I Heart Makeup I Heart Chocolate review/vergelijking Too Faced Chocolate Bar

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe01

De Chocolate Bar van Too Faced is mijn favoriete stuk chocola. Vrij van calorieën en suiker, maar wel met die heerlijke geur, romige textuur en garantie voor de mooiste ooglooks. In Londen ging ik naar Superdrug, een van mijn favoriete Engelse snoepwinkels. Daar vond ik het I Heart Chocolate palette, ook al zo’n lekkere reep gevulde chocolade, maar dan van low-budgetmerk I Heart Makeup.

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe02

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe03

Het palette zag er super leuk uit. Het lijkt een aangebroken reep chocolade waar de vulling langzaam uit loopt. Ik hoefde niet lang na te denken, mijn rammelende maag zei genoeg. Afrekenen! In de shoplog vroeg ik jullie of ik een review, of een vergelijking moest maken. Vergelijkingen van de twee paletten waren er blijkbaar nog niet, des te meer redenen om er een te maken! Ik review eerst het palette apart en leg hem daarna naast de Chocolate Bar van Too Faced.

Wat ik niet wist is dat I Heart Makeup onder make-upmerk Makeup Revolution valt. Je vindt de I Heart Makeup paletten daarom ook in onder andere de Makeup Revolution webshop. Het merk is tevens in diverse Nederlandse webshops verkrijgbaar.

I Heart Makeup I Heart Chocolate +/- € 9,99

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe04

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe05

In het palette zitten 16 oogschaduws, waarvan er twee het formaat van een dubbele oogschaduw hebben. Genoeg om uit te kiezen!

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe06

You need Love – Piece Me Together – One More Piece – Love Torn – Stolen Chocolate

Thank Friday – More ! – Pleasure Girl – Meet Chocolate – Unforgivable – Love Divine

Smooth Criminal – Chocolate Love – You Need More – What A Way to Go – Endorphins Ready!

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe07

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe08

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe09

Ik vind de kwaliteit van de oogschaduws goed. Hier en daar zijn ze wel wat stroef en korrelig, zoals in de eerste en tweede rij. Maar er zitten ook hele intense tinten tussen, vooral in de laatste rij.

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe10

Tijd voor de vergelijking! De verpakking is iets anders, maar het zijn duidelijk allebei chocoladerepen. Het I Heart Makeup palette vind ik er net wat leuker uitzien, maar is in de afwerking dan weer wat minder. Er zitten wat slordigheidsfoutjes in de namen van de oogschaduws en het palette sluit bijvoorbeeld niet magnetisch zoals het palette van Too Faced. Dit palette oogt net wat steviger, maar is dan ook duurder.

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe11

Boven: I Heart Makeup
Onder: Too Faced

De indeling in het I Heart Chocolate palette is iets anders dan die van de Chocolate Bar van Too Faced, maar is wel duidelijk afgekeken. De twee grote oogschaduws zitten net op een andere plek, maar alle kleuren heeft het merk zichtbaar geprobeerd te kopiëren.

Ik heb de oogschaduws naast elkaar geswatcht om de kleuren en het pigment goed te kunnen beoordelen. Je ziet steeds eerst een I Heart Chocolate oogschaduw, gevolgd door een vergelijkbare kleur uit de Too Faced Chocolate Bar.

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe12

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe13

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe14

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe15

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe16

De Too Faced oogschaduws voelen kwalitatief het beste aan. Ze zijn zacht, sterk gepigmenteerd en intens van kleur. Toch doet I Heart Makeup het zeker niet onaardig. De kwaliteit is minder, maar nog steeds heel goed. Sommige kleuren uit dit palette vind ik zelfs mooier, maar dupes zijn het daarom wel vaak niet helemaal. Ze hebben dezelfde look en feel, maar zijn toch net iets anders.

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe17

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe18

Hoeveel verschil dat uitmaakt? Zie mijn ooglook. Ik heb de tweede ooglook uit de Chocolate Bar review geprobeerd na te maken. Maar vooral de bordeauxorde oogschaduw uit het I Heart Chocolate palette is een stuk feller dan de bordeauxorde oogschaduw uit de Chocolate Bar.

Ik vind de ooglook mooi, de oogschaduws kleuren mooi bij elkaar en blenden goed in elkaar over, maar het is wel een andere ooglook dan ik met de Chocolate Bar maakte.

Ooglook met:

Endorphins Ready! (wenkbrauwbot + binnenste ooghoek)
More ! (eerste deel bewegend ooglid)
Thank Friday (tweede deel bewegend ooglid)
Smooth Criminal (geblend in arcadeboog)
What A Way to Go (sterk aangezet in arcadeboog)

Urban Decay Primer Potion
Miss Sporty Miss Sporty Studio Lash The Miaow Eyeliner
Urban Decay Perversion mascara

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe19

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe20

MAC Velvet Teddy lipstick – review

i_heart_makeup_i_heart_chocolate_too_faced_dupe21

Een échte dupe is het misschien niet, maar een goed alternatief voor de Too Faced Chocolate Bar vind ik het I Heart Makeup I Heart Chocolate oogschaduwpalette zeker. Vele malen goedkoper, leuk verpakt en met prachtige oogschaduws die vaak net even iets anders zijn dan de oogschaduws van Too Faced, maar waarmee je ook zeker een mooie ooglook kunt maken.

Ik heb al veel plezier gehad van de Too Faced Chocolate Bar, maar ik denk dat het I Heart Chocolate palette ook nog zeker voor een aantal mooie ooglooks gaat zorgen. Ook al zullen deze niet zo lekker ruiken… Dat neem ik maar voor lief.

I Heart Makeup I Heart Chocolate +/- € 9,99 – te koop bij diverse webshops.


Reacties

Door EminasLifestyle op 26 mei 2015 06:08

Goede dupe inderdaad! Maar de Too Faced palette vind ik net iets mooier! Mooie ooglook heb je gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 26 mei 2015 06:18

Ik heb al zoveel gehoord over dit palette! Het lijkt me inderdaad geen exacte dupe, maar het idee is wel hetzelfde. Leuk gedaan, want ik ben gek op mijn Chocolate Bar palettes maar ik kan me goed voorstellen dat ze voor anderen net wat te prijzig zijn, en dan is dit een heel leuk alternatief :).

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 mei 2015 06:20

Oh ze lijken idd best veel op elkaar! Niet helemaal hetzelfde maar het komt zeker in de buurt. Toch heb ik geen hele goede ervaring met Make Up Revolution oogschaduw. Op het eerste gezicht zijn het hele fijne oogschaduws, maar ik vond ze al snel in elkaar blenden, dat je echt zo’n vlek krijgt. En in het palette wat ik heb, liggen de kleuren uiteindelijk zo dicht tegenelkaar dat er op het oog bijna geen verschil is. Zo jammer!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 mei 2015 06:25

Ziet er allebei erg goed uit, het is inderdaad een mooie dupe. Goede review vera

[Beantwoorden]


Door Syl op 26 mei 2015 06:38

Leuke vergelijking. Hoewel ze ergens op elkaar lijken, zou ik in dit geval toch iets langer ‘sparen’.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 26 mei 2015 06:50

Ik heb inderdaad vaker gehoord dat dit een mooi, goedkoop alternatief is voor het Too Faced palette. De kleuren zien er goed uit, maar ik vind de paarse kleur toch een stuk mooier van het Too Faced palette :). Ai, moeilijk kiezen!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 26 mei 2015 06:59

Vind ze beide erg mooi en stiekem wil ik ze ook nog best wel graag hebben (alsof ik nog niet genoeg paletten heb). Wel grappig dat eigenlijk het enige wat een dupe is, het uiterlijk is zowel van buiten en binnen, maar dat de kleuren toch wel afwijken. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 26 mei 2015 07:00

Ik vind de kleuren best goed overkomen! Leuk dat je de 2 met elkaar vergelijkt en weer een prachtige ooglook.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Anniek op 26 mei 2015 07:04

Wat grappig dat ze er qua uiterlijk zo hetzelfde uitzien! Kan me voorstellen dat je deze lekkere chocoreep niet kon laten liggen ;) De kleuren zien er goed uit, maar inderdaad: je ziet ook meteen dat ze wat stroever en korreliger zijn. Dat is wel jammer. De look die je ermee gemaakt heeft ziet er wel echt gaaf uit, het lijkt me zeker geen verkeerd palet, die van Make up Revolution!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 26 mei 2015 07:07

Wow, ze lijken erg hard op elkaar. Het verschilt ook qua prijs. De pigmentatie ziet er best ok uit, ik denk dat ik de dupe zou kopen. x

[Beantwoorden]


Door Svenja op 26 mei 2015 07:13

Aaaah wat een snoepig palette om te zien <3 Zelf heb ik nog geen Too Faced Chocolate Bar, dus dit palette van I Heart Makeup lijkt mij een fijn en vooral betaalbaar alternatief. Ik vind de pigment er ook verrassend goed uitzien!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 26 mei 2015 07:18

Het origineel vind ik zelf mooier alleen jammer dat het niet hier in Nederland te koop is plus het prijskaartje is wat hoger :) x

[Beantwoorden]


Door Natasja op 26 mei 2015 07:28

Wat een mooie dupe. Misschien niet perfect maar wel een om mooie looks mee te maken. En uiteraard mooie eyecandy! Ik vind je halve foto’s héél mooi Vera! Ook de look die je maakte! Keep up the good work!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 mei 2015 07:33

Wat een mooi palette! Ik kan me inbeelden dat het palette van too faced beter zal zijn, maar dat prijsverschil moet natuurlijk ergens vandaan komen. Wel een leuk budget alternatief :-)

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 mei 2015 07:44

Ohh wauw, ik vind dit wel een prachtig palette! Het palette van Too Faced heb ik zelf niet dus ik zou ze niet met elkaar gaan vergelijken. Op basis van jouw swatches en ooglook zou ik zeker kiezen voor de dupe-variant..erg mooi! En wat heb je toch weer een mooie foto’s geschoten :-).

[Beantwoorden]


Door Margot op 26 mei 2015 07:52

Wat een handige vergelijking! Ik heb ze geen van beiden, maar ik wordt wel heel blij van de kleuren!

[Beantwoorden]


Door mariëlle op 26 mei 2015 08:03

Leuke vergelijking, ik heb de nepperd en ik vind hem top!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 26 mei 2015 08:06

Fijne review/vergelijking! Het I Heart Make-Up palette is zo veel meer goedkoper en nog steeds goed van kwaliteit! Handig om te weten, want eigenlijk ben ik hier nog naar op zoek!

[Beantwoorden]


Door Denise op 26 mei 2015 08:41

Ah fijn dat je voor dit palette veel minder betaald, leuk ziet ‘ie er inderdaad uit! <3

[Beantwoorden]


Door Kim | KimterStege.nl op 26 mei 2015 08:56

Heel mooie palette, en haha die laatste foto is echt leuk! :smak:

[Beantwoorden]


Door Minke op 26 mei 2015 09:23

Het chocolate bar palette staat nog op mijn whishlist! Maar denk dat ik dan toch wel voor de echte ga :)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 26 mei 2015 09:26

Leuk een keer een échte vergelijking van de paletten en dat je dan ziet dat de oogschaduws eigenlijk nog best veel verschillen. Maar zo kan iedereen wel makkelijker een keuze maken die bij hun budget past.

[Beantwoorden]


Door Carlijn | Copy & Beauty op 26 mei 2015 09:31

Wat een goede en duidelijke vergelijkingspost heb je gemaakt. 9,99 euro voor een palet dat het ook prima doet en heel vergelijkbaar is, vind ik best een sterke dupe.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 26 mei 2015 09:46

Heb zelf de echte Chocolate Bar van Too Faced, maar was wel benieuwd wat je ervan zou vinden voor de vergelijking! Vind je look erg tof geworden.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 26 mei 2015 09:49

Wat een goede, uitgebreide review. De look is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 26 mei 2015 10:03

Wat een fijne vergelijking. Ik vind de kleuren erg mooi. De Chocolate Bar staat wel in mijn wishlist rijtje maar de I Heart Make-up is wel een stuk goedkoper!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 26 mei 2015 10:05

Ge-wel-dig artikel! Ik wilde zo graag het verschil zien! dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 26 mei 2015 10:12

Wat fijn dat je er een vergelijking bij hebt gemaakt! Ik zou zelf voor de Too Faced variant gaan (ik heb het Semi-Sweet Chocolate Bar palette ook al en ben groot fan van Too Faced), maar ik kan mij voorstellen dat veel mensen vanwege het relatief kleine kwaliteitsverschil toch snel voor de budgetdupe zullen gaan!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 26 mei 2015 10:13

Wat een fijn artikel. Het I Heart palette ziet er echt goed uit! :D

[Beantwoorden]


Door Vera op 26 mei 2015 10:22

Haha, wat een grappig pallet! Erg mooie kleuren zeg.

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 26 mei 2015 10:29

Voor 10 euro vind ik het zeker de moeite waard om de andere te kopen! Fijne review

[Beantwoorden]


Door anna op 26 mei 2015 10:56

Ahhhh, wat een fijne vergelijking! Uiteraard ga ik voor de goedkope variant :-). Ik vind het palette echt zo ontzettend leuk vormgegeven, wauw!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 26 mei 2015 11:18

Wat een fijne vergelijking! Ik heb zelf het palette van Too Faced en ben er enorm blij mee. Ik heb dan ook niet de behoefte om deze dupe te kopen.

[Beantwoorden]


Door Hanna op 26 mei 2015 11:30

Ik hou écht niet van dergelijke producten die overduidelijk zich hebben laten inspireren op anderen. Als ik het geld niet heb om een duur productcte kopen koop ik liever een goedkoop waarvan de makers het zelf hebben bedacht zonder af te kijken bij anderen.

[Beantwoorden]


Door Kim op 26 mei 2015 11:48

Wat een prachtig product. Ik had niet verwacht dat de kwaliteit van deze palettes zo ontzettend goed was. Ik ga toch even een kijkje nemen op de webshop.

Liefs
Kim

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 mei 2015 11:50

Wat leuk dat je ze hebt vergeleken! Toch denk ik dat niets kan tippen aan de geweldige Too Faced oogschaduws!

[Beantwoorden]


Door Manon op 26 mei 2015 12:10

Ik heb de budget variant en ben daar super blij mee! Ik vind de too faced ook super mooi!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 26 mei 2015 12:48

Goed artikelen, maar ik zou toch voor Too Faced gaan.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 26 mei 2015 12:54

Dat ziet er zeker niet slecht uit! Ik heb zelf het originele en die is zo ontzettend mooi en fijn! Ik wordt ook altijd zo blij van die chocoladelucht! Ik ben echt blij dat ik die gekocht heb, hij is zeker het geld waard!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 26 mei 2015 12:56

Jammer dat niet alle kleuren even goed zijn qua textuur en intensiteit, maar vind de kleurencombinatie op zich wel heel geslaagd. Dat hele chocoladethema is ook tof.

[Beantwoorden]


Door Indi op 26 mei 2015 13:37

Hee vera!
Denk je dat er ook een dupe komt van het Semi sweet palette?
Prachtig!
Xxx indi

[Beantwoorden]


Door Indi op 26 mei 2015 13:38

Hee Vera!
Denk je dat er ook een dupe komt van het Semi sweet palette?
Prachtig!
Xxx
Indi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2015 om 14:23:

Durf ik niet te zeggen, maar zou best kunnen!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 26 mei 2015 13:58

Wauw supermooi!

x

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 26 mei 2015 14:51

Wat leuk dat je de twee palettes hebt vergelijkt met elkaar!

XO

[Beantwoorden]


Door Kelly op 26 mei 2015 14:53

Ik heb zelf het palette van too faced, maar als je dat te duur vind is dit inderdaad een heel mooi alternatief. Vind de look namelijk erg mooi geworden!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 26 mei 2015 15:11

Ik had de kwaliteit van de dupe toch iets beter verwacht…

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 26 mei 2015 15:29

Ik heb de I heart Chocolate ook en ben er erg blij mee!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 mei 2015 16:26

Oeh fijn dat het een goed alternatief is! Ik ga zeker die dupe halen deze week, ik vind hem er zo prachtig uit zien <3

[Beantwoorden]


Door Maren op 26 mei 2015 16:35

Wow, je kunt zien dat je veel tijd in dit artikel hebt gestopt (al die swatches!!)! Super fijn dat je een vergelijking hebt gemaakt.

Alleen 1 vraag: je schrijft “Er zitten wat slordigheidsfoutjes in de namen van de oogschaduws” …die snap ik niet helemaal.
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2015 om 14:23:

Dankjewel! Als je naar de namen kijkt, zie je dat er soms wel hoofdletters zijn gebruikt en soms niet, of een spatie en dan een pas een uitroepteken, dat soort dingen.

[Beantwoorden]


Door Luna | Flowers and Pearls op 26 mei 2015 17:23

Wat een mooie look! Ik vind de kleuren mooi bij elkaar staan.

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 26 mei 2015 18:07

Het ziet er erg goed uit zeg! En mooie pigmentatie, weer een erg fijn arikel vera :) En die laatste foto haha, ik ga stuk!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 26 mei 2015 18:22

Goede review! Ik vind zelf het Too Faced palette net ietsje mooier, en die heb ik ook zelf ;)
x

[Beantwoorden]


Door Melanie op 26 mei 2015 19:13

Ze lijken best wel op elkaar! Mijn voorkeur zou toch ook naar het palette van Too Faced gaan. Fijn review (love)

[Beantwoorden]


Door Ltbm op 26 mei 2015 19:53

Er zijn best wel vergelijkingen gedaan hoor. Op youtube kun je er heel verl vinden en cynthia van misslipgloss heeft een tijdje geleden ook een vergelijking gedaan.
Vind beide palletten wel mooi maar zou denk ik liever sparen voor het orgineel van too faced.
Beide paletten zou ik niet halen denk ik. Beetje jammer om “hetzelfde” pallet te hebben. Je gaat ze namelijk nooit beide gebruiken. Zeker niet met het orgineel in je bezit.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 26 mei 2015 20:38

Mooie look! Ik kreeg wel gelijk trek in chocolade toen ik de foto’s zag. :omg:

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 mei 2015 20:50

Ik vind het een goede dupe! Ik heb eerst erg zitten twijfelen of ik de dupe in plaats van de echte zal kopen maar uiteindelijk heb ik de echte van mijn vriend gekregen! Super fijne kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 26 mei 2015 22:18

heel mooi palette, maar ik heb al zoveel van dit soort kleuren!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 26 mei 2015 22:36

Wauw, wat een supermooie ooglook heb je ermee weten te maken! :)

[Beantwoorden]


Door Yara op 27 mei 2015 08:34

Ik vind het een goede dupe! En een mooie ooglook heb je gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 27 mei 2015 09:13

Best goed voor een dupe! De look is trouwens echt enorm mooi, wauw!

[Beantwoorden]


Door Wies op 27 mei 2015 10:19

Ik ben zelf gek op mijn Chocolate bar palette (die geur is ook echt to die for) dus ik zou deze van Revolution overslaan. Toch vind ik de kwaliteit van Revolution echt heel erg goed voor de prijs!

[Beantwoorden]


Door Lola op 4 juni 2015 08:26

hier waren je wenkbrauwen veel mooier dan hoe je ze nu hebt..

[Beantwoorden]


Door Anoek - MijnVetteLeven op 21 juni 2015 19:13

Wauw!!
Het doosje is al mooi :)
mooie ooglook ook

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | FOTD: My favorite color op 29 juli 2015 06:15

[…] Palette Avoir La Peche – review I Heart Makeup I Heart Chocolate Eyeshadow palette – review MAC Dazzleshadow Let’s Roll – […]


[…] palette gevuld was met kleverige karamel, zachte praline en romige mousse. De melkchocolade van het I Heart Chocolate palette smaakte namelijk al erg […]


Door Sara op 27 november 2015 17:43

Ik vind de Buitenkant van de I Heart Chocolate pallette er toch leuker uitzien dan die van Too Faced

[Beantwoorden]


[…] melk chocolade en witte chocolade, blijft de pure chocolade nog over. Het Death By Chocolate oogschaduwpalette is […]


Door Evelien op 1 december 2015 17:02

hee, ziet er mooi uit! Ik zit alleen in dubio: welk van drie chocolate bars is het mooiste? Welke zou jij aanraden? Zelf heb ik al een redelijk glimmend make-up revolution palette en de naked basics. En nu vraag ik me af welke van deze het beste zou zijn…

[Beantwoorden]


Door Mijn herfst favorieten 2015 | EVERYDAYVERA op 21 december 2015 13:41

[…] goed pigment. Jammer genoeg kan ik nu dus geen foto ervan laten zien, maar gelukkig zijn er genoeg beautybloggers die dit palette gereviewd hebben. I Heart Makeup is nu tijdelijk verkrijgbaar in de […]


Door Michelle Kaiser op 10 februari 2016 20:42

Dat is niet slecht gedaan hoor. Well done

[Beantwoorden]


Door Nienke op 6 maart 2016 14:26

Woow echt super goede pigmentatie voor die prijs!!
Ik heb spijt dat ik hem niet heb gekocht toen die nog te koop was bij de kuidvat :-( .
Super goed geschreven en super mooie ooglook!!!

[Beantwoorden]

chanel antwoordt op 12 juli 2016 om 16:29:

je kan hem bij revolution make up voor 8 euro krijgen

[Beantwoorden]


Door chanel op 12 juli 2016 16:27

ik heb het choclate pallet voor 8euro gekocht

[Beantwoorden]


Door Judith op 25 augustus 2017 22:48

Dames, bij Kruidvat zijn de palettes nu twee voor €10,- van I <3 makeup. Zo cheap!! Ik heb vanavond twee palettes gekocht uit deze dupeserie die heel verschillend zijn waardoor ik vast een prachtige Too faced look kan nabootsen. ?

[Beantwoorden]