Burt’s Bees hand- en bodyproducten

burts_bees_body_lotion_hand_cream01

In de zomer kom ik nog wel weg met het gebruik van body lotion, enkel wanneer ik er zin in heb en vooral voor de geur. Maar in het najaar wanneer de temperaturen dalen en de verwarming weer aan gaat, wordt mijn huid droger en vraagt het om meer verzorging. Van Burt’s Bees kreeg ik daarom een aantal hand- en bodyproducten opgestuurd.

burts_bees_body_lotion_hand_cream02

burts_bees_body_lotion_hand_cream03

De producten zien er vaak ‘ouderwets’ uit, dat vind ik leuk om te zien. Burt’s Bees heeft een duidelijke stijl. Eenvoudige verpakkingen met niet teveel poespas en natuurlijke ingrediënten. Goed om te weten is dat Burt’s Bees sinds kort niet alleen verkrijgbaar is bij De Tuinen en Douglas, maar ook bij Etos.

Burt’s Bees Naturally Nourishing Milk & Honey Body Lotion € 12,95
Burt’s Bees Richly Replenishing Cocoa & Cupuaçu Butters Body Lotion € 12,95
Burt’s Bees Soothingly Sensitive Aloe & Buttermilk Body Lotion € 12,95
Burt’s Bees Ultimate Care Body Lotion € 14,95

Burt’s Bees Shea Butter Hand Repair Cream € 14,95

Burt’s Bees Almond & Milk Handcream € 11,95

burts_bees_body_lotion_hand_cream04

burts_bees_body_lotion_hand_cream05

Ik kreeg vier tubes body lotions met ieder 170g inhoud, voor verschillende huidtypen.

Naturally Nourishing Milk & Honey Body Lotion voor de normale tot droge huid.
Deze body lotion heeft een vrij neutrale, lichte honing geur. De substantie lijkt op het eerste gezicht vrij stevig, maar de crème smeert makkelijk uit, smelt zich samen met mijn huid en trekt binnen een paar minuten in. Voor de normale tot droge huid vind ik hem goed en fijn. – ingrediënten.

Richly Replenishing Cocoa & Cupuaçu Butters Body Lotion voor de droge huid.
De cacao geur van deze body lotion is vrij licht en ook deze crème lijkt best dik, maar smeert weer heel makkelijk uit. Wel voel ik hem iets meer op de huid liggen en duurt intrekken wat langer, maar hij voedt dan ook intenser. Dit is een fijne voor als het straks echt heel koud wordt en mijn huid nog droger. – ingrediënten.

Soothingly Sensitive Aloe & Buttermilk Body Lotion voor de gevoelige huid.
Hier was ik ook blij mee. Hoewel mijn lichaam niet snel (over)gevoelig reageert, is een body lotion als deze bijvoorbeeld wel ideaal wanneer ik net mijn benen geschoren heb. Dan is mijn huid gevoeliger. Deze body lotion met Aloë Vera ruikt vrij neutraal en voelt een beetje verkoelend aan. – ingrediënten.

Ultimate Care Body Lotion voor extreem droge huid.
Voor de huid die droger dan droog is, is de Ultimate Care body lotion bedacht. Verreikt met baobab olie, heeft deze body lotion een kruidige geur en belooft hij de huid intens te voeden. Hoewel ik de andere body lotions al heel goed vond, is deze dus nóg krachtiger. Ik heb gelukkig (nog) geen extreem droge huid, maar als ik hem op mijn ‘normale’ droge huid gebruik, heb ik wel een paar dagen zachte benen. – ingrediënten.

burts_bees_body_lotion_hand_cream06

burts_bees_body_lotion_hand_cream07

Wat een krachtige body lotions! Ze trekken allemaal vrij snel in, wat ik erg prettig vind. Ik ben onder de indruk. Momenteel is mijn favoriet Soothingly Sensitive Aloe & Buttermilk Body Lotion. Ik vind het verkoelende effect hiervan fijn. Maar over geen van de vier body lotions heb ik iets te klagen.

Burt’s Bees Body Lotion € 12,95 – 14,95

burts_bees_body_lotion_hand_cream08

burts_bees_body_lotion_hand_cream09

burts_bees_body_lotion_hand_cream10

De Shea Butter Hand Repair Cream bevat cacao boter en sesam olie. De geur vind ik persoonlijk niet zo lekker. Hij is erg sterk en kruidig. Wat ik wel fijn vind is de handige tube waar de crème in zit en het feit dat hij makkelijk smeert en snel intrekt. Mijn droge handen en nagelriemen zien er na een paar keer gebruiken weer zacht uit.

En het is nog best een grote tube ook! 90 gram vind ik best veel voor een handcrème.

Burt’s Bees Shea Butter Hand Repair Cream € 14,95 – ingrediënten.

burts_bees_body_lotion_hand_cream11

burts_bees_body_lotion_hand_cream12

Niet zo handig als een tube, maar wat ziet het er leuk uit! De Almond & Milk Handcream zit in een glazen potje. Daarom is het wel eerder een handcrème voor thuis, bij de eettafel of op het nachtkastje. In je tas meenemen is lastiger.

burts_bees_body_lotion_hand_cream13

burts_bees_body_lotion_hand_cream14

De geur van deze Almond & Milk Handcream vind ik erg lekker. Amandal, hmm… Een vertrouwde warme geur, die ik perfect bij het najaar vind passen. De crème zelf lijkt niet echt op een crème, maar meer op een olie. Met een heel dun laagje smeer je zo je handen in. Voordat je het weet is de creme al ingetrokken. Binnen no time voelen mijn handig weer zacht aan.

Deze handcrème heeft minder inhoud (57g), maar is dan ook zuiniger in gebruik.

Burt’s Bees Almond & Milk Handcream € 11,95 – ingrediënten.

burts_bees_body_lotion_hand_cream15

Ik ben onder de indruk van deze producten! Ik vind ze eigenlijk allemaal goed werken. Zowel de body lotions als handcrèmes smeren makkelijk uit, trekken vlot in en verzorgen intens. Hier kom ik de winter wel mee door.

Het enige waar ik af en toe moeite mee had was de geur. Die vond ik soms wat te sterk of te kruidig. De producten met een milde, lichte geur bevielen me daarom het best.

De producten van Burt’s Bees zijn te koop bij De Tuinen, Douglas en Etos.


Reacties

Door Femke op 14 oktober 2015 06:14

Klinkt goed..Ik hou er van als dit soort producten snel intrekken. Ik ben nu wel benieuwd naar de geur, jammer dat hij zo sterk is!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 oktober 2015 06:24

Deze klinken echt lekker, al gebruik ik eigenlijk nooit bodylotion omdat ik die als het koud is niet fijn vind omdat ze te dun zijn. Merk je bij de 4 bodylotions nog een verschil?

[Beantwoorden]


Door Akosua op 14 oktober 2015 06:29

Verder dan de lippenbalsems ben ik bij Burt’s bees nooit gekomen. Ik ga zeker eens een keer naar de handcreme kijken, die lijkt mij erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 14 oktober 2015 06:29

Ah handcreme in een potje lijkt me nog best handig!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 14 oktober 2015 06:30

Dit lijken me hele fijne producten! Jammer dat nabij sommige de geur te sterk was!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 oktober 2015 06:32

Klinkt heel erg goed. Ik merk echt aan mijn huid dat het kouder begint te worden

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 oktober 2015 06:37

Ik ben zelf nog steeds heel erg nieuwsgierig naar Burt’s Bees! Een kruidige geur kan ik zelf heel erg waarderen, dus ik vind de geur vast erg lekker!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 14 oktober 2015 06:46

Ah zo fijn! Ben nu wel benieuwd naar de geur. Meestal kies ik voor een butter of lotion omdat ie lekker ruikt, dus dat is voor mij best belangrijk.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 oktober 2015 07:04

Ziet er heel fijn uit ! Ik ben er wel nieuwsgierig naar.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 14 oktober 2015 07:18

Hoewel ik de producten van Burt’s Bees al vaak voorbij zie komen, heb ik ze nog nooit gebruikt. Het is duidelijk, daar moet heel snel verandering in komen. Duidelijke review!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 14 oktober 2015 07:20

Dit lijken mij wel hele fijne producten voor nu mijn huid wat droger word door het koudere weer! Ik weet alleen niet of de geur mij erg aan zal spreken als je aangeeft dat die soms te sterk is!

[Beantwoorden]


Door manon op 14 oktober 2015 07:26

Ze klinken heel fijn zeg! Ik wist helemaal niet dat burt’s bees ook skincare had!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 14 oktober 2015 07:48

Burts Bees is zo een fijn merk! De producten die jij laat zien in dit artikel lijken mij stuk voor stuk ontzettend fijn. Vooral de De Shea Butter Hand Repair Cream lijkt mij heerlijk voor in de winter, dan kunnen mijn handen altijd wel wat extra verzorging gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Margot op 14 oktober 2015 07:51

Oeps, ik heb nog steeds niks van dit merk geprobeerd, daar moet ik toch maar eens iets aan gaan doen geloof ik.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 14 oktober 2015 08:02

De producten zijn ook verkrijgbaar bij V&D in Leiden!!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 14 oktober 2015 08:17

Dit merk trekt mijn aandacht, ik hoor er vaker veel goeds over! In de winter is bodylotion erg fijn, eerst moet ik al die andere flesjes en tubes opmaken voordat het hier een walhalla wordt haha
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 14 oktober 2015 08:34

Ik heb dat potje al een jaar, het is bijna leeg. De geur valt alleen wat tegen als je het eenmaal gebruikt. ;-) Maar het werkt bij mij zeer goed tegen mijn droge nagelriemen! Je hebt er ook maar een beetje van nodig want ik vind het best vettig. Ik wil de cleansingoil eens proberen. Die heeft 4 sterren gekregen van Paula Begoun. :)

[Beantwoorden]


Door Jamey - Beauty Unboxing op 14 oktober 2015 08:43

Ik vind het persoonlijk niet mijn geur.. Wel prettig dat ze fijn zijn!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 14 oktober 2015 08:51

Oeh dat klinkt ontzettend fijn zeg!
Ik wil vooral de handcrème graag eens proberen.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly op 14 oktober 2015 09:13

Wat ziet dat potje er schattig uit zeg! Ik vind Burts Bees altijd een heel fijn merk!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 14 oktober 2015 09:19

Wat een heerlijke producten heb je ontvangen! De verpakkingen van Burt’s Bees vind ik persoonlijk erg mooi. Inderdaad ouderwets, maar ook ‘natuurlijk’. De Naturally Nourishing Milk & Honey Body Lotion lijkt me prettig in gebruik.

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 14 oktober 2015 09:34

Wat een fijne producten! Ik heb nog geen ervaring met de producten van Burt’s Bees maar ben echt heel erg benieuwd! Vooral ook naar de geur! :-)

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 14 oktober 2015 09:35

Dat de geur wat te sterk of te kruidig kan ik me goed voorstellen. Je vindt het niet echt fijn, maar zolang het product goed is. Ik heb een drogere huid, dus ik gebruik ook hele jaar bodylotion net als handcrème. Deze producten heb ik nooit geprobeerd. Klinkt goed.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 14 oktober 2015 09:53

Het lijken me zulke heerlijke producten!!

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 14 oktober 2015 10:08

Dit lijken me ook echt fijne producten! Ik ben ook een voorstander van producten die goed intrekken dus dit zou echt wat voor mij zijn. Na je artikel ben ik vooral benieuwd naar de geur van Burt’s Bees Shea Butter Hand Repair Cream! De tubes lijken me daarnaast ook erg fijn werken, makkelijk om mee te nemen.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 14 oktober 2015 10:09

Burt’s bees staat nog altijd op mijn lijstje om een keer te testen. Met mijn droge huid lijken het me fijne producten. Richly Replenishing Cocoa & Cupuaçu Butters Body Lotion klinkt zo het fijnst voor mij.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 14 oktober 2015 10:09

Mooie producten! Ik hou wel van kruidige geuren =D

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 14 oktober 2015 10:13

Ik hou van de verpakking van Burt’s Bees! De lotions heb ik nog nooit uitgetest, maar hopelijk komt het er nog een keer van! ;)

[Beantwoorden]


Door Edith Sofia op 14 oktober 2015 11:03

Oeeh, lijken me heerlijke producten en mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 14 oktober 2015 11:17

Lijkt me allemaal heerlijk voor de winter!

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 14 oktober 2015 11:17

Dit lijken me fijne producten, zeker met het gure winterweer waar we nu mee te maken hebben!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 14 oktober 2015 12:12

Fijne producten! Ik heb zelf nog nooit een product van hun gehad!

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 14 oktober 2015 12:39

Goeie! Mijn knokkels liggen na twee koude ochtendjes op de fiets alweer open…x

[Beantwoorden]


Door Minke op 14 oktober 2015 12:49

Lijkt me allemaal heel erg fijn! Zeker op mijn droge beentjes die het zwaar te verduren hebben in deze kou haha

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 14 oktober 2015 13:37

Klinkt allemaal erg goed!

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 oktober 2015 14:50

Ik wist niet dat ze ook body producten hadden , oeps!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 14 oktober 2015 15:02

Ik heb nog nooit iets van burt’s Bees gebruikt, maar het spreekt me erg aan! Ik hou wel van die vintage verpakking en de geuren klinken geweldig!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 oktober 2015 15:09

Alles klinkt zo fijn en de producten zien er ook echt mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 oktober 2015 15:17

Klinkt heel fijn omdat ze zo snel intrekken. Daar houd ik van!

[Beantwoorden]


Door Romy op 14 oktober 2015 15:28

Ik had eigenlijk gehoopt dat je ook een lipbalsem opgestuurd had gekregen, want ik vroeg me af of die van Burt’s Bees fijn zijn.

Gebruikte al aantallen jaren Rosebud en een lippenbalsem van Pure Altitude, maar helaas is die laatste uit het assortiment gehaald. De Rosebud alleen doet niet (meer) gek veel. Ik heb al zó ontzettend veel balsems geprobeerd, maar niets werkt echt goed of het stinkt enorm.

Iemand nog tips?

[Beantwoorden]


Door ish op 14 oktober 2015 15:38

oeh ziet er allemaal echt prachtig uit ! en een goede handcreme heb ik echt wel nodig met deze koude dagen, snel naar de drogist dan maar
xx ish

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 14 oktober 2015 16:24

Dit moet ik echt hebben! Op het lab draag ik heel de dag handschoenen waardoor mijn huid super snel uitdroogt… Ik ga dit zeker onthouden :)

[Beantwoorden]


Door Sara op 14 oktober 2015 19:12

Dit klink echt goed. Mooie review heb je er van gemaakt! <3 Ik krijg zin om aan deze producten te gaan snuffelen.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 14 oktober 2015 20:15

Dit lijkt me allemaal zo fijn! Ik gebruik wel al jaren de lippenbalsem van burts bees, maar heb nog nooit iets anders geprobeerd.

x

[Beantwoorden]


Door hatice op 15 oktober 2015 11:26

Super leuke producten Vera!!! :)

[Beantwoorden]


Door Bobbi op 16 oktober 2015 15:51

Ik vind de producten van Burt’s Bees altijd fijn, behalve de geur van de amandel handcreme EW. haha. Kleine tip: Bij Kruidvat/Trekpleister verkopen ze meestal wel de lipbalms van Burt’s :) En mooie foto’s weer Vera!

[Beantwoorden]


[…] week schreef ik al een review van een aantal Burt’s Bees hand- en bodyproducten en vorig jaar ook van de tint trio’s. […]


Door Lynn Brinkhof op 22 oktober 2015 13:23

Klinkt heel goed! Zou het graag willen uitproberen!
Ik doe zeker mee❤️

[Beantwoorden]


Door Kathelijne op 24 oktober 2015 20:37

Ze zien er heel fijn uit :D

[Beantwoorden]


Door Tulsi op 25 oktober 2015 20:46

Super leuk Vera!

[Beantwoorden]