Grote SALE shoplog fashion & home

Het is weer tijd voor een kersverse shoplog! Een grote, met zowel kleding als spullen voor in huis. Helaas nog even zonder mooie thumbnail, maar daarom is de verrassing wát ik precies kocht des te groter ;). Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 19 juli 2015 | 40 reacties

Reacties

Door Suzanne op 19 juli 2015 07:16

Heerlijk om te zien. Leuke items heb je aangeschaft. Ik heb stiekem ook nog wat items in de Sale gekocht.

[Beantwoorden]


Door Rahma op 19 juli 2015 07:41

Hele leuke spulletjes! Ik vind streepjes ook echt super leuk, en wat is dat leren jasje mooi!

[Beantwoorden]


Door Merel op 19 juli 2015 08:56

Die home dingen zijn echt heel mooi! Ik werd op slag verliefd haha!

[Beantwoorden]


Door Irina op 19 juli 2015 09:12

Wouw ik vind het jasje, de schoenen en de klok echt prachtig!
Zelf heb ik toen ik 5 dagen in Londen op vakantie was daar van de sale genoten en heb dan ook een enorme shoplog opgenomen toen ik eenmaal thuis was. Sale blijft toch ook altijd heerlijk ^^)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 19 juli 2015 09:22

Oeh onwijs leuk jasje en leuke schoenen!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 19 juli 2015 09:32

Wat een leuke shoplog! Je kunt wel zien dat je dol op streepjes bent :). Het lichtblauwe/grijze topje met knoopjes is erg mooi inderdaad, kan me goed voorstellen dat je er heel blij mee bent! Toevallig heb ik gisteren bij de Xenos ook die spiegel gekocht, mede omdat hij zo lekker stevig is. Echt een fijne aankoop!

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 juli 2015 09:42

Dat jasje vind ik echt ontzettend mooi, staat je ook erg goed! Oh ja die spullen van Xenos, love it!

[Beantwoorden]


Door Do op 19 juli 2015 09:42

Leuke shoplog! Streepjes zijn altijd goed, haha. Dat leren jasje van Zara is echt heel erg mooi, hij staat je goed. :)

[Beantwoorden]


Door Minke op 19 juli 2015 09:57

Hele leuke aankopen! Ik ben ook erg goed geslaagd in de sale in Londen! Erg leuk altijd, van die goede deals!

[Beantwoorden]


Door Bente op 19 juli 2015 10:08

Zo je bent goed geslaagd! Wat een koopjes die schoenen!
Ik heb helemaal niks in de sale gekocht…… Ben bang dat ik daar nu iets te laat mee ben :P

[Beantwoorden]


Door Akosua op 19 juli 2015 10:13

Wat een leuke spullen. Ik draag ook veel te vaak streepjes. En wat heb je een mooie home-aankoopjes gedaan. Ik moet me altijd inhouden om niet te veel koperkleurige voorwerpen te hebben.

[Beantwoorden]


Door Livia op 19 juli 2015 10:33

Je hebt echt een geluk gehad met die adidas schoenen! En die klok gaat zeker leuk staan in je keuken. Ik ga binnen kort uit huis (op kamers) en ik moet je eerlijk zeggen dat ik je huis als inspiratie gebruik. Het is zo leuk ingericht. Hopelijk krijg ik ook ooit zo’n mooi appartement :)

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 19 juli 2015 10:39

Leuke shoplog! Dat leren vestje staat je zo leuk! zo een peplum-achtig vestje heb ik altijd zo elegant gevonden :)

[Beantwoorden]


Door Veerle op 19 juli 2015 11:38

Ik vind je shoplogs altijd het leukst om te kijken :) Het pin-uptopje en de grijze tanktop van H&M vind ik het mooist, ze staan je heel goed!
Zelf ben ik ook heel goed geslaagd in de sale, heb hele mooie dingetjes bij New Look gekocht en een paar donkerblauwe brogues waar ik heel blij mee ben!

[Beantwoorden]


Door Marie op 19 juli 2015 11:42

Vera, ik wil even zeggen dat ik je onzettend leuk vind. Jij kent mij niet, maar we lijken zo veel op elkaar. Jij bent echt mijn virituele beste vriendin! Haha! Dat klinkt misschien overdreven, alsof ik geen vriendinnen heb. Maar dat heb ik zeker wel, en hele fijne ook! Maar ik vind jou gewoon een hele leuke meid. We hebben dezelfde stijl qua kleding en wooninrichting. Daarnaast ben ik ook een beautyfreak! Ik vind jou en je site top!! Trek je niets aan van die negatieve reacties, je bent leuk zoals je bent!!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 19 juli 2015 12:01

Goeie deal met die adidas schoenen! Mooie kleur is dat.
Ik ben in Milaan gaan shoppen tijdens m’n vakantie. Kiko had goede afprijzingen en ook Wycon cosmetics, een merk dat ik nog niet kende maar ook uit Milaan komt. Het is vergelijkbaar met Kiko! Heel leuk, goede kwaliteit en minstens zo betaalbaar. Aanrader voor wie nog naar Italië gaat deze zomer.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 19 juli 2015 12:11

Oh wauw, wat een mooie dingen!
Wat is Sale toch altijd veel te verleidelijk haha.
En wat tof van die adidas schoenen!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door geenhippie op 19 juli 2015 12:23

Ik vind jouw shoplogs altijd super leuk. Ook omdat je zo eerlijk bent. Moet zeggen dat ik niet altijd je advies opvolg en toch een redelijk zachte spijkerbroek aangeschaft heb, ondanks dat jij zei dat die dingen slijten bij het leven. Volgens de verkoopster was dit niet het geval en anders mocht ik terugkomen. Dus ik wacht het met spanning af

[Beantwoorden]


Door Sanne op 19 juli 2015 12:29

oe die xenos met zijn koperspulletjes, ik heb laatst daar ook goed mijn slag kunnen slaan. Ik ben dit jaar gewoon helemaal de salevergeten, zo stom

[Beantwoorden]


Door Fleur op 19 juli 2015 12:30

Hi Vera,

Leuke shoplog, zoals altijd!
Ik weet niet hoe het komt, ik volg je al heel lang, maar nu pas zag ik voor het eerst dat je best veel dingen weg hebt van Kate Winslet. Misschien komt het door de kleur van je lippenstift, die je overigens prachtig staat.

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 19 juli 2015 12:45

Wat een leuke koopjes heb je gedaan! Zoals die Adidas schoenen voor zo goedkoop, echt leuk! Ik ben zelf ook een echte sale fan, heerlijk om van die leuke dingen te scoren voor een klein prijsje! Helaas gaat het inderdaad altijd weer veel te snel voorbij :-(

[Beantwoorden]


Door Andrea op 19 juli 2015 12:51

Wat een leuke items. Goed geslaagd!

[Beantwoorden]


Door Ies op 19 juli 2015 13:04

Ik heb gisterenavond mijn kat moeten laten inslapen die ik al 14 jaar had. Kan alleen maar huilen nu.
Probeer mezelf een beetje af te leiden met jou filmpjes, jou sale shoplogs zijn altijd leuk xx dankjewel vera

[Beantwoorden]


Door manon op 19 juli 2015 13:09

Goed geslaagd zo te zien! Je hebt ook mooie spullen gekocht!

[Beantwoorden]


Door Evita / Fashion meets Beauty op 19 juli 2015 14:18

Leren jasjes blijven leuk en van koper + marmeren items kan ik ook maar niet genoeg van krijgen. Ik heb een tijdje terug koperspray gekocht om zelf accessoires in huis mee te upgraden ^^)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 juli 2015 14:46

Leuke shoplog! Ik vind streepjes ook altijd wel heel leuk :D

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 juli 2015 15:00

Wat een heerlijke shoplog. Ook ik ben dol op streepjes én ik vind die spiegel echt heel erg tof! Daar ga ik ook eens voorkijken!

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 juli 2015 15:04

Ik heb dat leren jasje ook! En hij zit ook nog eens super lekker vanwege die stretchy stof erin, daardoor is hij minder stijf dan sommige leren jasjes soms zijn. Dus goeie keuze!!

[Beantwoorden]


Door anna op 19 juli 2015 15:13

Wat weer een leuke shoplog! Super veel toffe streepjes items heb je gescoord :D Die schoenen zijn zooo mooi, wel jammer van dat gele detail op de achterkant. Ik kan echt gauw afknappen door zo iets kleins, haha!

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 19 juli 2015 16:12

Ik vind je video’s altijd zo gezellig! Vanmorgen in bed al gekeken.
Je hebt leuke spullen gescoord. Die schoenen waren echt een koopje! Dat jasje vind ik echt prachtig! X

[Beantwoorden]


Door Nelepele op 19 juli 2015 19:19

Oehh, dat jasje is echt mega leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 19 juli 2015 19:36

Wat een toffe klok! Zo eentje zou hier ook niet misstaan :-) En je leren jasje vind ik super.

[Beantwoorden]


Door Britt op 19 juli 2015 20:00

Door mijn leven als student koop ik door het jaar heen amper kleding. Nu ik een maand bij mijn ouders ben, heb ik me een beetje laten gaan. Maar ik word weer zo enthousiast met outfits uitzoeken en nieuwe dingen combineren. Dus ik ben super goed geslaagd!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 19 juli 2015 20:19

Wat een leuke items! Ik zoek heel toevallig ook zo’n wat hogere spiegel, dus ik ga binnenkort even bij Xenos kijken!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 19 juli 2015 21:06

Je hebt echt allemaal ontzettend leuke dingen gekocht, staat je allemaal heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 19 juli 2015 22:04

Je hebt echt heel veel leuke items gekocht! En streepjes zijn altijd goed ;) Ik ben er ook al zo gek op ;)

xxx

[Beantwoorden]


Door Maren op 20 juli 2015 13:29

Wow dat leren jasje is echt heel erg mooi :love:

Ik ben net ook heel goed geslaagd. Ik wilde ‘even’ kijken of ik ergens goedkope bikini’s kon vinden. Heb er meteen 2 gevonden hoewel ik een beetje rare verhoudingen heb (boven s en onder L of xl :-S) maar die maten zijn er in de uitverkoop meestal nog. En nog twee hemdjes en een rok gescoord yeah! Binnenkort maar eens mn kledingkast uitmesten en een paar dingen naar de kringloop brengen.

Wat doe jij eigenlijk met kleding die je niet meer draagt of die niet meer past? In een kledingcontainer of naar vriendinnen of naar de kringloop? Verkopen kan natuurlijk ook maar ik ben daar te ongeduldig voor haha bij mij moet het meteen weg.
Xxx

[Beantwoorden]


Door Romy op 20 juli 2015 15:16

Nou nou Vera.. Ik wordt wel een beetje duizelig van al die streepjes ;) Nee hoor grapje daar heb ik zelf ook altijd last van. Streepjes zijn gewoon zo leuk. Vind je jasje echt super mooi! Ben stiekem wel een beetje jaloers :)

[Beantwoorden]


Door Tessa S op 20 juli 2015 15:25

Wauw, je ziet er echt onwijs goed uit!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 21 juli 2015 13:58

Wat een leuke items, voor je rose kleurige home artikelen. Na een dure tandarts rekening zat er voor mij afgelopen maand en deze maand geen shoppen in helaas. Ik kocht laatst wel wat items bij de xenos zoals de leuke fruitmand die echt heel veel mensen hebben!

[Beantwoorden]