Likes/dislikes september ’15

De maand is pas echt afgelopen als ik mijn likes/dislikes heb gedaan. Ik heb veel gereviewd in september en dus zijn er ook weer veel likes… en dislikes. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 4 oktober 2015 | 35 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Akosua op 4 oktober 2015 07:33

Leuke video! Ik was al op zoek gegaan naar de Miss Sporty lipsticks, ik kon ze helaas nog niet vinden. Dus ik moet nog maar even geduldig afwachten.

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 oktober 2015 07:34

Ik heb ook een hele bleke huid, maar heel veel zeggen altijd wow wat heb je een mooie blush op. Ik ben er wel blij mee met de builen van essence. Ik wil de nakend palette trouwens ook erg graag

[Beantwoorden]


Door Grim&Glam op 4 oktober 2015 07:54

Leuk filmpje. Het nieuwe naked palette ziet er zeker mooi uit, maar ik heb het idee dat als je naked 1 en 2 al hebt, je deze niet echt nodig hebt.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 4 oktober 2015 08:38

De Miss Sporty lipsticks klinken heel goed, zeker voor die prijs! Sommige Etos filialen zijn er snel bij met nieuwe collecties, maar bij de wat kleinere filialen merk ik dat ze soms wat trager zijn met aanvullen ;). Ik ben trouwens enorm blij met de Miss Sporty liquid concealer die je een tijdje terug reviewde, wat een budget ontdekking!

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 oktober 2015 09:02

Wat grappig, bij de palette van MakeUp Revolution kun je inderdaad al zien dat die ene kleur je favoriete kleur is :-)! Jammer dat de palettes van Essene en Catrice zso tegenvallen!

[Beantwoorden]


Door Marthe |Normal Beauty op 4 oktober 2015 09:14

Die droogshampoo van Herbal Essences was ook mijn favoriet, tot ik na een tijdje dat zelfde probleem kreeg als jij beschreef met die van Aussie. Je voelt dat er nog heel veel vloeistof in zit, maar de sprayer werkt gewoon niet meer. Dit had ik ook van nog iemand anders gehoord. Hoop dat het bij jou niet gebeurt! XX

[Beantwoorden]


Door Margot op 4 oktober 2015 09:31

Ik ga binnenkort eens kijken naar die lipsticks van Miss Sporty!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 4 oktober 2015 09:44

Oehlala, ik ben vooral ontzettend benieuwd naar het Naked Smokey palette. Ik vind alle Naked paletten altijd zo fijn, en deze mag echt niet ontbreken in mijn stash! De droogshampoo van Herbal klinkt echt fijn, die ga ik ook een keer proberen als mijn huidige op is! Weer genoeg mooie items op mijn wishlist te zetten dus <3

[Beantwoorden]


Door Esmee op 4 oktober 2015 09:46

Vera ik vind je zo leuk! Zo enthousiast en vrolijk! Het Naked Smoky palette trekt mijn aandacht terwijl ik weet dat ik zulk soort kleuren bijna nooit draag… De Miss Sporty lipsticks vind ik ook mooi, ik ga eens kijken waar ik dit merk in mijn stad kan vinden!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 4 oktober 2015 09:48

leuk! Zonde van Catrice en Essence. Ik heb de laatste tijd ook heel erg het gevoel dat de kwaliteit steeds minder wordt.. :( Die droogshampoo lijkt mij heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 oktober 2015 09:53

Ja vind het nog steeds jammer dat de essence producten niet zo goed zijn.. hopelijk komen ze snel met een goede kwaliteit lijn :)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 4 oktober 2015 10:33

Het Naked Smoky palette is zo mooi! Ik had deze al gespot in de Sephora, ben er meteen voor gaan sparen haha

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 4 oktober 2015 10:36

Door jou ben ik helemaal overtuigd van de smoking eyes Naked palette. Happiness is see your smile het ziet er inderdaad qua uiterlijk goed uit maar ik had al vermoeden dat het geen goede palette is. Miss sporty lipstick houd ik in de gaten.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 4 oktober 2015 10:54

Leuke video weer! Ik ben wel benieuwd geworden naar de lipproducten en het naked palette is natuurlijk ook prachtig!

[Beantwoorden]


Door horseslover op 4 oktober 2015 10:55

leuk ik heb hem heel vaak bekeken :wave: ^^) ^^) :ja:

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 4 oktober 2015 10:57

Het Naked “4”palette ziet er inderdaad echt prachtig uit! En de droogshampoo van Herbal Essences wil ik ook al lang eens proberen =D

[Beantwoorden]


Door Merel Peereboom op 4 oktober 2015 11:12

zo jammer dat als essence of catrice een design uiterlijk maken, de kwaliteit zo tegenvalt. Hetzelfde was toen ook het geval met die bruidscollectie waarvan de inhoud prut was maar de verpakking zo leuk

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 oktober 2015 11:39

Die droogshampoo heb ik ook gekocht en ga ik aan beginnen zodra mijn huidige op is. Verder is het Naked Smokey idd een prachtig palette. Van de prachtige vormgeving tot de niet geheel standaard kleurkeuze, yep ik ben er heel blij mee dat ik hem toch heb meegenomen op vakantie.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 4 oktober 2015 11:50

Leuke video weer Vera!
Ik ben benieuwd naar de miss sporty lipsticks.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 oktober 2015 12:02

Oehh dat revolution palette! Wat een beauty

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 4 oktober 2015 12:57

Leuke video! Ik vind vooral het Naked Smoky palette er wel erg mooi uit zien en die droogshampoo van Herbal Essences moet ik ook maar eens gaan proberen als ik mijn voorraadje Batiste droogshampoo’s op heb :)

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 4 oktober 2015 13:10

Die lipsticks van Miss Sporty ben ik heel nieuwsgierig naar!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 oktober 2015 13:23

Leuke video! Ik heb van de afgelopen tijd juist heel veel likes!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 4 oktober 2015 14:01

Dat Naked palette ziet er echt top uit, jammer dat ze zo duur zijn!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 4 oktober 2015 18:01

Ah het naked smokey palette ziet er inderdaad zó mooi uit! Die zou ik nog wel willen hebben ^^) Inderdaad zo jammer dat die Essence collectie zo tegenviel, het zag er zo leuk uit maar de kwaliteit.. zo jammer!

[Beantwoorden]


Door mamasruntheworld op 4 oktober 2015 19:25

Het naked palet ziet er zo mooi uit! Ik vind het alleen zonde van het geld, er zijn tegenwoordig zoveel kwalitatief goede budgetmerken dat ik liever daar iets van koop. Maar als t kan; waarom niet! UD is een mooi merk.

[Beantwoorden]


Door Stasja op 4 oktober 2015 19:56

Liefde voor het Naked Smokey palette! :yes: Ik heb het nog niet maar het staat heel hoog bovenaan mijn verlanglijstje.

[Beantwoorden]


Door Isabella op 4 oktober 2015 20:07

Hey Vera,
Ik ben je nu een tijdje aan het volgen. Je blogposts zijn echt heel goed en je hebt een fijne stem om naar te luisteren. Ik vroeg me af hoe je het doet en volhoud want ik heb het zelf wel eens geprobeerd (wel met school erbij) maar ik hield het niet vol en er waren niet veel bezoekers. Ik heb bewondering voor je website hij is namelijk erg mooi, gebruiksvriendelijk en heel kalm. Verder heb je echt een goede smaak qua make up, kleding en accessoires. Wat ik heel grappig vind is dat ik helemaal fan van tassen ben en jij dus ook tenminste dat dacht ik na je designertassencollectievideo (nieuw woord gemaakt!) gezien te hebben! Dit is wat ik even kwijt wilde en verder nog heel veel succes met bloggen!
Groetjes Isabella! <3 <3

[Beantwoorden]


Door Estrella op 4 oktober 2015 20:19

Leuke video! Ik ben benieuwd naar die Herbal Essences droogshampoo! Dankzij jou heb ik die van Aussie gekocht en daar ben ik wel erg tevreden over!

[Beantwoorden]


Door Syl op 4 oktober 2015 20:37

Ik ben zo benieuwd naar de Miss Sporty lipsticks. Ik heb geloof ik al 10 jaar niets meer van dat merk gekocht, maar voor die lipstick wil ik zeker weer eend een poging wagen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 oktober 2015 08:38

Hele leuke video! Ik vind de Miss Sporty lipsticks er echt zo goed uitzien!

[Beantwoorden]


Door Lucindainwonderland op 5 oktober 2015 21:47

Vind het oprecht jammer dat Essence en Catrice weer een beetje lopen te klieren met de kwaliteit… ze gingen zo goed…. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Amy op 5 oktober 2015 22:17

Leuk! Heb naar aanleiding van je review de Rebel besteld van die LA Girl lipsticks, ben super benieuwd! Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 oktober 2015 17:16

Ik vind het smoked naked palette ook het mooist wauw! Heb hem helaas nog niet in mijn bezit maar dat komt hopelijk nog.

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 17 oktober 2015 12:18

Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de lipsticks van Miss Sporty. Ik heb eigenlijk ook nog nooit echt goed gekeken naar dat merk.

[Beantwoorden]