Rimmel Wake Me Up foundation (Vitamin C)

rimmel_wake_me_up_brightening_foundation01

Het is alweer drie jaar geleden dat ik over de Rimmel Wake Me Up foundation schreef. Inmiddels is de foundation vernieuwd en verbeterd met Vitamine C. Zoals je de dag heel goed kunt beginnen met een bak fruit of smoothie, wordt je huid wakker met deze Rimmel foundation. In Londen kocht ik de lichtste kleur om hem te reviewen.

rimmel_wake_me_up_brightening_foundation02

rimmel_wake_me_up_brightening_foundation03

Er staat nogal veel op het flesje van de Rimmel Wake Me Up foundation. Anti Fatique, Skin Brightening, Vitamin C, SPF 15 en natuurlijk de kleur + de hoeveelheid inhoud. Het enige nieuwe in deze foundation is de vitamine C.

De vitamine C moet ervoor zorgen dat je huid meer straalt en minder vermoeid oogt. Dat je huid zal stralen werd met de vorige Wake Me Up foundation ook al beloofd, dus ik ben benieuwd of er verschil te zien is.

Rimmel Wake Me Up Anti Fantique Skin Brightening Vitamin C foundation € 12,99

rimmel_wake_me_up_brightening_foundation04

rimmel_wake_me_up_brightening_foundation05

Ik kocht de foundation in 010 Light Porcelain, helaas is deze kleur niet in Nederland verkrijgbaar. Hier is de lichtste tint 100 Ivory.

rimmel_wake_me_up_brightening_foundation06

Zonder foundation – met foundation

rimmel_wake_me_up_brightening_foundation08

Zonder foundation – met foundation

De foundation voelt heel zacht en romig aan. Het effect is ook zacht en heel licht glimmend. Hij oogt inderdaad gezond en stralend, zonder zo erg te glimmen dat je omgeving zich afvraagt of je een ei op je t-zone kunt bakken.

De dekking vind ik voor mijn huid alleen wat te weinig. Ik heb iets meer nodig voor de roodheid op mijn neus en wangen. Helaas is de foundation hier niet goed in op te bouwen.

rimmel_wake_me_up_brightening_foundation09

Full-face met e.l.f. Blush Palette Light, MAC MSF Soft & Gentle + MAC lipstick Morange

Qua kleur lijkt de foundation aardig in de buurt te komen van mijn eigen huidskleur. Hij is misschien wel iets te roze, maar in ieder geval niet te donker.

rimmel_wake_me_up_brightening_foundation10

Ik merk geen duidelijk verschil met de ‘oude’ Rimmel Wake Me Up foundation. Heel veel vind ik dat niet uit maken, want ik vond het destijds al een fijne foundation en dat vind ik nog steeds. Als mijn huid weer iets rustiger is pak ik de foundation er zeker bij. Voor nu vind ik hem wat te licht dekken, maar het effect van de Rimmel Wake Me Up foundation vind ik wel heel mooi. Ook blijft hij goed zitten, met een beetje poeder bijna een hele werkdag van 8 uur.

Ik ben gevallen voor het licht stralende effect en de natuurlijke finish. En dat hij in Engeland wel in een hele lichte kleur verkrijgbaar is, natuurlijk! Hier helaas dus (nog) niet, maar laat het een tip zijn, mocht je net zo bleek als ik zijn en een reisje naar de UK in het vooruitzicht hebben. En anders heb je in NL keuze uit 5 andere kleuren.

Rimmel Wake Me Up foundation € 12,99 – te koop bij de drogist.


Reacties

Door Vanessa op 4 mei 2015 15:11

Lijkt mij een fijne foundation! Jammer dat hij in Nederland (en ook in België) niet te koop is in de kleur 010 Light Porcelain. 100 Ivory is helaas nog te donker voor mij.

[Beantwoorden]

evi antwoordt op 3 juli 2016 om 17:39:

je kan hem wel bestellen

[Beantwoorden]


Door ilham op 4 mei 2015 15:12

Ziet er goed uit. Alleen lijkt het wat te roze voor mij en lijken drugstorefoundations nooit goed te matchen met mijn huidskleur.

[Beantwoorden]


Door EminasLifestyle op 4 mei 2015 15:16

Ziet er goed uit! Het lijkt mij een hele fijne foundation. Komt op mijn lijstje. Fijn dat j de juiste kleur gevonden hebt!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 4 mei 2015 15:17

Het lijkt me een hele fijne foundation! Ik heb denk ik ook iets meer dekking nodig, maar dat is te verhelpen met een concealer.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door De Blogster op 4 mei 2015 15:23

Voor de zomer is denk ik de 100 Ivory kleur goed voor mij, ik ga m even bekijken in de winkel!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 4 mei 2015 15:23

Mooi zeg! Ik denk dat ik ook maar weer eens een reisje naar Londen moet plannen, ik vergeet altijd dit soort producten mee te nemen!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 4 mei 2015 15:25

Ik vermoed dat ik dezelfde kleur nodig heb! Jammer, maar dan moet ik toch echt gaan sparen voor dat tripje naar Londen. :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 mei 2015 15:34

Wat een mooi effect! Heel natuurlijk en gezond.

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 4 mei 2015 15:52

Mooie kleur! Ik had deze foundation drie jaar geleden ook aangeschaft. De kleur matchte helaas niet en daarnaast was de substantie een beetje vreemd naar mijn smaak, er zaten glitters in meen in me te herrinneren! Maar ik moet zeggen dat ie er zo echt meer dan prima uit ziet!

[Beantwoorden]

Silke antwoordt op 10 mei 2015 om 21:00:

Inderdaad! Dat is ook de reden waarom ik hem nooit kocht! Ik swatchte deze foundation ooit in Kruidvat en toen ik weer buitenstapte was mijn hand net een discobol, vol glitters van die foundation!

[Beantwoorden]


Door Frederieke op 4 mei 2015 15:57

Wat een fijne review en mooi effect!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 mei 2015 15:58

Ziet er goed uit, de dekking is niet heel erg spectaculair maar voor mij denk ik voldoende.

[Beantwoorden]


Door Griet op 4 mei 2015 16:08

Klinkt fijn! Ik ben de laatste tijd wel te vinden voor een foundation die voor een mooie, healthy glow zorgen :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer | Jenniferz op 4 mei 2015 16:12

Ziet er heel goed uit! mooie dekking ook, maar natuurlijk niet in mijn kleur beschikbaar helaas.

[Beantwoorden]


Door Syl op 4 mei 2015 16:27

Bij Asos.com verkopen ze ook de bijpassende “Rimmel London Wake Me Up Concealer” in ivory, classic beige, soft beige & true ivory.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2015 om 19:03:

Goede tip, dankje!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 4 mei 2015 16:28

De dekking ziet er echt heel goed uit! Klinkt ook erg fijn :)

[Beantwoorden]


Door Lesley Van de Langkruis op 4 mei 2015 16:39

Deze ziet er mooi uit. Ik heb niet zo een heftige foundation nodig dus deze zou perfect voor mij zijn denk ik!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 4 mei 2015 16:52

Ik heb hem ook getest, en ik ben echt verliefd op de finish! Een natuurlijke dekking met een subtiele glans. Elke keer dat ik hem gebruik ben ik onder de indruk.
Ik vind de dekking bij jou trouwens wel erg mooi, je ziet je huid lichtjes door de foundation heen, waardoor het lijkt of je helemaal niks ophebt. En ik vind persoonlijk ook dat jouw huid niet veel dekking nodig heeft. Uitstekende review!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2015 om 19:03:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 mei 2015 17:08

Vind de dekking er wel heel natuurlijk uit zien maar ik snap wat je bedoelt met dat de roodheid er iets door heen komt. Ik ga hem ook eens proberen want deze dekking is perfect voor mijn huid denk ik. Vind de verpakking er ook nog best leuk en luxe uit zien.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 4 mei 2015 17:10

Ik heb zelf erg weinig last van roodheden dus misschien is deze foundation heel erg geschikt voor mij! Ben Benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 4 mei 2015 17:14

Die foundation ziet er goed uit! Jammer dat de allerlichtste kleur niet in Nederland te koop is, anders zou ik hem graag willen proberen!

[Beantwoorden]


Door Valerie op 4 mei 2015 17:20

Wat een mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 mei 2015 17:20

Hij ziet er mooi uit. :)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 4 mei 2015 17:21

De foundation ziet er mooi uit! Het oogt heel natuurlijk op je gezicht en je lijkt dus niet echt te zien dat er foundation opzit. Wel jammer dat de dekking niet zo geweldig is!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 4 mei 2015 17:23

Klinkt erg fijn! Als de lichte kleur ooit in NL beschikbaar word zou ik heb ook graag een keer testen!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 4 mei 2015 17:31

Mooi! Ik heb zelf in Londen de lichtste kleur van de Rimmel mousse foundation gekocht, die me ook heel goed bevalt en perfect bij mijn huidskleur aansluit, heel fijn. ^^)

[Beantwoorden]


Door Graziella op 4 mei 2015 17:46

Ik vind de foundation er best prima uitzien!

[Beantwoorden]


Door Talia op 4 mei 2015 17:48

Wat jammer dat er in Nederland zo weinig foundations zo licht worden verkocht. (nog niet eens te spreken over de foundation keuze voor echt donkere huidjes).
Toch mis ik een selectie van neutrale en gele ondertonen in echte lichte foundations. De enigen die ik fijn vind zijn van NYX (stay matte but not flat in Ivory) of Wet ’n Wild coverall cream foundation (815 Fair). De laatste is een echte aanrader! Wel meer neutraal ipv roze maar goedkoop en dekt zeer goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2015 om 19:04:

Ben ik met je eens. Neutrale tinten zijn ook nog eens moeilijk te vinden!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 4 mei 2015 17:50

Ik vind dat ie echt super mooi matcht met je huidskleur! Ziet er goed uit xxx

[Beantwoorden]


Door junoberry op 4 mei 2015 18:05

ziet er goed uit! spijtig genoeg is de lichtste kleur van de meeste drogisterijfoundations altijd te donker voor mijn huidtint :/ met één uitzondering: de fit me foundation van maybelline in kleur 110!

[Beantwoorden]


Door Margot op 4 mei 2015 18:46

Wat apart dat we in NL niet die hele lichte hebben maar in de UK wel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2015 om 19:04:

Ja, blijft suf. Het is bij meerdere merken het geval. Er is geen ruimte voor in NL, in de UK wel.

[Beantwoorden]


Door Andréa op 4 mei 2015 18:51

Ah jammer dat ‘ie zo rozig is! Anders had ik hem zeker meegenomen! Hij staat je wel erg mooi!
x

[Beantwoorden]


Door Emmy | mydiamakeup op 4 mei 2015 19:09

Hij is in ieder geval erg licht, dat scheelt al. Lijkt me lastig altijd die zoektocht naar een lichte foundation. Heb het idee dat zoveel meiden hier mee lopen, en vind het zo gek dat merken hier niet meer op in spelen!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 4 mei 2015 19:22

Hallelujah wat een egaal effect op die laatste foto van jou met de foundation op! Ik heb nu genoeg liggen, maar ben wel benieuwd naar deze!

[Beantwoorden]


Door Simone op 4 mei 2015 19:52

Oeh ik ben heel benieuwd naar de nieuwe formule. Ik kocht hem vorig jaar in Londen en de kleur is inmiddels weer top voor mijn huid nu ik weer een beetje kleur heb en ook de oude formule vind ik érg fijn.

[Beantwoorden]


Door iffy | diaryofamua op 4 mei 2015 19:52

Klinkt heel fijn, hij ziet er ook erg mooi uit!

XO

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 mei 2015 19:58

Ik vind het een mooi effect!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 4 mei 2015 20:12

Ik vind de Wake me Up foundation echt heel erg prettig! Vooral lekker voor in de zomer, omdat die zo licht aan voelt op de huid!

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 4 mei 2015 20:19

Ik vind het resultaat heel mooi en natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 4 mei 2015 20:27

Het effect is inderdaad mooi!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 4 mei 2015 20:59

De dekking is minimaal, maar de kleur is perfect zeg! I need it!

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 4 mei 2015 21:04

Ziet eruit als een fijne foundation!

[Beantwoorden]


Door Tessa anna op 4 mei 2015 21:04

Wat een mooi effect! Mijn foundation is bijna op dus ik ben
weer op zoek naar een nieuwe. Gelukkig heb ik een iets donkerdere
huid van jij, dus kan ik hopelijk in nl de goede kleur vinden.
Nog even een vraagje zit er een parfum of alcohol in deze foundation?

[Beantwoorden]


Door anna op 4 mei 2015 21:17

Wat een prachtig effect, deze foundation lijkt me echt heel fijn! Sowieso heb ik vaak goede ervaringen met producten (vooral foundations) van Rimmel.

[Beantwoorden]


Door Lotte | The Budget Blog op 4 mei 2015 21:32

Lijkt me een hele fijne foundation! Ik gebruik nu de Rimmel Match Perfection maar misschien moet ik deze ook maar eens proberen ♥

[Beantwoorden]


Door Diva of Happiness op 4 mei 2015 21:51

Jammer dat deze foundation niet veel dekt, maar ik vind dat jij het goed kan hebben hoor!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 4 mei 2015 22:46

Ik vind de kleur er erg mooi uit zien bij je! Jammer dat ie niet genoeg dekt. Alsnog staat ie je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Els op 4 mei 2015 23:00

Hele fijne review! Ik mis alleen stukje over de ingrediënten, aangezien mijn huid lang niet tegen alles kan.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 4 mei 2015 23:38

Weer een hele duidelijke review. Ik vind deze foundation juist erg mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 mei 2015 07:27

Ik vind dat deze foundation juist een heel mooi natuurlijk effect geeft aan je huid. Het laat je huid net wat meer stralen en de rode vlekjes vind ik juist heel erg meevallen.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 5 mei 2015 09:33

Mooi resultaat vind ik! Het valt me erg mee hoeveel roodheid er door de foundation te zien is. Jammer dat die lichte kleur niet in Nederland te koop is. Ik heb de lichtste kleur die hier te koop is een tijdje terug ook geswatcht, maar hij leek met voor mezelf iets te donker. Jammer! Misschien moet ik wat meer in de zon gaan zitten voor een kleurtje ;-)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 5 mei 2015 11:41

He, een lichte en rozige foundation, dat is ideaal voor mij! Dat hij daarenboven nog eens fijn is, lijkt me super

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 mei 2015 15:46

Wauw, Vera, je huid ziet er zonder foundation al zo mooi uit! Volgens mij doen die producten van Hannah je huid echt goed, je huid is al heel erg verbeterd. Fijne review, ik stond vorige week nog voor het Rimmel schap te staren naar deze foundation, maar ik ben uiteindelijk gegaan voor een foundation van Catrice, All about matt Plus, deze is ook erg fijn. Deze neem ik volgende keer mee denk ik! (love)

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 5 mei 2015 17:44

De lichtste kleur die in België verkrijgbaar is, zou net goed zijn voor mij. Alleen gebruik ik foundation enkel op dagen dat mijn huid onrustig is. Op andere dagen is een beetje poederen om niet te glimmen genoeg. Dan is het dus een beetje jammer dat de foundation zo weinig dekt, deze sla ik dus maar over.
xx

[Beantwoorden]


Door Anna op 5 mei 2015 19:13

Ik vind deze foundation je heel erg mooi staan! Het valt bijna niet op dat je hem draagt en toch zie je een positief verschil tussen de foto’s. Heel mooi. ^^)

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 5 mei 2015 19:53

Ik vind de foundation erg mooi staan! Enkel jammer dat hij net iets te rozig is en misschien iets te weinig dekking geeft voor jou huid. Ik denk dat hij voor andere meiden zeker perfect kan zijn!

[Beantwoorden]


Door elma op 5 mei 2015 20:31

wat ziet je huid er goed uit zeg!! :yay: . ik vind het ook een mooi effect! ik heb zelf last van puistjes maar niet heel erg, zou deze foundation kunnen irriteren? xx

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 mei 2015 21:14

Deze ziet er inderdaad wel heel erg goed uit, al is de dekking dan voor jou niet voldoende. De kleur is denk ik ook wel goed voor mijn huid, aangezien ik best een soort van bleek ben..

[Beantwoorden]


Door Carlijn | Copy & Beauty op 6 mei 2015 09:58

Dit is zo’n fijne foundation! Ik kan het wel waarderen dat je zelf de lichtste tint hebt gekocht om te reviewen. Ik heb zelf 002 soft beige (zoals volgens mij bijna alle bloggers hebben gekregen) en die is nét te donker. Deze ziet er veel beter uit, fijn dat ik ‘m nu even op jouw huid heb gezien.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 6 mei 2015 12:47

Wat jammer dat de foundation niet helemaal dekt, vooral als je rode plekken heb .
Maar wel fijn om dit te lezen over deze product.

[Beantwoorden]


Door Julie op 6 mei 2015 19:19

Ik gebruik deze foundation al 3 jaar en ben er nog steeds erg blij mee. De subtiele glitter geeft echt een wakker effect en de dekking is ook net goed: je ziet er ‘beter’ uit maar niet geplamuurd.. Voor mij een topper!

[Beantwoorden]


Door Jett op 7 mei 2015 16:41

Ik vindt de rode gloed die je op de appeltjes van je wangen hebt juist iets gezonds uitstralen! Het zou voor mij niet iets zijn om weg te werken. Dat natuurlijke maakt je mooi, maar volledige dekking staat je ook goed hoor ;-)

[Beantwoorden]


Door Mylou op 7 mei 2015 23:24

ik heb zelf altijd het probleem dat meestal de foundations die ik koop vaak toch weer iets te donker zijn voor mijn huid, echt super irritant! :@ :@ maar deze vind ik er wel idd erg fris en fruitig uit zien, ik ga er denk maar voor sparen ^^) :yay:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 mei 2015 22:51

Grappig idee, vitamine C, maar het heeft geen positieve invloed op je gezondheid. Ascorbinezuur oxideert met lucht en is gevoelig voor zon. Werkt dus totaal niet in een foundation…

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 9 mei 2015 10:35

Ik vind deze foundation echt zo fijn!! Gebruik ook altijd deze kleur.

Even een tip voor de meiden voor wie ivory ook veel te donker is: op feelunique.com hebben ze wél de kleur light porcelain. Vanaf €15 verzenden ze gratis naar Nederland geloof ik. Het enige nadeel is dat je hem pas na 14 dagen of zo in huis hebt. Ik bestel nu altijd m’n foundation via deze site :).

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 mei 2015 18:16

Ik baal nog steeds dat de 010 hier niet te koop is! Ik gebruik al jaren de match perfection, maar moet of zelf naar buitenland, of m’n vriendinnetjes heul lief aankijken of ze hem alsjeblieft kunnen meenemen.
Rimmel, bring it to the Netherlands!

[Beantwoorden]


Door C op 12 mei 2015 08:34

Hey Vera, zelf ben ik ook al (te)lang op zoek naar een (ECHT) lichte foundation. Voor mn verjaardag dit jaar kreeg ik de Sleek base duo kit in de kleur linen en de kleur was ZO licht (een beetje te licht zelfs, nooit gedacht dat dat ooit nog zou gebeuren. Met de poeder er bij valt de lichtheid mee) ik ben er blij mee, misschien heb jij er nog wat aan:)
X

[Beantwoorden]