Cheers to the freakin’… #2

freakin_weekend00

Het is weer weekend! Hoewel ik hittegolf-technisch niet weet of ik daar nou zo blij mee ben. Ik zou willen dat ik zo’n type was wat nog even in de zon ging liggen bruinen, maar ik trek die hitte gewoon niet zo goed en zit liever met SPF 50 onder een parasol. Maar toch, het is weekend! Cheers to the freakin’…

freakin_weekend01

…Sale

Leuke t-shirts voor €7, een prachtig badpak met 50% korting en een ring die me voor de sale nog niet eens was opgevallen. Sale, solden, uitverkoop: I love it. Zeker wanneer het me lukt voor de drukte de winkels in te gaan en de stapels kleding bij Zara nog echt stapels zijn (en geen enorme hoop), de rij voor de paskamer beperkt is en ik alles kan passen wat me ook maar enigszins leuk lijkt. Verwacht binnenkort een grote sale shoplog!

Bron printscreen.

freakin_weekend02

…Nieuwe Hilary Duff CD

Ik dacht dat ik wel een beetje over Hilary Duff heen was, maar met een net nieuw album uit blijkt dat toch niet het geval. Ik ben weer fan zoals ik dat als 13-jarig meisje ook was. De CD Breathe In. Breathe Out. staat op repeat, met als voorlopige favoriete nummers Sparks, My Kind en Lies. Perfecte muziek voor de zomer!

Bron printscreen.

freakin_weekend03

…Arnhemse Rijn

Het is fijn aan de rijn. Bootjes die langsvaren, een nep strandje waar je cocktails kunt bestellen en genoeg gezellige eettentjes om te zitten. Of het nou 1 uur ’s middags of 8 uur ’s avonds is. In de winter ben ik er niet veel te vinden, maar zomers kom ik er graag. Op de korenmarkt is het druk, aan de rijn een stuk rustiger maar ook zeker levendig.

freakin_weekend04

…Zwoele zomeravonden

Wat ik zo fijn vind aan de zomer is dat de dagen veel langer lijken, omdat het langer licht is en warm genoeg om nog de deur uit te gaan. Wanneer het écht heel warm is, dan zijn die zwoele zomeravonden me iets te klef, maar met een graad of 25 vermaak ik me wel. Lekker buiten zijn, wat drinken, kletsen en ontspannen. Heerlijk! Dat ga ik over een paar maanden zeker missen.

Cheers to the freakin’…

Twitter Facebook
Categorie: Cheers to the freakin... | 4 juli 2015 | 27 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Silkeblogs op 3 juli 2015 06:23

Zwoele zomeravonden zijn echt iets waar ik het hele jaar naar uitkijk! Ik kan er elke keer zo van genieten =D

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juli 2015 om 09:01:

Dat heb ik ook heel erg. Lekker lang met z’n allen buiten zitten en kletsen over de dag, drankje en hapje erbij en kaarsjes aan. Heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 3 juli 2015 06:25

Sale! Yes! Love it!
Ik heb m ook al geluisterd. Stiekem blijven dingen van vroeger nog steeds leuk. Zoals inderdaad Hilary Duff :)
En de zomer… Yes! Eindelijk! Nu hopen dat het dit blijft. :)

[Beantwoorden]


Door Anniek op 3 juli 2015 06:57

Ha, als ik aan Hillary Duff denk, dan denk ik als eerste aan de film A Cinderella Story die ik vroeger wel 20 x heb gezien! Dat is wel even schakelen nu :) Ik ga hem binnenkort maar eens luisteren, ik ben benieuwd. En na 12 uur vandaag kan ik zeggen: cheers to the freakin’ HOLIDAY! Yay! :D

[Beantwoorden]


Door Do op 3 juli 2015 07:02

Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe Cd van Hilary Duff! Ik kan niet wachten tot je sale shoplog, zulke video’s vind ik altijd erg leuk om te kijken :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 3 juli 2015 07:09

Leuk artikel! Ik vind de zomeravonden ook heel gezellig. Fijn dat het veel langer licht is!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 3 juli 2015 07:12

Ja nu zijn de avonden echt ontzettend prettig. Geniet van de ijsjes, het koude water en versfeuit. Daarmee kom je de dag wel door! :)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 3 juli 2015 07:15

Oeh sale,daar ben ik dol op! De zwoele zomeravonden heb ik helaas niet omdat ik dan moet werken, en met 30 graden boven de grillplaat is dat niet zo fijn :(
LIefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Svenja op 3 juli 2015 07:17

Het weekend heeft zoveel mooie voordelen! Vooral de lange dagen en zwoele zomeravonden vind ik ontzetten fijn, die mogen er van mij wel hele hele jaar door zijn! Sale is ook altijd goed, en winkelen is extra fijn nu met deze hitte, aangezien winkels vaak lekker koel zijn. Ik wens je een fijn weekend Vera, maar dat komt zo te lezen helemaal goed <3

[Beantwoorden]


Door Sandra op 3 juli 2015 07:40

Wat een mooie foto’s! Dit weekend is mijn eerste weekend dat ik klaar ben met mijn stage en daar ga ik dan ook zeker van genieten :)

[Beantwoorden]


Door Frances op 3 juli 2015 08:25

Dat nieuwe album van Hillary Duff is inderdaad fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 juli 2015 08:25

Ik kan ook niet zo goed tegen de hitte.. Ik klaag er alleen niet zo over want ik vind het irritant als mensen klagen haha.. Maargoed, doe mij maar een graad of 25, dat vind ik héérlijk :-)! Ik hou nu ook ontzettend van de avonden.. het koelt dan lekker af en ik heb altijd nog zoveel energie ’s avonds :-)!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 3 juli 2015 08:46

De laatste tijd ga ik tijdens de solden meestal lekker online. Dan heb je zo die drukte niet

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 juli 2015 09:28

Mojito, heeeerlijk voor deze dagen! Nog een tip: Limonsecco!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 3 juli 2015 09:59

Ik hou wel van warmte, maar echt ik de vlakke zon zitten doe ik ook niet graag. Ik zoek dus ook liever de schaduw op. Hilary Duff’s muziek kan ik ook nog steeds smaken, ze maakt altijd van die lekkere easy muziek.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 4 juli 2015 08:50

Ik shop ook liever in een rustige winkel. Daarom ga ik altijd ’s ochtends shoppen, tegen 1u maak ik me dan snel uit te voeten wanneer de grote meute dan toekomt :-P

[Beantwoorden]


Door Lexi op 4 juli 2015 09:12

Zomeravonden vind ik heerlijk! Echt genieten. De sale vind ik ook heel leuk, haha!

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 4 juli 2015 09:47

Jaaaaaa! Hilary Duff! Ik dacht ook dat ik helemaal niet zo’n grote obsessie meer met der zou hebben… tot der nieuwe album uitkwam. Ik ben helemaal gek op Tattoo, blijkt dat Ed Sheeran het samen met haar zou geschreven hebben. Verklaart meteen waarom ik het zo geweldig vind!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 juli 2015 10:01

Oh leuk, ik ga het nieuwe album meteen even beluisteren! Ik vond haar vroeger ook zó leuk, vooral door The Lizzie McGuire movie natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door R op 4 juli 2015 10:27

Jaaaaa!!! Deze klopt echt helemaal!!! Vooral Sale, omdat ik dan eindelijk eens wat kan kopen van wat duurdere merken ^^)
En zwoele zomeravonden zijn echt fantastisch! Ik vind het erg leuk om dan met mijn broers en ouders even naar het strand te gaan en dan gewoon lekker naar de zee en de lucht te kijken, gewoon genieten van het mooie natuur (love)

[Beantwoorden]


Door Andrea op 4 juli 2015 12:04

Zomeravonden vind ik ook zo fijn! Zeker als het gezellig met vrienden is :D
x

[Beantwoorden]


Door anna op 4 juli 2015 12:22

Heerlijk die warme zomer avonden! Hoewel ik het overdag ook heerlijk vind, ik kan niet genoeg krijgen van de zon <3

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 4 juli 2015 17:23

Jaaa heerlijk toch dat er weer sale is (A) qua warmte voor vandaag vind ik wel meevallen. Wens je alsnog een fijn weekend

[Beantwoorden]


Door Chantal op 4 juli 2015 18:07

Ik kom zelf oorspronkelijk uit Arnhem, zit nu al een paar jaar in Tilburg.
De Rijnkade en Sonsbeek mis ik zo ontzettend, zeker nu in de zomer…

[Beantwoorden]


Door Jules op 5 juli 2015 14:46

Yaaay Hilary Duff! De cd is super

[Beantwoorden]


Door Emma Zoë op 5 juli 2015 19:21

Hey!
super leuk hoor!
ik ben sinds vandaag ook een blog begonnen, zouden jullie aub een kijkje willen nemen en als je het leuk vindt volgen? :)

Ga zo door!
xx Emma & Zoë

[Beantwoorden]


Door Simovic-Vuceljic Natasa op 11 juli 2015 16:51

Ik heb mijn slag al even geslagen bij de solden, maar ga zeker nog eens langs de Meir hier in Antwerpen voor ik weer vertrek :) En Sparks van Hilary Duff is echt een geweldig nummer! Liefs! x

[Beantwoorden]