Hier word ik gelukkig van

coca-cola01b

Soms kan ik me door één klein dingetje, zoals een opmerking die niet verkeerd bedoeld was maar die me toch raakt, de hele dag rot voelen. Gelukkig komt het tegenovergestelde vaker voor. Een compliment, een restje sushi in de koelkast of zomaar een whatsappje van een vriendin die aan me denkt, kunnen mijn hele dag opbeuren en me een goed gevoel geven.

Ik word gelukkig van

– Wakker worden met de zon die heerlijk fel schijnt
– Als ik een leuk kado aan een ander kan geven
– Gras onder mijn blote voeten voelen
– Onverwacht een dag vrij zijn
– Als ik Teske, Sanne, Suz, Merel, Silke of Laura eindelijk weer eens zie
– Mama die me een foto stuurt van een make-uplook gemaakt met producten die ik haar heb gegeven
– Een relaxte zondag met Jeffrey
– Koffie drinken bij mijn ouders thuis en bijkletsen over alles
– Een warm bad met een Lush bruisbal
– Een prachtige ondergaande zon
– Leuke make-upproducten om te testen
– Mooie bloemen
– Een nieuwe aflevering Modern Family

Vaak geven deze dingen me zomaar uit het niets een heel gelukkig gevoel. Maar op dagen dat ik niet lekker in mijn vel zit, kan ik ze ook juist opzoeken. Dan kunnen ze me een oppepper en een boost geven, om toch door te gaan en niet bij de pakken neer te gaan zitten. En als ik dat dan doe, dan voel ik me achteraf nóg beter.

Ook merk ik steeds weer hoe simpel het vaak kan zijn om een ander gelukkig te maken. Met een welgemeend compliment bijvoorbeeld, naar een vriend, vriendin of een vreemde. Of als ik mijn moeder make-up geef die ik zelf niet gebruik omdat ik al veel heb en het bij mij thuis zelfs in de weg ligt. Zij is er heel blij mee en wat zij niet wil of kan gebruiken, dat geef ik aan een vrouwenopvang waar het al jaren naar toe gaat. Nog meer vrouwen blij. En ik ook, want ik heb weer ruimte.

Coca-Cola is momenteel bezig met de #choosehappiness campagne en daagde mij hierbij uit om te vertellen waar ik gelukkig van word. Ik geef hem door aan de mannen van MADPAC.nl, ik ben benieuwd waar zij gelukkig van worden.

Wat geeft jou een geluksgevoel?

Deze blogpost is gesponsord door Coca-Cola.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 14 mei 2015 | 30 reacties

Reacties

Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 13 mei 2015 17:28

Ik zelf word ook altijd gelukkig van het geven van mooie/leuke cadeautjes. Van tevoren kan ik het bijna niet voor me houden, en als ik het dan gegeven heb en diegene er blij mee is kan mijn dag niet meer stuk!

[Beantwoorden]


Door Kim | dansenindestorm op 13 mei 2015 17:28

Ik word gelukkig van kleine overwinninkjes op mezelf. :-)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 13 mei 2015 17:38

De prachtige bloeiende tuin. Het dragen van mijn nieuwe kleren. Knuffelen met mijn kat. Chillen in mijn kamer. Hihi. Leuke dingetjes waar jij gelukkig van word Vera! ;)

[Beantwoorden]


Door anouk op 13 mei 2015 17:52

Wat leuk dat je moeder ook bezig is met make up! Mooi lijstje heb je gemaakt

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 13 mei 2015 18:02

Een heel leuk lijstje!

[Beantwoorden]


Door Margot op 13 mei 2015 18:05

Wat een fijn lijstje! Van mooie bloemen word ik ook altijd erg blij.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 mei 2015 18:06

Ik word er gelukkig van als ik plots een ongepland ‘vrij’ moment heb voor mezelf. Die plotse rust maakt me dan zo blij

[Beantwoorden]


Door Louise op 13 mei 2015 18:13

Leuke post Vera! Dit is een van de redenen waarom ik jou oprecht een van de beste bloggers vind ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 mei 2015 om 18:29:

Dankjewel! <3

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 13 mei 2015 18:38

Heel mooi en eerlijk artikel (eerlijk bedoel ik eerder met puur uit je hart)!
Ik word gelukkig van het wakker worden naast mijn vriend :)

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 13 mei 2015 19:11

Heel leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 13 mei 2015 19:19

Wat een leuk lijstje! Ik vond het ook zo leuk dat je zei dat je mijn haar mooi vond op VEED ^^) Mensen zaten er telkens opmerkingen over te maken, dat het zo’n rare kleur was, dus ik was er enigszins onzeker over (het moest namelijk blond worden, maar nu was het opeens rosegoud). En toen kwam jij! Happy me! :)

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 13 mei 2015 19:20

Wat een leuke post!
Ik word er zelf ook vrolijk van :)
Ik word er ook vrolijk van als ik iets nieuws heb gebakken of gekookt en het goed gelukt is :D

[Beantwoorden]


Door Jana op 13 mei 2015 19:21

Eén van de dingen waarvan ik gelukkig word, dat zijn jouw shoplogs! Ik word er gewoon heel vrolijk van. Je koopt vaak kleding en accessoires die heel goed bij mijn smaak passen en ik word daar echt door geïnspireerd. Zelf ben ik niet zo creatief of een durfhals met kleding, maar o.a. door de shoplogs van jou wordt mijn creativiteit een beetje getriggerd!

Dit is waar ik het eerst aan dacht haha :)

Toffe post! xxx

[Beantwoorden]


Door Yvet op 13 mei 2015 19:23

Ik vind het altijd leuk om iemand een compliment te geven en dan te zien dat ze daar ontzettend blij mee zijn!

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 mei 2015 20:06

hey, ik vind jouw blog en YouTube kanaal zo leuk omdat je zo lekker normaal bent. Verder vind ik het leuk dat jij ook producten gebruikt die goedkoper zijn.
Waar ik blij van word:
Als ik mijn vriend weer zie en lekker tegen hem kan aankruipen
Als ik iemand een kado kan geven
Als de zon lekker schijnt

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 13 mei 2015 20:49

Had helemaal niet door dat dit een advertorial is, een leuke blogpost gewoon! Super goed gedaan :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 mei 2015 om 09:22:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 13 mei 2015 21:10

Oh leuk, ik heb veel puntjes gemeenschappelijk met jouw lijstje! Zoals wakker worden met de zon; kan ik zooo van genieten!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 13 mei 2015 21:24

Ik word gelukkig van alle tentamens halen, plotseling een dag vrij, reizen, een dagje weg met mijn vriend en lekker luieren!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door iris op 13 mei 2015 21:26

en dat je zoveel verdient om reclame te maken,mag je niet vergeten…kassa,kassa weer meer geld en grotere spullen.Op dit moment dankzij mij…………………………….

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 14 mei 2015 09:24

Leuke lijst! De kleine dingen maken mij gelukkig, echt het aller kleinste kan een gigantische smile op m’n gezicht kleven, zoals een nieuw prachtig natuurgebied leren kennen en even uit-staren naar het prachtige uitzicht!

[Beantwoorden]


Door angelique op 14 mei 2015 11:24

Mooi lijstje!

[Beantwoorden]

Ilse antwoordt op 14 mei 2015 om 17:07:

Kan jij ook zo genieten van modern family? Ik nou ook. Ik heb op Netflix 4 seizoenen in drie week gekeken☺️ Oeeps!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 mei 2015 17:12

Wat een leuk artikel! Ik vind het zelf ook leuk om anderen kleine cadeautjes te geven of om wakker te worden met heerlijk weer.

[Beantwoorden]


Door Bo op 15 mei 2015 01:31

OMG ik word ook altijd blij als er een nieuwe aflevering van modern family er is maar ik wordt ook altijd blij als het zomer is

[Beantwoorden]


Door Vink op 15 mei 2015 10:26

Ik word altijd blij van vriendinnen die me spontaan appen om te vragen hoe het met me gaat, vind ik zo lief! Maar met een nieuwe aflevering Modern Family kan je mij ook heeeel gelukkig maken! ^^)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 15 mei 2015 23:14

Dit artikel bezorgde mij een glimlach op mijn gezicht! (love)
Zo positief!
Ik had ook helemaal niet door dat dit een advertorial was

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 16 mei 2015 11:25

Ik kan echt helemaal blij worden van mooie bloemen, net zoals jij. Maar ook van mooie make-up producten en mezelf gewoon helemaal in de watten leggen en echt vrouwenfilms kijken !

[Beantwoorden]


Door emmy op 18 mei 2015 16:22

Ik wordt gelukkig als ik jou blog of youtube kanaal bekijk!

[Beantwoorden]