Pakketjes uitpakken | Grote unboxing!

Ik ben twee weken bij mijn ouders geweest, maar sinds zondagavond ben ik weer thuis. In de tussentijd werden er een hele hoop pakketjes bezorgd, die ik vandaag uitpak in deze video. Ik hoor heel graag waar je graag reviews van ziet. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 9 juli 2015 | 58 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Liset - Beautydagboek op 9 juli 2015 07:29

Leuk om met jouw ontvangen pakketje mee te kijken! Super om de kaarsen en het vest van Orange is the new black te ontvangen, dat vest is echt leuk als trouwe kijker :). De Bobbi Brown producten maken me nieuwsgierig, ik hoop gauw je review te mogen lezen, ik ben namelijk gek op dit merk!

[Beantwoorden]


Door brenda op 9 juli 2015 07:45

Wat een leuke producten! Het zou wel heel erg fijn zijn als je voor de 13e een review van de Bobbi Brown spullen hebt, ben erg benieuwd naar de shimmer brick en die dingen gaan hard als ze eenmaal in de winkel liggen haha!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 9 juli 2015 07:53

Wauw de producten van Bobbi Brown zien er geweldig uit, vooral de nieuwe Shimmerbrick!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 juli 2015 08:05

Leuke video! zo’n simpele video maar velen vinden het leuk.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 9 juli 2015 08:17

Leuke unboxing Vera! Ik zie een hoop mooie producten en items voorbij komen! Het strandsetje van Lancaster is echt te leuk <3 En de Coolwater geur is ook echt heerlijk, daar moet ik ook weer eens eentje van aanschaffen want het is de perfecte vakantie geur! Ik kijk nu al uit naar al je reviews!

[Beantwoorden]


Door Esther op 9 juli 2015 08:24

Super leuk! Zo’n pakketjes party mag je vaker doen :-)

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 9 juli 2015 08:24

Leuke pakketjes!!! Je spreekt striae trouwens uit ala stri-eee

[Beantwoorden]


Door Isabella op 9 juli 2015 08:34

Leuk om te zien, zo’n ‘mega unboxing’! Ben benieuwd naar de herfstproducten van Dior :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 juli 2015 08:37

Super leuk om te zien, doe maar vaker dit soort filmpjes haha. Die Orange is the Nee Black dingen zijn echt tof! En ben benieuwd naar de Rimmel Kate Moss producten :).

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 juli 2015 08:48

Wat een leuke pakketjes!!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 juli 2015 08:51

Wauw een leuk filmpje! Echt een feestje om uit te pakken en ik vind het heel erg leuk om je enthousiasme te zien bij het uitpakken!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 juli 2015 09:09

Ik reageer NOOIT, maar voor nu maak ik graag een uitzondering: wat ben je toch een leuk mens! Tussendoor nog even snel zeggen dat je, ondanks je er met een megavaart doorheen gaat, heel blij bent met de producten en er zeker ‘lekker mee aan de slag gaat’. Het is voor jou na al die jaren natuurlijk echt een way of life geworden en je dan toch realiseren dat het niet normaal is dat er een berg aan pakketjes op je wacht als je twee (!) weken weg bent. Het spat van het scherm dat je zo ‘lekker gewoon’ gebleven bent, terwijl je wat mij betreft best in een positie zit om behoorlijk naast je schoenen te gaan lopen. Top!

[Beantwoorden]

geenhippie antwoordt op 9 juli 2015 om 12:27:

Helemaal eens. Het gaat lekker natuurlijk op video en ze doet niet uit de hoogte o.i.d. :cool:

[Beantwoorden]

Mariska antwoordt op 11 juli 2015 om 18:14:

Precies, zo denk ik er ook over :D

[Beantwoorden]


Door Denise op 9 juli 2015 09:17

wat een heerlijke video! Ik had alleen een vraagje. Weet je waar de orange is the new black hoodie vandaan kwam? Welke webshop/welk adres? Ik vind m zo gaaf! :)

[Beantwoorden]


Door Do op 9 juli 2015 09:21

Wat een leuke video! Die spullen die je hebt gekregen van OITNB zijn echt superleuk :) Die paperclip met dat mondje is ook echt grappig, past echt bij jou. Ik ben ook erg benieuwd naar de producten van Bobbi Brown. :smak:

[Beantwoorden]


Door Lucy op 9 juli 2015 09:37

Hmm… Beauty blogger panty business beginnen, dan maar? ;)
Toffe spulletjes, ik kijk uit naar je reviews!

[Beantwoorden]


Door Saartje op 9 juli 2015 09:37

Wat een heerlijke video, dit vind ik altijd één van de leukere video’s al vind ik al je videos leuk omdat je het altijd zo leuk brengt! Wauw de producten van Bobbi Brown zien er weer prachtig uit en ik ben zo benieuwd naar de Cool water geur.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 juli 2015 09:40

Wat een boel pakketjes! Je zou er bijna een dagtaak aan hebben om ze allemaal uit te pakken. En ik ben heeeeel benieuwd naar de nieuwe Dior collectie. Hun herfstcollecties vind ik vaak erg de moeite waard.

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 juli 2015 10:05

Wat heb je mooie paketten gekregen!

[Beantwoorden]


Door Roshelle op 9 juli 2015 10:14

Ah OINTB goodies omg! Hebbeeeeeen haha!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 9 juli 2015 10:19

Wat een toffe pakketten! (love)

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 9 juli 2015 10:24

Whoow, die Bobbi Brown shimmer brick ziet er zo mooi uit! Gisteren toevallig mijn eerste shimmer brick gekocht (Nectar), zal mijn collectie dringend moeten uitbreiden :D Die spulletjes van OITNB zijn suuuperleuk!

[Beantwoorden]


Door amber op 9 juli 2015 10:39

Heerlijke video om te kijken! Ik wil de OITNB goodies ook hebben! hahaha
Ben als een speer door seizoen 3 gegaan, dus mis het nu al haha

[Beantwoorden]


Door Margot op 9 juli 2015 10:45

Dat is een flinke voorraad pakketjes! Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 9 juli 2015 10:46

Wat een superleuke video! Ik vind dit soort unboxing video’s altijd heel erg leuk om te kijken, dus je mag het zeker vaker doen! Zo leuk ook om te zien dat je zo enthousiast bent! :)

[Beantwoorden]


Door Lin op 9 juli 2015 10:48

Een Orange is the new black vest (love) (love) Briljant!!!

Geniet van al je pakketjes!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 9 juli 2015 11:10

Woot, grote OITNB fan hier, dus dat vind ik echt wel cool :-D Die shimmer brick van Bobbi Brown ziet er ook super pretty uit.

[Beantwoorden]


Door Marion op 9 juli 2015 11:21

Wat een pakketjes, en erg veel leuke dingen. Vooral al die lipsticks, erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Linda op 9 juli 2015 11:28

Ik vind de OITNB goodies echt fantastisch! En het lijkt wel kerst, heerlijk om alle pakketjes open te kunnen maken en mooie producten te ontdekken om te reviewen. Wat is bloggen toch leuk!

[Beantwoorden]


Door Ies op 9 juli 2015 11:38

Leuk Vera!
Verheug me nu op je sale shoplog. :love:

[Beantwoorden]


Door Akosua op 9 juli 2015 12:12

Ik ben zelf niet zo’n OITNB fan, maar het zijn wel leuke goodies die je hebt gekregen. Vooral de Bobbi Brown producten vind ik erg mooi, die shimmer brick en dan in Limited Edition verpakking. Echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 9 juli 2015 12:19

Leuke unboxing weer :-)! En wat een mooie producten! Ben benieuwd naar de reviews!

[Beantwoorden]


Door geenhippie op 9 juli 2015 12:26

Haha wooo wat een berg! :love: Lijkt me super leuk om te krijgen, wie houdt er nu niet van post. Leuke dingen gekregen ook :D

[Beantwoorden]


Door Varenka op 9 juli 2015 12:27

Ahhhhh wat bof jij toch met al die fijne pakketjes
Super leuk idee om ons dasr van mee te laten genieten

[Beantwoorden]


Door Tamara op 9 juli 2015 14:41

Wat een leuke pakketjes! En omg die orange is the new black spullen! Zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Louise op 9 juli 2015 15:09

Ik word zo blij van zo’n unboxing filmpje!!! Kan niet wachten op je reviews!!! :yes: :roll:

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 9 juli 2015 15:27

Wauw, zo veel pakketjes! Ik vind zo’n unboxing video’s leuk om te kijken omdat je op deze manier al een kleine sneak peek krijgt van nieuwe collecties :D

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 9 juli 2015 15:27

Dit soort filmpjes vind ik zo leuk om te zien. Ben altijd benieuwd naar pakketjes! Wat een leuke spulletjes van Orange is the new black. Die boxer, haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 juli 2015 18:39

Die bronzer van Rimmel heb ik, deze vind ik zóóó fijn! Jouw enthousiasme bij het uitpakken van de pakketjes vind ik echt heerlijk, zo oprecht :-)! Ik ben erg benieuwd naar verschillende reviews!!

[Beantwoorden]


Door Lott op 9 juli 2015 19:31

Hii !

Wauw wat een gave producten! :) Super leuk. Als ik pakketjes ga open maken ben ik ook altijd zo vrolijk hahaha ! Hoop dat je een keertje op mijn blog wil kijken ! Ik ben net begonnen en kan al je tip’s wel gebruiken. ( http://Www.lott.weebly.com ) Alvast super bedankt :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 juli 2015 20:03

Wauw wat veel toffe items zeg! Die shampoo’s van guhl zijn trouwens niet nieuw, in ieder geval die voor vet haar niet want die gebruikte ik een aantal jaar geleden altijd!

[Beantwoorden]


Door Maaike Bosschieter op 9 juli 2015 21:02

Super leuk om zoveel pakketjes en dus vooral nieuwe producten te zien!
Nu heb ik een vraag die helemaal niks met deze video te maken heeft maar ik liep hier vandaag tegen aan.
Ik heb vanmiddag mijn tweede mac lipstick gekocht namelijk all fired up. Toen ik thuis kwam vond ik hem heel veel lijken op de Hema long lasting lipstick 01. Ik heb ze naast elkaar gehad en volgens mij zijn het zo goed als dezelfde kleuren.
Mijn vraag is dus of je dit een keer kunt testen voor mij!

[Beantwoorden]


Door Maaike Bosschieter op 9 juli 2015 21:08

Super leuk om al die pakketjes en dus nieuwe producten te zien!
Ik heb een vraag die niks met dit filmpje te maken heeft maar ik liep hier vandaag tegen aan.
Ik heb vandaag een mac lippenstift gekocht namelijk all fired up. Toen ik thuis kwam moest ik denken aan de Hema longlasting lipstick nummer 01. Ik heb ze naast elkaar gehad en volgens mij zijn deze precies hetzelfde!
Mijn vraag is dus of je dit in een artikel kunt testen.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 9 juli 2015 21:09

Wat een heerlijke video Vera, wat moet het genieten zijn om dat heerlijk uit te pakken en er mee aan de slag te gaan. Van mij mag je dit vaker doen hihi :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 9 juli 2015 21:14

Zo’n unboxing voelt soms echt als pakjes uitpakken op kerstavond haha.

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 9 juli 2015 22:20

Aaaah heerlijk pakketjes uitpakken! Zo leuk! En altijd tof om te zien. Die Orange is the New Black hipster hahaah, geschikt voor Koningsdag ;)

[Beantwoorden]


Door priscilla op 10 juli 2015 10:11

heerlijk om hier naar te kijken. En vooral ook leuk om te zien, je bent het inmiddels wel gewend dat je zoveel krijgt, maar toch zie ik steeds een brede verbaasde glimlach! :) Dat bewijst maar weer dat jij gewoon lekker jezelf blijft! Love it <3

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 10 juli 2015 10:31

Heerlijke video. Ik zou telkens een pakjesavond gevoel erbij krijgen. Ik ben erg benieuwd naar je Bobbi Brown review en de lipsticks van Etos zien er ook heel interessant uit!!

[Beantwoorden]


Door anna op 10 juli 2015 12:39

Wauw, wat een heerlijke video! Ik word er helemaal hebberig van. Grappig je enthousiaste reactie bij de items van Orange Is The New Black, terwijl er ook zoveel make-up was hahaha. Ik volg de serie zelf niet, maar kan me voorstellen dat je enorm verbaasd was, is ook weer eens wat anders die items!

[Beantwoorden]


Door Larissa op 10 juli 2015 15:41

wat een leuke video! en wat ben ik jaloeeers op die spullen van OITNB, ik snap je enthousiasme helemaal haha!
je bent echt een leuke meid Vera, ik word er vrolijk van!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 10 juli 2015 17:07

Wauw, wat heb je veel pakketjes gekregen :D Zo leuk om te zien dat je het allemaal uitpakt en je eerste reactie erop :)

[Beantwoorden]


Door Kate op 10 juli 2015 20:16

Ik vind je unboxing videos altijd zo leuk! En wat super gaaf dat je wat spullen hebt gekregen van OITNB. Fijn weekend alvast ^^) xx

[Beantwoorden]


Door Renate op 11 juli 2015 11:57

Wat een leuke video, pakketjes party klinkt ook alleen al zo leuk haha! Ik heb heel wat mooie producten gezien, vooral de producten van Kate Moss en die Etos lipsticks zijn echt gorgeous!

[Beantwoorden]


Door elke op 11 juli 2015 15:08

Van Dior wil ik zeker een review zien en van de shampoos ook misschien samen met nog andere shampoos/maskers/conditioners of je haar routine met welke producten je gebruikt aangezien je niet zoveel haar artikels/videos maakt. :ja:

[Beantwoorden]


Door Mariska op 11 juli 2015 18:15

Wat een leuke producten heb je allemaal gekregen en dat verdien je ook! :D Je werkt er hard genoeg voor.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 12 juli 2015 13:42

Eucerin en nivea zijn van het zelfde bedrijf nl beiersdorf, dus toch een goede gok dat het nivea kon zijn :) ook labello en hansaplast zitten hieronder

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 1 augustus 2015 11:05

Wauw! Wat een hoop leuke dingen! Vraag me wel af wat je in hemelsnaam met al die producten doet hahahaha je kan een een tweede huis nemen voor al die spullen ????
Leuk, ben benieuwd naar de reviews!

[Beantwoorden]