Flashback Friday #13

flashback_friday_13_00

Vandaag is het vrijdag de 13e. De 13e editie van Flashback Friday wel te verstaan! Ik heb weer diep in mijn geheugen gegraven naar favoriete TV-series, speelgoed en make-up van vroeger. Herinner jij je de low-budget Paris Memories make-up nog? En de tekenfilm De Zwanenprinses?

flashback_friday_13_01

Charmed

Wat was ik dól op Charmed en wat zou ik ook graag speciale krachten hebben. Ik was verslaafd aan deze serie met Piper, Phoebe, Prue en Paige. Phoebe was mijn favoriet, maar toen Paige in de serie kwam vond ik haar ook heel leuk. Op de basisschool speelde ik met vriendinnen vaak de serie na en ik hoopte zo erg dat ik ook eens magie kon gebruiken. Maar helaas…

Bron foto: Playbuzz.com

flashback_friday_13_02

Newlyweds

Vroeger keek ik heel veel MTV en TMF. Ik vond de real life soap Newlyweds over Jessica Simpson en Nick Lachey die net getrouwd waren (ook al kende ik ze nog niet) destijds fantastisch. Ik vond Jessica zo knap en Nick zo lief. Ik vond het heel leuk met ze mee te kijken en droomde er bij weg.

Bron foto: Showbizgeek.com

flashback_friday_13_03

Kneedballen met meel

Ik heb een aantal van deze kneedballen met meel gehad. Het was lastig en goede foto te vinden, maar dit is hoe zo’n bal er ongeveer uitzag. Met een gezichtje en haar van touw. Je kon hem kneden en er gekke vormen mee maken, maar als je te wild deed knapte de bal. Dat is mij meerdere keren overkomen. Op zondagochtend. In bed. Daarna mocht ik er geen meer van mijn ouders, haha.

Bron foto: Baby-walz.nl

flashback_friday_13_04

Paris Memories make-up

Toen ik een jaar of 12 was kwam ik ontzettend vaak bij Euroland en een make-upmerk wat ze daar verkochten was Paris Memories. Hier heb ik verschillende dingen van gehad. Nagellak bijvoorbeeld, maar ook rode lipliner (gebruikte ik als oogpotlood, was niet zo heel geslaagd). De kwaliteit was niet al te best, maar ik kon uren voor het schap wegkwijlen.

Bron foto: Alibaba.com

flashback_friday_13_05

De zwanenprinses

Mijn buurmeisje had deze film op videoband en we hebben hem samen ontelbaar vaak gekeken. Ik vond dit zo’n fantastische film, hoe de prinses in een zwaan veranderde. Ik herinner me er niet heel veel meer van, alleen dat ik altijd blij was als we De Zwanenprinses bij haar konden kijken.

Bron foto: Soezooscope.wordpress.com

Weet jij nog leuke flashback friday’s?


Reacties

Door Maris op 5 juni 2015 15:06

Het enige wat ik me nog van Newlyweds weet te herinneren is dat Jessica zich op een gegeven moment afvroeg of tonijn vis of kip was :’)

[Beantwoorden]

Essie antwoordt op 5 juni 2015 om 23:04:

Maar dat was omdat er “Chicken of the Sea” op het blikje stond, dus vroeg zij zich af of er nou vis of kip in zat. Is ook verwarrend. ;-)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 5 juni 2015 15:10

Ik dacht even na de eerste zin, juni vliegt echt voorbij. Charmed was ik ook fan van. Destijds volgde ik zo veel series ook Buffy, Angel, Dawson’s Creek en zo veel meer. Ik vond Prue het leukst, want zij had een lekker ‘actieve’ kracht.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 5 juni 2015 15:18

Leuke flashback friday! Ik was ook zo’n fan van Charmed! Phoebe was ook mijn favoriet, maar soms kon ik mij ook wel in Prue herkennen omdat ze de oudste zus was. Ik zit er soms nog wel aan te denken om alle seizoenen nog een keer te gaan kijken, maar ik ben ergens een beetje bang dat ik het dan minder mooi vind als vroeger, maar wie weet doe ik het alsnog wel!

[Beantwoorden]


Door XRIOT op 5 juni 2015 15:23

Charmed vond ik altijd zo leuk! Kan me nog een aflevering herinneren met een ijscoman die mensen gevangen hield in een andere wereld ofzo. Echt al lang geleden haha!

[Beantwoorden]


Door Lise op 5 juni 2015 15:25

Die kneedballen met meel die kapot gaan, zo herkenbaar! Ik vond het heel leuk om er bultjes op te zuigen. Natuurlijk met een mond vol meel tot gevolg :O . Ik kreeg er ook geen meer.

Voor mensen uit België zijn de Samson & Gert kerstshows zeker een flashback naar vroeger. Zo goed als iedereen van mijn leeftijd is ooit wel gaan kijken naar zo’n show in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen (en dat was best ver weg van waar ik woon) en dan later opnieuw op tv. Een hele belevenis elk jaar :p.

[Beantwoorden]

pauline antwoordt op 6 juni 2015 om 18:47:

jaaa! ik ben daar ook 1 keer naar toe geweest, en dat was idd ver van waar ik woon! maar zoooo de moeite hahaha

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 juni 2015 15:29

Die kneedballen met meel kwam ik inderdaad ook tegen op stage.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 5 juni 2015 15:34

Die kneedballen met meel, oh god hahaha! Ik was ze alweer vergeten!

[Beantwoorden]


Door Leanne | Miss Nagellak op 5 juni 2015 15:37

Leuk artikel weer! En die kneedballen waren echt te vies!

[Beantwoorden]


Door Pauline op 5 juni 2015 15:40

Newlyweds keek ik ook, fantastisch vond ik het!

Liefs,
Pauline

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 juni 2015 15:41

Charmed! Ja dat keek ik heel graag. En ik stam nog uit de tijd dat collection in Nederland te koop was. Daar heb ik heel veel goede herinneringen aan.

[Beantwoorden]


Door Kim op 5 juni 2015 15:42

Die kneedballen met meel argh, die gingen bij mij ook altijd kapot, hahaha.

[Beantwoorden]


Door xAmber op 5 juni 2015 15:49

Het enige wat ik herken van deze flasback friday is de kneedbal met meel! Deze maakte ik zelf ook wel is

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 juni 2015 16:00

Haha die make-up van Paris Memories kan ik me nog goed herinneren. Volgens mij heb ik er nog nagellakjes van! Ook de kneedbal die knapte is mij overkomen :lol:

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 5 juni 2015 16:00

Weer hele herkenbare dingen, echt leuk om te lezen!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Syl op 5 juni 2015 16:05

Zo herkenbaar. Ik keek daarnaast ook nog naar ‘ready or not’ met [bizzy] en Amanda.
En ‘mirror mirror’ een new zeelandse serie

[Beantwoorden]


Door DQ op 5 juni 2015 16:16

Aah De Zwanenprinses! Die hadden wij ook op videoband en dat was echt één van mijn favoriete films, al heb ik nu ook werkelijk geen idee meer hoe het verhaal nou ging… Ik zag toevallig wel onlangs dat de film ook op Netflix staat.. ;)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 5 juni 2015 16:18

De Zwanenprinses zie ik vanwege mijn dochtertje nog regelmatig, en ik was helemaal gek op Charmed. Probeer nog steeds afleveringen er van online te vinden, maar die missie is helaas nog niet geslaagd haha

[Beantwoorden]

Esmeralda antwoordt op 9 juni 2015 om 15:37:

Via deze link kan je Charmed gratis online kijken ;-)

http://watch-series-tv.to/serie/charmed

[Beantwoorden]

Bianca antwoordt op 9 juni 2015 om 20:54:

Dankjewel voor de tip maar omdat te kunnen zien moet je een account aanmaken, en daar voor heb je een credit card nog…en die heb ik niet :-) x

[Beantwoorden]

Esmeralda antwoordt op 9 juni 2015 om 22:14:

Ik hoef er geen account voor aan te maken, ik kan zo op de episodes klikken en ze bekijken. Vreemd dat jij dat niet kan :/ succes met verder zoeken dan ;) Charmed blijft inderdaad een super leuke serie ^^)


Door Wendy's Dagboek op 5 juni 2015 16:18

Oohja die kneedpoppetjes waren zo leuk! Ik weet nog wel dat mijn zusje er toen een van mij kapot maakte en dat ik super verdrietig was haha.
Mooie tijd!

[Beantwoorden]


Door Julie op 5 juni 2015 16:27

Oh Vera, wat een nostalgie! Ik vond Charmed ook altijd geweldig, en Prue was mijn favoriet… Kun je het voorstellen hoe erg ik het vond toen zij er uit ging??? :O
Ook de zwanenprinses heb ik op video gehad, fijne film!
En oh jee wat heb ik gelachen met die kneedballen, nu ja achteraf gezien dan toch. Ik had er eindelijk één gekregen van mijn grootouders – als souvenir van op vakantie – en ze waren zogezegd ‘écht niet stuk te krijgen’… Tot mijn vader hem één keer in zijn handen had gehad! Ik had em nog maar een dag of 2 en toen deed hij hem al ontploffen! Zo boos dat ik was, haha! (:

[Beantwoorden]


Door kirsten op 5 juni 2015 16:35

Wauw charmed ja! Ik heb pas nog de hele serie teruggekeken. Ik vond t nog steeds zo leuk als vroeger :D

[Beantwoorden]


Door Juliet op 5 juni 2015 16:37

De zwanenprinses heb ik zo vaak gekeken! Geweldige film! Hier had ik het laatst toevallig nog met m’n vriendin over en zij kende de film helemaal niet :o

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 5 juni 2015 16:58

Ja hahaha die kneedballen!

[Beantwoorden]


Door Margot op 5 juni 2015 17:05

De Zwanenprinses had ik ook en ik heb ‘m zo vaak gezien!

[Beantwoorden]


Door Rowan I My Pink Fairytale op 5 juni 2015 17:06

Ik wil echt graag nog Charmed kijken! Het lijkt me nog steeds nog wel een leuke serie haha.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 5 juni 2015 17:19

Ohhhhh de Zwanenprinses <3 Heb de eerste twee delen op video :D

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 5 juni 2015 17:32

Goh, waar is de tijd dat ik nog dagelijks naar Charmed keek

[Beantwoorden]


Door Nienke op 5 juni 2015 17:36

oooo de zwanenprinses en kneedballen! Memories <3

[Beantwoorden]


Door MAnon op 5 juni 2015 17:40

Ik zag Paris make up toevallig nog bij zo een duits winkeltje liggen echt grappig.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 5 juni 2015 18:04

Haha leuke flashback! Ik heb nog nooit charmed gekeken, al ben ik nog wel benieuwd. ^^)

[Beantwoorden]


Door Tanja op 5 juni 2015 18:04

Ik was vroeger gek op de tekenfilm duimelijntje!

[Beantwoorden]


Door Floortje op 5 juni 2015 18:06

Jaaaaa, de Zwanenprinses! Fantastisch. Ik en mijn zus citeren de film nog regelmatig. En die kneedballen staan mij nog helder in het geheugen :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 5 juni 2015 18:59

Goh waar is de tijd gebleven!!! Zelf ik was verslaafd aan de series Charmed en ook ik hoopte ook op zulke krachten :-) Owja de kneedbal bij mij ging deze ook kapot helaas. De Zwanenprinses is mij ook niet ontgaan.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 5 juni 2015 19:10

Het is 5 juni… ;-)

[Beantwoorden]

Melanie antwoordt op 5 juni 2015 om 19:15:

Stom van me, ik begrijp hem nu :hmm:

[Beantwoorden]


Door anouk op 5 juni 2015 19:13

Ohh die meelballen, jeetjemina wat werden mijn ouders daar gek van haha elke keer hadden mijn zusje en ik er een en dan knapte ie weer. De zwanenprinses vond ik altijd super leuk

[Beantwoorden]


Door D op 5 juni 2015 19:14

Ik was vroeger ( en nu nog steeds ^^) ) ook fan van Charmed! Ik heb sinds kort alle seizoenen op dvd! Echt fantastisch is het!!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 juni 2015 19:17

Haha wat grappig weer! Ik had vroeger ook zo een kneedbal, ik vond dat toen echt super geweldig haha.

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 5 juni 2015 19:31

Omg die paris make up, had ik ook en dan vooral de nagellakjes maar echt zo’n slechte kwaliteit, maarja het zag erallemaal mooi uit etc. Gelukkig hield mijn moeder me vaak tegen om het te kopen :’) Vraag me af wat er van dat merk geworden is hahaha, verder erg leuke post. Dat knee balletje met meel heb ik ook gehad vroeger, super leuk ;D

[Beantwoorden]

Jennifer | JenniferZ antwoordt op 5 juni 2015 om 19:33:

En omg jaaa charmed ik was zo jong maar toch keek ik elke aflevering met mijn broers en mijn ouders, we waren echt met heel de family grote fan en hebben geen enkele aflevering gemist, wauw dat waren nog eens tijden ahah. Ik ben gewoon opgegroeit met die serie en het is echt een familie/jeugd sentiment voor mij ;D

[Beantwoorden]


Door Jana op 5 juni 2015 19:52

Haha die kneedbal met meel is eigenlijk zonde van je geld. Je kunt dit zo gemakkelijk zelf maken, het gaat toch zo snel kapot :p x

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 juni 2015 20:19

Wat leuk om te zien dit, ik heb Charmed ook heel lang gekeken. Ik vond het zo leuk dat ze met 3 zussen waren omdat ik zelf ook 2 zussen heb, haha. En de Zwanenprinses vond ik vroeger ook een prachtige film, die heb ik nog op videoband liggen

[Beantwoorden]


Door Rahma op 5 juni 2015 20:35

Toen ik de zin het is vandaag vrijdag de 13e las dacht ik echt even huh? En ging ik ook echt op mijn mobiel kijken of het echt al zover is! Hahahah! Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Lucindainwonderland op 5 juni 2015 20:47

De zwanenprinces, owh wat vond ik dat een leuke film zeg, heb die volgens mij verslonden. Grappig om dat weer terug te zien. En tjah, Charmed… alle afleveringen, geweldig! xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 juni 2015 21:07

Welke je ook zeker niet mag vergeten volgende week;
De ijsjes van vroeger in een plastic bekertje/hoorntje met een kauwgom bal onderin! Die waren zooo lekker

[Beantwoorden]


Door Marloes op 5 juni 2015 21:16

Jaaaaa de zwanenprinses! DE film uit mn jeugd. Die videoband heb ik grijs gedraaid! Laatst zag ik hem heel toevallig op netflix langskomen bij de animatiefilms en toen heb ik hem weer gekeken. Ik kon alle nummers nog mee zingen en ik ben ondertussen 23 :$ :D

[Beantwoorden]


Door Milou op 5 juni 2015 21:47

Odette!!! Geweldige film, heb hem zelf ook ontelbaar vaak gekeken!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 5 juni 2015 22:01

Wat een leuke en vooral herkenbare Flashback Friday weer! Tweemaal per week probeer ik naar de fitness te gaan en wanneer ik ga, kijk ik altijd televisie (2BE, een Vlaamse zender) en daar zijn nu de herhalingen bezig van Charmed op dat moment, heerlijk nostalgisch vind ik dat :)
xx

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 juni 2015 22:21

Wat een herinneringen heb ik aan diezelfde series en kneedbal haha! En als die kneedbal kapot ging dan moest ik zo snel mogelijk weer een nieuwe :-)!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 5 juni 2015 22:22

Jaaa, ik was ook altijd fan van Charmed!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 5 juni 2015 22:27

De Zwanenprinses staat sinds kort op Netflix, ik voelde de nostalgie bloeien tijdens het kijken van deze über romantische jeugd herinnering! Heerlijk (love)

[Beantwoorden]


Door Inge op 5 juni 2015 22:38

Oehhhhhh, wat een leuke flashback is dit, heel veel dingen die ik idd herken: Charmed (maar ook Buffy, en iets later eropvolgend Angel) en hihi de kneedballen, ja en dan de tekenfilms: passeren hier met mijn dochter en zoon van 6 en 4 jaar de revue weer, geweldig vind ik het: zeker diegenen die je zelf ook vroeger zoveel bekeken hebt. En’t ergste van al is dat de tranen op sommige momenten nog steeds over mijn wangen rollen, ja echt elke keer opnieuw bij dezelfde dingen, ook al ken ik de film uit mijn hoofd.
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 5 juni 2015 22:59

Hahaha, zo’n meelbal ding! Ik wilde er destijds perse mee slapen. Volgende ochtend werd ik ook onder het meel wakker, haha.
Ooh en de zwanenprinses, jaa! Soms mocht ik een film uitzoeken om te huren bij de videotheek. Dan keek ik die heel graag! Odette heette ze toch?

[Beantwoorden]


Door Sandra(hpw) op 5 juni 2015 23:19

Hm! Die kneedbal doet me om de een of andere reden denken aan die kleine potjes gras. Je weet wel, zo’n potje met ’n gezichtje erop.. en dan kon je daar gras uit laten groeien. En dat gras waren dan de haren van ’t zogenaamde poppetje.

Iemand ’n idee hoe ’t heet?

[Beantwoorden]

Linda antwoordt op 6 juni 2015 om 16:16:

Volgens mij hadden die gras poppetjes niet echt een naam…
Heel soms zie je ze nog wel eens bij deen op de bloemenafdeling

[Beantwoorden]

Nadine antwoordt op 6 juni 2015 om 20:36:

Deze krijg je nog bij de action! Ik heb er eentje gekregen van een vriendin en hij groeit hard!!

[Beantwoorden]


Door Do op 6 juni 2015 08:52

Ik vind deze artikelen echt zo leuk! De zwanenprinses keek ik vroeger ook en ik had ook zo’n kneedpoppetje, haha :)

[Beantwoorden]


Door anna op 6 juni 2015 09:57

Jaaaa, Charmed! Dat speelden wij ook altijd na, hahaha. En Paris Memories kan ik me ook nog goed herinneren, mooie tijden.

[Beantwoorden]


Door Audrey op 6 juni 2015 10:24

Zwanenprinses is fantastisch. Dat is zo’n leuke film.

[Beantwoorden]


Door Kiki op 6 juni 2015 11:17

Ik ben op dit moment Charmed helemaal opnieuw aan het kijken. Ik was echt weg van die serie en ook nu ben ik weer helemaal verkocht!

[Beantwoorden]


Door Emmy | mydiamakeup op 6 juni 2015 12:11

Deze artikelen heb zo’n groot oooohhjaaaa gehalte haha heel erg leuk en tot nu toe heb ik vrijwel allemaal dezelfde herinneringen aan deze items

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 6 juni 2015 12:27

De Escada geur zou ik met veel plezier aan mijn collectie toevoegen.

[Beantwoorden]


Door silke op 6 juni 2015 12:30

Wist je dat ze Paris mermories ook bij de Douglas verkopen? Heb zelf een paar pakjes ervan! Weer leuk artikel trouwens, as usual!

[Beantwoorden]

silke antwoordt op 6 juni 2015 om 12:32:

Ik bedoel ofcourse lakjes, haha!

[Beantwoorden]


Door Corina op 6 juni 2015 15:44

Oh my… Charmed & Newlyweds en inderdaad die kneep dingen! Wat vliegt de tijd voorbij…

[Beantwoorden]


Door Astrid op 6 juni 2015 15:58

Charmed heb ik ook vaak gekeken! Die kneedballen heb ik ook nog gehad, en ja ook die van mij zijn ooit eens kapot gegaan.. Alles onder de meel, oei. :’)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 6 juni 2015 18:59

Jaaa Newly Weds dat keek ik ook altijd, vond het jammer dat het stopte. Net zoals S club 7. Die serie keek ik ook altijd. Don’t stop never give up.. haha!!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 6 juni 2015 22:44

De Zwanenprinses. Zalig! Die film had zulke leuke liedjes.

[Beantwoorden]


Door Leiya op 7 juni 2015 12:56

Ja ik herinner me Charmed ook nog! Wat was dat toch een spannende serie! Nu heb ik ook wel zin om alle afleveringen nog een keer terug te kijken haha. Oh en ik heb ook nog wel een lakje van Paris Memories die ze volgens mij zo nu en dan wel bij de Douglas verkopen.

[Beantwoorden]


Door Evy op 7 juni 2015 15:58

Ik heb laatst nog zo’n kneedbal met meel weg moeten gooien, omdat hij kapot ging en er opeens allemaal meel op mijn nachtkastje lag!
xxx

[Beantwoorden]


Door Rachel op 8 juni 2015 00:12

haha die Nick hij kon vrij weinig en Jessica was echt letterlijk een dom blondje haha haar opmerkingen waren goud waard! Verder staat die film op Netflix, de zwanen princes ik wil die ook binnen kort weer gaan kijken want die was vroeger ook om bij weg te dromen!

[Beantwoorden]


Door Sanae op 8 juni 2015 09:49

Omg ja, hahaha charmed.. Wow, dat is echt wayback. Kneedballen sloegen echt nergens op, maar ze waren zo fijn om in je hand te hebben..

[Beantwoorden]


Door Julie op 8 juni 2015 22:59

Ik herinner me de snoepjes waarbij je een schelp had, met daarin een zuigsnoepje. Ben ik de enige?:$ onlybelifa.wordpress.com

[Beantwoorden]


Door Marjon op 9 juni 2015 20:09

Er was ‘vroeger’ toen ik ongeveer 8 was, dus 10 jaar geleden, een ‘serie’ op Nickelodeon die mijn zus toen altijd keek. Ik heb alleen geen idee hoe het heette, ik weet wel dat het meisje waar het geloof ik om draaide een zwarte kat had. Someone help me! :-)

[Beantwoorden]

Judith antwoordt op 10 juni 2015 om 18:10:

Het is Sabrina, the teenage witch!! Zoiets :)

[Beantwoorden]


Door imane op 10 juni 2015 22:04

Charmed! Ik ben nog steeds fan. But what about alle Disney Films? Of Mary Poppins?

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 13 juni 2015 19:28

Charmed was 1 van mijn meest favo series ever (love) ik ben van plan om het weer te kijken als ik klaar ben met The Vampire Diaries (A)

[Beantwoorden]