In het make-uptasje van… Jill

make-uptasje_jill01b

Dragen topsporters make-up? Jill in ieder geval wel. Zij traint als tennisser 16 uur per week, maar volgens haar is dat geen reden om geen make-up te dragen. Ik was heel benieuwd naar wat Jill dan voor make-up draagt. Gaat ze all out met lipstick en foundation? Daarom kijken we vandaag in het make-uptasje van… Jill!

make-uptasje_jill03

make-uptasje_jill02

“Toen deze rubriek van Vera online kwam, was ik gelijk enthousiast. Bij het artikel van Roos zag ik dat ook andere lezeressen zich mochten opgeven en dat deed ik toen gelijk. Zelf sport ik 16 uur in de week, maar ik wil door middel van dit artikel laten zien dat ook topsportsters make-up kunnen gebruiken.”

Het make-uptasje van Jill komt van Primark. “Ik vind deze erg fijn, want je kunt hem makkelijk schoonmaken doordat het materiaal van plastic is en de kleur is lekker opvallend.”

make-uptasje_jill04

De enige tools/kwasten die Jill gebruikt zijn deze drie. “Een sponsje voor concealer, voor bronzer de BE Creative Make Up kwast in nummer 2 en de Blush Brush van Real Techniques.”

make-uptasje_jill05

“Voor mijn gezicht gebruik ik alleen concealer. Ooit had ik de collection 2000 concealer, die echt heel erg fijn is, maar die ben ik helaas kwijt geraakt. Toen ben ik overgestapt op de stay all day concealer van Essence en de Liquid Camouflage High Coverage Concealer van Catrice.

Doordat ik bruiner ben geworden in de zomer gebruik ik de concealer van Essence onder mijn ogen en die van Catrice voor overige plekjes zoals mijn neus. Ik poeder mijn gezicht af met de prime and fine mattifying powder van Catrice.”

make-uptasje_jill06

“De blush links boven kocht ik afgelopen winter in Berlijn en is van het merk Rival de Loop. Ik gebruik deze meestal in de winter. Daarnaast ligt de Blush up! blush van Essence in de kleur 10 heat wave, deze is wat feller en doe ik op in de zomer.

De bronzer (Catrice sun glow matt bronzing powder in 030 medium bronze) gebruik ik niet dagelijks, maar vind ik wel erg fijn werken. Highlighter gebruik ik af en toe, deze van de Cinderella collectie van Essence vind ik erg mooi.”

make-uptasje_jill07

“Ik gebruik alleen mascara voor mijn ogen (Maxfactor 2000 calorie in black). Voor mij werkt een mascara met een simpele borstel van haartjes het allerbeste.

Laatst heb ik de wenkbrauwpoeder van Anastasia Beverly Hills gekocht in de kleur Blonde, die is duurder in aanschaf maar blijft goed zitten. Het wenkbrauwpotlood (Hema) gebruik ik daarom alleen nog voor het doorkammen van mijn wenkbrauwen.”

make-uptasje_jill08

“Door Vera ben ik verslaafd geraakt aan MAC lipsticks. Door haar heb ik de kleuren Diva en Candy Yum Yum gekocht, die zag ik bij haar en dacht; deze moet ik hebben! So Chaud is een matte warme oranje tint en Hue een glanzende nude lipstick.”

Wat een mooie combinatie van kleuren! Hue ziet er ook heel mooi uit, daar moet ik de volgende keer dat ik bij MAC ben ook maar eens naar kijken.

make-uptasje_jill09

“Ook geliefd, en zeker niet veel minder in kwaliteit, zijn de Essence lipsticks. Ze blijven iets minder lang zitten maar vind ik ook erg mooi. 06 barely there is een wat donkerdere nude kleur, 15 oh so matt! pak ik vrijwel het meest (dit zie je vast op de foto haha) en 01 coral calling is een mooie glanzende koraal kleur.”

Jill, heel erg leuk dat je wilde meewerken! Bedankt voor je mooie foto’s en tekst.

Wil jij ook kans maken om je make-uptasje in deze rubriek voorbij te zien komen? Stuur dan een foto van jezelf, je make-up tasje en je favoriete producten met een beschrijving van wie je bent, naar info@veracamilla.nl.

PS: Bekijk hier ook de andere make-uptasjes.

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 14 oktober 2015 | 45 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Sara op 14 oktober 2015 15:08

Wat leuk om een aantal producten terug te zien die ik zelf ook dagelijks gebruik. Ik ben na het zien van de Essence lipsticks zeker van plan om daar eens even bij te kijken in het schap. Ik heb er nog geen van maar de Barely There en Oh so matt! zien er echt super mooi uit. ^^)

[Beantwoorden]

Anneleen antwoordt op 14 oktober 2015 om 19:01:

Die lipsticks kan ik je écht aanraden! Zijn zoooo fijn. Ik heb zelf Barely There en ik grijp er echt elke dag naar, meer dan naar mijn MAC lipsticks op dit moment. Hij is super mooi en de dekking en houdbaarheid is beter dan ik had verwacht!

[Beantwoorden]

Jill van den dungen antwoordt op 14 oktober 2015 om 19:18:

Klopt! Vind ik ook! Ik grijp dan vaak naar de Oh so matt, en neem die dan ook vaker mee naar school.

[Beantwoorden]

Tina antwoordt op 15 oktober 2015 om 17:38:

Leuk dat de Essence lipsticks hier ook zo gewaardeerd worden! Voor dat prijsje krijg je echt goede kwaliteit en er is best wat keuze in kleurtjes. Tip voor lichtgetinte meiden of wanneer je gewoon iets donkerder lippen hebt: met Barely there kun je echt ’n goede Kylie Jenner lip creëren ^^)

[Beantwoorden]

Josephinae antwoordt op 16 oktober 2015 om 14:33:

heee, fijne tip, dankjewel

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 oktober 2015 15:20

Wat heerlijk al die lipstickjes! Vooral So Chaud lijkt me een mooie kleur.

[Beantwoorden]


Door Josanne op 14 oktober 2015 15:32

Leuk zeg!

[Beantwoorden]


Door Jill van den Dungen op 14 oktober 2015 15:40

Wauw! Heel gaaf om dit zo te zien :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 14 oktober 2015 15:49

Ik gebruik geen één van deze producten maar ze lijken me wel erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 14 oktober 2015 15:53

Hoi Vera,
Misschien een tip: doordat de foto die te zien is bij de titel van het artikel (op Bloglovin’) zo licht is, lijkt het of ik het artikel al gelezen heb, terwijl dat niet zo is. Hierdoor kijk ik eigenlijk vaak over deze artikelen geen, wat zonde is! Misschien zou je de volgende keer de foto’s wat minder licht kunnen maken?

Het is maar een ideetje en absoluut niet negatief bedoeld! Ik vind deze artikelen altijd leuk om te lezen, maar zie ze vaak dus niet staan op mijn tijdlijn.

[Beantwoorden]

Roswitha antwoordt op 14 oktober 2015 om 17:12:

Ik snap wat je bedoelt!

[Beantwoorden]

Tina antwoordt op 15 oktober 2015 om 17:34:

Herkenbaar! Heb er op die manier ook al overheen gekeken

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2015 om 19:20:

Goede feedback Dagmar, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 14 oktober 2015 15:56

Ik blijf deze rubriek zo onwijs leuk vinden!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 14 oktober 2015 16:01

Weer lekker veel lipsticks! Je kan nooit keuze teveel hebben :D (A)

[Beantwoorden]


Door Kiki op 14 oktober 2015 16:24

Ik vind dit zo een ontzettend leuke rubriek! Ik kijk er iedere keer naar uit :) Ik vind het trouwens ook erg origineel bedacht; dat maakt het misschien ook zo leuk.

[Beantwoorden]


Door Julia op 14 oktober 2015 16:48

Wat een onwijs mooie lipsticks! Dit is echt een van mijn favoriete rubrieken, zo leuk om door andere mensen hun make-up tasje te ‘neuzelen’!

[Beantwoorden]


Door Edith Sofia op 14 oktober 2015 16:50

Wat leuk om te zien! Prachtige lipsticks van MAC (love)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 14 oktober 2015 16:57

Wauw, mooie lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 oktober 2015 17:15

Zo leuk om bij anderen in het make-up tasje te kijken! Mooie lipsticks zeg!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 14 oktober 2015 17:25

Wat leuk om om de make-up producten te zien van iemand die intensief een sport beoefend. Het valt me op dat er veel nieuwe pareltjes tussen zitten, want sommige items zien er nog vrijwel ongebruikt uit. De lipsticks zijn prachtig! Zowel van het merk MAC als Essence.

[Beantwoorden]


Door charile op 14 oktober 2015 17:53

Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Nathalie | insideandout.nl op 14 oktober 2015 17:58

Wat een leuke meid om te zien zeg! Ik vind haar look op de foto ook lekker fris.

En ik ben fan van het Hema wenkbrouwpotlood ;)

[Beantwoorden]

Jill van den dungen antwoordt op 14 oktober 2015 om 19:19:

Dankjewel (love)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 14 oktober 2015 18:33

Oh wauw, die wenkbrauwpoeder van Anastasia Beverly Hills zou ik zelf ook nog wel willen! Alleen dat doosje vind ik al prachtig! En de lipsticks van Essence vind ik zelf ook erg goed!

[Beantwoorden]


Door Margot op 14 oktober 2015 19:36

Leuk om te zien en ik ben ook wel benieuwd naar Hue geworden!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 14 oktober 2015 20:10

Weer leuk om te zien! Die mascara lijkt me fijn!

x

[Beantwoorden]


Door Nora op 14 oktober 2015 21:57

Ik hoooud van dit artikel, ik vind het zo heerlijk om deze foto’s te zien! Mooie producten en mooi meisje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 oktober 2015 23:32

Leuke producten gebruikt ze!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 15 oktober 2015 06:32

Leuk om te zien.

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 15 oktober 2015 07:16

Essence lipsticks, De bronzer (Catrice sun glow matt bronzing powder en MAC lipsticks zijn mijn favorieten hier.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 15 oktober 2015 08:41

Leuk om te zien dat ook topsporters make-up dragen! Essence Lipsticks zijn echt favoriet bij mij

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 15 oktober 2015 12:48

Wat een mooie producten! Zo’n leuke rubriek om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 15 oktober 2015 13:15

Heel erg leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Denise op 15 oktober 2015 18:10

Super leuk om te zien, wat een prachtige collectie lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Maureen Stegeman op 16 oktober 2015 01:49

Hoi Vera! Naja. Eigenlijk Jill,
Heb jij er niet snel last van dat je make-up weg gaat als je zo actief aan het tennissen bent?

[Beantwoorden]

Jill van den Dungen antwoordt op 16 oktober 2015 om 20:03:

Hoi Maureen!
Dat verschilt, ligt eraan hoe veel je zweet. Ik gebruik alleen concealer en ’s avonds bij het reinigen zie je er nog best wat ervan af komen. Wellicht als je foundation gebruikt zie je meer verschil. Mijn oog make-up blijft altijd goed zitten terwijl deze niet waterproof is! Lipstick haal ik er wel af, want als je eens langs je mond veegt (met handdoek of hand bijv.) zit alles onder.
Momenteel experimenteer ik een beetje met het make-up (concealer) van oa mijn neus af te halen en kijken of ik dan minder last heb van kleine puistjes. Door het sporten en zweten gaan je poriën openstaan en kan de viezigheid en make-up in je poriën komen waardoor je puistjes kan krijgen.

[Beantwoorden]

Marielle antwoordt op 22 oktober 2015 om 18:50:

Poeder waar alluminium in zit houd je huid lang vet en zweet vrij. Vooral losse poeders! Die van Catrice de Catrice nude illusion loose powder is de max! Ik heb in de zomer een super vette huid, grote porien en zweet erg veel in mijn gezicht maar deze poeder is TOP hiertegen!

[Beantwoorden]


Door Josephinae op 16 oktober 2015 14:36

topsport en makeup,waaom niet !
leuke producten in je tas, en betaalbaar :)
Vera; leuk dit kijk ‘ns in mijn makeuptas rubriek !! :)
fijn weekend, herfstvakantie allemaal

[Beantwoorden]


Door Bobbi op 16 oktober 2015 15:48

Super leuk artikel weer (love) Ik heb mijn make-up tasje ook ingestuurd dus hoop dat die ook een keer online komt :) X

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 16 oktober 2015 20:17

Wat leuk om dit een keer te zien. Leuke rubriek!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 16 oktober 2015 20:31

Leuk tasje en die lipsticks zijn simpelweg fantastisch. I love it!
xx

[Beantwoorden]


Door Jantine op 17 oktober 2015 19:36

Zo leuk om te lezen! Fijne mix van duur en goedkoop :-)

[Beantwoorden]


Door Andréa op 17 oktober 2015 19:38

Dit vind ik zo’n leuke rubriek! Ik verheug me er elke keer op :)
x

[Beantwoorden]


Door Mariska op 18 oktober 2015 20:02

Vind dit echt een hele leuke rubriek! Ik heb ook nog een paar ‘budget’ lipsticks liggen en ben toch wel benieuwd of die ook zo goed blijven zitten. Moet ze nog reviewen :)

[Beantwoorden]