e.l.f. Prism Eyeshadow Naked

e.l.f._prism_eyeshadow_naked_nude_01

Neeee, toch niet wèèr een Naked palette? Jawel, maar ik beloof je: deze is bijzonder. Wanneer ik denk aan een zomerse make-uplook, dan denk ik aan een glowy huid (dankzij highlighter en laten we eerlijk wezen: een beetje zweet), bronzer, perzikkleurige blush en een glanzende ooglook. En met die glanzende, zomerse ooglook kan e.l.f. je perfect helpen.

e.l.f._prism_eyeshadow_naked_nude_02

e.l.f._prism_eyeshadow_naked_nude_03

Het Prism palette is niet zomaar een palette, de oogschaduws in het langwerpige doosje hebben namelijk een zijdezachte textuur. Ze voelen haast vloeibaar aan en bovendien komt er veel pigment vanaf. Het Prism palette is er in drie uitvoeringen, ik laat je hier Naked zien.

e.l.f. Prism Eyeshadow Naked € 9,99

e.l.f._prism_eyeshadow_naked_nude_04

e.l.f._prism_eyeshadow_naked_nude_05

e.l.f._prism_eyeshadow_naked_nude_06

e.l.f._prism_eyeshadow_naked_nude_07

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6

Wat een prachtige oogschaduws! Zo intens, zo zacht. De glans is ook heel erg mooi, de foto laat dat eigenlijk niet genoeg zien. De tinten zijn heel erg warm, glowy en perfect voor de zomer.

e.l.f._prism_eyeshadow_naked_nude_08

e.l.f._prism_eyeshadow_naked_nude_09

Ooglook met:

Urban Decay Primer Potion

1 (binnenste ooghoek en wenkbrauwbot)
3 (eerste deel bewegend ooglid)
4 (tweede deel bewegend ooglid)
5 (geblend in arcadeboog)
6 (sterk aangezet in arcadeboog)

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascara

e.l.f._prism_eyeshadow_naked_nude_10

e.l.f._prism_eyeshadow_naked_nude_11

MAC Faux lipstick – review

e.l.f._prism_eyeshadow_naked_nude_12

Het Naked Prism palette van e.l.f. is misschien wat duurder dan je van het merk gewend bent, maar ik vind hem helemaal zijn geld waard. De oogschaduws voelen intens zacht aan, zijn sterk gepigmenteerd, brengen makkelijk aan en blenden mooi in. De kwaliteit voelt luxe en ik vind de ooglook in het echt nog veel mooier dan op de foto’s.

Mocht je hem opzoeken in de webshop, het palette heeft daar gek genoeg niet de naam Naked, maar Nude. Ik weet niet waarom dat zo is, want het is een beetje verwarrend. Ik ben verliefd op dit palette en ik voorspel dat ik hem de komende tijd nog veel zal gebruiken.

e.l.f. Prism Eyeshadow Naked € 9,99 – te koop in de officiële webshop.


Reacties

Door Manon op 8 juli 2015 06:20

Wat een mooi oogschaduwpalet zeg! Mijn hart maakte even een sprongetje toen ik de swatches zag. Super! Wel apart van de namen, fijn dat je dat er even bij vermeld :).

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 juli 2015 06:27

Dit ziet er stiekem heel erg mooi uit zeg! Zeker voor de zomer zijn dit soort glanzende oogschaduws een fijn product om te gebruiken. Wel jammer dat het vooral warme tinten zijn. Ik heb een soort van metallic paletje van Marc Jacobs en daar zitten verschillende kleuren in van brons en goud naar gunmetal en zilver. Niet het ideale palette om een hele look mee te maken, maar zeker mooi voor een metallic pop bij andere looks.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2015 om 16:29:

Wil ook nog zo graag een keer Marc Jacobs make-up proberen! Heel benieuwd naar :ja:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 juli 2015 06:35

Iets duurder dan ik van ELF gewend ben inderdaad, maar wat een kwaliteit en pigment, wauw! (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 juli 2015 06:37

Wat een prachtig palette! De kleuren zijn goed gepigmenteerd en je kunt er zeker iets moois van maken.

[Beantwoorden]


Door Isabella op 8 juli 2015 06:49

Ah wauw, super mooi dit palette! De kwaliteit ziet er heel goed uit. Ah, ik hou van E.L.F <3

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 8 juli 2015 07:13

Hij is prachtig! Ik heb zelf hier het Sunset palette van en die textuur is inderdaad geweldig zacht, maar ook goed gepigmenteerd. Herinnert me er aan dat ik hem er weer eens bij moet pakken :).

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 8 juli 2015 07:19

Wat een mooie palette! Ik heb de Prism Sunset palette en die is ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Marijke - de beste versie van jezelf op 8 juli 2015 07:24

Je wordt overspoeld met nude paletten inderdaad en doordat ik de naked 2 heb en daar alles mee vergelijk vallen veel nude paletten af. Deze is alleen wel heel bijzonder denk ik en dat gevoel wordt versterkt door jouw prachtige ooglook!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 8 juli 2015 07:26

Wauw, wat een plaatje van een palette! Dat heeft ELF weer onwijs goed gedaan! Ik vind vooral de pigment er ontzettend mooi en goed uitzien. 10 euro vind ik ook heel betaalbaar voor een palette met zoveel mooi naturel tinten!

[Beantwoorden]


Door Do op 8 juli 2015 07:28

Wat een mooi palette, erg mooie kleuren! De look die je gemaakt hebt is ook mooi, zo’n look is erg makkelijk voor elke dag :)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 8 juli 2015 07:45

Mooie kleuren zitten erin en je hebt er een mooie look mee gemaakt!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Minke op 8 juli 2015 07:53

Wow ziet er heel goed uit! Zeker voor ELF, normaal vind ik die oogschaduw niet zo heel geweldig haha

[Beantwoorden]


Door Elize | girlonthewhitebike op 8 juli 2015 07:54

wauw! ziet er inderdaad erg mooi uit! En niet zo duur, leuk:)

[Beantwoorden]


Door Marthe | Normal Beauty op 8 juli 2015 08:25

Ik heb het Sunset palet van deze Prism eyeshadows en ik vind hem fantastisch! Zeker nu voor de zomer. Geweldige kwaliteit en mooie kleuren. Ook dit palet ziet er erg mooi uit! X (love)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 8 juli 2015 08:28

Ik vind het er erg goed uitzien, hele mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 8 juli 2015 08:28

Jeetje deze verbaasd me echt! Mooie pigmentatie en prachtige look!

[Beantwoorden]


Door Margot op 8 juli 2015 08:44

Wat een mooie kleuren en glans!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 8 juli 2015 08:57

Dit lijkt mij een echte aanrader voor die prijs :)

[Beantwoorden]


Door Saartje op 8 juli 2015 09:13

Wauw! Ik was echt positief verrast toen ik de swatches zag, moest wel even goed met mijn ogen knipperen wat een prachtige glans en intens pigment! Ik ben hier heel erg benieuwd naar, als de kwaliteit goed is, dan vind ik het de 10 euro ook wel waard.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 juli 2015 09:13

Ik heb deze palette ook in mijn bezit, en ik ben verliefd <3 De pigmentatie is echt geweldig en inderdaad, de kleuren passen perfect bij de zomer. Ik draag hem bijna elke dag :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 juli 2015 09:13

Ohhh wauwww!!! Wat een prachtig paletteje weer van E.L.F. En inderdaad, iets duurder dan je bij hen verwacht maar nog steeds een koopje natuurlijk.. Ik vind de ooglook die je hebt gemaakt echt prachtig, kon ik maar in mijn vingers knippen dat die look NU op mijn ogen zat :-)!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 8 juli 2015 09:14

Mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 8 juli 2015 09:15

Wow! Wat een supermooi everyday palette! Ik heb niks van E.L.F. dus dit zou best wel eens mijn eerste aankoop van het merk kunnen worden :) persoonlijk vind ik ook dat dergelijke kleuren je het beste staan, beetje shiny en naturelle

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 8 juli 2015 09:18

Ik vind e.l.f producten altijd zo leuk, maar ik vind het enkel de moeite waard om te bestellen als het veel is. De verzendkosten zijn gewoon zo hoog! Wel een heel mooi pallet, ik snap waarom je er verliefd op bent :)
xx

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 8 juli 2015 10:09

Wat een mooi paletje! Ik vind de prijs ook nog prima te doen, zeker als je kijkt naar hoe mooi de kleuren zijn. Je look vind ik ook erg mooi! Zelf ga ik dit palette denk ik niet aanschaffen, omdat ik al veel nude paletten heb, maar ik ga hem onthouden als cadeau idee! :)

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 8 juli 2015 10:21

Het palette is echt een pareltje. De kleuren zijn echt prachtig en de kwaliteit is ook erg goed. ^^)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 8 juli 2015 10:23

Wauw, wat een mooie kleurtjes zeg! Toch net even iets anders dan de meeste nude paletten. En wat een mooi pigment en een mooie glans! Binnenkort maar eens wat bestellen bij e.l.f. ^^)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 8 juli 2015 10:26

Amai, supermooi! Ik verwachtte eigenlijk nooit heel veel van de producten van elf, maar de laatste tijd lees ik er steeds meer goeds over.

[Beantwoorden]


Door Marion op 8 juli 2015 10:31

Ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]

Akosua antwoordt op 8 juli 2015 om 10:47:

Mooi palette voor een redelijke prijs. Leuk als je er nog geen een in je bezit hebt.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 8 juli 2015 10:48

Het eerste wat ik dacht was inderdaad “weer een naked palette?!”, maar de kleuren zijn heel mooi en de finish ziet er beter uit dan sommige andere paletten!

[Beantwoorden]


Door anna op 8 juli 2015 11:07

Wat een geweldige tinten, wauw! Elf heeft de laatste tijd echt prachtige producten. Wel iets duurder, maar niet te duur als je kijkt naar de kwaliteit. Met dit palette kun je veel kanten op, leuk ook dat er alleen glanzende tinten in zitten!

[Beantwoorden]


Door geenhippie op 8 juli 2015 11:57

Haha ik dacht inderdaad ‘niet weer een naked palette’ :+
Vind ‘m er erg mooi uitzien, houd altijd wel van natuurlijk. De prijs is niet eens echt hoog (:

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 juli 2015 12:13

Na 3 jaar nog steeds gek op je blog! Elke dag bezoek ik met veel plezier je mooie plekje hier :) Prachtig Vera.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2015 om 16:30:

Dankjewel Charlotte (love)

[Beantwoorden]


Door Andréa op 8 juli 2015 12:32

Ziet er erg indrukwekkend uit! De ooglook die je gemaakt hebt is erg mooi :D
x

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 juli 2015 12:40

Ik heb deze ook en vind hem heel erg mooi en fijn!

[Beantwoorden]


Door melany op 8 juli 2015 13:50

wel echt hele gave kleuren!
Zulke kleuren zoek ik namelijk ook.

http://www.melanysway.nl

[Beantwoorden]


Door Cel op 8 juli 2015 14:29

Vera,

Volgens mij wordt je huid steeds een beetje mooier! Wat fijn zeg. Ik zie bijna helemaal geen velletjes door droge plekjes en adere oneffenheden meer.

Zou je kunnen vertellen of je echt het gevoel hebt dat het door de huidbehandeling komt?

Mooi ooglook ook trouwens ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juli 2015 om 16:31:

Dankjewel! En ja, zonder twijfel. Mijn huid schommelt nog steeds wel eens door hormonen, weersveranderingen etc, maar de mate erin is enorm verminderd. Ik ben heel erg blij met hoe het nu gaat en ik zou niet anders weten dan dat dat door de huidverzorging komt die ik nu gebruik :ja:

[Beantwoorden]


Door Renate op 8 juli 2015 15:12

Wauw wat een prachtige oog look! De kleuren zijn ook echt prachtig! Misschien weer een naked/nude palette, maar daar kun je er ook nooit genoeg van hebben right? Ik vind ieder geval de oog look je prachtig staan!

[Beantwoorden]


Door Syl op 8 juli 2015 15:32

Hihi MAC heeft nu de nieuwe 9x paletten. Burgundy times lijkt op het UD naked3 palette.
Ik ben de dupes nog niet zat hoor. Zeker voor een leuke prijs niet.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 8 juli 2015 15:39

Wauw wat een goed palette!

x

[Beantwoorden]


Door Sophie op 8 juli 2015 16:15

Super mooi zeg! (love)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 8 juli 2015 16:26

Waah dat is echt nog wel een goede kwaliteit, de kleur die ervan agkomt in ieder geval iet er toppie uit. Had ze veel droger verwacht maar deze gaan toch wel even de verwachting te boven. Moet binnenkort toch even wat ELF aankopen + wat van hun kwasten want daar lees ik ook veel goeds over.

[Beantwoorden]


Door Sanae op 8 juli 2015 16:32

Dit zijn echt mijn type kleurtjes. Ze zijn prachtig!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 8 juli 2015 16:48

Oeh, mooi zeg! De pigmentatie stelt niet teleur! Wat een mooie warme kleuren, love ‘em.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 8 juli 2015 17:04

Oooh ik vind zulke warme kleuren met zoveel shimmer onwijs mooi! Goede pigmentatie ook, maar ELF heeft me sowieso nog nooit teleurgesteld. Erg mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 juli 2015 17:07

Wauw ik vind de kwaliteit echt verassend goed!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 8 juli 2015 17:53

De kleuren en pigmentatie zien er echt ontzettend goed uit. (love)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 8 juli 2015 18:13

Ik dacht eerste dat de kleuren te licht zouden zijn, maar ik vind het een prachtig palette!! :D

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 8 juli 2015 20:22

Prachtig palette en ook een mooie ooglook zeg! Vind dit wel echt een leuk palette =)

[Beantwoorden]


Door Lotte van Diessen op 8 juli 2015 21:40

Super mooie foto’s Vera! Zelf heb ik dit palette van elf al wat langer en ik vind hem ook perfect voor de zomer! En kwaliteit vind ik ook super voor zo’n bugdet merk!
Groetjes Lotte <3

[Beantwoorden]


Door Bianca op 8 juli 2015 23:37

Prachtig zulke glanzende tinten en wat een mooie look heb je ermee gemaakt zeg :)

[Beantwoorden]


Door Shannon Schrijft op 9 juli 2015 00:46

WAUW! Wat een prachtige tinten, staat je ook echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 juli 2015 08:48

Wauw, wat een prachtig palette! Liefde voor de glow!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 9 juli 2015 11:15

Voor mij is het tegenwoordig een must dat er ook matte kleuren in een palette zitten, dus dit is niet voor mij. Wel prachtige pigmentatie!

[Beantwoorden]


Door suzan op 9 juli 2015 12:29

Wauw ik had niet gedacht dat dit pallet zoveel pigment had!
Mooie kleuren, echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door linn op 9 juli 2015 17:00

wooww wat een mooie kleuren!! En ook nog eens goed betaalbaar (love)

[Beantwoorden]


Door Mirjen op 9 juli 2015 17:29

Ohhh die pallet is echt heel mooi (A)

[Beantwoorden]


Door Samantha - Daily Pleasures op 10 juli 2015 00:37

Wauw mooi maar denk dat ik me er toch overheen moet zetten om €10 neer te leggen voor een elf palette.

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 10 juli 2015 18:35

WAUW! :omg: (love)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 juli 2015 22:46

Wauw wat een mooi palette! Ik vind de prijs prima voor de kwaliteit!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 13 juli 2015 12:43

Oehh! Mooi palletje hoor!

[Beantwoorden]


Door Simovic-Vuceljic Natasa op 13 juli 2015 22:15

Ziet er geweldig uit :) Liefs! x

[Beantwoorden]