Hoe was je dag?

hoe_was_je_dag01

‘Hoe was je dag?’ Denk de kop thee, de koekjes en het dekentje op de bank er voor deze vraag even bij. Sinds ik me kan herinneren stel en beantwoord ik deze vraag. Na een schooldag aan de keukentafel, of na een werkdag op de bank.

Mijn dag was goed. Ik heb veel werk kunnen verzetten. Vorige week zat ik niet zo lekker in mijn vel, maar deze week met wat meer zon en een leger hoofd gaat alles weer een beetje meer zoals ik wil dat het gaat.

Ik vind het fijn om aan het einde van de dag te vertellen wat ik allemaal heb meegemaakt. Hoe er is gereageerd op mijn nieuwe filmpje, welke reviews ik heb gemaakt en dat er een lastige mail binnen is gekomen waarvan ik niet weet hoe ik erop moet reageren. Zo leeg ik mijn hoofd en als er die dag dingen zijn gebeurd waarmee ik zit, kan de ander me advies geven of gerust stellen.

Het zal je dan ook niet verbazen dat ik niet zo’n moeite heb met praten en vertellen. Met vragen ook niet, maar met het gewenste antwoord krijgen soms wel. Niet iedereen is even open als ik. Dat merk ik bijvoorbeeld bij mijn vader, die vaak alleen zegt dat hij het druk heeft. Of Jeffrey, die even kort antwoordt dat het goed gaat.

hoe_was_je_dag02

Om het gesprek wat makkelijker gaande te krijgen, heeft Pickwick Teatopics bedacht. Misschien heb je ze al gespot, de vragen op het labeltje aan je theezakje. Ze zijn bedoeld om een gesprek te stimuleren en vragen te stellen en te beantwoorden waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht.

En er is een leuke winactie, want jouw vraag kan aan theezakje hangen! Via Teatopics.nl kun je een vraag insturen. De winnende vragen komen op de labels, maar er zijn ook andere thee-prijzen te winnen.

Hoe was je dag?

Als je nog een leuke vraag voor mij hebt, stel die dan op social media (bijvoorbeeld via Twitter) met de hashtags #teatopics en #veracamilla. De leukste vragen zal ik beantwoorden!

Advertorial.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 29 oktober 2015 | 20 reacties

Reacties

Door Femke op 28 oktober 2015 13:33

Ik heb deze teatopics al vaker voorbij zien komen en vind het een leuk idee. Ik ben ook een vrij open boek, maar weet dat veel anderen dit niet zijn. Goed idee dus :-)!

[Beantwoorden]

anoniem sorryx antwoordt op 29 oktober 2015 om 21:05:

helemaal waar :duh:

[Beantwoorden]


Door Heike op 28 oktober 2015 13:42

Je hebt de ad in een leuk jasje gegoten. :)
Wel wil ik je even op een dt-fout wijzen in de vierde alinea: ‘Of Jeffrey, die even kort antwoordT dat het goed gaat.’
Sorry, ik ben een grammarnazi. ;)
Verder is het een tof artikel! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2015 om 16:25:

Dankjewel! En dankjewel, ga het aanpassen.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 28 oktober 2015 13:52

Ohja hier heb ik al meer over gehoord! Ik vind het eigenlijk echt super leuk, zelf praat ik niet enorm veel uit mezelf over dat soort dingen dus dit spreekt me wel aan! ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 28 oktober 2015 14:03

Ik heb hier inderdaad over gehoord! Super leuk idee :D

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 oktober 2015 14:35

Nou mijn dag gaat goed :) Flink aan het leren voor mijn tentamen volgende week. Stage schiet op en ik ga vanavond lekker stappot maken met mijn nieuwe stamper! Leuk idee van die vragen! Mijn vriend en ik hebben al afgesproken dat we ’s avonds even samen thee drinken om de dag door te spreken.

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 28 oktober 2015 14:46

Wat een leuk initiatief van Pickwick!

[Beantwoorden]

f_emkee antwoordt op 9 november 2015 om 20:06:

ja inderdaad :$

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 oktober 2015 15:03

Ik heb deze tea topics inderdaad al eens voorbij zien komen. Leuk idee. Helemaal als het ook open vragen zijn ;-)

[Beantwoorden]


Door sabine op 28 oktober 2015 16:05

Waar komt die mok met de mond vadaan?
Ik vind m namelijk super gaaf!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2015 om 16:26:

Weet ik niet meer, heb hem vorig jaar gekregen voor mijn verjaardag van Suz. Wel staat me bij dat het van een bedrijf is wat inmiddels failliet is :-(

[Beantwoorden]

kimzie antwoordt op 28 oktober 2015 om 18:36:

Je krijgt die mokken ook bij de Xenos! Ze hebben er ook potjes en schaaltjes van :wave:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 oktober 2015 18:30

Leuk artikel! En wat een schattige mokjes.

[Beantwoorden]


Door Annelore op 28 oktober 2015 19:19

Leuke foto’s heb je erbij gemaakt, daar spat echt de coziness vanaf! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne van Rijn op 29 oktober 2015 18:10

Heyy,

Mijn dag was goed! Vraagje: waar heb je die frozen mok vandaan? Mijn beste vriendin is binnen kort jarig en ze zal het echt geweldig vinden om die mok te krijgen!

xjes

[Beantwoorden]


Door Bedia op 3 november 2015 17:10

Van waar is die mok met Olaf erop??

[Beantwoorden]

f_emkee antwoordt op 9 november 2015 om 20:06:

die heeft ze gekocht in disneyland

[Beantwoorden]


Door Evelien op 7 november 2015 21:38

Oooh i love olaf! What a cutie

[Beantwoorden]


Door f_emkee op 9 november 2015 20:03

leukkk, ik had de thee al gezien. ik ben ook zo’n open boek. :-( dat vinden mensen vaak vervelend aan mij. i love thee. <3 (love)

[Beantwoorden]