Rituals Mandi Lulur Summer Limited Edition

rituals_mandi_lulur01

Rituals vind ik een heerlijk merk. Het is een echt verwen merk met een luxe gevoel. Lekkere geuren, volle body butters en romige shower foams. Voor de zomer kun je na een dag strand, zonnestralen en ijsjes, douchen en badderen met de speciale Rituals Limited Edition Mandi Lulur producten.

rituals_mandi_lulur02

rituals_mandi_lulur03

Mandi Lulur betekent ‘Lulur Bad’ (al weet ik niet zo heel goed wat dát dan weer betekent) en is een schoonheidsbehandeling uit Indonesië. De Mandi Lulur collectie bestaat uit een Shower Foam, Bath Foam, Body Scrub, Body Cream, Fragrance Sticks en een Scented Candle. Alle producten zijn verrijkt met de Aziatische plant Frangipani en rijstmelk.

Rituals Mandi Lulur Shower Foam € 8,00
Rituals Mandi Lulur Bath Foam € 13,50
Rituals Mandi Lulur Body Scrub € 19,50
Rituals Mandi Lulur Body Cream € 18,00

rituals_mandi_lulur04

rituals_mandi_lulur05

rituals_mandi_lulur06

Rituals Mandi Lulur Shower Foam

De Shower Foam is een van mijn favoriete Rituals producten. Ook deze van Mandi Lulur vind ik heerlijk. Het schuim is ontzettend lekker romig en vol en voelt heerlijk zacht aan. Ik ken geen ander doucheproduct wat me zo’n luxe gevoel geeft. De geur vind ik ook erg fijn. Zacht, bloemig en fris. Iets wat ik zeker wel in de douchecabine wil ruiken. Hmmm…

Rituals Mandi Lulur Shower Foam € 8,00 (ingrediënten)

rituals_mandi_lulur07

rituals_mandi_lulur08

rituals_mandi_lulur09

Rituals Mandi Lulur Bath Foam

Als Bath Foam ben ik over de geur iets minder te spreken. In bad wil ik leuke kleurtjes, lekker veel schuim en een zoete geur. Hier voelt de Mandi Lulur geur iets te eenvoudig, niet meer echt als verwennen. Ik vind hem een beetje saai. De Bath Foam schuimt wel enthousiast en na het bad is mijn huid niet uitgedroogd, maar heeft het een zacht laagje.

Rituals Mandi Lulur Bath Foam € 13,50 (ingrediënten)

rituals_mandi_lulur10

rituals_mandi_lulur11

rituals_mandi_lulur12

Rituals Mandi Lulur Body Scrub

De Mandi Lulur Body Scrub vind ik heel erg fijn. Hij is grof, waardoor hij grondig te werk gaat en stevig scrubt. Ook vind ik de geur hier heel lekker en gepast. Fris en bloemig! De Mandi Lulur Body Scrub is zoals scrub hoort te zijn, met ook nog eens een heerlijke geur. Een goed product en een nieuwe favoriet.

Rituals Mandi Lulur Body Scrub € 19,50 (ingrediënten)

rituals_mandi_lulur13

rituals_mandi_lulur14

rituals_mandi_lulur15

rituals_mandi_lulur16

Rituals Mandi Lulur Body Cream

Ook de Rituals body creams vind ik waanzinnig. In deze uit de Mandi Lulur collectie zit er een shimmer, maar die is wel heel subtiel. Zo subtiel dat ik de glinstering nergens kan bekennen op mijn huid. Ach, ik vind het niet erg. De boter is heerlijk romig en voedt mijn huid intens. De geur is fris, licht en zacht en ruik ik als ik ’s avonds douche, ’s ochtends nog.

Rituals Mandi Lulur Body Cream € 18,00 (ingrediënten)

rituals_mandi_lulur17

Ik ben zeker te spreken over de Mandi Lulur producten van Rituals. De Bath Foam is niet zo mijn ding, maar de Shower Foam, Body Scrub en Body Cream vind ik heerlijk. Zowel de geur als de werking van het product vind ik goed. De producten voelen luxe en ontspannen aan en verzorgen mijn huid intensief. Hier word ik blij van! De producten zijn niet goedkoop, maar wel echt een verwennerij.

Rituals Mandi Lulur Summer Limited Edition is te koop bij Rituals winkels en in de webshop.

Twitter Facebook
Categorie: Verzorging | 22 april 2015 | 59 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Vanessa op 22 april 2015 15:06

Wat een heerlijke lijn! Ik ben een grote fan van Rituals dus deze producten wil ik zeker proberen. Vooral de douche foam en body cream spreken me aan. De producten zijn inderdaad niet goedkoop maar het is wel echte verwennerij!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 22 april 2015 15:07

Wauw, dat heeft Rituals weer mooi gedaan! De verpakking ziet er prachtig uit, mooi clean met dat wit maar die houten doppen/deksels geven de verpakkingen wel een warm gevoel. I like! De geur klinkt ook heerlijk, dus ik denk dat ik binnenkort Rituals maar eens binnenstap om wat producten te kopen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 april 2015 15:07

Die eerste foto.. Alsof ik in een spa zit. Super mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 22 april 2015 15:09

Wat een mooie verpakkingen, heel anders dan gebruikelijk, maar erg rustig. Ben altijd benieuwd naar de verschillende lijnen van Rituals, hopelijk bevalt deze geur mij ook.

[Beantwoorden]


Door Ilham op 22 april 2015 15:09

Wat ziet dit er ‘clean’ uit en ik hou van frangipani in mijn lichaamsproducten dus ik ga er zeker eens aan ruiken in de winkel. Al blijf ik de prijs wel heel hoog vinden. Ik ben het type vrouw die bodylotions etc bij de Bodyshop koopt in de Solden (+- 4 euro voor een bodybutter woopwoop!)

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 22 april 2015 15:10

Oeh, ik vind vooral de verpakkingen heel mooi en luxe ogen :) Vooral met die houten dopjes!

[Beantwoorden]


Door JenniferZblog op 22 april 2015 15:15

Ernaar kijken geeft me al een rustgeven gevoel zeg wat ziet het er clean en strak uit en ze zullen vast ook echt fijne producten zijn :)

[Beantwoorden]


Door Britt * TevredenStudentenleven op 22 april 2015 15:29

Ik wou dat ik die hele lijn kon proberen (inclusief bad, haha). Ik gebruik al jaren de producten van Rituals, vooral de Shower Foam is echt favoriet. Een heerlijk luxe momentje onder de douche!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 22 april 2015 15:31

Wat zijn de verpakkingen mooi clean zeg!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 22 april 2015 15:40

Wat een mooie clean verpakkingen, het heeft iets heel luxueus ook met die typische houten dop. Ik ben vooral benieuwd naar de scub en shower foam :)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 22 april 2015 15:47

Ah ik ben zo benieuwd naar de geur. Ik ben gek op Shower Foams! De verpakkingen zijn lekker clean, zelfs een beetje minimalistisch, heel leuk.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Lisal op 22 april 2015 15:48

Waaah, ik ben echt in luv met die mooie verpakkingen. Dit lijkt me heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 april 2015 15:49

Oef, doe mij die scrub en body cream maar <3

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 22 april 2015 om 15:56:

Klinkt heel erg goed. Mooi omschreven!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 22 april 2015 16:10

Ik wil deze producten snel een keer gaan ruiken, de verpakking ziet er in ieder geval wel heel luxe uit!

[Beantwoorden]


Door Margot op 22 april 2015 16:27

Ik heb vorige week even gesnuffeld en ben helemaal weg van de geur!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 april 2015 16:32

Ik vind de verpakkingen echt prachtig! Super mooi dat wit.

[Beantwoorden]


Door R op 22 april 2015 16:32

Zo luxe klinken deze producten! Ik ga zeker weten even bij de rituals kijken binnenkort. Ook zulke leuke deksels op de bath foam en body cream (love)

[Beantwoorden]


Door Renske op 22 april 2015 16:43

Love it! Ik ben echt gek op Rituals! Deze limited edition ga ik zeker proberen!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 22 april 2015 16:48

Rituals is altijd zo heerlijk! Ik ben wel benieuwd naar deze producten. (love)

[Beantwoorden]


Door Loïs op 22 april 2015 17:14

Die Foam en Scrub zou ik graag in mijn badkamer hebben staan. Het zijn mijn favorieten producten van Rituals en ze lijken me heerlijk.

[Beantwoorden]


Door wendy op 22 april 2015 17:47

Mijn scrub van ritualen is bijna op dus ga deze zeker even bekijken in de winkel als ik een nieuwe ga halen!!

[Beantwoorden]


Door Sanae op 22 april 2015 17:59

Ah, lijken me heerlijke producten en ze zien er ook zo leuk uit. Voor in bad gebruik ik liever een bath bomb.

[Beantwoorden]


Door Michaela op 22 april 2015 18:08

Deze lijn lijkt mij echt heel erg fijn. En ook zelfs voor rituals producten die altijd een leuke verpakking hebben een iets luxurieuzere verpakking. Ben benieuwd er mijn neusje in te hangen in de winkel :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 22 april 2015 18:47

Superleuke lijn van Rituals. Vind die houten doppen echt mega leuk verzonnen.

[Beantwoorden]


Door Shannen op 22 april 2015 18:49

Wauw, de verpakking ziet er ook super luxueus uit! Ik hou persoonlijk wel van simpele verpakkingen ;)! Ze zien er allemaal veelbelovend uit, ik ga er zeker eens naar kijken!

Bisous Shannen x! (coeurbelgique.blogspot.be)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 april 2015 18:49

wauw, echt mooie verpakkingen wel (love)

[Beantwoorden]


Door iffy | diaryofamua op 22 april 2015 18:52

Mooie verpakkingen! De producten klinken erg fijn

XO

[Beantwoorden]


Door Romy op 22 april 2015 18:52

Woww, dat is een witte set! Dat ben ik helemaal niet van Rituals gewend! Ziet er erg mooi uit met dat ‘houtachtige deksel’. Staat erg chiq

[Beantwoorden]


Door anna op 22 april 2015 18:54

Dit lijken me heerlijke producten, wat een mooie verpakkingen ook trouwens!

[Beantwoorden]


Door Livia op 22 april 2015 19:06

Die shower foam lijkt me echt super!

[Beantwoorden]


Door Julie op 22 april 2015 19:18

Ik werk momenteel (sinds maart) bij Rituals en ben dol op deze nieuwe lijn! Ik vind de verpakkingen super en de geur echt heerlijk. Mijn favorieten zijn de doucheschuim en de body scrub! Ook de geurkaars vind ik erg lekker en die is er trouwens ook in een XL formaat! :-)

[Beantwoorden]


Door Sheela op 22 april 2015 19:25

De foam lijkt me erg fijn om mee te douchen. De verpakking is ook zo mooi en fris.

[Beantwoorden]


Door Lys op 22 april 2015 19:40

Oeh, mooie collectie! Ik zou niet meteen raden dat ze van Rituals is. De body scrub en cream lijken me erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Romy op 22 april 2015 19:57

Klinkt als een erg lekkere collectie, ik vind de verpakkingen heel erg mooi, erg classy!

[Beantwoorden]


Door Yara op 22 april 2015 20:37

Klinkt heel lekker en ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 22 april 2015 20:39

Ik zag eerst helemaal niet dat het Rituals was! Lijken me fijne producten, het is nodig weer tijd voor een bezoekje aan Rituals ^^)

[Beantwoorden]


Door Andréa op 22 april 2015 21:23

wauw, dat klinkt goed! De vormgeving vind ik heel mooi!
x

[Beantwoorden]


Door Sara op 22 april 2015 21:24

Hier ook een absolute Rituals fan. Ik wist helemaal niet dat er een nieuwe lijn aan zat te komen, hoewel ik er wel laatst aan dacht. Ongeveer een jaar geleden was er ook een limited edition. Dat wordt dus eventjes snuffelen!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 22 april 2015 21:26

Alleen om de prachtige verpakking zou ik deze lijn al aanschaffen! Ben benieuwd naar de geur, ga zeker eens ruiken.

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 april 2015 21:29

Oeee heel benieuwd hiernaar. Vind de verpakking echt mooi en luxe eruit zien. Gewoon niet te veel poespas.

[Beantwoorden]


Door Kim | KimterStege.nl op 22 april 2015 21:34

Lijkt me heer-lijk! :love:

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 22 april 2015 22:06

He-le-maal fan van deze lijn! Vooral die verpakking spreekt me aan, het is een iets anders bij rituals!

[Beantwoorden]


Door anouk op 22 april 2015 22:19

Wat een prachtige lijn, kijk die verpakkingen!! Ik ga zeker even langs Rituals om even te ruiken

[Beantwoorden]


Door Eva op 22 april 2015 22:25

Als eerst wil ik zeggen: wat een prachtige foto’s en goede revieuws Vera echt top kwaliteit!! Wat blijft rituals toch een heerlijk merk! De douchefoams van Rituals (A) geen ander merk kan hier tegen op!

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 22 april 2015 22:39

Wauw, de verpakking vind ik erg mooi! Ik ben heel nieuwsgierig geworden naar de geur.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 22 april 2015 23:26

Wauw, wat een prachtige rustgevende verpakking!

[Beantwoorden]


Door Dounia op 22 april 2015 23:30

Wauw wat ziet dat er chic uit! Ben hartstikke benieuwd nu!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 23 april 2015 06:21

Rituals is zo’n heerlijk merk! Ik ben dol op hun douchefoam. En ik ben dol op Indonesië. Dus ook deze foam komt on mijn douche te staan :)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 23 april 2015 09:38

Ik moet echt eens iets gaan uitproberen van deze lijn

[Beantwoorden]


Door Heleen Schrijvershof op 23 april 2015 10:20

Gaat prima hé? Met de instellingen van je camera :-) Mooi gedaan zeg!

[Beantwoorden]


Door Dian op 23 april 2015 11:14

Lulur is een soort van masker voor je lichaam
Ik vind de verpakking heel mooi strak, leuk dat het wat indonesisch heeft, ben benieuwd hoe ze ruiken.
X

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 23 april 2015 12:56

Die shower foam lijkt me heerlijk! Lekkere luxe producten zeg! Wel een beetje prijzig, maar als ze fijn zijn.. :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 april 2015 21:40

Ah lijkt me echt heeerlijk! De verpakking is ook echt pretty en professioneel!

[Beantwoorden]


Door Denise op 24 april 2015 11:36

Ziet er goed uit. Ik had een vraagje laat de scrub een vettig laagje achter op je huid of niet?

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 24 april 2015 14:23

Ik heb een tijd bij Rituals gewerkt, sindsdien hebben de producten altijd een speciaal plekje in mijn hart haha! (love) Ik heb de geur al geroken, niet echt iets voor mij helaas. Er zit iets scherps in wat ik niet zó vind, maar misschien dat ik de douchefoam nog koop omdat die altijd zooo fijn zijn! De Tao lijn van Rituals is ook vernieuwd/verbeterd en de Happy Budha lijn ook, ook leuk om even naar te kijken!

[Beantwoorden]


Door emmy op 26 april 2015 12:41

ik vind de producten er ook leuk uitzien ik heb ze nog nooit gezien in zo verpakking!! <3 (love)
http://www.emmy.jobina.nl

[Beantwoorden]


Door Wies op 27 april 2015 01:08

Wat een gave producten! Rituals is echt een van mijn favoriete merken als het gaat om doucheproducten, dus ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe lijn.

[Beantwoorden]


Door Britt op 6 november 2018 06:24

Heeft iemand enig idee of ik deze producten nog érgens kan verkrijgen? I loooove that body cream en hopeloos naar op zoek! ??

[Beantwoorden]