Topshop beauty

topshop_make-up01b

Ik wist dat er sinds kort een Topshop winkel in Amsterdam zit, maar wat ik niet wist is dat zich in die winkel ook een beauty afdeling bevindt. Van de week liep ik er naar binnen toen er bij de ingang een extra hoekje was gemaakt met producten speciaal voor het 5-jarig bestaan van Topshop beauty (de echte beauty afdeling bevindt zich achterin de winkel). Ik besloot kennis te maken met het merk!

topshop_make-up02

topshop_make-up03

Ter ere van het 5-jarig bestaan zijn de meest gewilde producten feestelijk versierd met roségouden details. Normaal wordt hiervoor donkergrijs gebruikt, zoals je bij een van de nagellakjes kunt zien. In het wit met grijs zien de producten er al vrolijk en speels uit, maar gooi er een koperkleurig sausje overheen en ik ben helemaal verkocht!

Je kunt Topshop beauty kopen bij de winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam, maar ook bestellen in de webshop.

topshop_make-up05

Topshop Glow Pot Polished € 12

Topshop Nails Boy Next Door € 8
Topshop Nails Parma Violet € 8
Topshop Nails Peaches And Cream € 7

Topshop Lips Ooh La La € 10

topshop_make-up07

topshop_make-up08

topshop_make-up09

Ik had al wel eens van dit product gehoord. Glow, een hele zachte cream highlighter met prachtige glans. Ik nam een potje in de kleur Polished mee.

topshop_make-up10

Glow Pot Polished

topshop_make-up11

De glans is moeilijk goed op foto te krijgen, maar is echt heel erg mooi! Crème met een parelmoerglans. Heel zacht, glowy en niet te koel. De substantie van de highlighter is ook enorm zacht, het voelt aan als een mousse.

topshop_make-up12

Voor – Na
Aangebracht op jukbeenderen, brug van mijn neus, wenbrauwbot en binnenste ooghoek

topshop_make-up26

Met een beetje MAC Launch Away! blush

Vloeibare highlighters liggen er nooit heel dik op, zoals een poeder dat wel kan. Poeders kunnen veel harder en duidelijker glanzen, maar dat wil niet zeggen dat vloeibare/creme highlighters niet mooi zijn. In tegendeel! De glans is zachter en natuurlijker. In het geval van de Topshop Glow Pot in Polished geeft de highlighter een heel mooi dewy en gezond effect.

Een mooi en zuinig product. Met een klein beetje kun je zowel op de jukbeenderen als op de brug van de neus, wenkbrauwbot en binnenste ooghoek highlighter aanbrengen. Ook heel fijn vind ik dat de glans vrijwel de hele dag blijft zitten. Een goed product!

Topshop Glow Pot Polished € 12

topshop_make-up14

Boy Next Door – Parma Violet – Peaches And Cream

topshop_make-up15

De nagellakjes van Topshop vind ik er heel leuk uitzien. De stippen op de dop maken ze heel schattig, hoewel de kleuren die ik uitgekozen heb daar misschien ook wel aan meehelpen. Gek genoeg is de nagellak niet in de webshop te vinden. Jammer! Daarvoor zal je dus naar Amsterdam moeten.

topshop_make-up16

Topshop Nails Boy Next Door

topshop_make-up17

Topshop Nails Parma Violet

topshop_make-up18

Topshop Nails Peaches And Cream

Ik heb van elke nagellak twee laagjes aangebracht en ik moet eerlijk zeggen dat ze alle drie hartstikke goed dekken. De substantie van Topshop nagellak is best dun, maar met twee laagjes is het resultaat helemaal naar wens. Drogen duurde wel even, maar daarna had ik wel een frisse nieuwe manicure. Boy Next Door vind ik het mooist. Welke kleur is jouw favoriet?

Topshop Nails Boy Next Door € 8
Topshop Nails Parma Violet € 8
Topshop Nails Peaches And Cream € 7

topshop_make-up19

topshop_make-up20

topshop_make-up21

Ik wilde ook maar wat graag een lipstick uitproberen van Topshop. Mede dankzij de mooie verpakking besloot ik dat dit het laatste beautyproduct werd wat ik ging reviewen. Er was één kleur die me gelijk opviel. Ooh la la, een zonnige perziktint.

topshop_make-up23

topshop_make-up22

Topshop Lips Ooh La La

topshop_make-up24

topshop_make-up25

De lipstick pakt iets minder fel uit dan ik had verwacht, omdat hij minder dekt dan ik had verwacht. De substantie is heel zacht en licht glanzend. De lipstick voelt licht aan en ligt als een dun laagje op mijn lippen. Hij geeft een zacht en gezond effect en oogt fris.

Qua houdbaarheid: bij mij bleef de lipstick zo’n drie uur zitten, wat ik een prima tijd vind. Let wel op lijntjes en velletjes, die kan Ooh La La ongewild extra benadrukken.

Topshop Lips Ooh La La € 10

topshop_make-up06

Ik vind de Topshop beautyproducten best wel top. Frisse highlighter, mooie nagellak die goed dekt en een zachte kleur lipstick. De verpakkingen zijn speels en de prijzen vind ik voor wat je krijgt, ook best oké. Ja, mijn eerste indruk is goed!

Wat denk jij van Topshop beauty?

Topshop beauty is te koop in de webshop en in de winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam.


Reacties

Door Akosua op 15 mei 2015 06:07

Ik heb zelf nog geen producten van Top Shop beauty uitgeprobeerd, maar in deze review zien vooral de highlighter en de nagellak er goed uit. Aangezien lila mijn lievelingskleur is vind ik uieraard Parma Violet het mooist.

[Beantwoorden]


Door Do op 15 mei 2015 06:09

Wat een leuke verpakkingen! Ik vind de lipstick vooral erg mooi, maar die nagellakjes zijn ook erg schattig :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 15 mei 2015 06:48

Wauw die dekking had ik niet verwacht van die lakjes!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 15 mei 2015 06:52

Hele mooie producten. Ik vind alle drie de producten interessant! Mooi geschreven, Vera.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 mei 2015 om 15:29:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 15 mei 2015 06:57

Wat een beauty’s!!

[Beantwoorden]


Door EminasLifestyle op 15 mei 2015 07:01

Ik vind de lipstick toch erg mooi. Maar ik hou dan ook niet van hele felle kleuren op mijn lippen.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 15 mei 2015 07:04

Ooh la la, deze collectie ziet er wel héél goed uit! ;) Die highlighter lijkt me erg fijn werken, zeker omdat de glans inderdaad heel ‘zacht’ is, en je niet al te duidelijk echte glitters ziet zitten. Die lipstickkleur is ook bijzonder. Ik weet niet of hij mij zou staan, maar bij jou vind ik ‘m super! X

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 15 mei 2015 07:06

Ik heb het niet zo op lipproducten, maar voor nagellak ben ik altijd in en dan helemaal als het pastel-achtige kleurtjes zijn. Mooi hoor! Heb pas de pastelkleurige nagellak bij de hema gekocht nav jouw review (van een jaar terug, haha), bedankt nog daarvoor!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 mei 2015 om 15:30:

Graag gedaan en veel plezier ermee ^^)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 15 mei 2015 07:24

Leuke producten! De lipstick kleur vind ik wel echt leuk, lekker fris en zacht.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Shaz op 15 mei 2015 07:26

De collectie ziet er goed uit (wat ik eigenlijk niet verwacht van een kledingwinkel).

[Beantwoorden]


Door Daphne op 15 mei 2015 07:34

Vooral de nagellakjes en de lipstick vind ik erg mooi.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 15 mei 2015 07:57

Wauw, dit verbaast me echt ontzettend eigenlijk!
Had niet verwacht dat de kwaliteit ZO mooi was.
Vooral die nagellakjes vind ik pretty! <3
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Joyce op 15 mei 2015 07:59

ik was gisteren al benieuwd naar de nagellakjes. De boy next door ziet er echt leuk uit :-)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 15 mei 2015 08:10

De producten zien er goed uit, mooi uiterlijk ook

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 15 mei 2015 08:24

De verpakking is zo ontzettend leuk! Helemaal mijn ding :). De nagellakkleurtjes zijn lekker fris, maar ook fijn dat ze zo goed dekken. De moeite waard dus! De Glow highlighter vind ik ook erg mooi, subtiel, maar je ziet hem zeker. Ik hou wel van zo’n crèmesubstantie, het is toch iets natuurlijker :).

[Beantwoorden]


Door Syl op 15 mei 2015 08:25

Ik heb een beetje een H&M gevoel bij deze make-up.
Alleen dan met hogere prijzen.
De highlighter vind ik mooi.
maar ik ben wel benieuwd hoe lang hij goed blijft, zonder gekke geurtjes en uitdrogen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 mei 2015 08:25

Wat een mooie producten. Topshop heeft idd een aantal fijne makeup producten in het assortiment zitten. Ik ben vooral dol op de lipsticks. Ze hebben een aantal donkere kleuren, die echt niet onderdoen voor MAC. Ook hebben ze een aantal gewaagdere tinten zoals metallic rosé bruin.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 mei 2015 om 15:31:

Oh gaaf, daar moet ik de volgende keer eens naar kijken!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 15 mei 2015 08:27

Ik ben echt gek op Topshop nagellak! Heb er zelf meerdere fan. Maar nog niet bij Topshop Amsterdam geweest… Binnenkort eens erheen! Ze hebben trouwens ook hele fijne waterproef oogpotloden die ideaal zijn voor de waterlijn ;)

[Beantwoorden]


Door chayenne op 15 mei 2015 08:29

wat een mooie producten! had ik eerlijk gezegd niet verwacht

[Beantwoorden]


Door Jis op 15 mei 2015 08:48

Wat een leuke producten! Ik vind die lipstick zo’n leuk kleurtje hebben…! Liefs, Jis

[Beantwoorden]


Door Lotte op 15 mei 2015 08:55

Ik vind de producten er zó schattig uitzien! Alleen daarom al zou ik ze willen hebben, haha. De lipstick vind ik wel mooi juist, zo gedempt oranje.

[Beantwoorden]


Door Jolijn op 15 mei 2015 09:12

De producten zijn zó schattig! Heel toevallig zijn die drie nagellakjes mijn favoriete nagellakkleuren bij elkaar :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 15 mei 2015 09:22

Oh zo pretty! Ik heb nog geen ervaring met de Topshop beauty producten.

[Beantwoorden]


Door Margot op 15 mei 2015 09:22

Wat een leuke producten! Vooral de lipstick trekt me.

[Beantwoorden]


Door Kim | KimterStege.nl op 15 mei 2015 09:27

Wauw, mooie producten zeg!

[Beantwoorden]


Door Ina op 15 mei 2015 09:27

Wauw, ik ben echt onder de indruk van de nagel lakjes!

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 mei 2015 09:35

De verpakkingen met de stippen zijn echt te cute! Ik vind de lipstick alsnog erg mooi en niet te fel, maar toch erg leuk voor in de lente

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 15 mei 2015 09:37

Wat een leuke items heb je uitgezocht! De lipstick vind ik echt geweldig mooi, perfect voor de zomer! Zodra ik in Amsterdam ben ga ik echt langs, ben zo benieuwd, met name naar de fashion!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 15 mei 2015 09:37

Die highlighter en lipstick zijn echt prachtig
en die verpakkingen zijn echt mooi :)
xx

[Beantwoorden]


Door ilham op 15 mei 2015 09:47

De volgende keer dat ik bij topshop ben toch maar eens kijken bij hun beauty-afdeling :)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 15 mei 2015 09:49

Ik zag ze al in je video volgens mij en ik moet zeggen dat ik ze heel leuk vind!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 15 mei 2015 09:51

die lipstick vind ik heel mooi! dat lila lakje ook :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 15 mei 2015 09:59

Dit ziet er heel erg leuk uit! Wel vind ik de prijzen voor dit soort producten wel wat aan de dure kant. De prijzen van de cosmetica afdeling van H&M bijvoorbeeld vind ik leukere prijsjes!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 15 mei 2015 10:08

De lipstick kleur is echt erg mooi. Ik ben de Topshop nog nooit ingelopen. Binnenkort maar eens een dagje stad doen.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 15 mei 2015 10:17

Wat een ontzettend schattige verpakkingen! leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Kim op 15 mei 2015 10:29

Ik vind de nagellakjes zo onwijs schattig, haha. :-)

[Beantwoorden]


Door Anne-Sterre op 15 mei 2015 10:35

Ik was na de video van gister echt heel benieuwd naar de review. Fijn dat ‘ie er nu al op staat. Highlighter en nagellakjes zijn echt mooi :) Die wil ik ook :yes:

[Beantwoorden]


Door Teddy op 15 mei 2015 10:35

Wat een leuke producten!!

[Beantwoorden]


Door Sara op 15 mei 2015 10:44

Vooral de highlighter en de lipstick spreken me aan. De lipstick heeft een lekker fris en zomers kleurtje dat je heel goed staat!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 15 mei 2015 10:45

Ik vind de producten van Topshop er altijd zo leuk uitzien!

[Beantwoorden]


Door Renate op 15 mei 2015 10:55

Wat zien de producten van Topshop er leuk uit! Ik vind de lipstick en nagellakjes echt prachtig! (love) Ik had alleen niet verwacht dat het nog best prijzig zou zijn, ik had het goedkoper verwacht!

[Beantwoorden]


Door anna op 15 mei 2015 10:59

Wat een mooie producten allemaal, ik ben echt enthousiast! Wel jammer dat ze nog vrij prijzig zijn, de kwaliteit is ook niet helemaal geweldig. Leuk ook die stippen op de verpakking. De lakjes zijn echt prachtig en die perzik tint op je lippen staat je mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Esther op 15 mei 2015 11:02

Serieus, waarom wist ik dit niet toen ik laatst bij de Topshop was haha. Misschien maar goed ook achteraf. Ik vind die highlighter echt prachtig. De swatch foto. PRETTY!! De nagellakjes zijn leuke kleurtjes, maar niet echt bijzonder of speciaal en de lipstick vind ik dan weer wel echt tof! Mehhh ik wil weer naar de Topshop! Fijne review en prachtige foto’s weer. Liefs

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 15 mei 2015 11:08

Ziet er goed uit! Vooral de nagellak Boy Next Door is heel mooi van kleur. Ook de lipstick Ooh La La is werkelijk prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sanae op 15 mei 2015 11:15

Ik wist dus ook niet dat er een beauty afdeling was! Gauw maar eens langslopen dus!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 15 mei 2015 11:20

Oh wauw, zien er erg veelbelovend uit!!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 15 mei 2015 11:29

Ziet er leuk uit zeg, met die roségouden accenten. Mooi :) Ik heb zelf nogn ooit iets geprobeerd van Topshop Beauty maar het ziet er goed uit allemaal.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 15 mei 2015 11:39

De lipstick vind ik supermooi, hij staat je echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 15 mei 2015 11:43

Ziet er heel goed uit! Schattige pastelkleurtjes, houd ik van. (love)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 15 mei 2015 11:45

De highlighter en de lippenstift vind ik erg mooi

[Beantwoorden]


Door Emilie op 15 mei 2015 11:56

Ik vind de lippenstift er wel nog mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 15 mei 2015 12:01

Wauw die lippenstift is echt mooi! Die ga ik denk ik ook maar kopen als ik bij de Topshop kom.

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 mei 2015 12:03

Wat een leukerdjes, ik vind de highlighter heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 15 mei 2015 12:06

Wauw, dit ziet er helemaal niet zo verkeerd uit. Die highlighter is heel mooi, maar die nagellak kleurtjes ook. Ik vind de lipsticks iets minder vanwege de dekking, maar wel mooie kleurtjes en heerlijk fris.

[Beantwoorden]


Door Joyce - Beamingbeautynl op 15 mei 2015 12:15

Ik vind vooral de highlighter erg mooi!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 15 mei 2015 12:20

Ik vind de nagellakjes echt enorm schattig! Ik moet zeggen dat de lipstick me ook wel bevalt :) Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 mei 2015 12:24

De producten zien er echt zoveel beter uit dan ik had verwacht! Wat heeft Topshop een mooie beautylijn zeg! Als ik er een keertje ben ga ik er zeker naar kijken. De lipstick staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jolet op 15 mei 2015 12:24

Ik had ze in je shoplog voorbij zien komen en was er erg benieuwd naar. Maar het ziet er heel mooi uit allemaal!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 15 mei 2015 12:38

Wat een mooie producten allemaal!

x

[Beantwoorden]


Door Rahma op 15 mei 2015 12:47

Ik vind ze er heel mooi uitzien! Had dat zeker niet verwacht! Vooral de lipstick vind ik prachtig!

[Beantwoorden]


Door Lifestyliz op 15 mei 2015 13:01

Wauw die nagellakjes! Wat een mooie zomerse kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door robin op 15 mei 2015 13:04

de nagellakjes zijn zo mooi! perfecte lente kleurtjes <3

[Beantwoorden]


Door Camilla || tintedlips op 15 mei 2015 13:16

Ik had al vaker goede dingen over Topshop gehoord, hun zwarte oogpotlood schijnt ook echt top te zijn! Ik vind de highliter echt prachtig en de lipstick staat je heel fris!

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 15 mei 2015 14:01

Wat een leuke producten allemaal! Ik vind Topshop al jaren geweldig, maar kom er niet vaak omdat London (en zelfs Amsterdam) niet naast de deur is!

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 15 mei 2015 14:27

Hele leuke producten vooral het lakje van the boy next door vind ik erg tof en zomers en de highlighter ziet er ook niet verkeerd uit! Ik ben alleen minder te spreken over de verpakking, deze vind ik iets te kinderlijk.

[Beantwoorden]


Door Jennifer | Jenniferz op 15 mei 2015 14:56

Wauw dit ziet er nog best goed uit zeg! Hele fijne review en ik vind de kleur van die lipstick echt heel mooi :’)

[Beantwoorden]


Door abu op 15 mei 2015 17:46

:wow: wat een mooie foto’s !!!! (love)
En die nagellakjes zijn ook super leuk :love:

[Beantwoorden]


Door Floortje op 15 mei 2015 17:47

Yess, ik wist niet dat het in Amsterdam beschikbaar was! Leuk nieuws! De highlighter is echt prachtig, hij doet me een beetje denken aan MAC Vanilla pigment. Lijkt hij daar inderdaad op? Over de lipsticks hoor ik jaren veel goeds :)

[Beantwoorden]


Door Melle op 15 mei 2015 18:45

Erg eigenlijk he, dat verpakking zoveel doet! Ik ben daar echt heel gevoelig voor haha ;) Vooral de nagellakjes vind ik leuk. Lekker vrolijk en zomers, daar heb ik echt zin in!

[Beantwoorden]


Door Romy op 15 mei 2015 18:45

Wauww, de highlighter ziet er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Valerie op 15 mei 2015 19:03

De nagellakjes zien er mooi uit en de lipstick is ook een aangename kleur!

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 15 mei 2015 19:28

Wauw wauw wauw wat een snoepige producten! Vooral de lipstick vind ik prachtig

[Beantwoorden]


Door Samantha - Daily Pleasures op 15 mei 2015 21:11

Leuk maar ik krijg er geen wow gevoel van. Denk dat je voor die prijzen betere producten kunt vinden. Dat neemt niet weg dat de lijn super cute is!

[Beantwoorden]


Door Liv op 15 mei 2015 21:54

wooww.. Die lipkleur en die nagellakjes zijn zooo mooi :star: :star:

[Beantwoorden]


Door paulien op 15 mei 2015 22:04

Prachtige producten, vooral de lipstick vind ik erg gaaf.

En complimenten voor je nagellak”swatches” super netjes!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 mei 2015 om 11:25:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 15 mei 2015 23:03

Vooral de lakjes en de lippenstift zijn prachtig, die kleur!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 mei 2015 00:46

Wat een mooie productsn! De verpakkingen zien er speels uit, maar tegelijkertijd ook classy. Hopelijk komt Topshop ook snel naar België!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 mei 2015 01:38

Die lakjes zijn mooi! En de verpakkingen vind ik ook wel leuk uitzien :)

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 16 mei 2015 10:48

Mooie producten! I love the highlighter, ziet er echt heel erg mooie en natuurlijk uit !

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 mei 2015 14:36

Vind de nagellak kleurtjes alle drie wel heel erg leuk voor de lente en zomer. Heb niet echt een favoriet :)

[Beantwoorden]


Door Andrea op 16 mei 2015 18:02

Ik vind de producten van Topshop Beauty ook zo leuk! Ik weet dat ze jaren geleden ook tutorials plaatsten op youtube die ik echt geweldig vond. Ik vind de Glow pot het leukste product uit deze review denk ik :)
x

[Beantwoorden]


Door Famke op 16 mei 2015 18:54

Wat een leuke nagellakjes K zou ze zo willen kopen ! <3 :love:

[Beantwoorden]


Door Amelie op 16 mei 2015 22:14

Ik vond het er in de winkel niet zo spannend uitzien, maar na deze review ga ik toch eens beter kijken!

[Beantwoorden]


Door emmy op 18 mei 2015 16:26

Ik heb weer een nieuwe reden om naar Amsterdam te gaan!! (love)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 mei 2015 21:03

Wauw de highlighter is echt prachtig! De nagellakjes vind ik ook echt mooi. Alleen de lipstick overtuigd mij niet. Top Topshop!

[Beantwoorden]


Door shannon op 21 mei 2015 14:51

vera, vertel me! waarom staat elke lipstick jou zo ontzettend mooi?! leuk artikel, as usual…

[Beantwoorden]


Door Simovic-Vuceljic Natasa op 24 mei 2015 17:02

Wat een leuke producten! Vooral de verpakking ziet er enorm vrolijk uit :) De lipstick en nagellak spreken me wel aan en de prijs is ook niet zo hoog, wat een meevaller is :) Liefs! x

[Beantwoorden]


Door C_Justine op 28 mei 2015 22:45

Ik zat vorig weekend in Londen en liep gewoon ff de Topshop binnen uit nieuwsgierigheid. Plots zag ik ook deze beautyproducten liggen. Ik nam de highlighter Glow mee (waarvan ik dacht dat het een soort oogschaduwbasis à la Mac paint pot was xp). Ik had dus per ongeluk een verkeerd product gekocht, maar nu ben ik daar ZO blij om! Ik vind het 1 van de mooiste highlighters die ik bezit!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 juni 2015 21:00

Super mooi, jammer dat ik niet dicht bij Amsterdam woon, anders was ik meteen naar de Topshop gerend!

[Beantwoorden]


[…] richting de beauty afdeling loop weet ik dat ik daar niet zonder lege handen vertrek. Afgelopen mei reviewde ik al een aantal producten die goed bevielen en dit keer liet ik mijn oog vallen op de prachtige […]