De veracamilla insiders hebben de Rimmel Provocalips getest!

provocalips00

Eind februari plaatste ik een oproep waarin je je kon aanmelden als veracamilla insider om de Rimmel Provocalips te testen. Er werd massaal gereageerd en er werden 25 insiders gekozen die twee Rimmel Provocalips opgestuurd kregen. Sarah, Jessica, Lonneke, Kim, Anouk, Charlotte, Renée, Quinty, Julia, Bowien, Svenja, Joëlle, Priscilla, Denise, Jaimy, Daphne, Linda, Denise, Kimberly, Loïs, Joyce, Naomi, Ingrid, Veerle en Layla hebben ze getest. Ermee gezoend, gegeten en gefeest. Bekijk hier hun posts!

De meeste insiders hebben hun mening en foto’s gedeeld op social media, maar een aantal hebben de Provoclips ook gereviewd voor hun blog. Iedereen is heel enthousiast aan het werk gegaan. Ik zag de leukste, grappigste en mooiste foto’s voorbij komen. Omdat het nogal veel posts zijn heb ik collages gemaakt, want ik wil niemand overslaan. En aan het einde vertel ik natuurlijk wie er gewonnen heeft met de leukste post of review.

provocalips07

Anouk (anoooukk) – Priscilla (Belle Vie Fashion)
Svenja (lovinglifeiseasy) – Ingrid (ingievv)

provocalips02

Kimberley (thebeautyblognl) – Joëlle (JOELLEEx_)
Bowien (bowiiien) – Denise (denisevko)

provocalips03

Veerle (veerlezeiss) – Lonneke (lifeoflonneke)
Joyce (Joyce_89x) – Renée (renee_kies)

provocalips08

Daphne (de beautykoffer) – Jaimy (insta_iscreambeauty)
Charlotte (xxxCharr) – Linda (lindavandel)

Super leuk om de verschillende kleuren te zien! Ze staan de insiders ook zo goed, of het nou de nudekleurige Dare To Pink of rode Kiss Me You Fool is.

provocalips05

Jessica (Jeszica89) – Layla (lanita.nl)
Quinty (lifofquintyx) – Kim (kimterstege)

Ook de reviews waren prachtig, er zat duidelijk veel werk in. Mooie foto’s en uitgebreide testoordelen.

Jessica: “Ik draag ze met gemak een hele (werk)dag, een hapje en een drankje overleven ze gemakkelijk en zelfs na het avondeten hoef ik niet bij te stiften. Wel slijten ze aan de binnenkant van je mond en in je mondhoeken, maar dat zie ik echt pas na een flink aantal uur verschijnen. Ik ben onwijs blij met deze lipsticks en ik wil minimaal I’ll Call You ook nog aanschaffen.”

Layla: “Na wat vele kusjes bij mijn kinderen, eten en drinken, gebruik maken van bestek en bekers, heeft de lippenstift heel weinig afgegeven.”

Quinty: “Een lipstick die écht de hele dag blijft zitten? Ik had er nog nooit een geprobeerd en dus geloofde ik er niet in. Totdat ik de Provocalips van Rimmel binnen kreeg en ik verliefd werd.. Ik ben nog nooit zo enthousiast geworden van een lipstick!”

Kim: “Al met al ben ik best impressed door deze lipsticks. Toch geef ik zelf een voorkeur aan een ander soort lipproduct. Zo vind ik de Apocalips mega fijn en verkies die denk ik ook wel over de Provocalips. Toch is het wel erg handig wanneer je bijvoorbeeld de gehele dag een meeting hebt, en je gewoon ECHT geen tijd hebt om je lippen bij te werken. Je bent tot, ik denk, een uur of acht wel verzekerd van prima lippen met een egale kleur.”

provocalips01

Loïs (loisblog) – Denise (blogbydeslie)
Naomi (Probablynaomi) – Julia (nailnerdjess)

Loïs: “Het eindresultaat is mega! De kleur is zo helder en de pigment is super. En dan nu de test. Geeft de lippenstift af. Nee! Helemaal niet. Dit is zo bijzonder.”

Denise: “…Ik weet zeker dat ik ze nog heel vaak ga gebruiken. Ze blijven lang zitten, geven geen lelijke afdrukken af en de kleuren zijn echt prachtig. Helemaal mooi blijven ze niet 16 uur, maar als je hem iets bijwerkt kan je er wel 24 uur mee overweg.”

Naomi: “Heeft Rimmel overdreven? Zeker niet! De Rimmel Provocalips blijft goed zitten, zelfs na een uitgebreide maaltijd. De lipstick laat, zoals beloofd, echt geen sporen achter. De glans houdt het minder lang vol, maar de lipkleur blijft zeker 8 (!) uur lang zitten, dat had ik niet verwacht.”

Julia: “Ik ben zelf echt heel erg enthousiast over de Provocalips! Voornamelijk omdat ze gewoon niet afgeven, ze ontzettend goed dekken, ze goed in je lippen trekken en gewoon heel erg goed en lekker aanbrengen.”

provocalips09

De winnares is… Sarah (ultimatefashionlover)!

Ik vond alle posts heel erg leuk om te zien, iedereen heeft er veel werk van gemaakt en tijd in gestoken. Maar Sarah heeft ontzettend uitgepakt. Mooie instagramfoto’s, maar ook een review en een vernoeming in maar liefst twee filmpjes. Gefeliciteerd Sarah!

Iedereen ontzettend bedankt voor het enthousiast meedoen. Ik vond het ontzettend gaaf voor het eerst met veracamilla lezeressen zoiets op te zetten en heb genoten van alle leuke posts.

Mocht je door alle mooie foto’s en leuke reviews benieuwd zijn geworden naar de Rimmel Provocalips, ze zijn voor € 11,99 per stuk te koop bij de drogist.

Deze blogpost is gesponsord door Rimmel.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget Sponsored | 28 april 2015 | 73 reacties

Reacties

Door Kelly caresse op 25 april 2015 06:14

Wat leuk dat je anderen deze liet testen! De resultaten zien er goed uit! Ik heb zelf de apocalips van Rimmel welke ik ook heel mooi vind.

[Beantwoorden]


Door EminasLifestyle op 25 april 2015 06:16

Leuk gedaan zo! Gefeliciteerd Sarah!

[Beantwoorden]


Door esmee | lifebyesmee op 25 april 2015 06:23

Leuk dat ze dit voor je mochten testen! Gefeliciteerd Sarah! xo

[Beantwoorden]


Door Sophie op 25 april 2015 07:04

Wat leuk om zo’n overzicht te zien!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 25 april 2015 07:06

Gaaf om zo ieders mening te horen, en ook alle resultaten te zien! Nu ben ik écht overtuigd, haha :) Fijn dat de kleuren zo mega lang blijven zitten, en ze ook lekker gepigmenteerd en intens zijn. Hier ga ik zeker even naar kijken, ze zien er echt goed uit! Fijne dag!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 25 april 2015 07:36

Leuk dat je ze allemaal even laat zien! Ze lijken me heel erg fijn.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 25 april 2015 07:53

Ik heb er zelf ook twee aangeschaft naar aanleiding van alle positieve reviews dat ze niet af zouden geven, maar bij mij geven ze wel af? Ik vraag mij echt af wat ik fout doe en of ik toevallig een slechte batch heb.

[Beantwoorden]

Eline | Simply Handwritten antwoordt op 25 april 2015 om 08:09:

Gebruik je wel goed de topcoat er overheen? En geen lippenbalsem er onder, dan gaat het product bij mij ook schuiven ev vervagen.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 april 2015 08:02

Leuk om te zien. Een aantal kleurtjes zijn mij ook zeker opgevallen, *rent naar de winkel!*

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 april 2015 08:23

Slimme manier van Rimmel om zo reclame te maken. En zo te zien heeft iedereen haar best gedaan om mooie swatches te maken. Ik heb er nu eentje en ik hoop volgende week in Engeland nog een kleurtje te vinden wat me leuk lijkt. Daar schijnen ze namelijk een groter assortiment te hebben.

[Beantwoorden]


Door ilham op 25 april 2015 08:31

Wat een slimme manier van Rimmel om reclame te maken ;)

[Beantwoorden]


Door Isabella op 25 april 2015 08:43

Heel leuk om te zien! Ennuh, ook wel een slimme manier van Rimmel om zo reclame te maken! :)

[Beantwoorden]


Door Carina op 25 april 2015 08:49

Vraag me wel af of er iemand gedurfd heeft om er negatief over te zijn.. zelf vind ik dit geen eerlijke vorm van marketing omdat mensen zich al gauw verplicht voelen positief te zijn over iets als ze het krijgen. Dus ik hoop dat dit een incidentele actie van Rimmel was.

[Beantwoorden]

Banu antwoordt op 25 april 2015 om 12:18:

Helaas stond in de voorwaarden dat ze niet negatief mochten zijn over de producten. Reden genoeg voor mij om niet mee te doen aan zulke acties.

[Beantwoorden]

Loïs antwoordt op 28 april 2015 om 19:44:

Ik heb meegedaan en er stond niks in dat je positief moest blijven, dus ik weet niet waar je dat vandaan haalt. Je mocht gewoon je eerlijke mening geven en ze zijn perfect!

[Beantwoorden]


Door Syl op 25 april 2015 08:51

Leuk dat je lezers mee mochten testen.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 25 april 2015 08:58

Ik heb er ook 2 gehad maar ik vond dat ze best lelijk slijten. Vooral de allerlichtste kleur (dare to pink) werd al na een paar uur lelijk, nog voor de lunch. Wat dat betreft vind ik die van Loreal (infallible) beter. Die slijten ook, maar het duurt veel langer en je ziet het minder.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 25 april 2015 09:13

Aaaah wat heb je er een prachtig artikel van gemaakt Vera <3 Iedereen heeft onwijs mooie foto's gemaakt! Alle lipsticks zijn ook zo mooi! Ik vond het super leuk om als insider voor jou de lipsticks te testen, bedankt voor deze hele leuke kans! <3

[Beantwoorden]


Door Natasja op 25 april 2015 09:39

Wat leuk! En gefeliciteerd Sarah!
Grappig dat ik sommige bloggers echt herken!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 25 april 2015 09:42

Heel leuk dat ook zulke posts op je blog verschijnen! Ik zelf ben ook heel erg tevreden over de Provocalips. Ongelofelijk hoe lang ze het volhouden!

[Beantwoorden]


Door Beautifulday4makeup op 25 april 2015 10:04

Ik ben ook verwonderd over alle positieve reacties

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 25 april 2015 10:10

Heel erg leuk dat je dit kon doen, wel een beetje vreemd dat echt iédereen positief is. Wel super fijn dat je hier alles kan terug vinden! Tof gedaan :)

[Beantwoorden]

Jessy antwoordt op 25 april 2015 om 21:37:

Dat was één van de voorwaarden om te mogen reviewen. Slim van Rimmel, maar ik vind het een beetje jammer eerlijk gezegd :no: Maakt dat het een stuk minder eerlijk over komt.

[Beantwoorden]

Laura - It's Laux antwoordt op 27 april 2015 om 07:54:

Nee hoor, van die voorwaarde was helemaal geen sprake!;-)

[Beantwoorden]

Loïs antwoordt op 28 april 2015 om 19:45:

Stond nergens, ik weet niet waar je dat vandaan hebt..

[Beantwoorden]


Door Margot op 25 april 2015 10:21

Leuk gedaan! Ik denk dat ik maar eens langs de drogist moet…

[Beantwoorden]


Door Sofie op 25 april 2015 10:28

Wat een fijne lipstick!

[Beantwoorden]


Door Katja op 25 april 2015 10:33

Ik had ze op bij jou make over studio bij veed, ze bleven zoo lang zitten dat ik het voor het slapen niet eraf kreeg!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 25 april 2015 10:34

Wat zijn het toch prachtige producten! Ben vooral fan van de roze kleur

[Beantwoorden]


Door Demi op 25 april 2015 10:44

Het verbaast me dat iedereen positief is over dit lipproduct! Ik kan er of niet mee om gaan of hij is niet zo goed als beweerd wordt. De binnenkant vervaagt helemaal bij mij en dan heb ik alleen nog een rode/roze rand. Plus je ziet alle lijntjes van m’n lippen terwijl ik dat normaal echt nooit heb. Zonde!

[Beantwoorden]

Milou antwoordt op 25 april 2015 om 18:10:

Volgens iemand hierboven mochten ze niet negatief schrijven over de producten. Echt betrouwbaar zijn deze reviews dus niet, helaas! Desondanks leuk om te zien.

[Beantwoorden]

Loïs antwoordt op 28 april 2015 om 19:46:

Stond niet in de voorwaarde, mensen verzinnen dat gewoon, dat is pas jammer.

[Beantwoorden]


Door Minke op 25 april 2015 10:56

Klinkt heel erg goed!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 25 april 2015 10:56

Wat een leuke kleurtjes zijn het!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 april 2015 11:02

Echt super leuk dat je je insiders zo nog even wat extra in het zonnetje zet!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 25 april 2015 11:13

Oh, wat een superleuk overzicht zo met alle insiders bij elkaar. Er is echt veel werk van gemaakt, heel leuk om te zien! En wat een eer dat ik als ‘winnaar’ ben gekozen, leuk! Ik ben nog steeds enorm enthousiast over de Provocalips en heb mijn zusje ook aangestoken, haha.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 25 april 2015 11:14

Opes, ik drukte te snel op verzenden.. Maar wat een superleuk overzicht zo met alle insiders bij elkaar. Er is echt veel werk van gemaakt, heel leuk om te zien! En wat een eer dat ik als ‘winnaar’ ben gekozen, leuk! Ik ben nog steeds enorm enthousiast over de Provocalips en heb mijn zusje ook aangestoken, haha.

[Beantwoorden]


Door Carlijn | Copy & Beauty op 25 april 2015 11:17

Heel leuk om al die reviews en verschillende foto’s te zien. Ik ben serieus nog niemand tegengekomen die ze níet fijn vond. Heb ze zelf ook gereviewed en ik was er ook heel erg over te spreken!

[Beantwoorden]


Door Anna op 25 april 2015 11:18

Hallo I need you in my life!!! Haha, toffe reviews! Veel Liefs

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 25 april 2015 11:18

Wat heb je hier een leuk artikel van gemaakt, Vera!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 25 april 2015 11:51

Ik vond het ontzettend leuk om te doen! Gefeliciteerd Sarah!

[Beantwoorden]


Door Nynke { Lifetastic } op 25 april 2015 12:02

Erg leuk artikel! Ook leuk om te zien wat de meningen waren van allemaal andere meiden. Gefeliciteerd Sarah! <3

[Beantwoorden]


Door Natasja op 25 april 2015 12:09

Ik heb er nu een en ik vind hem helemaal top!

[Beantwoorden]


Door Daphne | De Beautykoffer op 25 april 2015 12:15

super leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 25 april 2015 13:02

Ah dit is cool :-D Door al die verschillende meningen krijg je echt wel een goed objectief beeld van de Provocalips.

[Beantwoorden]

Milou antwoordt op 25 april 2015 om 18:11:

Volgens iemand hierboven mochten ze niet negatief schrijven over de producten. Echt objectief zijn deze reviews dus niet, helaas! :(

[Beantwoorden]


Door D-Cotton&Scents op 25 april 2015 13:20

Klinkt goed! Niks is zo vervelend dan alsmaar je lippenstift controleren :/

[Beantwoorden]


Door layla op 25 april 2015 14:30

Super leuk dat ik ze mocht testen en dat ik mijn artikel voorbij zie komen in jouw artikel. (love)

[Beantwoorden]


Door Loïs op 25 april 2015 14:49

Ik vond het hartstikke leuk om een insider te zijn van je Vera! Super tof dat je hier nog een aparte post over maakt, met alle insiders van elkaar. !

[Beantwoorden]


Door Iffy | diaryofamua op 25 april 2015 15:29

Wat leuk gedaan dames en gefeliciteerd Sarah!

XO

[Beantwoorden]


Door JenniferZblog op 25 april 2015 15:35

Erg leuk zeg! En gefeliciteert sara :))

[Beantwoorden]


Door Simovic-Vuceljic Natasa op 25 april 2015 16:17

Wat een superleuke review! En ik ben nu zeker aangemoedigd om deze te gaan halen :) Liefs! x

[Beantwoorden]


Door Dina op 25 april 2015 16:34

Wauw, echt heel leuk en goed gedaan van iedereen! De foto die jij zelf gemaakt hebt aan het begin van dit artikel vind ik ook heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 25 april 2015 16:48

Echt een leuke manier om het zo te zien, ziet er een ongelooflijk fijn product uit!

[Beantwoorden]


Door Denise op 25 april 2015 17:27

Leuke post heb je er van gemaakt! Heel erg bedankt dat ik insider mocht zijn. Ik vond het erg leuk om te doen! :D

[Beantwoorden]


Door B op 25 april 2015 17:32

Waarom geen linkje naar de artikelen van de insiders??

[Beantwoorden]


Door Amanda op 25 april 2015 17:36

Wat leuk dit overzichtje. En wat een positieve reacties over de Provocalips! Ik vind de collage van Sarah ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Luna | Flowers and Pearls op 25 april 2015 17:57

Leuk om te zien wat iedereen er van vond!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 25 april 2015 18:41

Ik had er al een paar voorbij zien komen, leuk dat je er een overzichtje van hebt gemaakt. Lijken me hele fijne lipproducten!

[Beantwoorden]


Door anouk op 25 april 2015 20:12

Ik vind het een super leuk initiatief om op deze manier producten te testen

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 25 april 2015 21:17

Super leuk om de meiden zo in het zonnetje te zetten! Sarahs foto’s heb ik inderdaad een aantal keer voorbij zien komen, ze zijn prachtig. :)

[Beantwoorden]


Door amber op 25 april 2015 22:48

echt een super tof product ^^)

[Beantwoorden]


Door Noa Reijerse op 25 april 2015 22:58

Ik heb hem ook, in de kleur ” I’ll call you”. Ik vind hem erg mooi, maar na een paar eetmomenten lijkt hij af te brokkelen, en dit geeft best een lelijk effect. Al met al ben ik er best tevreden over, maar het is niet het allerbeste ofzo, en ik vnd dat het hier wel een beetje zo wordt neergezet.. x!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 26 april 2015 01:24

Wat leuk zeg, vooral om de verschillende te zien, zowel in het fotograferen als in het presenteren! De rode kleur is mijn favoriet, helemaal hoe intens de kleur is, hoe deze knalt en alive is!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 26 april 2015 09:23

Vond het ontzettend leuk om te doen!
Tof om nog even zo’n overzicht te zien. Bedankt Vera! (love)
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door anna op 26 april 2015 10:29

Wat een leuk overzicht en gefeliciteerd Sarah!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 26 april 2015 10:30

Zo leuk om ook anderen te laten testen,
de Provocalips zien er uit alsof
ik er me dringend ook eentje moet aanschaffen :)
xx

[Beantwoorden]


Door priscilla op 26 april 2015 10:55

Super leuk overzicht heb je er van gemaakt lieve Vera. Ik vond het enorm leuk om te doen en het is toch wel een beetje gek om mijn gezicht op jouw blog te zien! Hihi.

[Beantwoorden]


Door Romy op 26 april 2015 11:07

Ohja, dat oproepje herken ik nog. Volgens mij was dat de ‘je mag je eigen mening niet geven review’ -__-

[Beantwoorden]


Door Axelle op 26 april 2015 14:15

wauw heel leuk gedaan allemaal!

[Beantwoorden]


Door jolien op 26 april 2015 14:42

leuk gedaan zo in dit artikel. wat ik persoonlijk wel wat minder vond is dat 90% van de insiders (ook van andere bloggers zoals livelifegorgeous) bloggers/youtubers zijn.
had het nog leuker gevonden als er mensen wat meer random gekozen zouden worden.

[Beantwoorden]


Door Denise op 26 april 2015 16:05

Vera!

Ik heb je al bedankt, maar bij deze nog een keer via jouw blog. Wat super gaaf dat wij als insiders Rimmel Londen Provocalips mochten testen. Grappig om met onze koppies op onze favoriete beauty blog te staan. :)

Liefs, Denise

[Beantwoorden]


Door jiske op 26 april 2015 21:35

super leuk voor sarah! gefeliciteerd!

[Beantwoorden]