H&M Cover-Up Concealer Alabaster

HM_cover-up_concealer_alabaster01

Bij de meeste make-upmerken kijk ik vaak niet eens naar de foundations en concealers. 9 van de 10 keer zijn ze toch te donker. Maar wanneer een make-upmerk nieuwe foundations en concealers heeft, wil ik er nog wel eens voorzichtig een blik op werpen. En soms word ik aangenaam verrast! Zoals begin deze week, toen ik de H&M Cover-Up Concealer in Alabaster tegen kwam.

HM_cover-up_concealer_alabaster02

HM_cover-up_concealer_alabaster03

Ik zag geen foundation in deze kleur, maar met de concealer had ik geluk. H&M heeft deze in heel veel kleuren! De kleur Alabaster is het allerlichtst. Ik heb twee foundations van Bobbi Brown, toevallig ook allebei in de kleur Alabaster. Daarom voelde ik eigenlijk meteen aan dat dit wel eens een goede lichte tint voor mij kon zijn.

H&M Cover-Up Concealer Alabaster € 5,99

HM_cover-up_concealer_alabaster04

HM_cover-up_concealer_alabaster05

De concealer is verpakt zoals de meeste concealers: in een tube, met een sponsapplicator. De vormgeving is heel simpel, maar dat vind ik eigenlijk wel mooi. Leuk ook dat de dop wit is, meestal is die zwart.

De concealer in Alabaster is heel licht, maar ook wel een beetje geel.

HM_cover-up_concealer_alabaster06

Het valt me toch erg mee hoe geel de concealer is! Hij is eigenlijk best wel neutraal van kleur en gaat ook helemaal niet vlekken. Dit is een goede kleur voor mij. Maar (er is helaas een maar…) wat me wel tegen viel is de dekking. Die is vrij licht. Voor erge pukkels of donkere wallen is het niet genoeg.

HM_cover-up_concealer_alabaster07

Full-face met de concealer, foundation, poeder en andere (gezichts)make-up

HM_cover-up_concealer_alabaster08

Op dagen zoals deze, heb ik aan foundation en de Cover-Up Concealer van H&M genoeg, maar ik weet dat wanneer ik toch wat slechter heb geslagen of meer roodheden/puistjes heb, ik een andere, beter dekkende concealer zal pakken. En dat vind ik jammer.

Het natuurlijke effect van deze luchtige concealer is wel erg mooi en ook is de kleur super licht. Maar ik gebruik concealer echt voor het grondig camoufleren van onzuiverheden en dat doet deze concealer voor mij helaas net niet genoeg.

H&M cosmetica is te koop bij geselecteerde H&M filialen en in de webshop.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 30 december 2015 | 52 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door jeapiebel op 30 december 2015 06:39

Wat leuk qua lichte kleur en klinkt als een goed product. Jammer van te lichte dekking. Zo te lezen is het wel iets voor mij.

[Beantwoorden]


Door Margot op 30 december 2015 06:47

Jammer dat de dekking nog niet perfect is, maar ik vind het resultaat er goed uit zien! Beter dan ik had verwacht eigenlijk!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 30 december 2015 07:10

De verpakking ziet er goed uit, wat een mooie cosmetica maakt H&M toch tegenwoordig! Fijn dat er nu ook een hele lichte kleur te koop is voor de lichte huidjes, ik denk dat veel meiden hier wat aan hebben. Toch jammer dat de dekking dan wat tegenvalt, hopelijk kan H&M daar nog wat in aanpassen in de toekomst :).

[Beantwoorden]


Door Anniek op 30 december 2015 07:11

Wat superfijn dat H&M zo’n lekkere budget lichte concealer heeft, goede ontdekking! Zeker in de winter, als alle huidjes nóg een tintje lichter zijn, is dit een fijne. Zelf heb ik niet zo last van puistjes, maar meer van donkere wallen. Ik ben dus wel benieuwd of ‘ie voor mij dekkend genoeg is!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 30 december 2015 07:47

Blijkt dan toch weer handig te zijn

[Beantwoorden]


Door Femke op 30 december 2015 07:59

Ik ben nog steeds op zoek naar een concealer die grondig kan camoufleren. Ik had ook niet verwacht dat deze concealer van H&M dat zou doen. Wel erg fijn dat de kleur zo licht is. Een vriendin van mij met een hele lichte huidskleur en die heeft dan ook altijd moeite met het vinden van een goede concealer en foundation. Ik ga deze review eens even doorsturen, zij is gek op dit soort concealers en heeft vaak niet zo veel dekking nodig.

[Beantwoorden]

romy antwoordt op 30 december 2015 om 16:41:

Die van catrice is ook erg fijn en licht.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 30 december 2015 08:50

Wat fijn dat de H&M nu ook een lichte concealer in het assortiment heeft. Jammer dat de dekking voor jou niet voldoende is. Zelf gebruik ik concealer puur voor een wat frissere/wakkere blik, maar ik heb verder geen onzuiverheden, dus ik denk dat ik deze ook eens een kans ga geven! Ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 december 2015 09:04

Jammer dat de dekking niet top is, maar ik vind het resultaat alsnog best mooi! Voor alleen een frissere blik lijkt dit product me wel wat!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 30 december 2015 09:40

Wow, zo te zien gaat je huid er ook op vooruit! Hij is veel minder rood/oneffen! On topic: de concealer vind ik erg geel, maar wanneer je jezelf hebt opgemaakt, ziet ‘ie er wel goed uit! Jammer van de dekking!

[Beantwoorden]


Door anna op 30 december 2015 09:45

Wat een mooi resultaat zeg! Ik vind de dekking eigenlijk wel goed hoor. Ik houd zelf ook niet van een mega dekking, dus misschien is het wel wat voor mij :-).

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 30 december 2015 09:49

Wat fijn dat H&M zo’n lichte kleur concealer heeft maar wat jammer van de dekking, ik hou zelf wel van een flinke dekking. :-)

[Beantwoorden]


Door Syl op 30 december 2015 09:56

Zo op de foto vind ik de dekking best mooi. Dus ik ga even swatchen in de winkel binnenkort.

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 30 december 2015 09:56

Ik vind het effect wel mooi hoor! Maar inderdaad, al heb je dagen met ergere wallen is dit niet genoeg.

[Beantwoorden]


Door Luna op 30 december 2015 09:59

Wauw mooie foto´s!!

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 december 2015 10:09

‘…dat wanneer ik toch wat slechter heb geslagen’
Geslagen moet denk geslapen zijn …hoop namelijk niet dat je op je ogen wordt geslagen :O

xxxxx

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 30 december 2015 10:10

Leuk dat hij lekker licht van kleur is

[Beantwoorden]


Door Lotte op 30 december 2015 10:16

Jammer dat de dekking niet helemaal top is! Ik vind ‘m er wel heel mooi uitzien verder. Fijn ook dat er zo’n lichte kleur is!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 december 2015 10:16

Ziet er mooi uit! Ik heb deze gisteren bijna gekocht in een andere kleur, maar had al een andere concealer gekocht en er is maar zoveel concealer die je kunt gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 30 december 2015 10:20

Fijn dat de H&M zo’n lichte concealer in hun assortiment heeft, dat kom je niet vaak tegen! Jammer van de ietwat matige dekking, maar hij is wel prima voor erbij denk ik!

[Beantwoorden]


Door femke op 30 december 2015 10:21

Vaak kijk ik wel eens even rond bij de make up van H&M maar heb er nog nooit iets van gekocht. Ik dacht steeds dat het echte rommel was. Misschien toch eens proberen dan. Liefs,

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 30 december 2015 10:34

Ik vind inderdaad ook dat een concealer heel dekkend moet zijn!

[Beantwoorden]


Door Irina op 30 december 2015 10:35

Jammer dat de dekking niet zo goed is. Verder ziet hij er top uit voor de lichte huid!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 30 december 2015 11:00

Jammer dat hij niet mega goed dekt. Ik heb weinig last van rood- en onzuiverheden dus wellicht dat de dekking voor mij goed genoeg is.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 30 december 2015 11:12

Jammer van de dekking. Hij zag er namelijk top uit qua kleur!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 december 2015 11:34

Hmmm, ziet er toch wel fijn uit! Ik zelf heb niet zoveel last van erge pukkels of bijv. wallen dus ik denk dat deze lichte concealer wel geschikt voor me is! :)

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 30 december 2015 11:58

Jammer dat hij niet zo goed dekt, deze kleur zou ook perfect zijn voor mijn huidskleur!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 30 december 2015 13:05

De kleur lijkt me ideaal voor mijn lichte huid. Jammer van de dekking. Ik heb vaak last van donkere kringen onder mijn ogen en dan is deze concealer daar waarschijnlijk niet geschikt voor.

[Beantwoorden]


Door Romy op 30 december 2015 13:20

Ziet er prima uit! Al vind ik veel producten van H&M niet zo..

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 december 2015 13:27

Ik vind hem best oké! Zelf gebruik ik nu die van collection! Die is onwijs fijn en heel erg licht.

[Beantwoorden]


Door Eva op 30 december 2015 13:48

Ziet er mij al bij al wel een fijne concealer uit, al vrees ik dat ik wel een iets dekkendere kan gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 december 2015 15:39

Hij ziet er zeker niet slecht uit, maar ik denk niet dat het genoeg is om mijn extreme wallen te bedekken.

[Beantwoorden]


Door Tine op 30 december 2015 16:31

Kan iemand mij vertellen of deze concealer lichter of donkerder is dan die ene lichte van Catrice, want die is voor mij helaas toch nog net te donker voor onder mijn ogen. Ik kan qua budget concealers alleen de cover&conceal van MUA gebruiken in de kleur fair, maar die is qua dekking ook niet geweldig.

[Beantwoorden]


Door romy op 30 december 2015 16:40

Oeh wel mooi hoor.

Heeft iemand de nieuwe makeup van de etos al geprobeerd? Ik zag echt een lichte foundation maar had net een nieuwe gekocht.

[Beantwoorden]


Door Jonna op 30 december 2015 18:28

Always good to know !

Krijgen we een video van de makeuplook in de foto ? Ziet er mooi uit, maar ik weet moet precies waarom ????

Kus

[Beantwoorden]

Jonna antwoordt op 30 december 2015 om 18:29:

niet*

[Beantwoorden]


Door isa op 30 december 2015 20:25

weet iemand misschien of de foudation of bb cream van de H&M goed is en wat voor substantie?
aangezien deze concealer best goed is .

kuss

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 30 december 2015 20:50

Jammer dat de dekking tegenvalt :( De kleur ziet er namelijk best goed uit!

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 30 december 2015 20:58

Niks mis mee! X

[Beantwoorden]


Door Andréa op 30 december 2015 21:16

Ah wat jammer, ik was juist zo benieuwd naar deze concealer.
x

[Beantwoorden]


Door Demi op 30 december 2015 21:38

Jammer van de dekking, al vind ik het effect op de foto’s wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 december 2015 22:50

jammer van de dekking, verder ziet hij er wel heel fijn uit :)

[Beantwoorden]


Door Jill op 31 december 2015 00:13

Ik vind hem een mooi effect geven! Hoewel het natuurlijk wel jammer is dat ie niet super goed dekt want daar gebruik ik hem ook meestal voor :(

[Beantwoorden]


Door Mandy op 31 december 2015 00:31

De kleur matcht goed! Zelf heb ik geen extreem lichte huid, maar ik kan me goed voorstellen hoe moeilijk het is om passende concealers en foundations te vinden. Jammer dat je de dekking niet voldoende vindt, ik vind het er juist wel mooi natuurlijk uitzien op de foto’s. Overigens staat er een klein typefoutje in je één na laatste alinea (“…wat slechter heb geslagen” moet denk ik “geslapen” zijn ;-) ) Ik dacht ik meld het even, hopelijk vind je dat niet erg!

[Beantwoorden]


Door Elma op 31 december 2015 10:34

wat ziet je huid er goed uit! :ja:

[Beantwoorden]


Door Kaylee op 31 december 2015 13:56

Er staat ‘geslagen’ ipv geslapen ;)
Hij ziet er wel goed uit voor dat prijsje.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 januari 2016 13:22

De kleur past erg goed bij je! Daarnaast vind ik op deze foto de dekking ook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 1 januari 2016 21:42

Jammer dat ie niet super goed dekt. Ik ben namelijk nog opzoek naar een budget lichte concealer. Misschien dat ik m toch ga proberen.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 2 januari 2016 14:46

Ik was al heel enthousiast om eindelijk iets te vinden die licht genoeg was van kleur tot ik las over de lichte dekking. Jammer dan, een concealer met een lichte dekking is voor mij geen echt concealer.
xx

[Beantwoorden]


Door Evi op 3 januari 2016 14:10

Hey Vera,
ik vind je huid er al mooi uitzien! Ik heb een vraagje; voor jou of jouw lezers. Ik heb zelf ook rosacea zoals jou en heb veel rode vlekjes als littekens (die al maanden, jaren niet weg gaan!). Kan ik hier zelf iets aan doen om ze min of meer weg te krijgen in plaats van ze enkel te camoufleren? Welke producten raad je aan? Een soort van peeling en dergelijke…?

[Beantwoorden]


Door Lala op 6 januari 2016 21:37

Wow, je huid is prachtig! Welke foundation heb je hier gebruikt?

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 januari 2016 14:25

Leuk om een H&M product te zien! Ik ontdekte laatste in de nieuwe flagshipstore dat ze een uitgebreid assortiment hebben (nogal laat, i know) en heb toen niet de tijd genomen om de producten goed te bekijken. Maar ziet er prima uit!

[Beantwoorden]