VC beauty nieuws #28

VC_beauty_nieuws_28_00

Ik heb weer een aantal hele goede en leuke nieuwtjes waarvan ik niet kan wachten om ze met je te delen. Nieuwe samenwerkingen bij MAC, een nieuw Naked palette bij Urban Decay én een heel gaaf low-budget merk wat waarschijnlijk binnenkort in de Nederlandse drogisterijen te koop zal zijn. Lees snel verder voor een gloednieuw VC beauty nieuws!

vc_beauty_nieuws_28_01

Urban Decay Naked Smoky

Ik betwijfel of het überhaupt kan, een naked smoky ooglook. Maar wat maakt Urban Decay dat uit? Het succes van de Naked producten gaat maar door en daarom is de lijn uitgebreid met het nieuwe Smoky palette. Verschillende Amerikaanse bloggers hebben het donkere palette al gereviewd en zijn vooral positief. Het is nog afwachten of Smoky ook naar Nederland komt, maar ik heb goede hoop!

Bron foto: Temptalia.com

vc_beauty_nieuws_28_02

Marc Jacobs Mod Noir

Aangezien Marc Jacobs Daisy een van mijn favoriete parfums is, sta ik iedere keer wanneer bekend wordt dat MJ een nieuw parfum lanceert weer te springen. Mod Noir lijkt totaal niet op Daisy of Lola en oogt een stuk stijlvoller en volwassener. Geïnspireerd op de jaren 60, belooft het parfum bloemig te ruiken. Maar wel met een fruitig randje. Aangezien het een ‘Sephora exclusive’ is, weet ik niet of het parfum naar Nederland komt en als dat het geval is waar hij dan te koop zal zijn. Dat wordt afwachten…

Bron foto en informatie: Fragrantica.com

vc_beauty_nieuws_28_03

Caitlyn Jenner voor MAC Viva Glam?

Ik heb bewondering voor transgenders. Ik kan me niet voorstellen hoe moeilijk het moet zijn om geboren te worden in het verkeerde lichaam en ik vind het heel knap wanneer je de keuze maakt te veranderen en met hormonen en transformaties wel het lichaam te krijgen wat bij je hoort. Of je nou 15 – of in het geval van Caitlyn Jenner – 65 bent. De geruchten gaan dat MAC Caitlyn wil strikken als gezicht van de nieuwe Viva Glam lipstick. Ik ben heel erg benieuwd of het lukt en welke kleur lipstick Caitlyn zal kiezen. To be continued!

Bron foto: screenshot trailer documentaire I Am Cait

vc_beauty_nieuws_28_04

MAC x Ellie Goulding

Nog een samenwerking bij MAC, maar deze staat 100% vast! Ellie Goulding krijgt haar eigen collectie die in Nederland rond januari te koop zal zijn. Ik ben heel benieuwd naar de duo blush/bronzer en ook het oogschaduwpalette ziet er mooi uit.

Bron foto: Temptalia.com

vc_beauty_nieuws_28_05

Makeup Revolution naar Nederland

En dan het laatste nieuwtje! Nog niet officieel bevestigd, maar ik hoop vurig dat het waar is: Makeup Revolution komt naar Nederland! Het merk zal verkocht worden bij Kruidvat en Etos. Het originele merk bij Kruidvat, de I Heart Makeup producten bij Etos.

Ik ben wel bang dat dit betekent dat MUA weer gaat vertrekken, maar vind het ook ontzettend leuk mocht het waar zijn en Makeup Revolution zal echt hier te koop zijn. Ik hoop op mooie schappen in veel filialen… Dat wordt shoppen!

Bron informatie: SillySilSil.com

VC beauty nieuws #27
VC beauty nieuws #26
VC beauty nieuws #25

Naar welke producten of collecties ben jij het meest benieuwd?


Reacties

Door Anneloes op 10 juni 2015 06:12

Ik kan echt niet wachten op Naked Smoky! Ik ben echt gek op de palettes van Urban Decay (ik heb er nu 20 geloof ik) en dit is precies wat ik nog miste in mijn collectie. Love it! Ik ben ook heel benieuwd naar MAC X Ellie Goulding :).

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 juni 2015 06:17

Het Naked Smoky lijkt me in eerste instantie niet zo mijn ding, maar hoe meer ik het voorbij zie komen op blogs en in video’s, hoe mooier ik hem vind. Helaas zitten er verschillende kleuren in die ik al heb. Het oogschaduwpalette van de MAC X Ellie Goulding collectie ziet er ook heel erg mooi uit. Pff, dat wordt nog last krijgen van keuze stress in make up land de aankomende maanden.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 10 juni 2015 06:19

Wat een hoop leuk nieuws weer!! Dat Smokey palette van UD lijkt me super!
En dat Makeup Revolution naar NL komt is fantastisch! Het viel me laatst bij onze Kruitvat op dat MUA nog maar 1 schap had…. Dus wie weet…

[Beantwoorden]


Door Akosua op 10 juni 2015 06:20

Logisch dat UD met een Naked 4 palette komt, aangezien de andere drie zo succesvol zijn geweest. Persoonlijk vind ik Naked 4 er op basis van alle swatches nog niet zo heel bijzonder uitzien, dan waren de andere Naked paletten veel vernieuwender. En ik vind het supertof als MAC met Caitlyn wil samenwerken, dit past wel bij dit merk.

[Beantwoorden]


Door kamera sistemi op 10 juni 2015 06:21

Thank you very much veracamilla
kamera sistemi

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 10 juni 2015 06:42

Ah super om te horen dat er een MAC collectie met Ellie Goulding komt! Ik vind haar al jaren heel inspirerend qua stijl en de producten zien er goed uit. Wel heel jammer dat we nog zo lang moeten wachten totdat het in de winkels ligt!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 10 juni 2015 06:50

Te gek dat Makeup Revolution naar Kruidvat en Etos komt! Dan ga ik meteen inslaan wat ik al een tijd op het oog heb. :-) Ik kan niet wachten, weet je ook wanneer ongeveer?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2015 om 14:06:

Ik verwacht rond het najaar :-)

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 10 juni 2015 06:52

Ik hoop ook dat Too Faced ooit weer in Nederland te koop zal zijn. Bij de Bijenkorf ofzo. Ik snap niet dat zo’n mooi merk niet meer hier te koop is. :-(

[Beantwoorden]

Denise antwoordt op 2 juli 2015 om 15:57:

Dat hoop ik ook heeeeel erg.. ben gek op de palette van Too Faced.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 10 juni 2015 06:56

Vooral de nieuwe MAC collectie met Ellie daar ben ik benieuwd naar, dat word echt even sparen :-)

[Beantwoorden]


Door Lucindainwonderland op 10 juni 2015 06:59

Been heel benieuwd of er inderdaad een samenwerking gaat komen tussen MAC en Caitlyn, zou wel een behoorlijk statement van hun zijn (al zou het gewoon de normaalste zaak van de wereld moeten zijn, maar goed). Voor de rest ben ik wel benieuwd naar het nieuwe UD palette, maar vind hem ook als ik zo kijk niet echt in de Naked reeks passen. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Svenja op 10 juni 2015 06:59

Oehlala, ik ben vooral heeeel erg benieuwd naar het nieuwe Naked palette van UD! Tot nu toe zijn alle palette mij ontzettend goed bevallen, dus ben razend benieuwd of het nieuwe palette net zo fijn is! Ook kijk ik uit naar de collectie van MAC in samenwerking met Ellie!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 10 juni 2015 07:04

Nee, dat meen je niet: Makeup revolution naar Nederland? Te gek, leuk joh! Ik vind het altijd vervelend om make up producten via internet te bestellen, het is fijn om ze eerst even in het echt te zien en te voelen. Tof dat ze nu naar Nederland komen :) En oeh, ik ben benieuwd of het lukt om Caitlyn te strikken! Leuke nieuwtjes Vera!

[Beantwoorden]


Door Do op 10 juni 2015 07:16

Leuke nieuwtjes! Ik ben vooral erg benieuwd naar de MAC collectie met Ellie Gouding. Het Naked Smokey palette gaat op mijn wishlist :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 juni 2015 07:17

Oehh leuk!

[Beantwoorden]


Door Julie op 10 juni 2015 07:20

Sorry dat ik het zeg, maar van mij mag MUA meteen vertrekken als Make-Up Revolution in de plaats komt… Hopelijk komen ze ook naar België en anders heb ik – buiten de Primark – nog een extra excuus om eens de grens over te steken naar Eindhoven! :-D

[Beantwoorden]

Lien antwoordt op 10 juni 2015 om 19:38:

Inderdaad, over MUA was men in het begin ook lyrisch maar buiten de oogschaduwpalletten vind ik er niets aan ^^) Geef mij dan ook maar Make-up Revolution!

[Beantwoorden]

Froukje antwoordt op 5 augustus 2015 om 23:46:

Helaas heeft Eindhoven geen Kruidvat met een MUA-schap en zal het dus ook geen schap krijgen van MR. Best heeft dit wel, een dorpje in de buurt van EIndhoven (waar ik woon xD)

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 6 augustus 2015 om 16:23:

Bedankt voor je reactie Froukje! Weet je toevallig ook iets over Tilburg, dat is ook niet ver rijden voor ons! :p

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 10 juni 2015 07:24

Oeh de blush/bronzer duo wil ik wel in mijn bezit krijgen! Ik hoop echt dat Makeup Revolution naar Nederland komt, vind dit merk vele malen leuker dan MUA!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Eline op 10 juni 2015 07:35

Ik hoop echt dat Make up revolution naar Nederland komt! Dat zou echt super gaaf zijn en zeker als ze gewoon te koop zijn bij kruidvat en etos.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 10 juni 2015 07:41

Ben erg benieuwd naar de Ellie Goulding collectie. Ik had trouwens gelezen dat dat oogschaduwpalet in de promo plaatje een cream color base palet is!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 10 juni 2015 07:45

Wat een leuke nieuwtjes! Die collectie van MAC ziet er goed uit en het zou natuurlijk helemaal super zijn als Make up revolution naar nederland zou komen!

[Beantwoorden]


Door Laura Steenks op 10 juni 2015 07:49

Hele leuke nieuwtjes! Ik hoop echt dat Makeup revolution naar Nl komt. Ik heb al zoveel positieve reviews over hun producten gelezen alleen online bestellen doe ik dan toch niet zo snel. Ook leuke andere nieuwtjes!

[Beantwoorden]


Door Saskia op 10 juni 2015 08:01

Oke alles was leuk tot dat je zei dat je denkt dat MUA vertrekt. :O
Daar heb ik echt mijn all time favorite mascara van je kan je voortellen hoe blij ik was toen MUA naar Nederland kwam. :ahh:

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 juni 2015 08:03

Yessss, Makeup Reveolution naar Nederland. En inderdaad dat palette van Ellie Goulding en MAC ziet er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Leanne | Miss Nagellak op 10 juni 2015 08:11

Oehh! Naked Smokey lijkt me super!

[Beantwoorden]


Door Anna op 10 juni 2015 08:41

Ellie goulding! YES, ik had al gehoopt dat ze met haar gingen samenwerken! Allemaal tof nieuws :) Veel Liefs

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 10 juni 2015 08:41

Dat zou wel leuk zijn om erbij te hebben, de Makeup Revolution in de schappen bij Etos & Kruidvat. Ze zijn wel fan van wat “copycat”-gedrag, maar soms is een goeie dupe leuk om erbij te hebben. Dat Naked Smokey Palette ziet er geweldig uit! (love)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 10 juni 2015 08:59

Oh de samenwerking van MAC met Ellie Goulding ziet er tof uit! En yay voor dat Makeup Revolution naar Nederland komt. Ik hoorde trouwens dat dat merk met een nieuw merk uit gaat komen, genaamd Freedom. Ben ik ook wel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 10 juni 2015 09:06

Leuke nieuwtjes! Naked Smokey staat inmiddels al op mijn wishlist haha, volgens mij kan ik hier precies het soort avondlooks meemaken dat ik leuk vind, maar voor overdag zal ook wel lukken :) Caitlyn Jenner lijkt mij trouwens een goed gezicht voor MAC Viva Glam, omdat MAC voor iedereen is, onafhankelijk van je geslacht of huidskleur :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 10 juni 2015 09:08

HOE leuk is dat Ellie haar lijn bij MAC krijgt! For sure dat ik hier heel veel uit ga bestellen <3

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 10 juni 2015 09:17

Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe Mac collecties! Die met Ellie klinkt geweldig en die met Caitlyn Jenner zou waanzinnig zijn!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 10 juni 2015 09:28

De collectie van MAC by Ellie Goulding ziet er super goed uit! De oogschaduws van Urban Decay zijn mijn favoriet dus ik kan niet wachten totdat dit palette in NL verkrijgbaar is..

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 10 juni 2015 09:28

Ik ben erg benieuwd of het mac zal lukken Caitlyn Jenner te strikken :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 juni 2015 09:33

Jaaaaa Revolution naar Nederland!!

[Beantwoorden]


Door Jana op 10 juni 2015 09:37

De MAC x Ellie collectie vind ik super! De lipstick lijkt me heel mooi en dat palette bestaat trouwens niet uit oogschaduws maar uit Cream Colour Bases (werd bevestigd door MAC MUA’s). Sinds ik de CCB in Pearl heb ben ik echt om dus ik hoop zeker dat palette op de kop te kunnen tikken. Oh, en op Elle.com las ik dat MAC ontkent dat ze een contract hebben met Caitlin Jenner (al is dat misschien gewoon een afleidingsmanoeuvre).

[Beantwoorden]


Door lonneke op 10 juni 2015 10:38

Altijd weer leuk om je VC beauty nieuws te bekijken!
Ik ben toch wel heel erg benieuwd naar het Smoky palette!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Eva op 10 juni 2015 11:33

Het urban decay naked smokey pallet gaat direct op men verlanglijstje ^^.
Ook leuk van makeup revolution!

[Beantwoorden]


Door Anna op 10 juni 2015 11:52

Ik hoop enorm dat Caitlyn het wordt!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 10 juni 2015 11:56

Oh wat zou het super tof zijn als Makeup Revolution bij Kruidvat verkocht zou worden! Ben al een tijdje benieuwd maar wil liever niet online bestellen – dus dit zou perfect zijn!

[Beantwoorden]


Door Danella op 10 juni 2015 13:17

Ik vind de Naked Smoky er prachtig uit zien, hoop ook dat hij zo snel mogelijk naar Nederland komt! Make-up Revolution bij de Etos en Kruidvat zou ook erg fijn zijn, mooi merk!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 10 juni 2015 13:35

Ik hoop zo erg dat dat laatste waar is…

[Beantwoorden]


Door Chey op 10 juni 2015 14:18

Whaa!! Gister wilde ik mijn 1e Urban Decay naked pallete kopen, maar tweifelde heel erg want ik wilde graag meer grijzige/paarsige smokey kleuren.. en kijk nou! DEZE MOET IK HEBBEN!!

[Beantwoorden]


Door Marthe | Normal Beauty op 10 juni 2015 14:54

Ik vind het vooral leuk dat Makeup Revolution misschien in de winkels verkrijgbaar zal zijn! Ben er zó benieuwd naar! <3

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 10 juni 2015 14:57

De MAC collectie in samenwekring met Ellie Goudling lijkt mij geweldig. Ben er heel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 juni 2015 15:11

ben heel benieuwd naar het smokey palette! Can’t wait!
XOXO

[Beantwoorden]


Door Margot op 10 juni 2015 15:18

Dat naked palette ziet er goed uit en ik hoop dat dat laatste nieuwtje klopt!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 10 juni 2015 16:46

Veel van deze nieuwtjes wist ik al. Ben erg benieuwd naar de Ellie Goulding Lijn van MAC en naar de parfum van Marc Jacobs.

[Beantwoorden]


Door Rahma op 10 juni 2015 16:49

Het lijkt me echt heel tof als Caitlyn een samenwerking met MAC aan zou gaan!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 10 juni 2015 16:53

Ben erg benieuwd naar de MAC X Ellie Golding en naar het Smoky Palette van Urban Decay. Echt een prachtig palette lijkt me dit.

[Beantwoorden]


Door Emke op 10 juni 2015 17:05

komt Makeup Revolution ook naar belgië en ik de Kruidvats liggen?

[Beantwoorden]


Door iris op 10 juni 2015 17:46

oehw ik hoop echt dat makeup revolution naar nederland komt
toevallig heb ik vandaag een mua palette in mijn kruidvat gekocht, hij was afgeprijsd en normaal gesproken wordt er in mijn kruidvat geen mua verkocht. ik ben benieuwd :ja:

[Beantwoorden]

Astrid antwoordt op 10 juni 2015 om 18:16:

Dat is bij de kruidvat hier ook opeens, haha! Zag een paar MUA palettes bij de kassa liggen maar mijn eerste MUA palette viel ooit tegen – een met pastelkleuren waar amper kleur vanaf komt – dus ik durfde het niet aan om er een te kopen. :P

[Beantwoorden]

iris antwoordt op 11 juni 2015 om 00:00:

laten we dan maar hopen dat makeup revolution komt ;-)

[Beantwoorden]


Door Akgül op 10 juni 2015 18:10

Neee! Mua mag niet weg :no:

[Beantwoorden]


Door Griet op 10 juni 2015 18:18

Oeeeh de Ellie Goulding collectie van MAC ziet er erg mooi uit! Zéér benieuwd naar :)
Het Naked Smoky palette stond natuurlijk al meteen op mijn lijstje! En superleuk dat Make-up revolution naar Kruidvat en Etos komt.

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 10 juni 2015 19:23

Volgens mij ben ik de enigste die jammer genoeg niet zo enthousiast is over dit nieuwe UD palette haha. Ik vind de kleuren lijken op een combinatie van de eerdere naked palettes en had bij dit vierde palette iets spectaculairders verwacht

XO

[Beantwoorden]


Door Shaz op 10 juni 2015 19:26

Naked Smoky Palette ziet er echt goed uit, alleen vind ik het jammer dat het UD Smoked palette meer variatie had in kleur (groen, blauw, paars).

[Beantwoorden]


Door marie op 10 juni 2015 20:03

Make up Revolution is op dit moment al te koop bij Etos in Waddinxveen. Langzaam zal dit uitbreiden.

[Beantwoorden]


Door Hester op 10 juni 2015 20:11

Ik ben erg benieuwd naar Naked Smoky! Ellie Goulding levert ook wel een goede samenwerking op denk ik, ik vind haar op de een of andere manier goed bij Mac passen. Als MUA weggaat vind ik dat wel jammer (ik heb zo’n lipstick trio en die vind ik heel fijn, maar daar kun je niet eeuwig mee doen ofzo want die gaat best snel op haha), maar nieuwe merken zijn altijd leuk :)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 10 juni 2015 20:39

Ik ben benieuwd naar wat voor style Caitlyn gaat creeren! En ik ben zeeer benieuwd naar de collectie van Ellie Goulding

[Beantwoorden]


Door Kelly op 10 juni 2015 20:58

Geweldig het nieuwe Naked palette!

[Beantwoorden]


Door Marijke - de beste versie van jezelf op 10 juni 2015 22:32

Ik heb een highlighter van make-up revolution die ik mooi vind, het zou leuk zijn als ik die gewoon bij de kruidvat kan kopen!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 juni 2015 10:07

Het Naked Smoky palette, zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 11 juni 2015 10:47

Een vriendinnetje appte me eergisteren dat make-up revolution bij haar in de Etos lag en ze een blush had gekocht. Duss.. I guess it’s true! Wel raar dat het daar dan dus al ligt haha

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 11 juni 2015 15:43

Ik hoop wel dat Make Up Revolution hier naartoe komt. MUA werd ontzettend gehyped maar ik vond vrijwel alle producten die ik geprobeerd heb erg tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door Simovic-Vuceljic Natasa op 16 juni 2015 12:44

Ik ben enorm benieuwd naar de collectie van Ellie Goulding voor MAC, ik ben echt dol op haar stijl! :) Liefs! x

[Beantwoorden]


Door Gwendolyn op 2 juli 2015 16:07

Oeehh de blush/bronzer van MAC x Ellie Goulding ziet er veel belovend uit!
Ben benieuwd!

[Beantwoorden]


[…] weekend kwam ik bij Kruidvat het I Heart Makeup #Selfie palette tegen. Vorige maand vertelde ik al dat Makeup Revolution waarschijnlijk naar Nederland zou komen en aangezien I Heart Makeup een […]


Door Yoga | Vloggloss 309 - Must Have Yoga Gear op 22 september 2015 12:56

[…] Beautygloss.nl en maak ik beautyvideo’s. Sinds 2007 maak ik beauty tutorials en schrijf ik beauty artikelen over make-up, haar, lifestyle, DIY en deel ik al mijn tips en tricks op het gebied van […]


Door cosmetica groothandel op 11 januari 2016 13:01

Dankuwel voor uw interessante blog.I leren veel nieuwe dingen uit je blog .I always love to do new things from any body.It can benefited me lot that’s why cosmetica groothandel is my dream.Thanks once again for your nice post.

[Beantwoorden]