Opmaken & kletsen | Mijn dating geschiedenis

Goedemorgen! Vandaag probeer ik iets nieuws uit. Ik heb een video opgenomen waarin ik mezelf opmaak en ondertussen tegen jullie klets. Ik zag meerdere YouTubers dit doen en het leek me leuk om ook eens te proberen. Ga er lekker voor zitten en doe mee! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Producten gebruikt:

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup – review
Collection Lasting Perfectin concealer – review
Catrice Prime And Fine Mattifying Powder

Catrice Eyebrow Set – review

Urban Decay Primer Potion
Too Faced The Return Of Sexy – review
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
Diorshow Mascara

NARS Laguna bronzer – review
Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz – review
MAC blush Dainty – review

Kiko Modern Tribes Free Spirit Lippotlood 03 Safari Rose – review

Download hier de app van Badoo.

Deze video is gesponsord door Badoo.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 29 oktober 2015 | 66 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Akosua op 29 oktober 2015 07:23

Wat een gezellige video! Ik vind klersfilmpjes altijd wel leuk om te zien, dus ik zou het zeker vaker willen zien.

[Beantwoorden]


Door Leanne | Miss Nagellak op 29 oktober 2015 07:38

Wat een leuke video! :)

[Beantwoorden]


Door An-Sofie op 29 oktober 2015 07:45

Leuke video! Dateverhalen zijn altijd leuk om te horen. :-)

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 29 oktober 2015 07:48

Ontzettend leuke video, zeker vaker doen! Dating geschiedenis is altijd leuk, als nieuwsgierig aagje haha.

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 29 oktober 2015 07:54

Jaaaa zeker vaker doen! Gezellig vooral :)

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 29 oktober 2015 08:07

Super leuke video! En idd wel fijn dat ie niet te lang is. Welke kwast gebruik je trouwens bij je shimmer bricks? Ik ben zelf nog een beetje zoekende daarin.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 29 oktober 2015 08:19

Super leuke video :D Ik kijk ze altijd graag als ik me aan het opmaken ben, toepasselijk? ;)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 29 oktober 2015 08:24

Zeker vaker doen! Gezellig om te kijken

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 29 oktober 2015 08:26

Wat leuk dat je iets nieuw probeert met je video, ik vind het echt leuk en mooi om echt te zien wat make-up doet. Dat je van vriendschap bloeit tot liefde dat vind ik zelf alleen maar pluspunt, omdat je kent iemand al vrij goed. En in de relatie vind ik toch uiteindelijk dat je ook beste vrienden van elkaar moet zijn. Maar dat is gewoon mijn mening. Je hebt echt een mooie look gemaakt. Ik kan echt in vinden dat cijfers toch belangrijk zijn, je doet al je best en het is zeker soort van bevestiging. Zonder cijfers zal je ook anders niet fulltime kunnen doen, zoals je zei. Ben ik zeker mee eens.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 29 oktober 2015 08:43

Leuke video! Mooie producten gebruikt! Ik vind je top die je aan hebt mooi!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 29 oktober 2015 08:49

Je opmaak video’s zijn altijd erg leuk, maar de persoonlijke touch maakt het nog specialer <3 Heel leuk om je aan de hand van deze video nog beter te leren kennen! Fijn dat je uiteindelijk Jeffrey hebt leren kennen en dat jullie nu nog steeds helemaal gelukkig zijn! Ik ben voor om vaker dit soort video's te zien, ik vind de persoonlijke touch een stuk leuker en gezelliger. Ik bekijk dit soort video's vaak tijdens het opmaken/ontbijten, ideaal!

[Beantwoorden]


Door Mandyy op 29 oktober 2015 08:59

Heeyy,
Super leuk zo’n opmaak/klets filmpje!! Ik vind ze altijd gezellig om naar te kijken. Zeker vaker doen!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Irès op 29 oktober 2015 09:19

Ik reageer eigenlijk nooit maar volg je al jaren. Ik wilde toch even zeggen dat ik dit echt een leuke video vind! Alsof ik met een vriendin zit te praten haha, liefs !

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 29 oktober 2015 09:24

Een superleuke video! Heel erg handig inderdaad dat je camera automatisch scherpstelt, ideaal. Geinig, ik krijg ook meestal een relatie uit een vriendschap. Heb nu bijna 4 jaar een relatie maar ken hem als goede vriend al 8 jaar. Ik vind het heel fijn, je weet in ieder geval waar je aan begint, haha!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 29 oktober 2015 09:28

Ik vind dit soort video’s juist heel erg leuk! Door het geklets heb je het idee alsof je met een vriendin in gesprek bent, haha! Zeker vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Frederieke op 29 oktober 2015 10:00

Dit is zo leuk om te zien. Het lijkt alsof je voor me staat :)
Heb je nog een tip hoe ik de wing kan maken? Jij deed dat zo snel en mooi (y)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 oktober 2015 10:02

Hele leuke video, zo gezellig altijd!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 29 oktober 2015 10:05

Ik vind dit een hele leuke vorm van filmen, het is persoonlijk, gezellig en leuk om te zien. Wat mij betreft mag je het vaker doen hoor

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 29 oktober 2015 10:44

Interessant hoe je dezelfde concealer onder je ogen en op je gezicht gebruikt. Vind je ooglook heel geslaagd, mooie kleuren. En die WING, ugh, perfection gewoon!

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 29 oktober 2015 11:12

Onwijs leuke video. Ga vooral door. Het mooiste moment vond ik hoe je die ding tekende. Lekker los uit het polsje maar hij zit er wel rete strak op ;-) Echt super knap. Respect. Wel een vraagje. Welke Mascara gebruik je? Ik zag Diorshow staan maar daar zijn veel verschillende van. Is het de Black Out? Thanks!

[Beantwoorden]


Door Bonjoura - Goedkope sieraden en meer op 29 oktober 2015 11:34

Hele leuke video!

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 oktober 2015 11:58

die winged liner is on FLEEK!

[Beantwoorden]


Door Grim&Glam op 29 oktober 2015 12:03

Mooie look! Ik ben wel fan van dit soort filmpjes.

[Beantwoorden]


Door Pleunie de Wild op 29 oktober 2015 12:30

Te gekke video, Vera! Heb hem helemaal afgekeken!

Ondanks dat ik andere dingen te doen heb, studeren voor mijn tentamen bijvoorbeeld… :-p

[Beantwoorden]


Door Hilde op 29 oktober 2015 12:51

Ik vond deze video zo leuk en gezellig! :) Zou het helemaal niet erg vinden als je vaker dit soort video’s zou maken! :)

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 29 oktober 2015 13:26

Ik vond dit een heerlijk filmpje om naar te kijken! Erg ontspannend. Bovendien vind ik dat je een super persoonlijkheid hebt. Zeker vaker doen! Fijne dag (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 29 oktober 2015 13:44

Ik vind dit echt een hele leuke video. Lekker luisteren naar je geklets, wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. <3

[Beantwoorden]


Door Amy op 29 oktober 2015 13:46

Hele leuke video! Je camera filmt ook echt heel mooi!
Ik kijk video’s inderdaad niet zo vaak af zoals je al zei ;) Maar deze heb ik wel afgekeken! Mag van mij vaker :)

[Beantwoorden]


Door M. op 29 oktober 2015 14:14

Jammer dat jij Badoo promoot ik vind dat persoonlijk onverantwoordelijk gezien de doelgroep van je blog.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 29 oktober 2015 14:28

Ik vind deze video erg leuk! Heel leuk om te horen wat je bezig houdt en het voelt inderdaad als gezellig kletsen. Hopelijk komen dit soort video’s vaker! :)
Ik vind dat jij je video’s ook altijd heel mooi bewerkt, niet met van die mega special effects en toeters en bellen etc. Maar gewoon natuurlijk en mooi.

Ook moet ik altijd lachen als jij je eyeliner aanbrengt. Dat gaat zo snel en makkelijk en het ziet er ook prachtig uit. En ik doe er uren over en dan zit het nog nergens naar. ;)

[Beantwoorden]


Door Kim op 29 oktober 2015 14:33

Vera! Ik vind je zo knap als je los haar hebt en je make-up hebt gedaan. Je stem is heel rustgevend om naar te luisteren. Groetjes Kim ❤️ (love)
(love)

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 29 oktober 2015 15:01

Superleuke video!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 29 oktober 2015 15:04

Jaaa, ik vind deze video’s altijd al erg leuk om te kijken bij andere youtubers dus super leuk dat je het ook eens geprobeerd hebt. Ik zou zeggen: blijf het zeker doen! En wauw, wat breng jij je eyeliner méga snel aan haha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke op 29 oktober 2015 16:14

Hele leuke video :-)! Wat leuk om te horen dat Jefrrey schilder is, ik heb geen idee wat ik me bij hem qua beroep had voorgesteld maar schilder eigenlijk niet. Mijn broer is ook schilder dus ik denk altijd aan types zoals hij als ik ‘ schilder’ hoor, slaat natuurlijk nergens op haha! Wel leuk dat jullie toch op een doordeweekse dag uit eten gaan ondanks de afstand :-)!

[Beantwoorden]


Door Amy op 29 oktober 2015 16:17

Ik vind het erg leuk dat je zoiets verteld, het is weer eens wat anders en vind het ook interessant om dat soort ‘feitjes’ en ‘onderliggende’ shit over jou te weten te komen. ;P Vooral omdat je het zo lekker luchtig vertelt! Zou leuk zijn als je het vaker doet!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 29 oktober 2015 16:47

Leuk concept! Heb me onder tussen zelf ook opgemaakt, haha!

[Beantwoorden]


Door Annelore op 29 oktober 2015 17:04

Nou hier ging ik lekker voor zitten, gezellig!
Wat voor Jeffrey het anderhalf uur rijden is, is jouw filmpje voor mij; ontspanning :)

[Beantwoorden]


Door Nadia op 29 oktober 2015 17:13

Ik vind dit echt leuk, ik kijk van buitenlandse Youtubers vaak van dit soort video’s. Eigenlijk nooit van Nederlandse, maar deze vond ik gezellig inderdaad hihi. Je make-up zit ook weer mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Sofie Jordens op 29 oktober 2015 17:23

He Vera,

Ten eerste super leuk filmpje! (love)
Ten tweede, ik heb gezien dat je mijn zusje en ik hebt geblokkeerd op Instagram (@sofiejordens en @irisjordens) wij zouden niet weten waarom we geblokkeerd zijn en we vinden het super jammer. :( We kijken elke zondag en donderdag je video’s en we vinden het altijd super leuk. We balen daarom echt dat we je Instagram niet meer kunnen bekijken! Zou je ons aub willen deblokkeren? Sorry als er misschien ooit een reactie verkeerd was overgekomen want dat is nooit de bedoeling geweest! Keep on going girl. :hiya:

Dikke kus van Sofie en Iris

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 29 oktober 2015 17:36

Leuk filmpje Vera, zo make-up aanbrengen en kletsen tegelijk. Mag je gerust vaker doen! Vind het trouwens heel lief van Jeffrey dat hij bijna elke dag zo ver rijd voor jou. Als dat geen liefde is, hihi :-) Mooie look ook!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 29 oktober 2015 17:41

Wat een superleuke video, altijd zo gezellig! Ik wist niet dat je een nieuwe camera had, hij klinkt super fijn! Ik denk ook echt over een nieuwe camera, maar zeker niet voor meteen.

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 oktober 2015 17:44

Wat een leuke video om te zien, lekker een kletsvideo met een theetje erbij (voor mij) haha

[Beantwoorden]


Door Eline op 29 oktober 2015 18:11

Ik zeg: vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Is op 29 oktober 2015 18:34

Echt een leuke video om te zien! Van mij mag ‘ie zelfs wel wat langer duren hoor! En dat van dat ze denken dat je lesbisch bent, komt mij ook bekend voor haha! Alleen heb ik nog nooit een vriend gehad, laat staan gedatet en ben 21 :$ maarja wat doe je er aan he ^^)

[Beantwoorden]


Door Britt op 29 oktober 2015 18:35

Supergezellige video!

Ik kwam trouwens zo iets leuks tegen bij de H&M home: een badhanddoek met allemaal roze lipjes! Volgens mij is dat echt iets voor jou ^^)

[Beantwoorden]


Door Janice op 29 oktober 2015 19:48

Hai Vera! :wave:
Wat een leuk filmpje!! Leuk om naast alle mooie producten ook iets over jou te horen. Wat je bezig houdt, over je dierbaren, waar je blij van wordt en natuurlijk ook leuk om te horen over je relatie. Ik ben ook zo’n laatbloeier die soms niet begrepen word. :$

Lieve groetjes! :wave:

[Beantwoorden]


Door Julie op 29 oktober 2015 19:51

Hey Vera,
Ik wilde gewoon even zeggen dat je een van mijn favoriete youtubers bent en mijn favoriete blogger.
Ik check je blog meer dan 3 keer per dag om te kijken of je een nieuw artikel hebt, zo leuk vind ik jouw blog.
Deze video was ook supertof en is zeker voor herhaling vatbaar.
Blijf vooral zo verder doen! ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Tinka op 29 oktober 2015 19:59

hey Vera

Wat een leuke video weer.
Mooie look en leuke babbel
leuk leuk leuk
Met een muziekje eronder vond ik ook al leuk.
Dus leuke afwisseling voor je look :)

Ga zo door meis

[Beantwoorden]


Door anna op 29 oktober 2015 20:29

Wat een leuke en gezellige video Vera, zeker vaker doen! Ik heb nog nooit op Tinder gezeten. Maar elkaar ontmoeten tijdens het uitgaan werkt vaak ook niet, haha. Ik vind je make-up look echt super mooi geworden, geweldig ook hoe snel je die eyeliner zet haha.

[Beantwoorden]


Door D. op 29 oktober 2015 23:04

Ik vind niet dat je een laatbloeier bent als je je eerste vriendje op je 15e hebt, integendeel zelfs. Maar misschien vind ik dat omdat ik op mn 18e nog steeds geen vriendje heb gehad..

[Beantwoorden]


Door Willemse op 30 oktober 2015 00:09

Zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft, vond het heel gezellig z’on filmpje.
Je hebt er wel ff de tijd voor nodig dus duurde wat langer eer ik kon kijken, maar dat maakt niet uit.
Fijn dat iedereen zo positief is, lijkt me nml best spannend om zo open over jezelf e.d. te praten. Stoer!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 30 oktober 2015 07:58

Ik vind zo’n soort video superleuk Vera!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 30 oktober 2015 08:12

Heel leuk!!

[Beantwoorden]


Door Jaimy op 30 oktober 2015 09:53

Ik heb deze video expres pas gekeken toen ik me ook ging opmaken! Gezellig zo hoor :cool: En we waren bijna tegelijk klaar hahaha :roll:
Liefs

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 oktober 2015 11:26

Dit moet je echt vaker doen Veer. Zo een leuke en gezellig video!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 31 oktober 2015 00:35

Wat lief dat Jeffrey zo ver rijdt om bij jou te zijn en dat hij ook gewoon een ondernemer is net als jij. Mooie look trouwens en dat palette is prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 31 oktober 2015 14:40

ik had deze speciaal bewaard om vandaag tijdens het opplooien van de was te bekijken, gaat een stuk sneller zo :) ik vind dit soort video’s heel leuk om te kijken! Ik hoop trouwens dat ik ooit mijn eyeliner zo precies en snel aangebracht krijg als jou… Ik moet AL-TIJD corrigeren met een wattenstaafje achteraf. Misschien een leuk idee voor een video om te tonen hoe jij dat geleerd hebt of om tips te geven?

[Beantwoorden]


Door Romy op 31 oktober 2015 14:44

Ik vind dit soort video’s erg leuk! Als ik wel eerlijk mag zijn vind ik 10 minuten wel de max aangezien ik ook nog andere dingen te doen heb dan blogs checken. Ook vind ik het beter als je gewoon lekker babbelt en de producten onderin de beschrijving zet. Ik weet niet of ik de enige ben maar voor mij stoort het een beetje als je het steeds door je verhaal heen zegt. Maar verder super leuk!

[Beantwoorden]


Door Pien op 31 oktober 2015 17:06

Heel leuk deze video!
En ik snap echt niet wat dat toch is met vriendjes..
Ik ben 22, en heb 2 dates gehad tot nu toe en nooit een vriend. Waar het aan ligt geen idee. Ik ben (volgens mij) niet lelijk of saai of raar ofzo maar toch komt het er maar niet van. Dus dat je een laatbloeier bent geweest op mannengebied is onzin!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 31 oktober 2015 17:51

Ik vind dit echt een hele leuke video :) zulke video’s vind ik echt leuk om te zien :) Niet alleen omdat ik nog een beetje een makeup noob ben en kan zien hoe je je makeup aanbrengt, maar ook dat kletspraatje, wat je doet en hoe jij en Jeffrey elkaar hebben leren kennen enz. :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 31 oktober 2015 21:26

Dat mensen denken dat je lesbisch bent en verliefdheden die niet wederzijds zijn herken ik zoooo erg! :omg: :wtf:

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 2 november 2015 12:19

Super leuk dit soort video’s! En wat leuk dat jullie samen Sinterklaas gaan vieren :) Ik ga ook lootjes trekken, maar dan met mijn moeder, zus, zwager en de twee oudste kids (love)

[Beantwoorden]


Door Demy op 3 november 2015 18:50

Leuke video.
Ik heb ‘m volledig uitgekeken (love)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 3 november 2015 19:07

Ik kijk bijna nooit videos, maar deze vond ik best leuk. Grappig om te horen over jouw dating geschiedenis. Zelf ben ik al heel lang single (meer dan 10 jaar) en met eerdere vriendjes heb ik eigenlijk nooit echt gedate. Tussendoor ook niet. Niks voor mij gewoon.

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 4 november 2015 22:07

Leuke, persoonlijke video :)

[Beantwoorden]


Door Jolien op 6 november 2015 09:33

Ik houd van deze video’s, doe het gerust vaker! :) Oh, en ik heb deze gekeken tijdens het ontbijten ^^

[Beantwoorden]