Lancome Sourcils Gel Waterproof

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_01

Links en rechts van me zag ik beautybloggers en vriendinnen aan de haal gaan met potjes gekleurde wenkbrauw gel. Ik wilde het ook zo graag gebruiken, maar was nog op zoek naar de juiste kleur. Dus toen ik in een groot Lancome pakket met producten om te reviewen, de Sourcils Gel Waterproof in Blonde tegen kwam, ging ik gelijk aan de slag.

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_02

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_03

Ik heb al wel eens een vergelijkbaar product van Anastasia gereviewd, maar de Dipbrow in Blonde bleek vrij warm van kleur en persoonlijk vind ik dat onnatuurlijk staan bij mijn haarkleur. Deze Sourcils Gel in Blonde van Lancome lijkt een stuk koeler. Voor de Sourcils Gel is een speciaal kwastje te koop, die review ik ook.

Lancome Sourcils Gel Waterproof 01 Blonde € 25,00
Lancome Pinceau Restructurant Sourcils € 20,00

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_04

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_05

De Lancome Sourcils Gel Waterproof is in 6 tinten te koop. Van ‘Blonde’ tot ‘Noir’. En waterproof! Dat maakt een product als dit extra fijn. Je wenkbrauwen zullen daarom niet aan het einde van de dag verdwenen zijn en kunnen zelfs tegen water.

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_06

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_07

Blonde is een vrij lichte, assige en matte tint. De textuur is romig en smeert makkelijk uit. Volgens Lancome zit er een ‘pareleffect’ in de Sourcils Gel, een effect wat moet zorgen voor een natuurlijke glans en tevens een fris en wakker effect. Die glans kan ik niet ontdekken, maar heel erg vind ik dat niet. Ik heb liever geen glans in mijn wenkbrauwen, hoe mooi de belofte van Lancome ook klinkt.

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_08

Bij dit wenkbrauwproduct hoort natuurlijk ook een penseel. Pinceau Restructurant Sourcils (ik hoop dat ik deze naam nooit hardop hoef uit te spreken), heeft aan de ene kant een borsteltje en aan de andere kant een kwastje.

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_09

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_10

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_11

Het borsteltje is niet zo heel bijzonder, maar het kwastje wel. Door deze driehoekige vorm kun je strakke lijnen zetten, maar ook lichter en subtieler te werk gaan en makkelijk inkleuren. Slim bedacht!

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_12

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_13

Het is even wennen, wenkbrauwen inkleuren met gel in plaats van poeder. Het lukt niet ook niet gelijk perfect, maar elke dag gaat het weer iets beter.

Ik was bang dat het effect al gauw hard zou zijn, maar dat blijkt gelukkig helemaal niet het geval. De kleur vind ik ook mooi. Wat lichter dan ik normaal gebruik, maar zeker niet te warm/oranje.

lancome_sourcils_gel_waterproof_blonde_14

Ik vind de Lancome Sourcils Gel Waterproof een fijn en goed wenkbrauwproduct. De kleur Blonde is voor mij mooi koel, het inkleuren gaat (met wat oefening) makkelijk en mijn wenkbrauwen zitten de hele dag perfect. Ook het penseel vind ik fijn werken en slim bedacht, hoewel je de Sourcils Gel ook prima met een eenvoudiger schuin afgesneden kwastje kunt aanbrengen.

Het enige waar ik toch nog een beetje over twijfel is de kleur. Ik combineer de Sourcils Gel nu met het wenkbrauwsetje van Catrice. En ik moet toegeven, die twee werken samen erg goed.

De cosmetica van Lancome is te koop bij de parfumerie.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 6 november 2015 | 75 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Sophie op 6 november 2015 06:11

Wauw wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt voor bij dit artikel! Licht staat je helemaal niet verkeerd maar begrijp dat, als je donker gewend bent, je dat stoort.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 6 november 2015 06:25

Ik was er wat sceptisch over toen je over een gel voor je wenkbrauwen begon, maar in tegenstelling is hij erg mooi! Fijn niet gelijk te opvallend aanbrengt. De kleur vind ik op de foto’s eigenlijk wel erg mooi! Ik gebruik zelf graag een vloeibare gel, dat werkt voor mij heel makkelijk maar ook dat zal een kwestie van gewenning zijn denk ik!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Syl op 6 november 2015 06:25

Ik denk dat de reden van twijfel komt, door wat je al tijden gewend bent. Als je altijd een koele donkere kleur gewend bent….
Ik vind deze tint heel mooi bij je staan.
Dit zou je echt vaker moeten doen.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 6 november 2015 06:29

Mooi! Anastasia heeft nu ook Taupe als DipBrow kleur, die is sowieso wat assiger.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 november 2015 om 10:42:

Dat hoorde ik al ja! Ben er nog niet aan toe gekomen daar naar te kijken. Ben wel benieuwd :ja:

[Beantwoorden]

Kelsey antwoordt op 6 november 2015 om 11:57:

Ik wilde dezelfde tip geven! Ik heb de BrowWiz en de wenkbrauwpoeder in Taupe van ABH. Zit geen warmte in én ze zien er niet vreemd/groenig uit (wat ik ook nog wel eens heb gezien??). Die poeder heeft 2 kleuren; een lichte en donkere. Ideaal. Lichte doe ik aan begin van mn wenkbrauw en de donkere midden/staart. De BrowWiz is fijn als je strakke lijnen wilt want dat potloodje is heel fijn (niet te dik). Je hoeft hem ook niet te slijpen ;)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 6 november 2015 06:36

Ik vind het resultaat erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 6 november 2015 06:39

Dit soort substanties zijn erg fijn! Je kunt daardoor erg mooie en strakke lijnen zetten, waardoor je brows er perfect uit zien. De kleur staat je in principe prima, maar ik kan me voorstellen dat een tintje donkerder je ook mooi zou staan :). Ik ben heel benieuwd of er een geschikte kleur voor mij bij zit!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 6 november 2015 06:58

Wat een fijn product lijkt me dit. Toen ik gel las, dacht ik nee. Dat kan gewoon niet mooi worden, veel te hard. Maar het is juist alles behalve hard. Wat een geinig kwastje is dat ook. Handig!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 november 2015 06:59

Ik vind het er mooi uit zien! Lijkt mij wel handig zo’n gel.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 6 november 2015 07:03

Ik vind de kleur juist echt perfect bij je passen! Het staat echt onwijs natuurlijk en de kleur is ook niet te warm. Topproduct!

[Beantwoorden]


Door Theinspirationblogger op 6 november 2015 07:17

Wat een mooi product! Wel een beetje een aparte kleur, maar je kunt het goed hebben.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 6 november 2015 07:46

Ik vind de kleur je wel erg mooi staan! Ik heb Dipbtow in Blonde trouwens ook eens geswatcht, maar ik had toen juist het idee dat ‘ie echt best wel heel erg assig is? Net zoals Taupe, maar dan nog wat lichter!

[Beantwoorden]


Door suzan op 6 november 2015 07:56

Ik vind dat de kleur prachtig staat bij je haarkleur! Heel erg natuurlijk waardoor je bijna niet ziet dat je je wenkbrauwen heb in gekleurd.

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 6 november 2015 08:04

Het lijkt me ook wennen met gel wenkbrauwen inkleuren. Ik heb het ook nog nooit gedaan. Gelukkig bij jou gaat iedere keer weer beter af. Ik sta ook niet bij stil over als je blond bent moet je ook goed kleur wenkbrauwen vinden wat bij je past. Wat logisch is.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 6 november 2015 08:10

Klinkt als een verrassend goed product. Ik gebruik zelf de Dipbrow van Anastasia en zou niet meer zonder kunnen.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 6 november 2015 08:15

Wauw, ik vind de kleur heel mooi staan bij je Vera. Inderdaad een fijne koele tint, en dat je wenkbrauwen door dit product wat lichter ogen vind ik heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 6 november 2015 08:20

Oh wow dat ziet er erg goed uit! Ga zeker een keer kijken voor een kleur voor mijn wenkbrauwen.
Ik gebruik nu altijd een gel (van de schoonheidssalon) en het anastasia brow-wiz potlood. Op de een of andere manier werk ik graag met twee producten voor mijn wenkbrauwen haha. Hier ben ik dan ook meestal het langst mee bezig van mijn hele make-up routine ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 november 2015 om 10:41:

Snap ik! Ik gebruik er ook af en toe nog een potloodje bij.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 6 november 2015 08:42

Wauw, ziet eruit als een goede kleur en dat kwastje is erg apart maar inderdaad wel slim bedacht. Ben erg benieuwd geworden naar deze gel!

[Beantwoorden]


Door Monique op 6 november 2015 08:50

Ik vind dit wel mooier! Staat natuurlijker

[Beantwoorden]


Door Sanne op 6 november 2015 08:59

Super mooi!

[Beantwoorden]


Door manon op 6 november 2015 09:00

Eigenlijk vind ik dit wel heel mooi staan! Echt niet te licht!

[Beantwoorden]


Door Jamey op 6 november 2015 09:06

:wow: Wat staat je dat goed! Helemaal de goede kleur

[Beantwoorden]


Door Willemse op 6 november 2015 09:08

Prachtig……
Eerlijk gezegt vind ik deze kleur wel mooier , zachter , staan dan die iets donkerdere uit andere reviews.
Ideaal dat het waterproof is.

[Beantwoorden]


Door Laura Steenks op 6 november 2015 09:08

Zoals hoe het hier op de foto’s overkomt vind ik het een hele mooie kleur bij jou. Zelf zou ik dit ook wel eens willen proberen zo’n gel. Op dit moment gebruik ik net als heel veel anderen die poeder van Catrice. ;)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 november 2015 09:25

Ik vind hem mooi staan bij je. Een geeft een heel natuurlijk effect en het maakt je gezicht wat zachter vanwege de wat zachtere kleur.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 6 november 2015 09:57

Wauw, het staat echt heel natuurlijk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Ashley op 6 november 2015 10:09

Wauw deze kleur staat je juist ontzettend goed en ik zou deze zeker aanhouden.
Ik weet niet wat het is maar er is “iets” aan de fullface foto (misschien toch je wenkbrauwen?) waardoor ik dit een van de mooiste foto’s vind van de afgelopen tijd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 november 2015 om 10:40:

Dankjewel!

[Beantwoorden]

Linda antwoordt op 6 november 2015 om 10:49:

Mee eens! Dat had ik ook meteen toen ik de foto zag.

[Beantwoorden]


Door Vera op 6 november 2015 10:17

Deze kleur staat je echt geweldig! Heel natuurlijk, wat zie je er mooi uit

[Beantwoorden]


Door Shaz op 6 november 2015 10:43

Ik vind dat deze kleur natuurlijker bij jou staan dan wat je normaal gesproken gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Linda op 6 november 2015 10:47

Ik zou niet twijfelen over de kleur want deze staat je echt super! Met de catrice set lijkt het zeker ook niet verkeerd hoor, maar dit staat natuurlijker en geeft je een zachtere, mooiere uitstraling.
Je hebt me zeker nieuwsgierig gemaakt ;)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 november 2015 10:53

Ik vind het heel erg mooi eruit zien!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 6 november 2015 10:55

Ik vind de kleur net wat beter zo, zachter in je gezicht :).
Je moet eens kijken bij M.A.C., sinds begin dit jaar is hun brow fluidline er ook in een hele lichte, assige kleur! :)

[Beantwoorden]


Door Sara op 6 november 2015 10:58

Ik vind deze kleur echt heel erg goed bij je staan. Het geeft een zachte uitstraling. Het kwastje ziet er echt bijzonder uit. Slim bedacht van Lancome om eens een totaal ander kwastje op de markt te brengen, al is de naam inderdaad wel echt een hele (ingewikkelde) mond vol, haha.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 6 november 2015 11:04

Supermooi! En het kwastje ziet er echt fantastisch uit!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 6 november 2015 11:09

Staat je heel goed! Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Emke op 6 november 2015 11:20

wat een mooi product! ik vind het erg mooi bij je wenkbrauwen staan.

[Beantwoorden]


Door Birgit Roobol op 6 november 2015 11:21

Wow, ik vind je wenkbrauwen echt mooi. Staat veel zachter. Heel mooi zo! X

[Beantwoorden]


Door Heleen op 6 november 2015 11:31

Ik vind het je echt heel mooi staan! Heel mooi natuurlijk!
Tip voor als je ooit Pinceau Restructurant Sourcils moet uitspreken: pensoo ruhstructuuran soersie :)

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 6 november 2015 11:33

Zoals velen gebruik ik altijd het kitje van Catrice en ik moet dan toch even wennen aan het idee van gel in mijn wenkbrauwen. Moest ik de juiste tint tegenkomen probeer ik het misschien wel eens, maar voorlopig blijft de wenkbrauwkit van Catrice mijn beste vriend.
xx

[Beantwoorden]


Door Joyce op 6 november 2015 11:52

Ik vind deze kleur je erg mooi staan Vera, heel natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Minke op 6 november 2015 11:59

Ik vind het effect super mooi!

[Beantwoorden]


Door Mattania op 6 november 2015 12:10

De kleur past echt goed bij je wenkbrauwen. Mooi effect (love)

[Beantwoorden]


Door Julia op 6 november 2015 12:16

Dat lijkt me een erg fijn product, het effect is echt super mooi! Deze wil ik zeker nog een keertje uit gaan proberen.

[Beantwoorden]


Door Marissa op 6 november 2015 12:37

Ik vind het product er erg mooi uit zien en ook een mooie kleur. Ik vind dat borsteltje alleen een beetje raar. Geef mij maar een normaal wenkbrauwborsteltje.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 6 november 2015 12:51

Ik vind het resultaat echt heel mooi zo!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 6 november 2015 13:04

Heel mooi Vera!
Vooral omdat het minimalistisch is en niet een dikke getekende wenkbrauw.

Ik ben er fan van ^^)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 6 november 2015 13:08

Ik vind het resultaat erg mooi en natuurlijk (love)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 6 november 2015 13:32

Hmm! Ik vind het niet super mooi!

[Beantwoorden]


Door Forever Health & Beauty op 6 november 2015 14:07

Ik vind het resultaat erg mooi! Het staat je goed en het oogt heel natuurlijk.
Ik heb zelf nooit gel geprobeerd en lijkt me ook erg lasting aanbrengen, zelf gebruik ik eigenlijk altijd poeder.

[Beantwoorden]


Door Mieke op 6 november 2015 14:12

Ik vind het je goed staar! De kleur past precies bij je, en het kwastje lijkt me ideaal werken!

[Beantwoorden]


Door Manon op 6 november 2015 14:26

Dat ziet er heel natuurlijk uit

[Beantwoorden]


Door Bianca op 6 november 2015 14:40

Ziet er heel natuurlijk uit, die kleur laat je op een of andere manier stralen :)

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 6 november 2015 15:40

Ziet er echt super uit! Staat ook heel zacht bij je.

Wat ik er eigenlijk niet meer uit kon halen. Is of hij wel echt waterproof is?

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 6 november 2015 16:22

Ik vind de kleur erg mooi bij jou hoor!

[Beantwoorden]


Door Margot op 6 november 2015 16:45

Wat een mooi resultaat! De substantie lijkt me ook even wennen, maar ook wel weer fijn.

[Beantwoorden]


Door Yara op 6 november 2015 17:41

Wow! Om eerlijk te zijn vind ik dit effect veel mooier dan bij je catrice setje! Zeker vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Noor op 6 november 2015 18:23

Ooh wat staat deze kleur je goed! Echt perfect! Je hele gezicht lijkt er ook een beetje van te veranderen, waardoor ik de full face foto misschien wel de mooiste foto van de afgelopen tijd vind. Kan me voorstellen dat het even wennen is, maar ik hoop echt dat je dit blijft gebruiken want het staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 6 november 2015 20:35

Wauw ik vind hem je zo mooi staan ;-) xxxxxx

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 november 2015 22:28

Ik vind het echt heel mooi staan, perfecte kleur! Het lijkt mij een fijn product.

[Beantwoorden]


Door Andréa op 6 november 2015 23:32

Ik vind de kleur je erg goed staan! Het kwastje vind ik er heel grappig uitzien, best slim bedacht!
x

[Beantwoorden]


Door Amelie op 7 november 2015 22:52

Echt super mooi! Strak maar toch natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 8 november 2015 19:10

WAAAAAUUUUUWWW!!!! Zo mooooooi

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 8 november 2015 20:49

Wauw, ik vind het effect echt heel erg mooi. Ik gebruik altijd een wenkbrauwpotlood maar ben nu eigenlijk ook best nieuwsgierig naar invullen met poeder. Dat oogt mooi zacht.

[Beantwoorden]

Priscilla antwoordt op 8 november 2015 om 20:51:

invullen met gel bedoel ik natuurlijk. :X

[Beantwoorden]


Door Eline op 10 november 2015 11:51

Ik vind het wel geslaagd! Mijn wenkbrauwen zijn bijna onzichtbaar omdat ik maar weinig haartjes heb, dus ik vind het fijn om ze in te kleuren. Een potloodje gaat bij mij als noob met weinig tijd altijd fout, dus poeder is veel veiliger. Ik heb de combo satin brow van Maybeline en de poeder van Etos geprobeerd… beide een aparte kleur. Dit ziet er een stuk beter uit en de lichte kleur maar het voor mij alleen maar ‘veilig om te oefenen’.

[Beantwoorden]


Door Jolet op 11 november 2015 16:05

Zoiets zoek ik al eeuwen, maar vind het steeds te prijzen. Ik wacht nog steeds op een goedkope variant van zo’n gel.

[Beantwoorden]


Door Coby op 15 november 2015 17:35

Super mooi! Heel internet afgezocht maar kan nergens vinden waar hij tekoop is! :(

[Beantwoorden]

iris antwoordt op 1 december 2015 om 23:18:

Ik heb precies hetzelfde :( Weet iemand wanneer deze te koop zal zijn en waaar? Ik heb nu de dipbrow van Anastasia BH maar hij is net iets te warm. Was redelijk prijzig dus als ik er nog een koop dan graag iets goedkoper en deze is toch al 10 euro goedkoper dan Anastasia..

[Beantwoorden]


Door Marianne op 17 december 2015 20:58

Waar is deze te koop? Ik ben al alle bekende parfumeriezaken af geweest, maar nog niet kunnen vinden helaas.

[Beantwoorden]

Lon antwoordt op 18 december 2015 om 19:57:

Ik ben ook al heel lang op zoek, nergens te krijgen en de medewerksters hebben er ook nog nooit van gehoord. Mijn moeder wil graag wenkbrauw make up voor kerst en dit lijkt me een mooi product om te geven. Maar dan moet ik het wel ergens kunnen kopen haha

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 13 februari 2016 20:11

Dit product is alleen bij De Bijenkorf te koop, misschien handig om even te vermelden? Ik kon hem ook nergens vinden en in de winkels stond men mij aan te kijken van ‘waar heb je het over’, maar één dame wist mij te vertellen dat het exclusief bij De Bij verkocht wordt. Nu nog even puzzelen of de juiste kleur erbij zit, Blonde maakte mijn wenkbrauwen groenig (geen gezicht), dus ga ik nu Taupe proberen.

[Beantwoorden]