The Balm Balmsai Eyeshadow And Brow Palette

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette01

Ik kan geen oogschaduwpalette bedenken wat ik momenteel beter bij het weer en het seizoen vind passen dan The Balm Balmsai. Een super zomers palette voor ogen en wenkbrauwen. Verkoelen doe je met de heetste temperaturen niet onder een bonsai (boompje), maar met Balmsai.

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette02

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette03

Een palette voor ogen én wenkbrauwen, eigenlijk is dat hartstikke slim. Bovendien kun je de wenkbrauwpoeders ook prima als oogschaduwkleuren gebruiken. Twee vliegen in één klap! In totaal zitten er 18 oogschaduw- en wenkbrauwpoeders in het palette.

The Balm Balmsai Eyeshadow And Brow Palette € 35,95

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette04

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette05

Ongeveer een jaar of 5 geleden werden stencils – vooral voor wenkbrauwen – veel gebruikt. Na een tijdje waaide deze trend weer over, want stencils bleken toch niet zo heel handig. Wenkbrauwen verschillen teveel van vorm en bovendien kan het gebruik van stencils er voor zorgen dat je wenkbrauwen hard en onnatuurlijk ogen.

In dit palette van The Balm zit een paar stencils, voor wenkbrauwen en voor eyeliner. Ik heb het geprobeerd, maar ik vind het nog steeds niets. De vorm van mijn wenkbrauwen kwam niet overeen met de stencil en als ik eyeliner wilde aanbrengen met de andere stencil veegde ik al snel oogschaduw uit. Ook met de wing was het een gepriegel.

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette06

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette07

Tijd voor het echte werk! De oogschaduws en wenkbrauwpoeders zijn verdeeld in verschillende categorieën.

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette08

In The Buff (basics)

Wipe Out – High Tide – Hang 10 – Dream Boat – Sandbar – Tubular

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette09

Mavericks (splash of color)

Epic – Surf’s Up – Big Kahuna – Kawabunga – Sufari – Pipeline

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette10

Curve & angle (brows/shadows)

Score – Dig It – Woodie

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette11

Catch A Wave (use wet or dry)

Stoked – Ripper – Righteous

De opdelingen zijn helder en logisch. De pigmentatie van de kleuren vind ik erg goed. Er zitten mooie tinten in de twee ‘splash of color’ rijen, maar ook de wenkbrauwpoeders spreken me aan.

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette13

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette14

Ooglook met:
Wipe Out (binnenste ooghoek)
High Tide (wenkbrauwbot)
Big Kahuna (bewegend ooglid + onderste wimperrand)
Dig It (geblend in arcadeboog)
Pipeline (arcadeboog + outer V)

Score en Dig It (wenkbrauwen)

Urban Decay Primer Potion
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
Urban Decay Perversion Mascara

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette15

MAC Royal Azalea lipstick – review

the_balm_balmsai_eyeshadow_brow_palette12

De oogschaduws pakken prachtig uit. Zowel als swatch op mijn arm, als gebruikt in een ooglook op mijn ogen. Wat een kleuren en wat een pigment! Heel erg mooi. Ook over de wenkbrauwpoeders ben ik tevreden. Ik heb Score en Dig It gemixt om mijn wenkbrauwen mee in te kleuren. Het resultaat oogt natuurlijk en is niet te oranje of te donker.

Het schijnt dat & Other Stories gaat stoppen met de verkoop van The Balm, wat ik heel jammer vind. Ik vind het zo’n leuk en goed merk! Gelukkig is het online nog op genoeg plaatsen te vinden. Balmsai is weer een heel mooi palette wat zo mee op vakantie kan.

The Balm Balmsai Eyeshadow And Brow Palette € 35,95 – te koop bij diverse webshops.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 9 juni 2015 | 87 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Maaike op 9 juni 2015 06:18

Wat een leuk oogschaduw palette. Mooi zo met die neutrale tinten met een pop of color erbij. Lekker handig voor een ’s zomerse look. Ik hou van The Balm paletten. Zelf heb ik Balm Voyage en Nude Tude en beiden zijn prachtige paletten.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 9 juni 2015 06:21

Wat een compleet palette. Je kan er nude, maar ook kleurrijke looks mee maken. En het bevat ook nog wenkbrauwpoeder en eyeliner, echt heel handig om mee te nemen op vakantie.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 9 juni 2015 06:23

Wat een onwijs goed palette!! En wat een mooie look heb je gecreëerd. Vaak vind ik je looks wel mooi, maar heel basic en niet speciaal maar deze is echt gaaf!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 juni 2015 06:34

Ziet er erg goed uit, mooie pigmentatie en je hebt een hele mooie look gemaakt. Erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Syl op 9 juni 2015 06:44

Je ogen knallen met deze kleuren.

[Beantwoorden]


Door EminasLifestyle op 9 juni 2015 06:48

Erg mooi! En wat goed dat ze ook nude kleurtjes in hebben gedaan.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 juni 2015 06:50

Deze look staat je echt tof! En ik vind het een heel leuk palette, inderdaad goed bedacht van The Balm om de wenkbrauwen er ook meteen bij te betrekken.

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 juni 2015 06:50

Ja, een hele mooie look heb je gecreëerd zeg.. fijn palette. Ik vind stencils voor je wenkbrauwen ook erg onnatuurlijk ogen, tuurlijk zijn er genoeg meiden die baat hebben bij z’n stencil maar mij niet gezien.

[Beantwoorden]


Door Lucindainwonderland op 9 juni 2015 06:55

Dat zijn pas mooie kleuren zeg! Ook een hele mooie look die je hebt gemaakt. De prijs vind ik nog wel meevallen… voor The Balm…. en die stensils, die gebruik ik ook niet, maar heb gemerkt dat het voor mensen die met chemo bezig zijn en dus geen wenkbrauw haar meer hebben echt wel een uitkomst kan zijn, dus ik bewaar ze voor die persoon. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 juni 2015 07:02

Vind de verpakking alleen al weer super en de pigmentatie is ook erg mooi. Heb zelf nog niks geprobeerd van dit merk, maar er staat al genoeg op mijn wishlist :) x

[Beantwoorden]


Door Anniek op 9 juni 2015 07:02

Wauw, wat een pigmentatie, ziet er goed uit zeg! Gave look heb je er ook mee gemaakt, weer eens even heel wat anders dan anders met die blauwe ‘splash of colour’ :) Handig ook dat er een paar wenkbrauwpoeders in zitten, ideaal om mee te nemen op vakantie dit palette. Toppertje, en fijne review!

[Beantwoorden]


Door Do op 9 juni 2015 07:11

Wat een mooi palette, de pigmentatie ziet er goed uit :) Ik vind de ooglook die je er mee gemaakt hebt ook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Marijke - de beste versie van jezelf op 9 juni 2015 07:19

Wat een prachtige ooglook heb je gemaakt! Nu ligt vaak voor de hand, maar dit is echt heel verrassend!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 9 juni 2015 07:28

Wat een geweldig palette. en Die look die je ermee gemaakt hebt (love) Je ziet er zoveel kleurtjes in terug!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 9 juni 2015 07:28

Wauw, wat een prachtige kleuren bevat dit palette. Ideaal dat er oogschaduw tinten en kleuren voor de wenkbrauw in het palette zitten. Ik vind de look die je hebt gemaakt ook ontzettend mooi Vera, die blauwe/paarse tinten staan je super mooi!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 9 juni 2015 07:34

Wauw wat een mooi palette! Perfect voor nude, smokey en een pop of color! De look die je hebt gemaakt is erg mooi, weer eens wat nieuwd, heel leuk <3
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Evelien op 9 juni 2015 07:37

Dit palette is echt ontzettend mooi, inderdaad perfect voor de zomer. Mooie look heb je er mee gemaakt :).

[Beantwoorden]


Door Denise op 9 juni 2015 07:55

Wauw, wat is deze look mooi geworden Vera! Heerlijk zomers, precies hoe het hoort!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 juni 2015 08:02

Dit vind ik een mooi palette, zowel de kleuren als de verpakking. Je hebt er ook een leuke look mee gemaakt

[Beantwoorden]


Door Nancy op 9 juni 2015 08:10

Wat een mooie ooglook heb je gemaakt.
Je ogen stralen helemaal door deze kleuren, ze knallen er echt uit.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2015 om 15:20:

Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 9 juni 2015 08:31

Ik moet als eerste even zeggen hoe mooi ik je ooglook vind! Zo’n smokey look kan je ontzettend goed hebben :). Het palette vind ik prachtig, heel fijn als het heel compleet is met nude en wat heftigere kleuren. En hoe handig is het om er ook wenkbrauwkleuren bij te hebben? Dit is gewoon het ultieme palette voor op vakantie!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 juni 2015 08:32

Wauw wat een pigment!! Ik vind het echt een leuk palette, je kunt er lekker veel kanten mee op

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 9 juni 2015 08:39

Oh wauw, dit is echt een heel mooi palette. En je hebt er ook zo’n mooie look mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 9 juni 2015 08:43

Fijne review! Wat een mooi palette (love)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 9 juni 2015 08:51

Omg, die tweede ‘set’ kleuren is echt GORGEOUS! Vooral Big Kahuna – love it. Ik heb nog niet eerder een palette van The Balm gekocht, maar deze is toch wel héél erg mooi. Ik vind de look die je ermee gemaakt hebt trouwens ook gaaf, leuk dat je niet de standaard bruintinten uit het palette gebruikt hebt (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2015 om 15:21:

Dankjewel Anneloes! En wat een mooie nieuwe foto heb je als avatar :ja:

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 9 juni 2015 09:02

Wat een fijne review! Het palette vind ik er wel erg goed uitzien! Fijn ook dat de wenkbrauwkleuren niet te warm zijn!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 9 juni 2015 09:07

Ik heb het ook niet zo op die stencils, maar het palette zelf vind ik wel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 9 juni 2015 09:13

Ik had dit palette al in de winkel gezien en toen wilde ik hem al, maar na deze review helemaal. Hij lijkt me prachtig!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 9 juni 2015 09:19

Wat een prachtige look! Je ziet er ontzettend exotisch uit, met die kleurtjes =D

[Beantwoorden]


Door Margot op 9 juni 2015 09:21

Wat een gave look heb je gemaakt! En er zitten een hoop kleurtjes in!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 juni 2015 09:23

Wat een aparte, maar mooie ooglook heb je gemaakt! Ziet er echt onwijs tof uit. Deze palette staat nu zeer hoog op mijn wishlist

[Beantwoorden]


Door Wies op 9 juni 2015 09:29

Deze is echt heel gaaf! Ik heb zelf het Bon Jovi Rockstar palette en ik gebruik momenteel de donkere kleur daaruit veel voor mijn wenkbrauwen (die is dan te donker voor jou :P) Maar die is ook heel fijn! Daar zit ook een blush en een highlighter in, lipsticks en oogschaduws. Het is mijn favoriete on the go palette. Ik was zelf erg onder de indruk van The Balm, ik had er nog nooit eerder iets van geprobeerd. Ik ben ook benieuwd naar dit palettte!

[Beantwoorden]


Door Sarahdise op 9 juni 2015 09:31

wat een mooi paletje! The Balm paletjes zijn altijd zo leuk en goed gepigmenteerd. ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 juni 2015 09:40

Wauw wat een prachtig palette! Deze wil ik hebben Ik ben verliefd op zulke palettes en ze lijken me onwijs fijn in gebruik.

[Beantwoorden]


Door Carlijn | Copy & Beauty op 9 juni 2015 09:49

Ik zeg wel vaker dat ik ergens voor naar de winkel ga rennen, maar voor dit palet zou ik écht een sprintje trekken. Wat ontzettend slim om wenkbrauwpoeder en oogschaduw te combineren, en dan zijn de oogschaduws ook nog zo gevarieerd en goed gepigmenteerd! Ik word hier heel blij van. Coole look heb je gemaakt ook, dat paarse staat je goed.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 9 juni 2015 10:06

Wat een leuk palette is dit zeg!
De look staat je echt prachtig, wauw.
Door de prijs laat ik hem toch even liggen maar mooi is ‘ie zeker.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 juni 2015 10:19

Oh wauw, wat een prachtig palette en een ontzettend fijne review!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 juni 2015 10:30

Wat een geweldige look heb je gemaakt. Ik zou toch snel voor safe gaan en de aardetinten kiezen, haha. Zonde, want de kleurtjes zijn juist zo pretty!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 9 juni 2015 10:51

Wat een prachtige palette.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 9 juni 2015 11:07

Wat een leuk palette zeg! Ook fijn dat de wenkbrauwkleurtjes goed zijn!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 juni 2015 12:04

Wat een mooi palette. Hele gave kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 juni 2015 12:10

Wat een prachtige kleuren! Ik had nooit gedacht dat blauw jou zo goed zou staan, vind altijd de donkere kleuren heel mooi bij jou.

[Beantwoorden]


Door Milou op 9 juni 2015 12:28

Ik heb nog steeds niets van The Balm geprobeerd. Ben er zo benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Graziella op 9 juni 2015 12:46

Waaauwie vera die ooglook is fantastisch! Wat een mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Loes op 9 juni 2015 12:47

Wat een toffe ooglook heb je ermee gemaakt! Alleen vind je wenkbrauwen iets te donker aan de binnenkant ofzo, alsof het te ver loopt. Maar verder vind ik ’t een hele mooie look! :)

[Beantwoorden]


Door Emke op 9 juni 2015 13:31

wat een mooie palette! ik vind je ooglook trouwens erg gaaf! video?

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 9 juni 2015 13:56

Ik vind ’t een erg mooi palet, mooie kleuren, spreken me zeker aan!

[Beantwoorden]


Door Sanae op 9 juni 2015 14:14

De verpakking vind ik niet zo leuk, maar de kleuren zijn prachtig!

[Beantwoorden]


Door Lys op 9 juni 2015 15:04

Mooi palette! Handig ook dat er oogschaduws en wenkbrauwpoeders samen in één verpakking worden gebracht.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 juni 2015 15:21

Wauw wat een leuk palette zeg! Leuk dat er niet alleen maar voorspelbare kleuren inzitten, maar ook wat kleurrijkere kleuren.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 9 juni 2015 15:27

Ik vond de Balm paletten er altijd al leuk uitzien aan de buitenkant, maar dit is denk ik de eerste die me qua kleuren ook aanspreekt. Het is weer eens wat anders dan alle nude paletten etc. Mooi hoor! Ook handig dat er wenkbrauwpoeders bij zitten, die er overigens ook goed uitzien!

[Beantwoorden]


Door Dian op 9 juni 2015 15:37

oee wat een mooi palette, erg handig voor op vakantie dat de wenkbrauwpoeders er bij zitten! Mooie oog look heb je gemaakt ^^
Vind je de Balm paletten beter dan de Chocolate bars van too faced??
liefs!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 9 juni 2015 16:13

Die kleuren met de shimmer erin zijn mooi!

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 9 juni 2015 16:15

Prachtige kleuren, de balm heeft altijd zulke goede oogschaduw maar zooo duur helaas D; aAAH wordt hier zo jaloers van ahah

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 juni 2015 16:43

Wauw, wat een prachtige ooglook heb je er van gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 9 juni 2015 16:55

Ik vind die oogschaduwkleuren heel mooi bij je ogen staan!

[Beantwoorden]


Door Leonie | AllAboutLeonie op 9 juni 2015 17:05

Oeh, die wil ik graag toevoegen aan mijn stash! :D

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 9 juni 2015 17:18

Wauw wat heb je er een ontzettend mooie ooglook meegemaakt! Mooie palette :)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 9 juni 2015 17:45

Ik moet toch even reageren. Ik ben een hele trouwe volger van je blog, ondanks dat ik niet zo heel veel met beauty heb (nou ja, ik vind het wel heel leuk, maar geef er héél weinig geld aan uit). Desondanks lees ik wel altijd al je artikelen, vaak zonder te reageren (sorry ;)). Deze keer vind ik de look die je hebt gemaakt écht heel erg mooi! Heel anders dan anders.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 9 juni 2015 17:47

Meid, wat een prachtige look! Deze tinten staan je heel mooi. Het palette spreekt mij enorm aan. Volgens mij kun je hier eindeloos mee variëren.

[Beantwoorden]


Door Kyra op 9 juni 2015 18:28

Wow, je ogen, echt geweldig mooi!

[Beantwoorden]


Door Romy op 9 juni 2015 18:45

Wauw!!! Echt een heeeele mooie ooglook! Staat je goed! :-)

[Beantwoorden]


Door Floortje op 9 juni 2015 18:55

Wat een uniek palette! Gotta love the Balm. (love)

Maar néé, laat the Balm niet bij &Other Stories weggaan! Ik was net zo blij dat het nu zo makkelijk verkrijgbaar was. :( Excuseer mij terwijl ik even mijn tranen droog.

[Beantwoorden]


Door Griet op 9 juni 2015 19:02

Wat is je look ervan prachtig geworden!! Ik vind het palette echt supermooi :) en top pigmentatie ook weer

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 9 juni 2015 20:05

Wat een prachtige look heb je ermee gemaakt! Dit palette wil ik ook!

[Beantwoorden]


Door Catelijne op 9 juni 2015 20:33

Super mooie look! Echt mooi gedaan.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 9 juni 2015 21:21

Wauw mooie look! Doet me een beetje denken aan het helal ofzo met de kleurtjes! <3

[Beantwoorden]


Door Natascha op 9 juni 2015 21:36

Wauw, wat een mooi palette! Eindelijk weer eens een palette waar ik echt van onder de indruk ben. Deze wil ik wel graag nu haha

[Beantwoorden]

Jolien antwoordt op 9 juni 2015 om 21:57:

Wauw! Ik ben echt onder de indruk van dit palette! Je hebt er ook een prachtige look mee gemaakt! Nu krijg ik ook zin om te spelen met kleur. Deze komt zeker op de wishlist!

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 9 juni 2015 22:00

Wat een mooi palette! Prachtig pigment ook!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 9 juni 2015 22:09

Ik ben deze nog niet tegengekomen bij & Other Stories. Wat een mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Emmy | MYDIAMAKEUP op 9 juni 2015 22:18

Wauw wat een geweldig palette! Ik had deze nog niet gezien, maar vind het denk ik echt het mooiste palet van the balm. Vooral the ‘splash of color’ kleuren vind ik echt super mooi. Helemaal in mijn straatje! Ik vind de ooglook die je hebt gemaakt erg mooi, en deze wenkbrauw kleur staat je erg goed! Iets donkerder dan wat je normaal draagt voor mijn gevoel (misschien niet hoor ik heb niet terug gekeken naar andere fotos) maar ik heb het idee dat dit nog sprekender is! Prachtige fotos ook weer!

[Beantwoorden]


Door Jacelien op 9 juni 2015 23:44

Wat een prachtige ooglook!

[Beantwoorden]


Door Sandra(hpw) op 10 juni 2015 01:09

Wat heb je er een prachtige look van gemaakt! Echt, wauw! (love)

Als het ’n palette was met alleen wenkbrauwpoeder, had ik het zeker weten wel besteld/gekocht. Het is een mooi palette, prachtige kleuren. Maar ‘k ben niet zo van de oogschaduw, dus zal ’t ook wel niet aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Julie op 10 juni 2015 07:18

Echt een heel mooi palette! Het is op zich niet duur voor zoveel kleuren en zo’n veelzijdig palette! :-) Bovendien vind ik de look die je er mee gemaakt hebt echt prachtig Vera! Dit soort kleuren staan jou fantastisch! :-)

[Beantwoorden]


Door Yara Sievers op 10 juni 2015 08:58

Ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Anna op 10 juni 2015 12:06

Geweldige verpakking!

[Beantwoorden]


Door Lisa & Minke op 10 juni 2015 14:27

wauw mooie look heb je ermee gemaakt!

xx

[Beantwoorden]


Door Andréa op 10 juni 2015 17:58

Wat een mooie ooglook heb je gemaakt! Het is een lekker veelzijdig palette zo met die matte en nude kleuren erbij!
x

[Beantwoorden]


Door Rhode op 10 juni 2015 19:10

ik reageer nooit, maar volgens mij is dit de mooiste ooglook die je ooit gemaakt hebt (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Loes op 10 juni 2015 20:23

Wauw, wat een prachtig palette en wat een onwijs mooie ooglook heb je ermee gemaakt! Je ogen knallen eruit :) Top!!! Goede review!

[Beantwoorden]


Door Anna op 11 juni 2015 15:50

Wauw prachtig!! Vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Katia op 13 juni 2015 08:59

Mooi zomers palette!

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 juni 2015 18:38

wauwauwauwauw die ooglook is echt PRACHTIG gemaakt! Echt de mooiste die ik ooit van je gezien heb! Helaas ligt dat palette niet binnen mijn budget…

[Beantwoorden]


Door Mariska op 27 juni 2015 20:17

Heel mooi! Vind je ooglook die je hebt gemaakt heel mooi :) kleuren passen goed, al vind ik hem wel iets te gewaagd.

[Beantwoorden]