NON beauty favorites

Vandaag probeer ik iets nieuws uit. Ik laat je favoriete items zien en allemaal hebben ze niets met beauty te maken. Ik hou van beauty video’s en 90% van de video’s die ik maak gaat over beauty, maar het leek me leuk er eens een ander soort video doorheen te gooien. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Do op 5 juli 2015 07:22

Leuke video, ik vind het heel leuk dat je ook je non-beauty favorieten laat zien :) Vooral omdat je blog grotendeels over beauty gaat, vind ik het niet erg dat er zo nu en dan ook eens iets anders verschijnt :) Ik vind vooral je Mulberry tas erg mooi, een supermooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 5 juli 2015 07:32

Mooie favorieten, die tas is echt geweldig!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Jessica op 5 juli 2015 07:35

Leuke video☺! Zou het leuk vinden als je dit vaker zou doen!!!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 5 juli 2015 07:51

Vraag me af of ik die honing granola zelf zou kunnen namaken… Lijkt me lekker! Aan de hele marmertrend moet ik nog altijd een beetje wennen. Mooie Kitchenaid! :-)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 juli 2015 08:02

Super leuke video. Kan je zeker vaker doen.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 5 juli 2015 08:27

Ik heb de shaping skinny van H&M nog nooit gepast, maar hij lijkt me onwijs fijn!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Merle op 5 juli 2015 08:28

Leuke video met mooie favorieten. Vooral die tas, wow! Waar andere beautyblogs soms heel erg veranderen en steeds meer over non beauty schrijven, vind ik het heel sterk dat jij je zo duidelijk blijft richten op beauty. Maar af en toe zo’n video is een hele goede afwisseling!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 juli 2015 09:07

Leuke video! En idd leuk voor de afwisseling om een keer geen beauty te doen, maar dat je focus wel bij beauty blijft. Als je spijkerbroeken afgeven kun je ze trouwens het beste wassen in azijn. Dat wast het overtollige kleurpigment uit de stof en voorkomt afgeven.

[Beantwoorden]


Door Margot op 5 juli 2015 09:11

Leuke video zo voor de afwisseling! En ik heb meer goede dingen gehoord over die jeans, ik ga ze eens bekijken!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 juli 2015 09:22

Leuke video! Ik vind het ook fijn om nu en dan eens een non beauty filmpje van jou te zien :-)

[Beantwoorden]


Door Kim | Kimsbloglife op 5 juli 2015 09:31

Ik ben helemaal niet into beauty maar vind je wel heel leuk, dus ik vind het altijd heel fijn als je eens een video opneemt/artikel schrijft dat niet over beauty gaat! :-)

[Beantwoorden]


Door Esther op 5 juli 2015 09:46

Je ziet er goed uit Vera!

[Beantwoorden]


Door geenhippie op 5 juli 2015 09:53

Ik vond het wel leuk :-) Maar het hoeft niet wekelijks.
Ik vind het zelf interessanter dan de “loop een dag met mij mee vlogs”. Stiekem vind ik fashion ook erg leuk om te zien bij jou. Je bent over het algemeen gewoon leuk op video haha

[Beantwoorden]


Door Rianne op 5 juli 2015 09:55

Leuk zo’n non-beauty video af en toe! :) Ik ga ook maar eens kijken naar die shaping jeans van de h&m, hoor er zoveel positieve ervaringen over!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 5 juli 2015 10:00

Wat super leuk om zulke non beauty favorieten te zien :D Ja, ik ben fan Vera, zeker herhalen!! :D

[Beantwoorden]


Door Akosua op 5 juli 2015 10:02

Leuke producten. Ik heb die schaaltjes van de H&M ook, ze zijn inderdaad ook heel leuk voor productfotografie. Ik vind non beauty favorites wel goed ter afwisseling, maar wat mij betreft liever een video ter aanvulling van de likes en dislikes in plaats van ter vervanging.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 5 juli 2015 10:02

Ik vind het ook echt een leuke video! Van mij mag je het ook zeker vaker opnemen.

[Beantwoorden]


Door Varenka op 5 juli 2015 10:03

Super leuke video

[Beantwoorden]


Door The Beauty Magazine op 5 juli 2015 10:05

Wat een super leuk video weer! Ik ben echt helemaal weg van je prachtige tas! I love it!!!

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 juli 2015 10:10

Dat marmere schaaltje vind ik echt heel erg leuk! zoiets wil ik ook nog kopen

[Beantwoorden]


Door Miranda op 5 juli 2015 10:24

Wat een leuke video, weer eens wat anders. Leuk dat je soms ook eens wat anders probeert. Wat mij betreft mag je dit vaker doen. Ik vind het marmer schaaltje ontzettend leuk. (:

[Beantwoorden]


Door Frederieke op 5 juli 2015 10:39

Leuk zo’n non-beauty video voor wat afwisseling!

[Beantwoorden]


Door Amy op 5 juli 2015 10:59

Ik ben echt verliefd geworden op je tas! (love)

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 juli 2015 11:17

Ik vind het heel leuk deze “non beauty” video :-)! Van mij mag je dat zeker vaker doen, maar blijf zeker met beauty bezig want ik hou van jouw artikelen en reviews.
Die broodrooster vind ik érg mooi!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 5 juli 2015 11:27

Leuk :D Ik vind het heel tof om af en toe wat anders van je te zien :) Ik houd van je beautyartikelen met prachtige foto’s, maar op deze manier komen we ook wat anders van je te weten en dat vind ik leuk ^^

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 5 juli 2015 11:42

Superleuk om ook eens je non-beauty favourites te zien! :) die tas staat al superlang op mijn wishlist, love it!

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 juli 2015 11:42

Leuke video, zou ik zeker vaker willen zien!
Ik ben ook weer heel benieuwd naar je nieuwe shoplog (mijn favo video’s!), dus ik hoop dat die donderdag online komt…!

[Beantwoorden]


Door Seren op 5 juli 2015 11:52

Leuke video! Ik heb ook een Ted Baker hoes voor mn IPhone 6 en het zijn echt mijn favoriete hoesjes ooit! Ze liggen lekker in de hand, worden niet vies idd en het maakt mn telefoon helemaal af. Alleen laat het hoekje linksbovenin bij mij wel een beetje los. ik heb ook een losse voorkant voor mn ipad mini van Ted Baker, maar die zou ik niet aanraden.

[Beantwoorden]


Door Sheela op 5 juli 2015 12:00

Je brengt me op leuke ideeën, ik wilde nu eerst ook een marmeren plateau kopen maar ik heb een marmeren eettafel, dat is perfect! Wrm heb ik daar niet eerder foto’s op geschoten? Thanks voor de tips in ieder geval :) :yay:

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 5 juli 2015 12:03

Leuke video! Ik vind Ted Baker hoesjes echt prachtig! Dat marmeren plateautje is ook heel erg tof :)

[Beantwoorden]


Door Anniek op 5 juli 2015 12:23

Wat een leuke video zeg! Altijd leuk om een beetje af te wisselen.

[Beantwoorden]


Door Lisanne - ByLisanneNL op 5 juli 2015 12:46

Super leuke video! Als ik iets wil weten over beauty (reviews, hoe aan te brengen etc.) kom ik altijd bij jou terecht. Dit soort video’s vind ik zeker voor herhaling vatbaar. Ik vind het leuk om fashion/lifestyle video’s te zien en het is leuk dat je afwisselt.

[Beantwoorden]


Door Angele op 5 juli 2015 14:06

Hee Vera! Ik vind het een leuk filmpje ter afwisseling, alleen vind ik wel dat als je het doet dat je er dan meer dingen in moet laten zien ^^) liefs Angele xx

[Beantwoorden]


Door Teddy op 5 juli 2015 14:56

Wat een leuk filmpje! Die telefoonhoesjes zijn echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 5 juli 2015 17:42

Leuke dingen en wat leuk dat je het anders doet!

[Beantwoorden]


Door Syl op 5 juli 2015 20:22

Ik heb de shaping skinnys van H&M ook, ze zijn zo fijn! Ik heb er inmiddels 4. (1 daarvan had ik helaas te groot gekocht, maar dat zal wel weer goed komen in de wintermaanden.)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 5 juli 2015 21:11

Wauw, die tas!

[Beantwoorden]


Door anouk op 5 juli 2015 21:14

Leuke favorieten!! Ik vind het juist tof dat je nieuwe dingen uitprobeert, dat is weer eens wat anders.

[Beantwoorden]


Door Renate op 5 juli 2015 21:18

Ik vind het een leuke video! Ik ben ook dol op al je beauty video’s, maar het is zeker leuk voor de afwisseling om ooit dit soort video’s te zien! En ik eet bijna nooit muesli of cruesli, maar als ik het eet is het inderdaad lekker een variant met wat honing!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 5 juli 2015 23:39

Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar! Leuk om ook juist dit soort “hippe” dingetjes mee te pikken. Je hebt ook zo’n leuke stijl. :)

Ik vind je look hier ook erg mooi, bordeauxkleuren staan je prachtig.

Je blijft m’n favoriete beautyblogster. Ik vind je zo heerlijk echt, oprecht, jezelf, enthousiast en creatief. Je woordgrapjes vind ik ook zo leuk. Kortom: Ga zo door Vera! :)

[Beantwoorden]


Door Dounia op 6 juli 2015 01:30

Leuke video. Afwisseling is juist tof! X

[Beantwoorden]


Door Bertine op 6 juli 2015 12:42

Heel leuk Vera! Ik denk dat ik niet alleen namens mijzelf spreek als ik zeg dat mensen ook geinteresseerd zijn in de persoonlijkheid achter de blog, dan in het onderwerp alleen. Je bent toch voor veel mensen een soort voorbeeld of icoon.

Die broek he, ik heb wel eens getwijfeld om ‘m te bestellen. Het nadeel met mijn figuur is dat ik dunne benen heb maar wel een aantal vetrolletjes op mijn buik. als ik een hoge broek aantrek en ik ga zitten, dan zie ik eruit als een rolmops. Heb je nog tips om dat te voorkomen?

En, is het wellicht een idee om een soort van like systeem in te voeren bij de filmpjes? Dat je ook zonder comment kunt laten weten dat je het filmpje of artikel leuk vond?

Groet,
Bertine

[Beantwoorden]


Door Veronique op 7 juli 2015 09:31

Heel leuk filmpje! Ik vind het zeker fijn om af en toe niet-beautygerelateerde dingen te zien (of te lezen). Die Mulberry-tas is zooo ontzettend mooi!

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 juli 2015 14:52

Weer dat prachtige hoesje (de lichte) van Ted Baker <3 had je bij een ander artikel ook al gevraagd of die er ook voor de iphone 5s is, heleaas niet :( maar door deze video ben ik gaan surfen wat ze voor de 5 hebben… Nu deze besteld http://www.thelittlegreenbag.nl/artikel/13051/ted-baker-plima-iphone-5-case-road-to-nowhere/ niet dezelfde maar ook met van die lieve zachte kleurtjes *smelt* en nog met korting ook! Mijn dag kan niet meer stuk! Blij als die in de brievembus zit en hoop dat hij in t echt ook zo leuk is :)

Dankje Vera, voor je, net als deze, super leuke artikelen en video's :) loveee you're site! Je bent 1 een van mijn favoriete bloggers!

Groetjes Laura

[Beantwoorden]


Door Iva op 7 juli 2015 17:44

Leuk artikel! Mijn MK tas is het aan het begeven (Na 9 maanden al), dus heb een nieuwe ‘nodig’.. waar heb jij je Mulberry vandaan? Ik zit te denken aan de The Bayswater Double Zip, maar wil hem eigenlijk even in het echt zien om de grootte goed te kunnen inschatten.

[Beantwoorden]


Door *Anouk. op 7 juli 2015 19:14

Heeeerlijke video!! Mag je vaker doen! Leuk voor de afwisseling!! Je bent ook zo’n toffe meid ☺️

[Beantwoorden]


Door Grethe op 7 juli 2015 23:06

Vera, wat ontzettend leuk. Van mij mag je dit zeker vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 14 juli 2015 21:43

Leuk! Vooral die spijkerbroek vind ik mooi!

[Beantwoorden]


Door Marjan op 20 juli 2015 14:38

Ik ben ook gek op de muesli van Dorset. Ik heb nu de high fibre variant en die is heerlijk! Dr shaping denim van H&M heb ik ook gehad. Hij zat inderdaad heerlijk maar versleet bij mij echt in record tempo. Binnen 1,5 maand wad hij tussen mijn dijen door geschuurd. Helaas

[Beantwoorden]