x

[Beantwoorden]


Door Evelien op 2 december 2015 21:54

Wow ik had niet meteen verwacht dat ik met deze collectie ook echt gekozen zou worden. Wat tof! :) Erg leuk om te lezen hoe positief iedereen erover denkt. Over dat geurtje van Hermes; heel erg lekker dus, maar als die ooit op komt ga ik de variant Eau des Merveilles proberen. Die is net wat zwaarder, beetje hout-achtig en net weer anders (mocht deze je bevallen).
Nogmaals super leuk om jullie reacties te lezen! Blij :)

[Beantwoorden]

Lousaa antwoordt op 3 december 2015 om 22:37:

Lekkere geuren. Eigenlijk de meeste van jean claude elena. Maaaaar die nieuwst jardin stinkt helaas bij mij. Volgende keer neem ik terre d hermes
Mannengeur maar die kan ook best op mij huid.

[Beantwoorden]


Door Josha op 2 december 2015 22:19

Leuk sigarendoosje en wat mooie basic make-up!

[Beantwoorden]


Door Natalie op 2 december 2015 22:32

Nu wil ik ook een sigarendoosje voor m´n make-up!! Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Brechje op 2 december 2015 22:47

Hoe zorg je dat je ook een artikel kunt doen?

[Beantwoorden]


Door Linda op 2 december 2015 22:56

Wat een leuk doosje, ik bewaar mijn make-up ook niet in een tasje, maar dit doosje vind ik echt super. Ideaal dat je gebruikt wat je nodig hebt en niet meer.
Mijn make-up stash is ook niet groot al kan ik echt nog het nodige weg doen als ik dit zie en dat ga ik binnen kort ook doen. Zit al een tijdje in een opruimbui, dus nu weet ik wat er morgen aan de beurt is. ;-)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 3 december 2015 00:39

Zo leuk om te zien die basic spulletjes die al pan raken enzo ^^)

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 3 december 2015 12:04

Die mascara heb ik ook gehad en was echt perfect. Een heerlijke minimalistische collectie, een natuurlijke schoonheid als Evelien heeft ook niet meer nodig natuurlijk.
xx

[Beantwoorden]


Door Julie op 3 december 2015 14:43

Super leuk! Soms zou ik ook wel willen dat ik gewoon een paar spulletjes had, lekker makkelijk! ^^) ik ben enorm benieuwd naar de lipstick van hema!

[Beantwoorden]


Door Linda op 3 december 2015 20:21

Heerlijk om weer even bij iemand te mogen gluren. Bedankt!! Ik ben heel dubbel qua make up. Er zijn producten waarvan ik er maar één heb ( zoals oogschaduw basis, bruin oogpotlood) en als die op zijn koop ik nieuwe. Maar met andere producten zoals lippenstift en nagellak heb ik zo achterlijk veel! Dat kan ik dan niet laten om te kopen. Als je net weer dat ene mooie kleurtje hebt gespot bij Kriudvat / Etos. Zeker een luxe probleem!

[Beantwoorden]

Evelien antwoordt op 4 december 2015 om 06:44:

Haha dat herken ik! Eerder spaarde ik nagellak. Heb een doosje vol, maar ik vergeet het tegenwoordig gewoon op te doen en op m’n werk mag het niet :( dus ik heb ook van iets heel veel :cool:

[Beantwoorden]


Door Kaylee | Fiselefasie op 3 december 2015 21:55

Leuk make up “tasje” en mooie basic producten :)! Ik ben heel erg benieuwd naar het parfum.

[Beantwoorden]


Door Floortje op 4 december 2015 19:24

Sigarendoos… wat een leuk idee! Geeft het een beetje een vintage feel. ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 december 2015 22:29

Dit lijkt mijn beste vriendin wel! Zij heeft ook een bescheiden collectie met erg fijne producten. Leuk dat je het in een sigarendoosje bewaard!

[Beantwoorden]