Fanta Play

fanta

De zomer. Genieten van het mooie weer en veel buiten zijn met vrienden. Ontspannen en leuke dingen doen. Fanta heeft deze zomer speciale verpakkingen van de frisdrank te koop, waarmee je leuke foto’s kunt maken om zo kans te maken op prijzen. Wanneer je samen met je vrienden in het park bent, of in mijn geval: thuis afkoelt met een blikje terwijl ik aan mijn blogs werk.

Ik heb een blikje met een hartje gefotografeerd bij items waarvan ik blij word. Mijn laptop en make-up (geen verrassing zeker!). Stuur je foto snel in met de hashtag #FantaPlay, want elke week worden de beste 3 foto’s beloond met een leuke prijs.

Advertorial.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 20 juli 2015 | 4 reacties

Reacties

Door beautifulday4makeup op 29 juni 2015 10:32

Ik vind dit een erg leuk idee van Fanta

[Beantwoorden]


Door kimberly van der meer op 20 juli 2015 09:33

Leuke foto Vera!
Xx

[Beantwoorden]


Door Sam op 20 juli 2015 12:42

Wat een mooie foto weer Vera!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 24 juli 2015 09:24

Leuke actie van Fanta!

[Beantwoorden]