Twitter Question #212

twitter_question_212_01

Goedemorgen! Ik begin deze dag gelijk maar met een Twitter Question, want de vraag die ik vandaag voor je hebt gaat over de ochtend. Hoe begin jij de dag? Door 5 keer te snoozen, of gelijk uit je bed te springen? Eet je snel een boterham en breng je wat mascara aan, of sta je in de keuken om een smoothie te maken en ga je voor full-face make-up?

twitter_question_212_02

Ik snooze niet zoveel, maar ik heb dan ook makkelijk praten. Ik heb een goede biologische klok, ik werk voor mezelf en in huis én ik ben een ochtendmens. Ik word bijna elke dag, ook in het weekend uit mezelf om 8 uur wakker. Ik check social media en ga rond half 9 ontbijten.

Ik kan er best lang over doen voordat ik aan mijn make-up begin. Na het ontbijt ga ik vaak in pyjama achter de computer zitten, totdat ik me echt moet omkleding en opmaken omdat ik een afspraak heb of omdat ik producten ga fotograferen en reviewen. Als Suz hier naartoe komt (meestal op maandag en dinsdag) dan lukt het me wel om me gelijk na het ontbijt om te kleden en op te maken.

Morgen kun mijn volledige ochtend routine zien in een filmpje. Stay tuned! :)

Hoe ziet jouw ochtend routine eruit?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 18 april 2015 | 46 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Anniek op 18 april 2015 07:06

Ik ben ook écht een ochtendmens. Vroeg opstaan vind ik niet zo’n ramp, na even opstarten ben ik juist megaproductief! Voor school moet ik om 10 voor half zeven opstaan, waarna ik me omkleed, mijn make-up doe, en lekker ga ontbijten. (havermooout!) Ook een vast onderdeel van mijn routine: een ‘blogrondje’!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 april 2015 07:07

Als ik wakker ben check ik eerst mijn telefoon en ga ik het vaste rijtje blogs af waaronder Vera Camilla! Dan kleed ik me aan, doe ik wat make-up op, ontbijt ik met een drink ontbijt, tanden poetsen en mijn dag kan beginnen.

[Beantwoorden]


Door Kimmetje op 18 april 2015 07:29

Een klein kwartiertje surf ik op internet, dan hup kop onder de koude kraan, gezichtsroutine en ontbijten. Na het ontbijt ga ik opruimen en dan makeuppen en me aankleden en als laatste tanden poetsen en dan ben ik klaar.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 18 april 2015 07:41

Ik sta altijd een uur eerder op dan ik eigenlijk moet om de reacties op mijn blog te lezen, andere blogs te lezen en social media te doen. Meestal sta ik dus tussen 6 en 7 op, elke dag. Ik ben echt een ochtendmens. Maar als ik om 7 uur op sta, dan zet ik de wekker wel eerder zodat ik nog een paar keer kan snooze, ik spring bijna nooit gelijk uit bed!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Yara op 18 april 2015 07:56

Ik ben ook een ochtendmens, haha. Ik spring meteen mijn bed uit als ik wakker wordt.

[Beantwoorden]


Door Leah op 18 april 2015 08:01

Ik spring nog net niet uit bed als de wekker gaat, maar kan wel goed opstaan als ik weet dat ik eruit moet voor bv. school of een afspraak. Ik neem ’s ochtends meestal een uur voor mijn make-up en ontbijt (m’n kleding ligt al klaae en mijn tas heb ik dan de vorige avond al ingepakt)
M’n vriend verklaart me altijd voor gek, die is veel meer een avondmens en krijgt ’s avonds het meest gedaan, maar laat mij maar lekker vroeg beginnen!

Grappig dat er zoveel verschil bestaat in mensen qua opstaan. Je kunt het of je kunt het niet!

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 april 2015 08:09

Ik word elke ochtend rond 07:00 wakker en blijf dan extra lang liggen, filmpjes kijken etc. Heerlijk rustig aan doen in de ochtend! Leuk om te lezen hoe jij en anderen hoe ochtend invullen!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 18 april 2015 08:09

Wat handig, zo’n goede biologische klok!
Soms heb ik er wel eens moeite mee om vroeg op te staan. Dat is dan vaak na een hele week vroeg op te moeten. Als ik eenmaal uit bed ben haast ik me met aankleden, ontbijten en make-up aanbrengen. Met de tijd die ik heb probeer ik zoveel mogelijk te doen. Maar vaak lukt een prachtige ooglook helaas niet; eyeliner it is.. ;)

[Beantwoorden]


Door Marie - You Beleza op 18 april 2015 08:27

Jouw ochtend ziet er zalig uit hihi! Ik kan heel moeilijk opstaan maar eens ik op ben kan ik rustig beginnen aan m’n skincare ritueel. Daarna ga ik naar beneden en heel soms ontbijt ik (vroeger nooit maar dit gaat alweer een stuk beter nu) liefs

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 18 april 2015 08:35

Leuk! Ik wordt ook altijd uit mijzelf rond acht uur wakker. Heerlijk! xxx

[Beantwoorden]


Door wendy op 18 april 2015 08:38

Wakker worden met youtube filmpjes, aankleden, make uppie, eten, blogs lezen, tanden poetsen ennnn WEGWEZENNN

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 april 2015 08:39

Op vrije dagen: uitslapen (voor zo ver mogelijk) en in relax pak door huis sloffen. Maar op werkdagen dan sta ik op, pak ik mijn eten voor de dag bij elkaar en ontbijt ik eerst met een rondje blogs. Daarna aankleden en makeuppen. En dan de deur uit. En dat alles vanaf 6 uur ’s ochtends. ;-)

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 18 april 2015 09:05

oow opstaan, drama altijd bij mij;) Van nature word ik rond 8 uur ook wel wakker, maar dan ben ik bij voorkeur toch wel op een werk of in ieder geval op weg;) Ik probeer altijd ergens tussen half 7 en 7 uur op te staan, afhankelijk van de snoozebehoefte. Full face make-up doe ik nooit, persoopersoonlijk vind ik dat ook niet echt gepast voor mijn baan. Daarnaast heb ik de skills niet en wil ik er ook niet eerder voor opstaan;)

[Beantwoorden]


Door ilham op 18 april 2015 09:06

Als ik de dag/avond er voor wilde dingen gaan heb, snooze ik alsof mijn leven ervan afhangt. Op een gewone dag vind ik opstaan minder erg.

[Beantwoorden]


Door Minke op 18 april 2015 09:07

Ik snooze eigenlijk nooit! Ik heb gelukkig weinig problemen met vroeg opstaan. En morgen komt er toevallig mijn ochtendroutine op mijn blog!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 18 april 2015 09:18

Mijn ochtendroutine is juist heel wisselend, ik werk onregelmatig. Dus het tijdstip varieert ontzettend en hoe makkelijk ik dan mijn bed uitkom ook.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 18 april 2015 09:40

Mijn ochtendroutine is al heel lang het zelfde, ik moet elke schooldag om 6.30 op, en doe ’s ochtends alleen de dingen die echt belangrijk zijn.

[Beantwoorden]


Door anouk op 18 april 2015 10:01

Mijn ochtend routine is tegenwoordig heel saai! Eerder las ik altijd blogjes terwijl ik aan het ontbijten was maar nu moet ik elke dag om 5 uur opstaan en staat er nog geen blogje online helaas! Dus nu kijk ik vooral instagram haha

[Beantwoorden]


Door Bente op 18 april 2015 10:09

Ha, ik ben echt de queen van het snoozen om vervolgens te moeten haasten om op tijd op mijn werk te zijn (terwijl ik in het weekend vaak wakker vroeg wakker wordt en er soms eerder uit ga dan op door de weekse dagen als mijn wekker wel af gaat..).

[Beantwoorden]


Door Elma op 18 april 2015 10:25

OMG yes, vind ochtend routines het leukst!!!!! Stay stuned hahah voor morgen yes

[Beantwoorden]


Door Dewi Drogt op 18 april 2015 10:30

OMG, ik hou van ochtend routines, kan niet wachten tot moren

[Beantwoorden]


Door Teddy op 18 april 2015 10:41

Ik zet altijd twee wekkers. Eentje een kwartier voordat ik uit mijn bed moet en eentje voor als ik echt uit bed moet. Het is altijd zo fijn om te weten dat je nog even kunt blijven liggen :) Verder moet ik vaak haasten omdat ik toch nog 5 minuten te lang blijf liggen…

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 18 april 2015 10:49

Ik sta tegenwoordig veel vaker vroeger op gewoon omdat ik dan, vrij logisch, veel meer tijd om dingen te doen heb!

[Beantwoorden]


Door anna op 18 april 2015 10:51

Wat een leuke vraag! Ik sta normaal gesproken altijd om 7.30 op, maar dat vind ik echt heel vroeg, haha. Wel is staat de zon dan al vol op mijn kamer, dus tijd om op te staan! Echt uitgeslapen ben ik dan nog niet. Ik maak me meteen klaar en om 8.20 vlieg ik de deur uit :)

[Beantwoorden]


Door Emily op 18 april 2015 11:34

Iedereen hier die niet uit zijn bed geraakt, dan heb ik best wel geluk! Ik word vaak uit mezelf wakker enkele minuten voor mijn wekker staat. Dan ga ik eten, tandenpoetsen en klaarmaken :)

[Beantwoorden]

JenniferZblog antwoordt op 18 april 2015 om 12:26:

Snoozen hahahahah

[Beantwoorden]


Door Britt * TevredenStudentenleven op 18 april 2015 12:28

Werd ik ook maar uit mijn zelf uitgerust wakker rond 8 uur. 11 uur vind ik een mooie tijd maar ik ga dan ook heel laat naar bed. Ik heb een biologische klok van niks.

[Beantwoorden]


Door Margot op 18 april 2015 12:43

Mijn routine wisselt een beetje, maar in elk geval eet ik mijn ontbijt achter mijn laptop terwijl ik mijn favo blogs lees.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 18 april 2015 12:52

Ik ben heel erg benieuwd naar het filmpje :D ik heb dan geen biologische klok, maar de katten helaas wel xD elke dag om 7 uur kan ik opstaan om ze eten te geven haha

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 18 april 2015 13:10

Bij mij gaat wakker worden altijd heel rustig, ik moet echt de tijd nemen om rustig op te staan en voordat ik mijn ontbijt opheb moeten mensen ook niet te ingewikkelde vragen aan mij stellen, want dan word ik echt chagrijnig haha! Ik ontbijt altijd met blogs erbij en maak mij daarna meestal op, lekker op mijn gemakje :) Het nadeel is alleen wel dat ik daardoor vaak vroeger mijn bed uit moet dan ik zou willen haha!

[Beantwoorden]


Door D.Pijler op 18 april 2015 13:29

Ik kijk altijd naar mailtjes en appjes voordat ik mijn dag begin

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 april 2015 13:32

Leuke vraag! Mijn ochtend routine bestaat uit de wekker heel vaak snoozen, uiteindelijk toch uit mijn bed komen, makeuppen, blogs lezen en naar school!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 18 april 2015 13:50

Voor mij is het wel even moeilijk in het begin om op te staan, maar daarna vind ik de ochtend eigenlijk het fijnste gedeelte van de dag!
x

[Beantwoorden]


Door merlin op 18 april 2015 14:08

Ik ben geloof ik een van de enige die makkelijk haar bed uit kan komen. Als de wekker gaat druk ik hem uit en sta ik al naast mn bed. Dan maak ik mn bed op. Doe mn kleren aan en ga naar de badkamer. Dan was ik mn gezicht doe ik zonnebrand en dagcreme op en doe ik mn lenzen in. Dan ga ik makeup op doen. Mee stal bb cream, concealer, wenkbrauwen, beetje oogschadue, mascara en lipbalsem. Dan pak ik mn schooltas en ga ik naar beneden. Maak ik ontbijt en lunch. Dan eet ik ontbijt. En ga ik naar boven om mn tanden te poetsen. En onder het ontbijt zat ik nog ff op mn mobiel. En daarna stap ik op de fiets

[Beantwoorden]


Door Nanda op 18 april 2015 14:36

Ik heb een zoon van 3 dus snoozen… wasda?
En ben momenteel 8 maanden zwanger.

Dus smorgens word ik wakker rond een uur of 7 omdat hij er uit wil. Kind ontbijt en voor de tv. Als ie naar school gaat kleed ik mij ook vlug aan, moet ik zelf nog op stap dan doe ik make up op, anders niet. Als ik thuis kom kan ik op mn gemak ontbijten. Als ie niet naar school hoeft en ik niet hoef te werken blijven we nog lekker een uur in onze pyjama zitten. Hij tv kijken, ik op de laptop met ontbijt. Als ik de deur niet uit hoef of alleen maar even naar de supermarkt doe ik geen make up op, anders wel.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 18 april 2015 15:02

Ik ben absoluut geen ochtendmens dus mijn ochtendroutine ziet er
op schooldagen altijd vrij hetzelfde uit:

Ik zet mijn wekker lekker vroeg zodat ik alle tijd zou hebben om te ontbijten, douchen en alles klaarmaken.
Dan duw ik wel 5 keer op snooze om dan uiteindelijk half vloekend op te staan omdat ik nog tig dingen te doen heb en geen tijd meer.
Ontbijten tijdens het aankleden en make-up aandoen, douchen wordt uitgesteld tot ’s avonds (want ik had nog maar pas de avond ervoor gedouchet omdat gisterenochtend er hetzelfde uitzag) en ik vervloek mezelf omdat ik mijn cursussen de avond ervoor al in mijn boekentas had moeten steken :p

Jup, absoluut geen ochtendmens jammer genoeg

xx

[Beantwoorden]


Door lousaa op 18 april 2015 16:25

Kwart voor zes de wekker. Even bedenken wat ik die dag moet. Douchen. Aankleden. Thee zetten en ontbijt inpakken en om kwart over zes richting trein. Ben daardoor doordeweeks ook nooit zo opgemaakt. Geen tijd voor en in de trein doen vind ik adociaal.

[Beantwoorden]


Door Denise op 18 april 2015 17:59

Haha, ik blijf ook zo lang mogelijk in bed liggen. Tot ik zo moet haasten dat ik nèt heel snel een laagje mascara op kan doen. En elke dag neem ik me voor om de volgende dag ècht eerder uit bed te komen..

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 18 april 2015 20:05

Wow, hoe veel iedereen doet in de ochtend! Ik snooze echt veeeel te lang, en dan heb ik haast. Ik kleed me gauw aan, maak mijn thee en ontbijt, was mn gezicht en doe mijn makeup, eten, en gaan! Ik heb echt altijd haast om mijn trein te halen, niet zo handig ;)
Xxx

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 19 april 2015 12:27

Ik moet toegeven dat ik ook wel een paar keer snooze, tenzij de tijd echt heel erg dringt.

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 april 2015 15:33

Super leuke video, en leuk dat je teske ´s muziek gebruikte!
Jij bent zo ongeloofelijk inspirerend en goedgehumeurd, super fijn om je video’s keer op keer te bekijken.

[Beantwoorden]


Door melissa op 21 april 2015 13:08

Ik ben ook niet echt een ochtendmens ! Ik kan in de ochtend moeilijk uit mijn bed komen maar als ik eenmaal wakker ben na het tanden poetsen en mijn gezicht wassen dan voel ik me wel wat wakkerder . Dan haren en makeup doe ik meestal snel uit mezelf daar heb ik niet al te veel tijd voor en mijn eten neem ik mee ik ontbijt sochtends niet vaak, ook al is dat superslecht ik heb er geen tijd voor . Dit was mijn ochtend routine

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 april 2015 18:12

Ik snooze bijna nooit, wanneer de wekker gaat blijf ik nog heel even liggen en dan ga ik naar het toilet ;-) Ik kleed me om en ga daarna ontbijten en tot slot ontbijt ik! <3

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 23 april 2015 00:03

Ik heb geen ochtendroutine. Haha. Ben totaal geen ochtendmens en werk nogal onregelmatig met veel tijden tot midden in de nacht. Maar mijn routine wanneer ik net wakker ben is als volgt; social media op mijn telefoon checken, in bed blijven liggen totdat ik puf heb om eruit te komen, ontbijten, douchen/tanden poetsen e.d, insmeren, aankleden, makeup doen en daarna doe ik mijn haren als ik daar zin in heb, haha.

[Beantwoorden]


Door kelly op 23 april 2015 21:06

Ochtendroutine? Die ken ik niet :lol:
Kwart voor zeven gaat de eerste wekker, die druk ik uit.
Kwart over 7 gaat de tweede wekker, die snooze ik toch 8 uur, dan spring ik mn bed uit, kleding aan, gooi een reep ontbijtkoek en een flesje water in mijn tas en om 12 over 8 zit ik in de auto.
Het stuk dat ik elke dag naar mn werk rij, is altijd erg druk en ik sta áltijd in de file, dus ik ontbijt en doe mijn make up in de file. (niet als ik rij hoor! Als het rustig is onderweg doe ik het op mn werk ;))
En dan ben ik helemaal klaar als ik aankom, en begin ik om 9 uur met werken!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 23 april 2015 21:18

Na twee wekkers aangehoord te hebben mezelf uit bed slepen, omkleden + haar en make-up doen. Controleren of ik nog iets in mijn tas moet doen wat nog op mijn kamer ligt (mijn tas altijd al onder de kapstok) ontbijten en ik kijk vaak tijdens het ontbijt of ik nog nieuwe notificaties heb gekregen op mijn mobiel. Ik zet expres mijn wi-fi pas weer aan als ik ontbijt, omdat ik anders te lang treuzel en moet haasten en dat is niet fijn. Ik moet ’s ochtends al vroeg vertrekken omdat ik een uur met openbaar vervoer bij school vandaan woon

[Beantwoorden]