Ari by Ariana Grande

ariana_grande_ari_parfum01

Het is alweer even geleden dat ik over een celebrity geur schreef, maar met de lancering van Ariana Grande’s eerste parfum Ari, is er weer een nieuwe celebrity parfum bijgekomen! De flacon ziet er fantastisch uit en ook de geurnoten zoals framboos en marshmallow klinken heel aantrekkelijk.

ariana_grande_ari_parfum06

ariana_grande_ari_parfum03

Toen ik de flacon uit de verpakking haalde wist ik het meteen: dit is precies Ariana Grande. Lief, glamorous en een beetje sexy. De enorme pluizige bol die aan de flacon hangt (en eraf gehaald kan worden om bijvoorbeeld als sleutelhanger te gebruiken) is schattig, maar heeft toch ook wel iets Playboy bunny-achtigs. Het geslepen glas heeft de vorm van een stervormige diamant en de vloestof in de flacon is perzikkleurig.

Ari by Ariana Grande 30 ml € 29,95
Ari by Ariana Grande 50 ml € 39,95

ariana_grande_ari_parfum04

ariana_grande_ari_parfum02

Ari belooft flirterig, sprankelend en energiek te zijn. De geur moet een weerspiegeling zijn van Ariana Grande’s persoonlijkheid.

Topnoten: peer, roze grapefruit, framboos
Hartnoten: musket, rozen, vanille orchidee
Basisnoten: marshmallow, muskus, blonde houtsoorten

De noten in het parfum vind ik fantastisch. Peer, roze grapefruit, framboos, vanille orchidee, MARSHMALLOW! Ze maken de geur zoet en met een fruitig randje. Het is echt een meisjesgeur.

ariana_grande_ari_parfum05

Ari by Ariana Grande is een Eau de Parfum en is daarom best sterk. Je hoeft niet veel te gebruiken om naar een mix van peer en marshmallows te ruiken. Ook blijft de geur goed hangen. Zo’n 6 tot 8 uur lang.

Hoewel de geur van Ari by Ariana Grande me persoonlijk iets te zoet is, moet ik zeggen dat ik het wel een super goed en leuk parfum vind. De geur, de flacon, alles past perfect bij Ariana Grande. Ik denk dat dit een perfect kado is voor fans van de zangeres.

Ari by Ariana Grande is exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Twitter Facebook
Categorie: Celeb's Parfum | 3 oktober 2015 | 80 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Grim&Glam op 3 oktober 2015 06:28

Klinkt nou als echt een parfum voor mij. Ben dol op zoete geurtjes! Zware bloemengeuren zijn dan weer niks voor mij. Misschien deze een kans geven!

[Beantwoorden]

vera antwoordt op 16 november 2015 om 19:52:

en wauw, echt een aanrader, hij is zoo lekker (love)

[Beantwoorden]

amber antwoordt op 8 december 2015 om 11:59:

ja zeker ik vind hem heerlijk ik was blij toen hij uitkwam :wow: (love)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 3 oktober 2015 06:38

Ik heb helemaal niks met Ariane Grande en de geur lijkt mij wat te zoet. Dus deze wordt het niet voor mij.

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 13 december 2015 om 19:17:

Ariana grande*

[Beantwoorden]


Door Emma op 3 oktober 2015 07:01

Ik vind parfum lastig te beoordelen als je hem niet kan ruiken. Ik ben benieuwd, een aparte geur is het wel! Ik ga er in ieder geval even aan ruiken.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 3 oktober 2015 07:41

Ik weet niet of dit een geur voor mij, want meestal ben ik niet zo van de zoete geurtjes. Maar ik ben nu toch wel nieuwsgierig geworden, want: marshmallows!? Ook een heel mooi flacon!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 3 oktober 2015 08:03

De flacon doet me wel een beetje denken aan Flowerbomb! Ik denk dat deze geur voor mij iets te zoet en meisjesachtig zal zijn, maar het is natuurlijk een geweldig cadeau voor Ariane Grande fans :).

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 oktober 2015 08:27

Het ziet er wel lekker speels uit, zeker iets wat leuk is voor ook wat jongere meiden denk ik!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 3 oktober 2015 08:51

Ik vind Ariana Grande zelf wel leuk, geweldige zangeres, maar ik denk toch ook dat deze geur voor mij te zoet zal zijn. :-)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 3 oktober 2015 09:27

Oehlala, een parfum met met marshmallows?! Dat klinkt echt hemels <3 Ik vind de flacon ook echt te schattig voor woorden! Ben heel benieuwd naar de geur, snel een keertje ruiken!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 3 oktober 2015 09:44

De flacon vind ik er leuk uitzien, maar de geur klinkt mij wat te zoet en iets te meisjesachtig voor mij. Tot nu toe vind ik eigenlijk de meeste parfums van sterren niet zo mijn smaak, op die van Katy Perry en Christina Aguilera na; dat vind ik leuke parfums in het wat goedkopere segment en ideaal om af te wisselen met mijn duurdere parfums en VS body splashes :)

[Beantwoorden]

Jihane antwoordt op 6 december 2015 om 23:14:

Ik ben dertien jaar en ik heb de geur ook ik vindt het een zoet geurtje het is wek echt een geur voor wat jongere meisje s de het piefje wat er aan zit is soms wel vervelend maar verder is het helemaal te gek

[Beantwoorden]


Door Isabella op 3 oktober 2015 09:46

Ah, die noten klinken allemaal wel heel zoet… Maar het lijkt me wel heel lekker ruiken! Ik ben zeker fan van Ariana, dus deze staat sowieso al op mijn wishlist. Haha!

[Beantwoorden]


Door manon op 3 oktober 2015 10:08

Deze geur lijkt me eigenlijk niks voor mij! Maar als ik hem tegenkom ga ik misschien wel even ruiken, ben wel benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 3 oktober 2015 10:18

Ik denk niet dat de geur voor mij geschikt is. Maar ik denk dat mijn 13-jarige nichtje hier heel vrolijk van wordt.

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 oktober 2015 10:38

Ik denk dat hij voor mij ook iets te zoet is, geen idee waarom ik dat denk. Ik vind de flacon leuk, alleen dat fluffige witte ding vind ik wat overdreven groot,.. Wel weet ik dat mijn nichtje (groot Ariana Grande fan ;-) ) de fles en geur he-le-maal geweldig vindt, schattig haha!

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 3 oktober 2015 11:07

Die flacon ziet er wel heel erg mooi uit, maar de geur is denk ik niet echt mijn ding.

[Beantwoorden]


Door Evita / Fashion meets Beauty op 3 oktober 2015 11:17

De geur klinkt mij te zoet maar de flacon vind ik erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Sara op 3 oktober 2015 11:26

Fijne review heb je geschreven. Heel beschrijvend doordat ik bijna denk te weten hoe de geur zou ruiken. Leuk gedaan Vera!

[Beantwoorden]


Door Margot op 3 oktober 2015 11:45

Wat grappig dat marshmallow één van de noten is! Het flesje vind ik in elk geval erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 3 oktober 2015 11:46

Ben geen Ariana fan, dus ’t parfum spreekt me niet direct aan.

[Beantwoorden]


Door Sylvie - streetstylewoman op 3 oktober 2015 11:47

Heel mooi flacon! Ondanks dat ik geen fan ben lijkt het me wel een lekker luchtje..

http://www.streetstylewoman.wordpress.com

[Beantwoorden]


Door Anna op 3 oktober 2015 12:35

Lijkt me een lekkere geur! Ik bedoel maar Marshmallow!!!! Ga ik dus binnenkort nog even ruiken :) Veel Liefs

[Beantwoorden]


Door Sofie katelijne op 3 oktober 2015 12:56

De flacon ziet er wat mij betreft eerder kinderachtig uit eigenlijk :/ jammer dat de geur ook zo zoet is, viel wel te verwachten bij Ariana grande, past wel bij haar :)

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 3 oktober 2015 13:34

Wat ziet dit er prachtig uit zowel de fles als de doos. Ook nog een lekker geur. Een beetje zoet af en toe is niet mis.

[Beantwoorden]


Door mamasruntheworld op 3 oktober 2015 14:05

Oeh nee dit lijkt me niks voor mij.
Een beetje zoet vind ik wel oke maar deze lijkt me iets teveel van het goede. Ik draag momenteel graag het luchtje van beyonce, ‘rise’. Lekker vrouwelijk en totaal niet duur. Verder blijven de gerutjes van Naomi Campbell ook favoriet.

[Beantwoorden]


Door Syl op 3 oktober 2015 15:25

Ik hou wel van zoete geuren. Ik ga zeker even bij de parfumerie ruiken.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 oktober 2015 16:52

Hij klinkt te zoet voor mij, maar voor de flacon zou ik ‘m zo kopen <3

[Beantwoorden]


Door Laure op 3 oktober 2015 17:18

Weet er iemand van jullie of je deze ook in België kan kopen? Want ik heb ook al eens op de website van Ici Paris Xl gekeken en daar kan ik hem niet vinden! Want ik wil deze parfum wel eens ruiken, misschien vind ik het een lekkere geur en koop ik hem.

[Beantwoorden]

demi antwoordt op 5 oktober 2015 om 16:27:

de parfum is nog niet verkrijgbaar in de winkel, ook niet in Nederland. Bij de ICI paris zullen ze hem niet gaan verkopen. als je de parfum wilt kan je hem bestellen via de nederlandse douglas site, ze sturen hem namelijk ook op naar Belgie :)

[Beantwoorden]

Demi vdh antwoordt op 31 oktober 2015 om 13:17:

zie nu pas dat je ook demi heet hahah maar weet jij toevallig of hij nu al wel in de winkel te koop is?

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 7 november 2015 om 13:49:

hey Demi de geur is al verkrijgbaar ( dit is de link: https://www.douglas.nl/douglas/Geuren-Damesgeuren-Geuren-Ariana-Grande-Ari_product_887770.html?rdeTemplate=categorypage3_A&rdeBox=box1&trac=nl.10r.Prudsys…Products.000001&sourceRef=ext:prudsys )

tijdens het kopen van de parfum online kan je aanvinken of hij naar België/Nederland gestuurd moet worden.
ik hoop dat je hier wat aan hebt
groetjes :roll:


Door Elsbet | La Vie Pure op 3 oktober 2015 17:55

Oh, ik hou wel van zoete geurtjes!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 oktober 2015 19:10

Wat een mooie foto’s! De flacon ziet er erg leuk uit alleen zal de geur te zoet zijn voor mij denk ik.

[Beantwoorden]


Door Yvette op 3 oktober 2015 19:21

Klinkt goed ;) . Ik kon hem niet vinden online maar ga wel langs de douglas van de week .

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 oktober 2015 20:38

Is het flesje in het echt ook zo mooi of komt dat door jouw foto’s? Haha. Lijkt me trouwens best een heerlijke geur <3

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 oktober 2015 20:46

Heey vera,
Mij lijkt dit echt een supper lekkere parfum.
En ik ben ook fan van ariana ik ben zelfs naar haar cocert geweest in ziggo dome 29 mei. Ik denk dat ik hem ga vragen voor mijn verjaardag in februari of ik koop hem binnenkort zelf. En ik vind je blog heel leuk <3

Liefs kim

[Beantwoorden]


Door Jana op 3 oktober 2015 21:18

Ik vind de flacon erg mooi, zo een chique uitstraling (love) De geurnoten spreken mij persoonlijk ook wel aan. Ik ga hem snel is ruiken! :-) x

[Beantwoorden]


Door valblogin op 4 oktober 2015 09:38

Ik heb het geurtje ook al! In duitsland gekocht, HEERLIJK! Ik ben een Arianator, en ik vind dit geurtje zo lekker!

[Beantwoorden]


Door arianator fan mom op 4 oktober 2015 10:40

De meiden in Amerika, die deze parfum kochten kregen daar een leuke tas of een geparfumeerde poster van Ariana Grande bij. Heb je dit ook gehad bij je bestellingn Camilla? Ik zie deze opties namelijk niet bij Douglas. Zou leuk zijn als het als kadootje bij de bestelling inbegrepen zou zijn. Als het goed is is er ook een mini verstuiver, bodylotion, douchegel en een soort koffie? Weet jij of dit ook in Nederland komt? :wave:

[Beantwoorden]


Door arianator fan mom op 4 oktober 2015 11:04

Check dit out op Youtube:
Unboxing Ari Perfume by Grande

– Ari by Ariana Grande Parfume 30ml/50ml
– Ari by Ariana Grande Coffee Scrub
– Ari by Ariana Grande Body Lotion
:wave:

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 4 oktober 2015 13:57

Die pompon aan het flesje is zo schattig

[Beantwoorden]


Door Risa Reinders op 4 oktober 2015 14:59

Wat ziet het parfum er leuk uit! Ik ben dol op zoete geurtjes dus ik denk dat ik deze maar eens ga kopen❤️

[Beantwoorden]


Door Tamara op 4 oktober 2015 15:46

KIinkt wel lekker! Ik ga binnenkort maar eens kijken!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 4 oktober 2015 17:28

Oh ik ben heel erg benieuwd naar deze geur, hij ziet er in ieder geval al prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 4 oktober 2015 18:23

Ik ben hier erg benieuwd naar! De flacon ziet er mooi uit en zoals je het beschrijft lijkt de geur me wel wat.

[Beantwoorden]


Door Lousaa op 4 oktober 2015 18:32

Leuk voor tieners lijkt me. Maar persoonlijk voel ik niet de minste behoefte om merchandise van zo’n kindster aan te schaffen.

[Beantwoorden]


Door Sterre op 5 oktober 2015 07:51

Wanneer komt die uit?

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly op 5 oktober 2015 09:39

De flacon is prachtig! Beetje al la flowerbomb of jimmy choo qua glas.. :)

[Beantwoorden]


Door priscilla op 5 oktober 2015 14:10

Wat ziet de flacon er leuk uit, maar toch weet ik zeker dat de geur tè meisjes achtig is voor mij. Ik heb al niet echt iets met Ariana Grande en vaak zijn dit soort geuren toch wel voor de jongere meiden. Doe mij maar een krachtige vrouwen geur :)

[Beantwoorden]


Door Mirjen op 5 oktober 2015 18:46

hihi in de tekst staat vloestof… Ik denk dat je daarmee vloeistof mee bedoelde? :lol:

[Beantwoorden]


Door Melisa op 5 oktober 2015 21:50

Het lijkt mij ook een heerlijk geurtje, gauw maar eens gaan ruiken in de parfumerie! De flacon doet me wel net iets teveel denken aan Victor & Rolf Flowerbomb. Alsnog een hele mooie flacon, leuk dat je die ‘puff’ er ook af kan halen.

[Beantwoorden]


Door Hanna op 6 oktober 2015 20:24

:wtf: Je kunt ook de parfum van 100 ml kopen, die heb ik!

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 10 oktober 2015 om 10:53:

Waar heb je die gekocht? xx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 6 oktober 2015 21:23

Leuke review! Ik heb de parfum ook al, heb hem in Duitsland gekocht! Ik ben Arianator en vind hem echt goddelijk ruiken <3 (love)

[Beantwoorden]


Door Saadiya op 7 oktober 2015 07:49

Hee Vera Als je Ari by Ariana Grande gaat bestellen als dat mogelijk is krijg je dan ook z”n schattige zwarte tas net als de VS

[Beantwoorden]


Door Emma op 8 oktober 2015 06:41

ik denk dat ik m voor kerstmis ga vragen lijk me erg lekker en ik ben sowieso fan van zoete geurtjes en zo duur is die niet dus veel slechts is er niet denk ik

[Beantwoorden]


Door Selena op 9 oktober 2015 20:26

Hey Vera,
Ik heb het geurtje zelf ook, maar kan het binnenste van de pluisbol ook kapot gaan?
Daar ben ik namelijk wel bang voor want ik heb er al een paar keer in geknepen.

[Beantwoorden]


Door Inez op 22 oktober 2015 19:12

Ik vind deze geur helemaal perfect,als je van lekker zoet houd moet je deze zekerweten hebben want het is echt de moeite waard,niet alleen omdat ik zelf een Ariana grande fan ben <3 maar ook omdat ik het gwn superlekker vind ruiken. (love)

[Beantwoorden]


Door ananaslover op 27 oktober 2015 13:25

hee
ik heb de geur van Ariana Grande gevraagd voor kerst ik ben vandaag naar douglas geweest en heb de geur op zo’n geur stokje gedaan ik kon er niet van afblijven. het flesje en het fluffy bolletje eraan maakt het helemaal af
XXXX ananaslover
:omg: :sexy: :wow: <3 (love) :love: :love:

[Beantwoorden]


Door Eva op 27 oktober 2015 17:48

OMFG! I WANT THA PARFUM!!!!!!!!!!
Ik ga snel sparen, zodat ik voor vakantie kan kopen :$

[Beantwoorden]


Door brynne op 27 oktober 2015 18:12

ik heb een vraagje ik woon iin belgie en ik zou graag ari kopen want ik heb hem al eens geroken maar ik weet niet of ze hem hebbe bij de ici paris of bij de planet parfum kan iemand mij dat laten weten
heel erg bedankt alvast
xxx

[Beantwoorden]


Door Nina op 6 november 2015 16:18

Ik heb laatst in de winkel een klein beetje geprobeerd op mijn pols, ik kon het twee dagen later nog ruiken!
Ik vind het echt een heerlijke geur :yay:

[Beantwoorden]


Door Celine op 8 november 2015 08:42

Ik heb de parfum al. Heerlijk !!!!????

[Beantwoorden]


Door jikkertje op 8 november 2015 17:06

!OMG! dit is echt een geur voor mij, hou wel van zoet :love:. ga deze week zeker naar de winkel om hem te ruiken

[Beantwoorden]


Door Janine op 9 november 2015 17:28

Ik heb hem nu ook, gekregen voor m’n verjaardag, hij is zo ontzettend lekker en zo ontzettend mooi en schattig met doe pompon eraan, en het glas ook, hij is gewoon zo mooi, het is ook zonde om die pompon eraf te halen ^^)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 9 november 2015 18:24

Deze geur is zoo lekker ik ga hem zeker halen alleen nog een beetje sparen de flacon is oom super cute

[Beantwoorden]


Door Marit Sarah op 17 december 2015 20:39

Door Een cadeau voor mezelf | Wendy Esther op 9 januari 2016 07:27

[…] die ook leuk zijn om te lezen (met super mooie foto’s!) Beautygloss VeraCamilla Beautyill  Curvacious Veel liefs, […]


Door kussmarielle op 14 januari 2016 18:47

Ruik je heel sterk peer? Ik houd namelijk niet van peer, dusjaaa :+

[Beantwoorden]


[…] is voorbij en jullie vragen worden beantwoord: MAC Viva Glam Ariana Grande is hier! Haar eerste parfum Ari was al een enorm succes en de MAC lipstick en lipglass zullen waarschijnlijk ook de winkels uit […]


Door Emma op 4 februari 2016 17:51

Ik wil het geurtje bestellen maar de 50 ml is steeds niet op voorraad op Douglas. Zou dat kloppen? :wave:

[Beantwoorden]

louise antwoordt op 1 mei 2016 om 11:10:

emma,er bestaat ook een 100ml op douglas maar als je dan toch liever de 50 ml wilt kan je hem bestellen op Amazon.com of op macys.nl ik heb zelf de 100ml en de 30ml een komt van amazon en een komt van douglas ik raad de100 ml aan bij mij is de 30ml weggetrokken door de zon dus heeft hij dat perzik kleurtje niet meer maar de geur blijft gewoon daarbij heb ik de haarmist en de toffe scrub deze zijn zeker aanteraden

[Beantwoorden]


Door Marjo op 11 april 2016 12:00

Kheb m ook :lol:

[Beantwoorden]


Door jolien op 19 september 2016 16:51

ik vind hem echt super lekker, echt iets voor jongen meiden

[Beantwoorden]


Door Inez op 26 december 2016 11:55

Ik wil heel graag zo’n sweet like candy giftset kopen van Ariana, maar ik heb geen idee waar ik dat kan kopen.Heeft iemand een idee?

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 7 november 2017 om 22:07:

Nee, ik heb er wel een op marktplaats gezien. Als je een nieuwe wilt kun je misschien even kijken op marktplaats en vragen aan een verkopen waar hun hem hebben gekocht.

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 november 2017 22:08

Weet iemand tot wanneer je de Limited edition van sweet like candy (de rode) kan kopen? Veel mensen zeggen dat ie overal al uitverkocht is maar ik zag hem laatst nog in de douglas.

[Beantwoorden]


Door Lulu ten Holt op 27 november 2017 10:50

Ik ben erg fan van Ariana en heb deze parfum zelf ook, echt een super aanrader!’

[Beantwoorden]