Uki Microphon föhn en On Line Love stijltang

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review01b

Een föhn in de vorm van een microfoon en een stijltang met schattig design, dat zijn de twee producten van elektronicamerk Uki die ik vandaag voor je review. Ze zien er leuk uit, zijn simpel in gebruik en bovendien best goed betaalbaar. Zingen en tegelijkertijd je haar föhnen in de badkamer was nog nooit zo leuk.

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review02

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review03

Ik was nog niet bekend met het Italiaanse bedrijf, maar raakte door de grappige designs wel nieuwsgierig naar de kwaliteit. Ik kreeg twee Uki tools opgestuurd van de webshop Kapperskorting.com.

Uki Microphon föhn € 25
Uki On Line Love stijltang € 66

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review05

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review06

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review07

Haren geföhnd met de Uki Microphon

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review08

Hij ziet er leuk uit, de Uki Microphon. Toch was ik sceptisch toen ik de föhn in het stopcontact stopte. Je kunt hem namelijk alleen op stand 1 (70 graden) of 2 (90 graden) zetten. That’s it. Meer verschil in hitte of power van de föhn is er niet en ik twijfelde of ik geen stand 3 of 4 nodig had. Ik zette hem op 2 en begon te föhnen. In stand 2 komt er geen heel heet lucht uit de föhn en ook blaast hij niet heel hard, toch was mijn haar best snel droog.

Ik heb het sinds twee weken best een stuk korter, dus föhnen duurt daarom tegenwoordig gelukkig al minder lang, maar met de Microphon van Uki ging het ondanks mijn lage verwachten gelukkig ook aardig rap. Binnen een half uur was ik wel zo’n beetje klaar. Dat viel me alles mee!

Uki Microphon föhn € 25

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review09

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review10

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review11

Haren gestyled met de Uki One Line Love stijltang

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review12

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review13

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review14

De stijltang is nog eenvoudiger, want deze kan alleen aan en uit. Door de aan/uit knop even ingedrukt te houden gaat er een rood lampje branden aan de binnenkant van de stijltang en wanneer deze blauw kleurt, is de stijltang verwarmd en klaar om te gebruiken. Het verwarmen gaat ontzettend snel. Binnen aan paar minuten is de tang op temperatuur. Hij verwarmt op 210 graden, wat aardig hoog is.

Mijn haar kreeg ik best goed en snel steil. Het werd niet kaarsrecht, maar omdat 210 graden toch best hoog is, is de grove slag wel zo goed als volledig uit mijn haar verdwenen. Dat je de temperatuur helemaal niet kan aanpassen vind ik niet zo handig. Ik zou nog best iets hoger kunnen, maar als je haar best dun is, dan is het beter als een stijltang ook wat lager ingesteld kan worden.

Uki On Line Love stijltang € 66

uki_microphon_on_line_love_stijltang_review04

Er zit wel wat in dat Uki deze producten zo eenvoudig heeft gemaakt. Er staat weinig tekst op de verpakkingen, de handleiding die erbij zit is heel kort en heb je eigenlijk helemaal niet nodig, de föhn heeft maar twee standen en de stijltang kan alleen aan en uit. Geen poespas, geen gedoe. De Uki föhn en stijltang zijn eenvoudig, leuk om te zien en niet heel duur.

Bij sommige elektronica word ik gek van alle keuze, verschillende menu’s en diverse standen, maar toch is het af en toe ook wel fijn hier en daar wat aan te kunnen passen. Dat de stijltang bijvoorbeeld ook een paar standen heeft, zodat hij nog net iets hoger of lager kan. Maar ik moet toegeven dat ik wel gecharmeerd ben van Uki, dit merk doet het echt weer even anders en dat vind ik leuk. Wanneer komt de koptelefoon krultang?

Uki Microphon föhn en On Line Love stijltang zijn te koop bij Kapperskorting.com

Twitter Facebook
Categorie: Haar | 25 mei 2015 | 60 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Rosa op 25 mei 2015 15:04

Leeeuk :lol:

[Beantwoorden]

Rosa antwoordt op 25 mei 2015 om 15:06:

Yaayy volgens mij heb ik de eerste reactie haha
Inderdaad lijkt het me fijn om wat meer standen te hebben want mijn haar is wat dun en dan 210 veel te veel
btw ik had het hele artiekel al gelezen bij de reactie hoor:)

[Beantwoorden]


Door Nina op 25 mei 2015 15:06

Ik vind je haar stijl meteen een stuk verzorgder en mooier, vaker doen vera! leuke review x

[Beantwoorden]


Door LooksandLifestyles op 25 mei 2015 15:06

Een half uur doen over je haren fohnen, dat vind ik persoonlijk toch best lang! Ik dacht dat mijn fohn er al lang over deed maar dat valt dan toch wel mee, haha! Een rot klus vind ik het, haren fohnen. Ze zien er dan weer wel schattig uit!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 25 mei 2015 15:08

De vormgeving is prachtig, maar onhandig dat je niks zelf kunt instellen. Maakt het toch minder veelzijdig.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 mei 2015 15:15

Ziet er erg leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 mei 2015 15:17

Wat een leuke tools! Die microfoonhaardroger is echt leuk gevonden. Ik denk dat de dikte en structuur van mijn haar ongeveer hetzelfde is als dat van jou. Als je echt een halfuur erover gedaan hebt om jouw haar te drogen, dan pas ik liever hiervoor. Ik heb er gewoon het geduld niet voor :-P :O

[Beantwoorden]


Door desiree op 25 mei 2015 15:30

Het gestijlde haar staat je erg goed!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 25 mei 2015 15:32

Zowel de föhn als stijltang klinken wel goed! Zelf zou ik dan alleen voor de föhn gaan omdat ik van mijzelf al stijl haar heb en ik een stijltang dan niet heel veel toe vind voegen.

[Beantwoorden]


Door Denise op 25 mei 2015 15:36

Wat een super schattige föhn, alleen om het design zou ik ‘m al aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Dalinka op 25 mei 2015 15:37

Ze zien er erg leuk uit, maar dat is het dan ook wel. Ik heb zelf erg dik en veel haar, maar een half uur föhnen vind ik wel lang. En 210 graden vind ik ook erg hoog. Mijn stijltang gaat uberhaupt maar tot 200 graden. Was in het begin wel even wennen, maar hoe lager je de temperatuur kan zetten hoe beter, vinden ik en mijn haar;-) Steil haar vind ik trouwens erg mooi bij je staan!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 25 mei 2015 15:43

Dit vind ik best hele leuke producten! Ik kende het hele merk nog niet, leuk om er eens een review over te zien.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 25 mei 2015 15:52

Ze zien er leuk uit, ik zou zelf alleen wel voor iets meer opties gaan!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Rowan I My Pink Fairytale op 25 mei 2015 15:53

Dat ziet er goed uit! Less is more zeggen ze toch? Blijkbaar wel voor deze twee producten. :)

[Beantwoorden]


Door Wen op 25 mei 2015 15:58

Super leuk je haar zo gestijld

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 25 mei 2015 16:16

Ahh wat zien ze er super cute uit! Vooral de stijltang is ontzettend leuk! Ik vind je haren ook prachtig wanneer je ze gestijld hebt trouwens! Moet je vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 25 mei 2015 16:19

Ik vind de stijltang er erg mooi en vrolijk uitzien maar vind het erg veel geld voor een stijltang die je enkel aan en uit kan zetten. 210 graden zou voor mij bijvoorbeeld veel te warm zijn, ik zet mijn tang altijd op 170 graden.

[Beantwoorden]


Door Minke op 25 mei 2015 16:25

Ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Mo op 25 mei 2015 16:39

Ze zien er ontzettend leuk uit! Al fohn of stijl ik mijn haar nooit, dus het is verder niks voor mij.

[Beantwoorden]


Door anna op 25 mei 2015 16:43

Oeh wauw, leuke producten! Ik vind je haar heel mooi geföhnd zo met die slag er in. Zelf neem ik echt nooit de tijd om het te föhnen, m’n haar is daar ook veel te kwetsbaar voor.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 mei 2015 17:02

Geinige producten, maar ik zou toch wel wat meer geld uit willen geven aan een product en dat ik er dan ook meer mee kan. Maar prima voor een no fuss approach. Is ook wel eens verfrissend. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

[Beantwoorden]


Door Emmelien op 25 mei 2015 17:10

Oh, de föhn en stijltang zien er echt suuuper leuk uit! Alleen wel spijtig dat je de temperatuur niet kan regelen, dat zou ik wel missen denk ik.

[Beantwoorden]


Door Fenke op 25 mei 2015 17:15

doe je een halfuur over het fohnen van je haar!?! Ik heb best wel dik haar, met veel krullen.. en mijn haar is na 5-7 minuten echt wel droog hoor! :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 mei 2015 om 10:13:

Neeee joh echt?! Dat wil ik ook! daarom föhn ik het ook zo zelden, het duurt zo lang.

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 26 mei 2015 om 13:21:

Ja dat was ook het eerste wat ik dacht! Ik doe er ook 5 minuten over, en ik heb dan wel steil haar, maar in vergelijking met een half uur is dat wel een extreem groot verschil!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 25 mei 2015 17:23

Ziet er leuk uit! Zelf zou ik wel kiezen voor producten waar ik meer mee kan. Je haar ziet er zo trouwens ook mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 25 mei 2015 17:29

Stijl haar staat je trouwens ook mooi!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 mei 2015 17:35

De fohn ziet er zo leuk uit! Steil haar staat je trouwens ook echt heel erg goed!

[Beantwoorden]


Door Syl op 25 mei 2015 17:38

Hoewel ik het design mooi vind, ben ik verder niet onder de indruk.

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 25 mei 2015 17:55

De stijltang en föhn vind ik er heel tof uitzien, ook origineel zeg! Wel jammer dat er zo weinig aan te passen is. Met mijn haar is dat namelijk niet altijd handig!! ;)

[Beantwoorden]


Door Femke op 25 mei 2015 18:01

Wat is die föhn leuk!! Jammer alleen dat hij maar 2 standen heeft.. Ik heb veel en dik haar dus vind ik dit voor mij niet echt een optie. Jammer, mijn föhn is namelijk aan vervanging toe haha! Stijltang heb ik net nieuw, eentje waarvan ik wel de temperatuur in kan stellen dit is mij toch wel een must! Toch leuke producten, maar niet voor mij :-).

[Beantwoorden]


Door Tamara op 25 mei 2015 18:14

Wow ziet er goed uit! En niet zo heel duur ook!

[Beantwoorden]


Door sofie op 25 mei 2015 18:17

wow je haar is echt super mooi stijl zou ik vaker doen (love)

[Beantwoorden]


Door Daisy op 25 mei 2015 18:52

Wat een leuke tools :D Voor het design krijgen ze meteen een 10/10! Wel jammer dat er zo weinig standen zijn op de haardroger als op de stijltang, maar ik denk voor die prijs dat je echt niet mag klagen hier over :)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 25 mei 2015 19:09

Ik vind ze zo ongelofelijk schattig (love)
Ook wel handig dat ze zo fijn werken! Je haar zit echt prachtig! :love:

[Beantwoorden]


Door Bertine op 25 mei 2015 19:12

hmm een half uur doen over je haar föhnen: ik hoop niet dat het normaal is voor je. wat lang zeg, pff! ik vind zowel de föhn als de stijltang er echt leuk uit zien. en stijl haar staat je goed<3

[Beantwoorden]


Door Margot op 25 mei 2015 19:28

Wat leuk om je een keer met stijl haar te zien!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 25 mei 2015 19:51

Het is dat het er leuk uit ziet, maar helaas wil ik wel een fohn en stijltang waar meer functies op zitten. 210 graden is voor mijn haar soms te warm en soms te koud dus ik wil het graag zelf in kunnen stellen.

[Beantwoorden]


Door Jana op 25 mei 2015 19:57

Ik vind het merk zo leuk omdat ze zo anders zijn :) Het design en de simpele werking :D Je haar is trouwens mooi zo stijl :D

[Beantwoorden]


Door Anne-Sterre op 25 mei 2015 20:33

Haha wat een gek product, ik houd het toch maar bij mijn gewone föhn.

(het valt me trouwens op dat er best wel wat spelfoutjes in dit artikel staan, misschien moet je het nog een keer nalezen.)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 25 mei 2015 20:54

Oh, ik vind dat ze er vooral héél cool uitzien, wauw!

[Beantwoorden]


Door Manon op 25 mei 2015 21:30

Ze zien er wel echt mega leuk uit! Die fohn zou wel wat voor mij zijn, ik heb namelijk dun haar en vrij kort, dus droogt makkelijk. Daarintegen is het jammer dat je de stijltang niet in hitte kan verzetten. Ik vermoord mijn haar met die temperaturen :shit:

[Beantwoorden]


Door Mandy | MakeupyourMandy op 25 mei 2015 21:43

Het design vind ik erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 mei 2015 22:18

Ah wat ziet het er leuk uit! Het lijken mij ook fijne items alleen is de styltang te heet voor mijn haar helaas. Het printe is echt cute!

[Beantwoorden]


Door Dana op 25 mei 2015 23:22

Ze zijn wel echt adorable wel jammer dat je de temperatuur van de stijltang niet kan instellen (love)

[Beantwoorden]


Door Magda op 26 mei 2015 07:53

Een halfuur föhnen? Meid, dat is met welke föhn dan ook veel te lang! Binnen 10 min moet je klaar zijn hoor!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 26 mei 2015 09:58

Stijl haar staat je echt leuk! De producten klinken goed, maar toch vind ik het persoonlijk fijn als er meerder standen op zitten.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 26 mei 2015 10:04

Het ziet er inderdaad echt dottig uit! Een half uur föhnen is wel heel lang vind ik hoor, haha. Ik denk dat ik het toch maar bij mijn lelijke, functionele föhn hou.

[Beantwoorden]


Door Vera op 26 mei 2015 10:21

Leuk review! Ze zien er ook erg schattig uit!

[Beantwoorden]


Door Eva op 26 mei 2015 14:26

Goede eerlijke review! Heb je wel eens geprobeerd je haar te föhnen met een diffuser? Denk dat je daar hele mooie krullen van zou kunnen krijgen! :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 26 mei 2015 15:31

Je haar is stijl ook echt supermooi! Vaker doen zou ik zeggen!!

[Beantwoorden]


Door Charlie op 26 mei 2015 16:09

Wauw wat staat dat stijle haar jou mooi! Moet je vaker doen!
:wave:

[Beantwoorden]


Door Elke op 26 mei 2015 16:22

Hey vera, ikzelf vind een halfuur ook erg lang (ik heb een fohn van babyliss en heb lang haar en doe er 10min over). Ik weet niet of je je haar vaak stijlt maar ik zou wel investeren in een goede stijltang want op de lange termijn word je haar er erg droog en beschadigd van. Ik gebruik nu zelf de steampod met de 2 producten, het is duur maar het geld helemaal waard! Stijl haar staat je goed trouwens.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 26 mei 2015 16:57

De fohn ziet er superleuk uit

[Beantwoorden]


Door Sara op 26 mei 2015 17:42

Deze producten hebben wel heel weinig keus wat instellingen betreft. Jammer, want zeker de power op een föhn vind ik belangrijk. Daar ben ik dan ook best kieskeurig in.

[Beantwoorden]


Door Kim op 26 mei 2015 17:51

stijl haar staat je erg mooi! :yay:

[Beantwoorden]


Door lousaa op 27 mei 2015 06:38

Wow. Een half uur fohnen. Vreselijk lang! Sowieso snap ik nooit zo goed waarom droogfohnen met hete lucht zo populair is. Aan de lucht drogen is meestal toch het fijnst voor je haar en hoofdhuid en geeft het natuurlijkste effect. Als ik al eens fohn is het met een diffuser in een koele stand. Ik zou hier helemaal niks mee kunnen.

[Beantwoorden]


[…] schreef ik over twee Uki tools; de Microphon föhn en On Line Love stijltang, verkrijgbaar bij […]


Door Kim op 29 mei 2015 22:53

Wat ben je toch een mooi mens :D leuke tools en goede review! ^^)

[Beantwoorden]


Door Vivianne op 2 juli 2015 20:40

je haar is héél mooi stijl, ik weet (en herken het ook) dat je het moeilijk kunt stylen omdat je heel lang en dik haar hebt. maar dit staat je echt heel goed!

[Beantwoorden]