‘Gewoon niet’ TAG

gewoon_niet_TAG01

Ik zag een paar jaar oude video van Teske voorbij komen op YouTube waarin zij de ‘Gewoon niet’ TAG deed. Ik vond hem wel leuk en besloot hem over te nemen! Wat vind ik allemaal ‘gewoon niet’?

Eten

Alles met bonen. Ik houd gewoon echt niet van bonen. Bruine bonen, witte bonen, sperziebonen… Brrr. Geen bonen in mijn eten aub!

Muziek

Ben ik net lekker met Lil’ Wayne aan het meerappen, wordt de helft van de tekst gecensureerd… Neeeee! Ik snap het wel, al dat gescheld is natuurlijk ook niet goed, maar geef me dan in ieder geval de keuze om naar de versie (gecensureerd of niet) te luisteren die ik wil. VEVO uploadt de clips op YouTube vaak gecensureerd en dat vind ik bij artiesten als Lil’ Wayne – waarvan je weet dat die veel scheldt – maar stom.

Kleding

Te bloot, te kort. Gisteren keek ik in de webshop van H&M om te concluderen dat alle jurkjes die er leuk uitzagen veel te kort waren. Net-over-je-bil-kort, terwijl ik ze net-boven-mijn-knie wil. En alle tops lijken tegenwoordig ook maar cropped.

Geuren

Mosselen vind ik zo ontzettend erg stinken! Vroeger aten mijn ouders wel eens mosselen en dan rook het hele huis er naar. Als ik eraan denk ruik ik het nog, haha.

gewoon_niet_TAG02

Seizoen

De herfst is absoluut een mooi seizoen, maar ook een erg somber en regenachtig seizoen. Het bos ziet er nu prachtig uit, maar als ik naar buiten kijk en die donkere lucht zie, kan ik niet wachten tot er weer eens een zonnetje doorbreekt.

Zoetigheid

Ik ben dol op zoet, dus deze vind ik moeilijk. Als ik echt moet kiezen, dan is kokos voor mij een ‘gewoon niet’. Ik vind vooral de geur en de textuur ervan niet zo lekker.

YouTube

Click-baiting met valse titels en/of thumbnails vind ik een afknapper. Dus bijvoorbeeld je video een hele sappige titel geven, zodat iedereen gaat klikken, terwijl de video daar helemaal niet over gaat. Een van mijn favoriete YouTubers, Shane Dawson, doet dat nogal veel en daarom kijk ik zijn video’s nauwelijks nog. Ik wil graag weten wat ik kan verwachten als ik een video aanklik. Ik snap heus wel dat je je video aantrekkelijk moet maken, maar kan ook op een enigszins eerlijke manier.

McDonald’s

Wat ik echt stom vind aan de Franse McDonalds is dat ze geen milkshakes verkopen. Hoe kan je als McDonalds nou geen milkshake op het menu hebben?! En van de Nederlandse McDonalds vind ik het stom dat de bananen milkshake niet vast in het assortiment zit. Die is juist zo lekker!

gewoon_niet_TAG03

Personen

Snel oordelen zonder dat je iemand eerst beter leert kennen. Oordelen doen we allemaal van nature, maar het ligt eraan wat je er daarna mee doet. Kijk je met een open blik verder? Of spreek je je eerste oordeel gelijk uit?

Bekend persoon

Ik ken die bekende personen niet echt, dus vind ik het niet eerlijk om hier te zeggen dat ik iemand niet mag.

Party

Toen ik nog veel uit ging, vond ik het vervelend hoeveel mannen zomaar ongevraagd in je billen knijpen. Daar kon ik echt boos om worden. Je gaat niet zomaar ongevraagd aan het lichaam van iemand zitten die je niet kent, dat recht heb je niet.

Ouders

Ik ben super blij met mijn lieve ouders. Natuurlijk hebben we ook wel eens discussies of zijn we het niet eens met elkaar, maar we praten veel en daarom komt het eigenlijk altijd weer goed. <3 Dit was de 'gewoon niet' TAG!

Wat vind jij nou een echte ‘gewoon niet’?

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 13 november 2015 | 34 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Eline op 13 november 2015 15:04

Ik ben ook echt helemaal niet dol op bonen. De hele substantie is niet lekker, hihi. Wat leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 november 2015 15:08

Leuke tag en leuk ingevuld. En eens met mannen die ongevraagd aan je zitten of je lastig vallen. Dat kan gewoon echt niet.

[Beantwoorden]


Door Julia op 13 november 2015 15:08

Super leuke tag, er zitten heel veel herkenbare dingen tussen!

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 november 2015 15:10

Ik vind dit een hele leuke tag! Vooral alles wat je over kleding en het seizoen schrijft herken ik helemaal!

[Beantwoorden]


Door Leanne | Miss Nagellak op 13 november 2015 15:19

Leuke en herkenbare antwoorden heb je gegeven!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 13 november 2015 15:29

Ugh, kokos! De geur vind ik heerlijk, maar zodra het in voedsel zit hoef ik het écht niet. Dat van feestjes herken ik ook, ja. En ik vind het echt cool van je dat je niks lulligs gaat zeggen over een bekend persoon, omdat je diegene niet kent. Je bent een topper.

Liefs ♥

[Beantwoorden]


Door Manon op 13 november 2015 15:35

Leuke Tag die heb ik niet vaak voorbij zien komen!

[Beantwoorden]


Door chantal op 13 november 2015 16:12

Dit vind ik altijd een erg leuke tag! Maar bonen zijn best wel lekker. Misschien eet je ze gewoon altijd niet op een lekkere manier? Sperziebonen zijn op zichzelf niet lekker, maar met satesaus of chilisaus smaken ze echt heerlijk. En goede pittige chili con carne is zo lekker!

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 13 november 2015 16:20

Ik ga hem meteen even tussen mn concepten zetten! Super leuke tag!

[Beantwoorden]


Door isabel op 13 november 2015 16:31

Haha dat heb ik dus ook met kokos. Alle koekjes op aarde zijn lekker, zo lang er maar geen kokos in zit. :p

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 13 november 2015 16:37

Hele leuke TAG is dit, je hebt hem ook heel leuk ingevuld. Ben van plan hem zelf ook eens in te vullen voor mijn blog!

[Beantwoorden]


Door Ltbm op 13 november 2015 16:51

Leuke tag.
Ik lust wl kokos maar vind juist de geur in beautystuf enzo weer heel vies haha.
Bonen lust ik ook. En wat betreft de gecensureerde liedjes ben ik het met je ens. Erg jammer dat ik niet zelf kan bepalem of ik het wil hore.
Wat betreft kleding,….die rookworst trui vind ik dus echt gewoon niet :O :nod: . Zeg maar gerust verschrikkelijk. Sorry :-(
Maar ieder zijn ding natujrlijk.
Leuke tag, mag je vaker doen. Zijn altijd erg leuk om te lezen.

[Beantwoorden]


Door Jill op 13 november 2015 16:55

Goed nieuws voor de bananen milkshake lovers! de bananen milkshake is (tijdelijk) Terug! YESSS ( toevallig deze week gezien bij de Mc)

xx

[Beantwoorden]


Door Natascha op 13 november 2015 17:23

Ja!!!! Irritant die te korte jurkjes en te korte tops. Ik moest onlangs lachen toen ik in de H&M was omdat ik eens een lakker basic shirt met lange mouwen heb gevonden van een normale lengte. Nu was het een uniek fashion item, een paar jaar geleden lagen die nog bij de basics :D grappig eigenlijk. De te korte jurkjes zijn wel goed voor dames die wat kleiner zijn natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Margot op 13 november 2015 17:57

Leuke tag! De kortere jurkjes van de H&M zijn bij mij altijd eerder lange tops helaas.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 13 november 2015 18:14

Omg ja, dat van mannen die ongevraagd aan je lichaam komen :p

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 13 november 2015 18:30

Super leuke tag! Een deel van je antwoorden zijn heel herkenbaar, ik háát bonen!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 november 2015 18:48

Leuke tag zeg ! Die bananenmilkshake is echt de lekkerste

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 13 november 2015 19:05

Ik heb precies hetzelfde met bonen. Ik vind ze ook echt niet lekker. Leuke tag is dit ^^)

[Beantwoorden]


Door Christi op 13 november 2015 19:26

Leuk geschreven! Zelf vind ik bonen juist heeel lekker. :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 november 2015 20:02

Echt een hele leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Maureen Stegeman op 13 november 2015 21:47

Leuke tag zeg!

[Beantwoorden]


Door Lousaa op 13 november 2015 23:01

Hmmm bonen! Juist superfijn voedsel. Voedzaam en veelzijdig.

Voor mij zijn gewoon nietjes: aanstellerige vrouwen met allerlei geleuter over hun onzekerheden. Qua geuren: kokoswax (juk ) en oud vet in de frituur. Qua eten: smeerworst, fruits de mer uit blik, koetjesrepen, koffiemelk, bloemkool…

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 november 2015 00:29

Ik ben het helemaal met je eens wat betreft de kleding! Te grote armgaten waardoor je een stukje bloot van je romp ziet, vind ik ook “gewoon niet”!

[Beantwoorden]


Door naomi op 14 november 2015 11:08

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 14 november 2015 11:36

Een leuke tag met toffe antwoorden! Altijd leuk om iets meer over je te leren.
xx

[Beantwoorden]


Door Marit op 14 november 2015 18:48

OMG die trui, waar komt ie vandaan, super leuk!!!

[Beantwoorden]

isabel antwoordt op 23 november 2015 om 19:54:

die trui is van hema maar hij is nog niet te koop :-(

[Beantwoorden]


Door Mariska op 14 november 2015 20:36

Leuk om te lezen! Mijn gewoon niet ding is kokos! Dat vind ik zo vies… als ik Malibu bijvoorbeeld.. iel

[Beantwoorden]


Door anna op 14 november 2015 20:38

Leuk om te lezen! Ik houd alleen niet van bruine bonen, haha. Herkenbaar artikel, dat met die misleidende titels zie ik ook vaak!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 15 november 2015 20:07

Heel leuk om jouw antwoorden op deze tag te lezen!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 20 november 2015 09:46

Alles met bonen. Ik houd gewoon echt niet van bonen. Bruine bonen, witte bonen, sperziebonen… Brrr. Geen bonen in mijn eten aub!
= ZOOOO HERKENBAAR!! :eww:

[Beantwoorden]


Door Ilse op 26 november 2015 14:05

Grappig artikel. Ik vind kokos ook echt niet lekker, bah, en Bounty repen zijn nog viezer. Wat daarin zit lijkt bijna op rijst :boo: :boo:

Tussen haakjes, ik vind je sweater echt leuk! Waar heb je hem vandaan?

[Beantwoorden]


Door carmen op 29 november 2015 22:36

Bananen milkshakes moeten vast in het assortiment, je hebt helemaal gelijk! Eindelijk iemand die het zegt!

[Beantwoorden]